Dangerous Play

By mitzyza12

164K 6.1K 250

Lisa Crawford numita și "Regina pistei" are parte de multa acțiune în viata ei când un bărbat înalt, brunet ș... More

Capitolul Unu
Capitolul Doi
Capitolul Trei
Capitolul Patru
Capitolul Cinci
Capitolul Șase
Capitolul Șapte
Capitolul Opt
Capitolul Nouă
Capitolul Zece
Capitolul Unsprezece
Capitolul Doisprezece
Capitolul Paisprezece
Capitolul Cincisprezece
Capitolul Șaisprezece
Capitolul Șaptesprezece
Capitolul Optsprezece
Capitolul Nouăsprezece
Capitolul Douazeci
Capitolul Douazeci Si Unu
Capitolul Douazeci si Doi
Capitolul Douăzeci și Trei
Capitolul Douăzeci și Patru
Capitolul Douăzeci și Cinci
Capitolul Douăzeci și Șase
Capitolul Douăzeci și Șapte
Capitolul Douazeci si Opt
Capitolul Douăzeci și Nouă
Capitolul Treizeci
Capitolul Treizeci și Unu
Capitolul Treizeci și Doi
Capitolul Treizeci și Trei
Capitolul Treizeci și Patru
Capitolul Treizeci și Cinci
Capitalul Treizeci și Șase
Capitolul Treizeci și Șapte
Capitolul Treizeci și Opt
Capitolul Treizeci și Nouă

Capitolul Treisprezece

4.4K 177 5
By mitzyza12

LISA

O urmez pana în bucătărie, unde îmi spune sa ma așez pe scaunul paralel cu al lor. Îmi ridic privirea și sunt cat se poate de sigura ca vor ceva. Expresia fețelor lor sunt fericite, extaziata, dar și nesigure. Cu tragere de inima decid sa le întreb.

-Ok, acum ce mai este?

-Am vrut sa îți cerem permisiunea înainte sa o facem dar...încerca să mai spună ceva dar se bâlbâie ceea ce îmi da o stare de neliniște.

-Dar..eram prea entuziasmate asa ca am ales în locul tău.

-De ce m-ar supăra asta, sunteți independente, asta e un lucru bun.

-Știm dar și tu ești inclusa în treaba asta.

-Bine vreau sa știu ce e, deja trageți prea mult de timp. spun și îmi sprijin capul în palmă stânga.

-Am făcut programare pentru ședințe la sală.

-Voi știți ca avem la subsol o sala, nu?

Le spun cu nepăsare in voce. Cindy își da ochi peste cap și oftează.

-Știm asta dar aici nu avem instructori sexy. îmi face cu ochiul și chicoteste.

   Dau nepăsător din cap și ies din bucătărie. Intru în sufragerie dorind să-l vad pe Mark dar nu era acolo. Urc la mine în camera unde-l vad stand cu mâinile sub cap privind tavanul. Intru în camera și merg spre pat. Ma pun în pat și ma cuibăresc lângă el. Simt mana lui mangaindu-mi obrazul apoi buza. Îmi ridica bărbia și dau de ochi aceia ciocolati în care ma pierd. Îmi zâmbește și se apleacă lipindu-si buzele de ale mele.
Sărutul lui începe ușor dar pe parcurs începe sa se afunde tot mai tare.  Limba lui e calda peste a mea, se contopescă perfect. E ca și cum fiecare parte a corpului nostru este făcut perfect unul pentru celalalt. Își coboară mana stânga de pe ceafa mea pe materialul bluzei. Ajunge la tivul lui și își dezlipește pentru câteva secunde buzele de ale mele. Îmi ridic mâinile astfel tricoul aterizează undeva în cameră. Ma prinde de spate și ne rostogolit astfel el fiind acum la conducere. Îmi sărută coltul guri ceea ce mă face să chicotesc, coboară pana la maxilar unde depune destule săruturi cat sa ma facă sa îmi pierd mințile. Ajunge la ureche și-mi șoptește:

-Ți-am spus ca nu am terminat...

Senzualitate din vocea lui îmi aduc atâția fiori nestăpânit în corp. Aprob din cap nefiind capabila sa scot vreo vorba. Coboară cu săruturi pe gat, îmi dau capul într-o parte voind sa zăbovească ceva vreme acolo. Probabil mâine voi avea o linie plina de vânătăi, dar cui ii pasă.
Își da tricoul jos și acum am prioritate să-i privesc formele. Revine la buze și începe un sărut dulce, pasional. Cu mâinile ii conturez adânciturile mușchilor. Un suspin îmi scăpa când mana lui îmi prinde piciorul și-l înfășoară în jurul trupului. Un suspin gutural primesc și din partea lui. Nu imi displace deloc felul în care vrea sa îmi transmită ca ma vrea. Nu ma plâng deloc. Îmi înfig dinți în buza lui și o țin pana ii zăresc un zâmbet pe față.

-Îți plac jocurile?

-Depinde ce jocuri...

Zâmbește...doamne cat ii ador zâmbetul. Se pune lângă mine și ma ridica cu ușurință punându-mă în poala lui. Își așează o mana pe piciorul meu iar cu cealaltă ma tine de mijloc.

-Și mie și ție ne place sa deținem controlul..

-Continuă ..

- Dacă rezist cinci minute fără sa scot vreun sunet, ramai la conducere. Iar dacă câștig, eu conduc.

-Mi se pare corect.

Îl privesc în ochi și îmi mușc buza. Îl vad înghițind în sec apoi privind din nou spre mine. Zâmbesc și îmi spun în gând ca va fi floare la ureche. Îmi lipesc buzele de unul din mușchi mușcându-l. Trec peste fiecare mușchi ai lui cu săruturi. Îl simt cum tremura sub atingerile mele dar încă rezistă. Încă având buzele aproape de abdomen îmi ridic privirea voind sa vad dacă ma urmărește. O face, chiar o face. Îmi face semn spre ceas atentionandu-ma ca mai am doar doua minute la dispoziție. Ma ridic în picioare și îmi dau pantaloni jos. Cat de lent posibil ma așez din nou pe el și îmi mișc ușor soldurile. Aud un șuierat încet dar tot nu vrea sa renunțe. Ma aplec și îl sărut. Printre săruturi ii mușc buza. Pana la urma timpul trece și eu ma dau bătută. Ma pun lângă el și îmi încrucișez mâinile la piept.
Se întoarce pe o parte cu fata spre mine și zâmbește. Îi întorc spatele dar el ma trage spre el și îmi sărută parul. Îi pot simți respirația bătând peste urechea mea.

-Am câștigat, conduc data viitoare.

   Îi strâng mana și ma întorc cu fața la el. Îmi lipesc obrazul de abdomenul lui gol și adorm simtindu-i parfumul și căldură corpului lui.

***

-Lisa.

-Lisaa.

-Da, ce s-a întâmplat ?

-Ai uitat, avem primul antrenament la sala.

-Cât e ceasul?

- Șapte și un sfert.

-Ok, dacă sală e deschidă la ora asta eu mănânc un peste viu.

-Ew....acum îmbrăcate

   Ma ridic din pat și merg spre baie. Totuși unde a dispărut Mark? În baie aburi pluteau în aer mai ceva ca fumul din țeavă de eșapament a lui Jon. Dezbrac hainele și le pun în cutia cu rufe murdare. Iau un prosop și îl pun la mânerul din dus. Deschid ușile și intru în duș. Apa era deja pornita, ceva foarte ciudat. Deodată cineva ma cuprinde într-o îmbrățișare. Tip dar îmi pune mana la gură. Ma întoarce și dau ochi de un Mark gol-goluț în duș cu mine. Pe față are zâmbetul acela jucăuș care îl caracterizează. Nu o sa îți meargă, Jetson!

-Ai văzut ceva ce îți place?

-Poți sa ști ca da.

-Bun, acum poți te rog sa ieși, Cindy ma omoară dacă nu merg cu ele la sală.

-Bine.ofteaza și își dă ochi peste cap.

Iese din cabina dar nu și din baie. Nu ma deranjează atâta timp cât nu e aici în cabina cu mine, e foarte bine. Îmi spal parul apoi corpul și în mai puțin de zece minute am ieșit din duș. Ies pe un prosop și îmi înfășor trupul în altul. Ma așez în fața oglinzi și îmi încep rutina. Ma spăl pe dinți și pe față, ma dau cu deodorant. Îmi usuc parul și-l prind într-o coada de cal.
Intru în camera și merg spre șifonier. Scot o pereche de lenjerie albă, o îmbrac și las prosopul pe pat. Merg spre dulapul de unde scot o pereche de pantaloni și tricou gri. Ies din camera și cobor în bucătărie. Acolo erau doar Mark și Cindy care mâncau. Cindy îmi întinde o farfurie și o iau fericita. Mănânc rapid și apoi spăl vasul.

-Mark, dacă vrei poți sa vi și tu cu prieteni tăi.

-De ce nu, ne vedem acolo.

Vine spre mine și ma sărută apoi iese din casa. Cindy îmi face semn spre intrarea și decidem sa plecam. Îmi iau cheile de la casa și portofelul, le pun în geanta de sport și ieșim din casă. Închid casa și mergem spre mașină lui Cindy. Intram în mașină și pornește mașină. Gonește pe străzile ca libere fiind o ora foarte matinală.

-Emily e deja la sala, norocoasa cred ca a văzut deja ceva băieți frumoși.

Chicotesc ceea ce o face să se uite urat la mine. Îmi ridic mâinile în semn de predare și îmi înăbușesc un hohot de râs.
După încă treisprezece minute ajungem în centrul orașului unde se afla și sala. Primul lucru ce-l observ este una din mașinile lui Mark apoi mașină lui Em.
Coboram dim vehicul, ne luăm gentile și intram în clădirea cea mare. La recepție ne așteptau toți, adică Mark, Emily, Cole și Ethan. O luam pe Em cu noi în vestiar și ne lăsăm gentile. Ieșim din vestiar și intram în sală. În interior erau tot felul de aparate, greutăți și mingi gonflabile.
Fetele îmi atrag atenția și merg lângă ele. Deodată în fața noastră apar trei băieți extraordinari de frumoși. Unul blond, unul șaten și celalalt roșcat. Toți erau musculoși și cu niste zâmbește entuziasmate as putea zice. Cel blond vine în direcția mea și îmi întinde mana. O prind și o scutur.

-Eu sunt Alec și voi fi instructorul tău pe ziua de astăzi.

-Eu sunt Lisa și nu prea am nevoie fiindcă îmi fac singura antrenamente dar hai sa încercăm.

Aproba și mergem prima data la banda de alergat. O potrivește la pozică cea mai mica apoi îmi explică faptul ca, cu cat alerg mai mult cu atât viteza bandei va creste. Are dreptate fiindcă viteza a început sa mi se para mult mai rapida decat am vrut eu sa fie.
După aproximativ o ora banda se oprește, Alec vine și îmi da un prosop. Îi mulțumesc în schimb el îmi zâmbește. Următorul loc unde mergem este gimnastica și greutățile.
Ei bine, pesimt ca ziua aceasta o sa fie obositoare.

Heii
🇹🇩La multi ani de 1 Decembrie!🇹🇩
Sper sa va placa capitolul acesta.
Așteptăm vacanta aceasta de mult.
As vrea sa aud câteva păreri (despre capitol normal).
Eu ar cam trebui sa dorm, asa ca va pup și vă iubesc mult de tot pe toți.

❤❤💛💛💙💙💛💛❤️❤

Continue Reading

You'll Also Like

372K 8.5K 119
🔞Reacti+oneshot 🔞 |Sunt greșeli gramaticale| Citiți cu propia răspundere acestă carte este una perversa nu oblig pe nimeni să o citească. Ideile n...
1.5M 47.4K 105
'Dezbracă-te!' spune el nervos. 'Te rog.. ma doare tot corpul..' ii spun speriata, implorându-l din priviri sa nu-mi facă nimic. 'Prea târziu, păpu...
271K 14.1K 45
Primul volum : "The Secret" "Nu! Ti-am spus clar care este decizia mea și nu am sa mi-o schimb! " am tunat eu nervoasa. Tupeul pe care îl avea țapul...
164K 6.1K 39
Lisa Crawford numita și "Regina pistei" are parte de multa acțiune în viata ei când un bărbat înalt, brunet și desigur foarte frumos ii face o propun...