Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο...

By FridaStarness

34.4K 3.1K 654

Τα όνειρα πραγματοποιούνται άραγε; Ή αυτό που μου συμβαίνει είναι κάτι φανταστικό; Νόμιζα πως το να σπουδάσω... More

Προορισμός Κορέα
Σύμπτωση ή όχι;
Στο Σούπερ Μάρκετ
BamBam
Ο διαγωνισμός
Αλλαγή Συμπεριφοράς
Η πρώτη "πρόβα"
Πρωινό ξύπνημα
Στο σπίτι των GOT7
Sookyung, Το Πειραχτήρι
Παρεξήγηση
Σοκολάτα
Η Μεγάλη Μέρα
Συμβόλαιο με τη JYP
Μπλακάουτ
Επιστροφή;
Πίσω Στο Σπίτι
Μου λείπεις
Συμβόλαιο με τη JYP No2
Μου αρέσεις
Ερωτεύτηκα Τον Λάθος Διάσημο;
Κι Εμένα Μου Αρέσεις
Το Μουσικό Βίντεο
Φίλοι
Σ' αγαπώ
Jaebum X Σεμίνα
Το σκάνδαλο
Επίσημα Μαζί
Διπλό Ραντεβού
Προορισμός Κίνα
Ξενάγηση Στη Κίνα
"Φωλίτσα"
Αναπάντεχη Επίσκεψη
Προορισμός Ελλάδα
Ξενάγηση Στην Ελλάδα
Jaebum X Σεμίνα No2
Ζήλια
너와나 (Εσύ Κι Εγώ) μέρος 1ο
너와나 (Εγώ κι εσύ) μέρος 2ο
너와나 (Εγώ κι εσύ) μέρος 3o (τέλος)

Η Αποκάλυψη

618 65 11
By FridaStarness

   *Ντριιιιιν*

    Με ξυπνάει αυτός ο γνώριμος, και εξαιρετικά σπαστικός, ήχος του ξυπνητηριού μου. Χωρίς να ανοίξω καν τα μάτια μου απλώνω το χέρι μου στο κομοδίνο για να το κλείσω, μάταια όμως γιατί το μόνο που κάνω είναι να χουφτώσω το κομοδίνο.

     "Μμμμ... κλείσ' το...." ακούω μια φωνή. Τι στο καλό; Το ξυπνητήρι μου μιλάει; ή μήπως ονειρεύομαι ακόμα; Καθώς ακούω αυτή τη φωνή αισθάνομαι ένα βάρος στο στήθος μου. Σαν να κοιμάται κάποιος πάνω μου.

    Ανοίγω τα μάτια μου σιγά-σιγά και βλέπω τα μαύρα μαλλιά του Jackson ακριβώς μπροστά μου. Τελικά δίκιο είχα: κάποιος κοιμάται πάνω μου και αυτός ο κάποιος είναι ο Jackson!

   Ο Jackson μουγκρίζει από εκνευρισμό και απλώνει το χέρι του και κλείνει το ξυπνητήρι που τόση ώρα μας είχε πάρει το κεφάλι. Έπειτα ξαναπέφτει για ύπνο, πάνω μου! Τον κοιτάζω αποσβολωμένη. Σκουντάω απαλά τον ώμο του με τον δείκτη μου. "Jackson..." λέω χαμηλόφωνα και ο Jackson μουγκρίζει ελαφρά.

     Ανοίγει σιγά-σιγά τα μάτια του και μόλις συνειδητοποιεί ότι κοιμήθηκε πάνω μου, χαμογελάει. "Μου αρέσει όταν ξυπνάω από τη φωνή σου" αναφωνεί και χαμογελάω. "Jackson με έχεις πλακώσει!" λέω αγανακτισμένη για να σηκωθεί από πάνω μου κι εκείνος γελάει! Τι θράσος! Κοντεύω να πάθω ασφυξία και εκείνος είναι αναίσθητος!

    Βάζει τα χέρια του δεξιά και αριστερά μου και σηκώνεται σαν να κάνει pushups. "Σε πόνεσα;" ρωτάει ναζιάρικα και κουνάω το κεφάλι μου κατσουφιασμένα. "Τότε να το κάνω μάκια να περάσει." λέει ενώ πλησιάζει το στήθος μου.

   Αρχίζει να φιλάει το στήθος μου και το αίμα μου αρχίζει και βγάζει!!!  Αισθάνομαι ήδη τα μάγουλά μου να καίνε και οι σφυγμοί να ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο!  Ο Jackson συνεχίζει να με φιλάει ενώ ανεβαίνει προς το λαιμό μου και τελικά φτάνει στα χείλια μου όπου μένει εκεί.

    Ενδίδω κι εγώ στο φιλί ενώ βάζω τα χέρια μου στον αυχένα του. Ο Jackson ξύπνησε με ορεξούλες... 

    Ξαφνικά πετάγεται η σχολή στο μυαλό μου. Πως το ξέχασα αυτό; Βάζω τα χέρια μου στους ώμους του και τον σπρώχνω για να ξεκολλήσει από πάνω μου. "Jackson, έχω σχολή κι εσύ πρέπει να πας σπίτι σου. Τα αγόρια θα ανησυχούν." ο Jackson ξεφυσάει και τελικά σηκώνεται όρθιος.

   Σηκώνομαι κι εγώ όρθια και συνειδητοποιώ ότι κοιμηθήκαμε με τα ρούχα. Τόσο καλά...  Βγαίνω έξω από το δωμάτιο και ο Jackson με ακολουθεί. "Πάνε στο μπάνιο να πλυθείς και μετά έλα στη κουζίνα." του λέω και κουνάει το κεφάλι του, με φιλάει και μπαίνει στο μπάνιο.

   Πάω στη κουζίνα και βλέπω τη Σεμίνα να πληκτρολογεί στο κινητό της. "Καλημέρα" της λέω. "Καλημέρα" μου απαντάει ενώ δεν παίρνει τα μάτια της από το κινητό.
  

   "Με ποιον μιλάς και είσαι τόσο αφοσιωμένη στο κινητό;" τη ρωτάω ενώ παίρνω τις φρυγανιές και τις αλείφω με μαρμελάδα. "Με τον γλυκούλη μου τον Jaebum. Τον ενημερώνω ότι ο Jackson κοιμήθηκε σπίτι μας." μου απαντάει και κάνω Ααα.

   Η Σεμίνα κοιτάζει δεξιά κι αριστερά. "Που είναι ο Jackson;" ρωτάει. "Είναι στο μπάνιο." της απαντάω. Μόλις τελειώνω την πρότασή μου εμφανίζεται ο Jackson μπροστά μας. "Καλημέρα" λέει χαμογελαστός στη Σεμίνα. "Καλημέρα Jackson." του απαντάει κι αυτή κεφάτη.

    "Εγώ πρέπει να φύγω. Τα λέμε αργότερα." λέει ο Jackson. "Δεν θα καθίσεις να φάμε; Σου ετοιμάζω πρωινό." του λέω κατσουφιασμένη κι εκείνος γελάει. "Δεν μπορώ αφού έχω αργήσει." μου απαντάει και παίρνει από τα χέρια μου τη φρυγανιά και τη δαγκώνει.

    "Καλά..." λέω απογοητευμένη κι εκείνος μου ανακατεύει τα μαλλιά. "Τουλάχιστον να σε συνοδεύσω μέχρι έξω." του λέω κι εκείνος συμφωνεί.

   Βγαίνουμε από τη κουζίνα και πάμε στη πόρτα. Ο Jackson βάζει το μπουφάν του, το καπέλο και τα παπούτσια του. "Ντύσου καλά. Δεν θέλω να σε αναγνωρίσουν." του λέω. "Μην ανησυχείς. Τώρα ό,τι έγινε, έγινε." μου απαντάει και το χαμόγελό του σβήνει. Τον αγκαλιάζω. "Δεν θέλω να πάθεις τίποτα." αναφωνώ. "Κι εσύ τον ίδιο." μου απαντάει και από τον τόνο της φωνής του καταλαβαίνω πως χαμογελάει.



   Σπάμε την αγκαλιά και ο Jackson μου δίνει ένα ηχηρό φιλί στο στόμα. "Τα λέμε άγγελε μου." λέει ενώ βάζει τη μάσκα του. "Τα λέμε τσιμπούρι μου!" του απαντάω ενώ ανοίγω τη πόρτα. Ο Jackson με κοιτάζει περίεργος ενώ εγώ γελάω υστερικά. Αφού σταματήσω τα χαχανητά του στέλνω ένα φιλί από μακριά κι εκείνος φεύγει.

    "Θα ετοιμαστείς καμιά ώρα; Έχουμε και μια σχολή αν θυμάσαι." λέει η Σεμίνα αγανακτισμένη και τρέχω στο δωμάτιό μου.

   Αφού ετοιμάστηκα φύγαμε για τη σχολή. Στη σχολή πήγαμε περπατώντας. Ευτυχώς δεν αργήσαμε καθόλου.

   Όταν φτάσαμε, το προαύλιο ήταν γεμάτο από φοιτητές. Κοιτούσαμε το χώρο για να βρούμε παγκάκι. Προτού βρούμε παγκάκι ένα τσούρμο από κορίτσια στάθηκαν μπροστά μας. Κάποιες από αυτές ήταν συμφοιτήτριες μου. Κάποια κορίτσια, όμως, δεν τα γνώριζα.


   "Αγγελική." λέει δυνατά η Iseulhye, η συμφοιτήτριά μου που είναι θαυμάστρια του Jackson. "Ναι;" την κοιτάζω γεμάτη απορία. "Θέλουμε να μας διαφωτίσεις!" αναφωνεί. Τώρα την κοιτάω ακόμα πιο απορημένη.


    "Σίγουρα έμαθες για το σκάνδαλο του Jackson..." γουρλώνω τα μάτια μου καθώς ακούω τα λόγια της. Δεν μου συμβαίνει αυτό! Πως κατάλαβαν πως είμαι εγώ το κορίτσι του Jackson;! Οι αναπνοές μου γίνονται όλο και πιο κοφτές. Κοιτάζω τη Σεμίνα και με κοιτάζει ήδη. Έχει ακριβώς την ίδια έκφραση με μένα. Είμαι τελειωμένη!



   "Ν-ναι" λέω διστακτικά. "Μήπως ξέρεις εσύ ποιο είναι το κορίτσι του;" ρωτάει μια άλλη κοπέλα και το βλέμμα μου πέφτει πάνω της. "Από που κι ως που να ξέρω εγώ ποιο είναι το κορίτσι του;" προσπαθώ να χαμογελάσω ψεύτικα αλλά δεν νομίζω να πετυχαίνει. "Αφού τον έχεις γνωρίσει." μου απαντάει μια άλλη κοπέλα.

   "Αααααααα... Ναι.... Σωστό κι αυτό..." της απαντάω αβέβαιη. "Λοιπόν; Ξέρεις;" ρωτάει η Iseulhye και μοιάζει σαν να κρέμεται από τα χείλη μου. "Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά δεν ξέρω ποια είναι." απαντάω και όλες απογοητεύονται. "Μα δεν σου είπε ποτέ για κάποια κοπέλα ή να δείχνει το ενδιαφέρον του για κάποια;" ρωτάει ένα κορίτσι και τότε μου έρχονται αναμνήσεις από τότε που ο Jackson με έκανε να αισθάνομαι όμορφα, παρόλο που τρωγόμασταν σαν το σκύλο με τη γάτα.


     "Όχι." της απαντάω. "Σε σένα δεν έδειξε ποτέ ενδιαφέρον;" ρωτάει μία άλλη και με αφήνει άναυδη. Δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο! "Τι;! Με μένα;! Όχι βέβαια! Είχαμε μία τυπική επαγγελματική σχέση. Εξάλλου δεν είμαι και ο τύπος του." της απαντάω ελπίζοντας ότι θα με πιστέψουν. "

    Τα κορίτσια κοιτάζουν η μία την άλλη. "Έτσι κι αλλιώς εγώ δεν τον συμπαθούσα και πολύ. Εγώ προτιμώ τον BamBam!" συμπληρώνω. Ελπίζω ο BamBam να με σώσει! "Καλά. Σε ευχαριστούμε Αγγελική." απαντάει ένα κορίτσι και φεύγουν από μπροστά μας. Ξεφυσάω από ανακούφιση.


   "Τι ήταν αυτό;" ρωτάει η Σεμίνα ενώ δεν έχει επανέλθει από το σοκ. "Δεν ξέρω." της απαντάω τρομοκρατημένη. "Φθηνά τη γλίτωσα!" αναφωνώ ενώ σκουπίζω τον αόρατο ιδρώτα από το μέτωπό μου. "Θα σου πρότεινα για το υπόλοιπο της μέρας να μη κουνήσουμε ρούπι από τη τάξη." μου λέει. "Έγινε!" της απαντάω και πάμε κατευθείαν στη τάξη.







     Το μάθημα κύλησε κανονικά χωρίς εντάσεις ή παράξενα βλέμματα ή απειλητικά σημειωματάκια. Κανένα κορίτσι δεν επιχείρησε να μου ξαναμιλήσει.



    Τη τελευταία ώρα εγώ είχα χορό ενώ η Σεμίνα κιθάρα. Έτσι, κανονίσαμε να βρεθούμε στην εξώπορτα της σχολής για να φύγουμε μαζί.


   Είμαι στα αποδυτήρια και αλλάζω ρούχα. Αφού ετοιμάστηκα, πηγαίνω στη πόρτα για να βγω αλλά σκοντάφτω πάνω σε κάποιον. Σηκώνομαι και βλέπω την Iseulhye. "Χίλια συγγνώμη! Είσαι καλά;" της λέω ενώ προσφέρω το χέρι μου για να σηκωθεί. Εκείνη χαμογελάει και πιάνει το χέρι μου και σηκώνεται. "Καλά είμαι μην ανησυχείς" μου απαντάει χαμογελαστή.


     "Έπεσε η τσάντα σου" λέει και παίρνει την τσάντα μου από το πάτωμα και μου τη δίνει. "Ευχαριστώ πολύ" της λέω και υποκλίνομαι. "Παρακαλώ... Angel!" μου απαντάει ενώ κλείνει το μάτι της και βγαίνει από τα αποδυτήρια. Την κοιτάζω με απορία. "Angel;" λέω τη σκέψη μου δυνατά,  τόσο δυνατά που με άκουσε και η Iseulhye.

   "Έτσι δεν σε είχε αποκαλέσει ο Jackson;" λέει η Iseulhye καθώς απομακρύνεται. Εχω μείνει στήλη άλατος! Πως θυμάται αυτό το συμβάν;  έχει περάσει τόσος καιρός. Καμιά άλλη φορά δεν με έχει αποκαλέσει Angel και τώρα...  Αρχίζω και τρομάζω.



    Κατευθύνομαι προς την εξώπορτα. Αντικρίζω την Σεμίνα και πηγαίνω προς το μέρος της. "Γιατί πρέπει πάντα να αργείς;" λέει νευριασμένη;  "Αν σου πω τι έγινε..." της λέω χαμηλόφωνα κι εκείνη σηκώνει το ένα της φρύδι. "Τι έγινε;" ρωτάει όλο απορία. "Η Iseulhye με αποκάλεσε Angel." της λέω χαμηλόφωνα κι εκείνη γουρλώνει τα μάτια της.

    Γυρίζουμε και οι δύο και κοιτάμε προς το μέρος της Iseulhye, η οποία μας κοιτούσε ήδη. Περισσότερο κάρφωμα την επόμενη φορά!

*



    "Δε χρειάζεται να ανησυχείς για την Iseulhye." λέει η Σεμίνα ενώ ανοίγει το παγωτό. Μα καλά, παγωτό χειμωνιάτικα;! Τόσα γλυκά υπάρχουν και εσύ Σεμίνα κορίτσι μου θες να φας παγωτό και να αρρωστήσεις. Αλλά δεν πειράζει γιατί θα φάω κι εγώ μαζί σου!  "Το γεγονός ότι σε αποκάλεσε έτσι μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο." λέει ενώ παίρνει μια κουταλιά παγωτό και την καταβροχθίζει.


   "Σαν τι άλλο έξυπνη;" της λέω ειρωνικά. Η Σεμίνα μένει σκεπτική. "Επειδή ανάφερε πολύ τον Jackson μπορεί να θυμήθηκε τότε που ήρθε στη τάξη μας και σε αποκάλεσε έτσι." απαντάει όλο σιγουριά ενώ εγώ ξεφυσάει και καρφώνω το κουτάλι στο παγωτό. "Δεν ξέρω." μουρμουρίζω.


    Παίρνω το κινητό στα χέρια μου και κοιτάζω διάφορα πράγματα στο ίντερνετ. Ξαφνικά έχω ειδοποίηση. Κάποιος μου έστειλε μήνυμα. Είναι απόρρητος αριθμός.




... :ΘΑ ΠΕΘΆΝΕΙΣ!





    Μένω άναυδη. Τι στο καλό είναι αυτό; Σκουντάω την Σεμίνα και της δείχνω το μήνυμα. "Θα πεθάνεις; Τι πάει να πει αυτό;" ρωτάει έκπληκτη. "Δεν ξέρω..." της απαντάω τρομαγμένη.

    Μπαίνουμε αμέσως στο ίντερνετ για να βρούμε περαιτέρω πληροφορίες για το σκάνδαλο του Jackson. Για κακή μας τύχη βρήκαμε ολόφρεσκα νέα που είχε ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις.





   ΑΝΑΓΝΩΡΊΣΤΗΚΕ Η ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΠΈΛΑΣ ΤΟΥ JACKSON!

   Πριν από μία ημέρα μία θαυμάστρια απαθανάτισε τον Jackson με μία μυστηριώδη κοπέλα στο κρυφό ραντεβού τους. Αρχικά, κανείς δεν ήξερε ποια ήταν αλλά τώρα η ταυτότητά της έχει αποκαλυφθεί. Πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτό το κορίτσι είναι η παρτενέρ του στο διαγωνισμό όπου είχαν λάβει μέρος προ ολίγο καιρό. Οι φωτογραφίες από το διαγωνισμό έχουν αποδείξει ότι αυτοί οι δύο έχουν αναπτύξει μία στενή σχέση. Εκτός όμως από το διαγωνισμό, η χημεία τους είναι εμφανής και στο special μουσικό βίντεο που γύρισαν και πρωταγωνιστεί η ίδια κοπέλα. Πολλές θαυμάστριες πιστεύουν πως αυτή η κοπέλα είναι το κορίτσι του Jackson ενώ κάποιοι το αμφισβητούν.





Κοιτάζω αποσβολωμένη το κινητό μου. Τα χέρια μου τρέμουν. Στη συνέχεια του άρθρου δείχνει φωτογραφίες από το διαγωνισμό: Οταν αγκαλιάστηκα με τον Jackson. Φωτογραφίες από το music video: Οταν καθόμουν πάνω στα πόδια του και όταν αγκαλιαστήκαμε. Και επίσης σύγκριναν αυτές τις φωτογραφίες με την φωτογραφία που είμαι εγώ και ο Jackson στη καφετέρια. Βασικά συγκρίνουν τη πλάτη μου γιατί μόνο αυτό φαίνεται. 


   "Σεμίνα..." είναι το μόνο που βγαίνει από το στόμα μου πρώτου ξεσπάσω σε κλάματα. Η Σεμίνα έρχεται αμέσως και με αγκαλιάζει σφιχτά. Ευτυχώς έχω πάντα τη Σεμίνα στις δύσκολες στιγμές, όπως τώρα. Κανένας άλλος δε μου 'χει σταθεί όπως εκείνη.


    "Ησύχασε. Όλα καλά θα πάνε." ψιθυρίζει στο αυτί μου ενώ μου χαϊδεύει τη πλάτη. "Πως θα το αντέξω αυτό;" λέω ανάμεσα στα αναφιλητά μου. Έχω περάσει τόσα στη ζωή μου αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το αντιμετωπίσω αυτό. Δεν είμαι σίγουρη για τίποτα πλέον!



    Ακούγεται ο ήχος κλήσης του κινητού μου και σπάμε την αγκαλιά. Κάνω νόημα στη Σεμίνα να το απαντήσει γιατί εγώ δεν είμαι στη κατάλληλη θέση για να μιλήσω. "Ο Jackson είναι." λέει και κουνάω νόημα για να το σηκώσει.


   "Γεια σου Jackson.... Jaebum; Εσύ είσαι; Η Σεμίνα δεν μπορεί να μιλήσει αυτή τη στιγμή.... Ναι... Ερχόμαστε." λέει η Σεμίνα και το κλείνει. "Τι έγινε;" τη ρωτάω ενώ σκουπίζω τα μάτια μου.  "Θα πάμε στο σπίτι τους."


************************************




   Η Σεμίνα χτυπάει το κουδούνι. Αισθάνομαι σαν να έχω πεθάνει μέσα μου. Η Σεμίνα όλη αυτήν την ώρα δεν άφησε το χέρι μου.

    Ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται ο Jaebum μπροστά μας. Η Σεμίνα τον αγκαλιάζει αμέσως και εκείνος την σφίγγει όσο περισσότερο μπορεί. Όλη αυτή η κατάσταση τους έχει επηρεάσει όλους. Η Σεμίνα και ο Jaebum φοβούνται. Δεν θέλουν να συμβεί το ίδιο και σε κείνους. Γι' αυτό δεν βλέπονται συχνά.


    Σπάνε την αγκαλιά τους και μπαίνουμε μέσα. Στο βάθος βλέπω τον Jackson. Μόλις με αντικρίζει έρχεται με γοργά βήματα κατά πάνω μου και με σφίγγει στην αγκαλιά του.  Προσπαθώ να μην κλάψω μπροστά του. Θέλω να φανώ δυνατή, όπως θα θελε κι εκείνος να είμαι. Όμως, ξεφεύγει ένα δάκρυ από τα μάτια μου.


    Δεν θέλω να σπάσουμε την αγκαλιά μας. Νιώθω ασφαλής μαζί του και ξεχνάω όλα τα προβλήματά μου. "Πρέπει να πάμε στην εταιρία μωρό μου." ψιθυρίζει στο αυτί μου και νεύω καταφατικά. Σπάμε την αγκαλιά μας και συνειδητοποιώ ότι όλοι μας κοιτάνε. "Το θέαμα τελείωσε παιδιά." αναφωνώ ενώ σκουπίζω το δάκρυ από το μάγουλό μου.


    Από τα βλέμματά τους καταλαβαίνω ότι ανησυχούν για μένα και τον Jackson.


   Μπαίνουμε όλοι στο βανάκι τους. Η Σεμίνα κάθεται δίπλα στον Jaebum ενώ εγώ δίπλα στον Jackson πιασμένοι χέρι-χέρι. Κανένας μας δε μιλάει. Κανένας μας δεν έχει να πει κάτι.





Μετά από λίγο φτάνουμε στην εταιρία. Μπαίνουμε από την πίσω πόρτα για να μη δώσουμε στόχο. Εγώ και ο Jackson πηγαίνουμε κατευθείαν στο γραφείο του Park Jin Young. Χαιρετάμε την γραμματέα. Η γραμματέας χτυπάει την πόρτα του διευθυντή. Ακούμε τη φωνή του να λέει περάστε και μπαίνει μέσα. Μετά από πέντε δευτερόλεπτα βγαίνει και μας κάνει νόημα να μπούμε.



    "Γεια σας κυρίες Jin Young." λέμε ταυτόχρονα εγώ και ο Jackson και υποκλινόμαστε. "Βρε καλώς τα πιτσουνάκια!" λέει ο διευθυντής. "Καθίστε" μας λέει ενώ δείχνει τις καρέκλες και εμείς ακολουθούμε τις διαταγές του.


   "Όπως είδατε κι εσείς τα πράγματα έχουν πάρει τη κάτω βόλτα." παίρνει σοβαρός ύφος και συνεχίζει. "Στην αρχή ήξεραν ότι ο Jackson τα έχει με μια κοπέλα. Αλλά τώρα ξέρουν πως αυτή η κοπέλα είσαι εσύ. Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ' ό,τι νομίζετε." Κάνει παύση για λίγο.

   Όση ώρα μας μιλάει δεν μπορώ ούτε να τον αντικρίσω. "Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω. Έπρεπε να ήσασταν πιο προσεκτικοί." μένει πάλι σιωπηλός. "Jackson μπορείς να μας αφήσεις για λίγο μόνους μας;  θέλω να της μιλήσω ιδιαιτέρως." ο Jackson σηκώνεται από την καρέκλα και φεύγει από το γραφείο.



    "Λοιπόν Αγγελική ελπίζω να καταλαβαίνεις την σοβαρότητα της κατάστασης." αρχίζει να λέει. "Μάλιστα." του απαντάω σκυφτή. "Τώρα που ξέρουν ποια είσαι δεν θα σε αφήσουν στην ησυχία σου. Και από την άλλη, εδώ κυμαίνεται και η καριέρα του Jackson. Δεν είναι δυνατόν να καταστραφεί η καριέρα του από ένα σκάνδαλο."

   "Το καταλαβαίνω" του απαντάω. "Εφόσον δεν χωρίσετε θα πρέπει να υποστείτε τις συνέπειες." αναφωνεί. "Αυτά είχα να σου πω. Μπορείς να πηγαίνεις." λέει και σηκώνομαι όρθια, του υποκλίνομαι και βγαίνω από το γραφείο.


    "Τι έγινε;" με ρωτάει ο Jackson. Του χαμογελάω και τον πιάνω από το χέρι. "Όλα καλά."



************************************



     Κάτι μου λέει πως αυτή η μέρα δεν θα είναι καθόλου καλή. Στην αρχή δίστασα να πάω στη σχολή αλλά από την άλλη έτσι θα έδινα στόχο. Η Σεμίνα μου υποσχέθηκε ότι δεν θα με αφήσει μόνη μου.


     Φτάσαμε στη σχολή. Έχω ένα κακό προαίσθημα. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα (εδώ ταιριάζει το τραγούδι του Σάκη 😂).
   

    Μπαίνουμε στο προαύλιο.  Από παντού δέχομαι δολοφονικά βλέμματα. "Μην τους δίνεις σημασία" με συμβουλεύει η Σεμίνα ενώ σφίγγει ακόμα περισσότερο το χέρι μου.

  Ακούω από όλες υβριστικά σχόλια, καθώς και ψιθύρους πίσω από τη πλάτη μου. Κάποια κορίτσια έρχονται μπροστά μου με άγριες διαθέσεις. Έπρεπε να είχα κάνει τη διαθήκη μου. "Ώστε εσύ είσαι αυτή που έκλεψε τον Jackson. Και μας έκανες την ανήξερη ότι δεν ξέρεις ποια είναι η κοπέλα του!"



    Δεν μπορώ να αρθρώσω λέξη. "Πάμε να φύγουμε" λέει η Σεμίνα και με τραβάει από το χέρι. "Δεν έχετε να πάτε πουθενά!" λέει μια κοπέλα καθώς στέκεται μπροστά μας. "Άκου να σου πω, μην υψώνεις τη φωνή σου σε μένα γιατί θα σου κάνω τη μούρη καλοκαιρινή!" της φωνάζει η Σεμίνα.



    Το βλέπω πηγαίνει για καυγά. "Σεμίνα ηρέμησε." προσπαθώ να την καθησυχάσω. Πετάγονται σπίθες από τα μάτια της. Έρχεται μια άλλη κοπέλα μπροστά μου και με κοιτάζει απειλητικά. "Μείνε μακριά του γιατί αλλιώς θα 'χεις να κάνεις μαζί μας!" μας απειλεί κιόλας!


   Αλλά δεν πρέπει να τους δείξω ότι φοβάμαι. "Και εσείς γιατί πιστεύετε σ' αυτές τις φήμες;" σταυρώνω τα χέρια μου. "Είναι ολοφάνερο ότι είστε ζευγάρι!" φωνάζει η ίδια κοπέλα. "Τις αγκαλιές πως τις ερμηνεύεις δηλαδή;" ρωτάει με θράσσος η φίλη της.


     "Δεν ξέρω άμα έχετε ακουστά αυτή τη λέξη αλλά ονομάζεται ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΉ! Πηγαίνετε και σε σχολή καλών τεχνών τρομάρα σας!" τους απαντάω και τις αφήνω με το στόμα ανοιχτό. "Πάμε Σεμίνα. Αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί τους." παίρνω τη Σεμίνα από το χέρι και πάμε στην αίθουσα.


   Μπαίνουν και τα υπόλοιπα παιδιά στην αίθουσα. Όλες με κοιτάνε με μισό μάτι. Αισθάνομαι τόσο άβολα. Από 'δω και πέρα έτσι θα είναι η ζωή μου; Δεν μπορώ να το αντέξω!


    Έχουμε διάλειμμα και πάμε στο κυλικείο για να φάμε. Η Σεμίνα πήγε στο μπάνιο και με άφησε μόνη μου.  Κάθομαι σε ένα πάγκο και τρώω το φαγητό μου ήσυχα κι ωραία. Αλλά αυτό σύντομα θα αλλάξει.


   Το ίδιο τσούρμο από κορίτσια με πλησιάζουν πάλι. "Ελα μαζί μας." μου λέει η αρχηγός τους. "Εεεε όχι;" τους λέω και συνεχίζω να τρώω. Μια κοπέλα παίρνει το δίσκο μου και τον πετάει στα πόδια μου. "Τι κάνεις εκεί;" τη ρωτάω εξαγριωμένη. Το έχουν παρατραβήξει πλέον.


    "Θα έρθεις μαζί μας θες δε θες!" λέει πάλι η αρχηγός τους και κάνει νόημα σε δύο κοπέλες και με πιάνουν αγκαζέ για μα μη φύγω. Προσπαθώ να ξεφύγω αλλά είναι πολύ δυνατές οι άτιμες.


   Με κατευθύνουν πίσω από κτήριο της σχολής. "Τι θέλετε επιτέλους;!" φωνάζω. Δεν αντέχω άλλο! "Θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση" απαντάει η αρχηγός τους εντελώς ανέκφραστη.


   Ερχεται μια κοπέλα και με σπρώχνει. Ευτυχώς παραπατάω αλλά δεν πέφτω κάτω. Έπειτα έρχονται πάλι τα δύο κορίτσια που με κρατούσαν και με ξανακρατάνε.



   Έρχεται η αρχηγός τους προς το μέρος μου με αργά βήματα έχοντας κολλημένο αυτό το ανατριχιαστικό χαμόγελο στα χείλη της. "Αυτό για να μάθεις να μην μπλέκεσαι εκεί που δε σε σπέρνουν!" σηκώνει το χέρι της ψηλά και είναι έτοιμη να με χαστουκίσει. Κλείνω σφιχτά τα μάτια μου νιώθοντας τι θα προκύψει.



   "Αφήστε την ήσυχη!" ακούω αυτή τη γνώριμη φωνή και ανοίγω αργά τα μάτια μου. Ο Sookyung!  "Τι κάνετε εδώ;" ρωτάει ενώ έρχεται προς το μέρος μας. "Πάτε καλά;  αφήστε την Αγγελική ήσυχη!" έχει γίνει έξαλλος.


    "Και τι σε νοιάζει εσένα;" τον ρωτάει η αρχηγός με σηκωμένο το φρύδι. "Αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό! Και έτσι δείχνετε πόσο χαμηλού επιπέδου βρίσκεστε!" της απαντάει με αυθάδεια. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τον Sookyung έτσι.


   "Κι αν ο Jackson την επέλεξε για κοπέλα του,  εσείς θα έπρεπε να το σεβαστείτε!" συμπληρώνει. "Πάμε Αγγελική!" με πιάνει από το χέρι και αρχίζει να περπατάει γρήγορα.


     Πηγαίνουμε και καθόμαστε σε ένα παγκάκι. Δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο και ξεσπάω σε κλάματα. Ο Sookyung βάζει το χέρι του στον ώμο μου. "Μην κλαις άλλο. Έτσι και σε πειράξουν πάλι θα έχουν να κάνουν μαζί μου!" λέει ο Sookyung. "Σε ευχαριστώ πολύ Sookyung." του λέω και τον αγκαλιάζω σφιχτά. Με αγκαλιάζει κι εκείνος.


      "Να λες καλά που πέρασα από κει και σας είδα αλλιώς τώρα... Τέλος πάντων, πες μου τώρα για σένα και τον Jackson." μου λέει ενώ σκουπίζω τα δάκρυά  μου. "Τι να σου πω;" τον ρωτάω μια πολύ χαζή ερώτηση.

   "Βασικά δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα. Το ήξερα πως κάτι συμβαίνει με σένα και τον Jackson." απαντάει. "Και τώρα πως νιώθεις που ξέρεις την αλήθεια;" τον ρωτάω σοβαρή. "Πιστεύω πως ταιριάζετε" απαντάει χαμογελαστός και χαμογελάω κι εγώ.

    "Και μα ξέρεις αν σου κάνουν τίποτα να με καλέσεις αμέσως!" αναφωνεί ο Sookyung σαν υπερήρωας και γελάω. "Μείνε ήσυχος!"



************************************




    Στο γυρισμό για το σπίτι φοβόμουν πολύ. Εξήγησα τι έγινε στη Σεμίνα και τρόμαξε και η ίδια. Υποστήριζε πως έφταιγε εκείνη που με άφησε μόνη μου αλλά την καθησύχασα λέγοντας ότι δεν φταίει εκείνη.


    Φτάνουμε στο σπίτι. Βλέπω μπροστά από το σπίτι μας το αυτοκίνητο του Jackson. Είναι εδώ; Τρέχω σαν τρελή προς το σπίτι και αντικρίζω τον Jackson να περιμένει έξω από τη πόρτα.


     "Εγώ λέω να σας αφήσω μόνους σας." λέει η Σεμίνα και μπαίνει μέσα στο σπίτι. Εγώ και ο Jackson μένουμε έξω από τη πόρτα.  "Τι έγινε στη σχολή;" με ρωτάει και μου βγαίνει ένα ειρωνικό γελάκι.

    Δε θέλω να του απαντήσω. Δεν ξέρω τι να του πω. Χαμηλώνω απλά το βλέμμα μου. "Γιατί δεν μου απαντάς;" με ρωτάει με σοβαρό ύφος. "Όλα πήγαν μια χαρά." του απαντάω και χαμογελάω ψεύτικα.


    "Ψεύτρα" αναφωνεί και έρχεται πιο κοντά μου για να με αγκαλιάσει αλλά κάνω ένα βήμα πίσω. Ο Jackson με κοιτάζει με λοξό βλέμμα. "Jackson... δεν αντέχω άλλο" δεν μπορώ να κλάψω άλλο. Τα δάκρυά μου στράγγισαν.

    "Δεν μπορώ να περνάω όλο αυτό το λούκι κάθε μέρα!" του λέω με σοβαρό ύφος και βουρκωμένα μάτια. Τελικά, μου έχουν απομείνει αρκετά δάκρυα για να κλάψω. "Το ξέρω." λέει και μου πιάνει τα χέρια.


   "Ίσως θα ήταν καλύτερο αν επιστρέψω." αναφωνώ ενώ κοιτάζω τα χέρια μας. "Τι εννοείς να επιστρέψεις;" με ρωτάει ο Jackson ανήσυχος.

    "Να επιστρέψω στην Ελλάδα!"

_________________________
ParkAggeliki
   

Continue Reading

You'll Also Like

253K 10.1K 65
Ήρθαμε λοιπόν στο μέρος 2ο του βιβλίου... Πάμε ένα μικρό ΣΠΟΙΛ... Πάω να μπω μέσα στην αίθουσα του γυμναστηρίου και νιώθω σε δευτέρολεπτα, όλο το σώμ...
2.4M 144K 84
"ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ" ξανά φώναξε και χτύπησε τη μπουνιά του πάνω στο τραπέζι. "Πο..πονάω" ψιθύρισα αδύναμα έτοιμη να λυγίσω και να βάλλω τ...
189K 9K 48
«Αν εσύ δεν είσαι το κόκκινο, εγώ δεν είμαι το μαύρο.» (Ι) ΜΕΡΟΣ : «Υπάρχει κάτι για το οποίο θα ρίσκαρες την ζωή σου;» Ανασήκωσε το σώμα του στο κ...
158K 4.5K 60
Νάντια και Άρης. Άρης και Νάντια. 10/10/21 - 03/07/22