best friend ❆ jung hoseok✔

By CupcakeHeri

384K 28.3K 7.6K

❝Unutalım.❞ İki dudağının arasından dökülenler neden bu kadar acı veriyordu bana? Neden en yakın arkadaşı gib... More

00
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
end
꒰⑅ᵕ༚ᵕ꒱˖♡

15

13K 997 413
By CupcakeHeri

KONTROL ETMEDEN ATIYORUM BİR HATAM VARSA KUSURA BAKMAYIN YAVRUMLAR.

Gözlerimi açmak istemiyordum.Uyanmak ve iyi hissettiren bu kolların arasından çıkmak istemiyordum.Uyandıktan sonra hiçbir şeyin aynı kalmayacağını biliyordum.Onunla yine uzak olacağımı biliyordum.

Gözlerimi açmadan kaç dakika durduğumu bilmiyorum.Kokusunun içinde kaldığım sürece zaman kelimesi bana çok uzak geliyordu.Burnum boyun girintisine yaslanmışken bu güzel kokunun tam olarak kaynağındaydım.Belimi saran kollar bir süre sonra sıkılaşmış ve beni daha da hapsetmişti kokuya.

"Hye Su?" Pürüzlü ve boğuk çıkan sesine karşılık yutkunmuştum.Ses tonu bile o kadar güzel gelmişti ki o an.Neden bu adamla sadece arkadaş olduğumu düşünmeye başlamıştım.

"Uyanık mısın?" Kollarını benden çektiğinde içim üşüdü.Gözlerimi açmamam için bir sebep yoktu artık.Gözlerimi araladım.Başım hala kolunun üzerindeyken bana bakarak uyanmamı bekliyordu.

"Hoseok?" Bu durumdayken ona dünü hatırlamıyormuş gibi davranmalıydım.Sorarcasına yüzüne bakarken bana gülümsedi.

"Senin burada ne işin var?" Oyunculuk kesinlikle yapabildiğim şeylerin dışında kalıyordu.

"Dün gece uyanık olduğunu biliyorum Hye Su." Bana hala aynı gülümseme ile bakarken ben suçlu bir çocuk gibi ona bakarak dudaklarımı ısırıyordum.Belki ben öyle sanmış olabilirim ama gözleri dudaklarıma sadece bir saniye kaydı.Daha sonra ise yavaşça kolunu başımın altından çekip doğruldu.

"Dejavu yaşıyormuş gibiyim.Tek fark giyinik olmamız." Vücudumdaki tüm kan bir anda yanaklarıma pompalanmıştı sanki.Söylediği şey parmak uçlarımın karıncalanmasına sebep olmuştu.

"Üzgünüm bunu söylemem biraz saçma oldu." Kafasını eğdiğinde onunda benden bir farkı olmadığını anladım.Utancımdan ağzımı dahi aralayamıyordum.Bende onun gibi yapıp kafamı eğdim ve ellerimle oynamaya başladım.Bir süre hiç konuşmadık.Sadece nefes alış veriş seslerimiz yankılandı sessiz odada.Hoseok'un aldığı derin nefesten sonra bir şey söyleyeceğini anladım.

"Karnında benim çocuğum var öyle mi?" Kafasını bana çevirdiğinde kızaran tombul yanaklarına kaydı gözlerim.O an o kadar tatlı gözüküyordu ki ellerimi yanaklarına atıp sıkmamak için kendimi zor tutmuştum.Kafamı olumlu manada salladım.En azından öyle olduğunu biliyordum.

"Bu çok değişik hissettiriyor." Kafasını tekrar eğdiğinde bunun ona zor geldiğini anlamıştım.O baba olmaya hazır hissetmiyordu.

Pekala benimde anne olmak gibi bir planım yoktu bu aralar.

Ağzımı birşey söylemek için araladığımda boğazıma kadar çıkan sıvı yüzünden susmuş ve hızla kalkıp odadaki banyoya doğru koşmuştum.Hoseok'un şaşkın bakışlarını sırtımda hissedebiliyordum.Kapıyı kitlemeye zamanım olmadığı için direk olarak klozetin önüne atmıştım kendimi.

Midemin boş olmasına rağmen öğürmek daha kötü hissettiriyordu.Bir süre sonra saçlarımda eller hissettim. Saçlarım geriye doğru toplanmış ve kusmamı kolaylaştırmıştı.

Benim bu iğrenç durumumu görmesini istemiyordum.

"Hoseok çık dışarı." Öğürmelerimin arasından konuştuğumda saçımı daha sıkı kavrayıp önümdeki tutamları çekerek gitmeyeceğini belli etmişti.Sonunda dolu olmayan midem daha da boşaldığında doğruldum ve sifonu çektim.Hoseok'un elleri saçlarımın arasından ayrılırken ben kendimi kapağını kapattığım klozetin üzerine bırakmıştım.Gözlerimi kapatıp kafamı geriye yasladım ve büyükçe yutkundum.Ağzımda ki iğrenç tat yüzümü buruşturmama sebep olmuştu.

"İyi misin?" Gözlerimi araladığımda dizlerinin üzerine çökmüş bir şekilde bana bakan Hoseok'u gördüm.Elleri dizlerimi kavrarken bana sorarcasına bakıyordu.Kafamı olumlu manada salladım.

"Sürekli böyle olmak zorunda mı?" Hamilelik hakkında ki bilgilerim kesinlikle kısıtlı hatta hiç yoktu.Daha önce hiç bir arkadaşım hamile kalmamıştı ve ben bunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum.

Daha dün hamile olduğumu ve karnımda Hoseok'tan bir parça taşıdığımı öğrenmiştim.

Bu okadar garip geliyordu ki...Yani karnımda nefes alacak olan bir varlığın olması , orada vakti gelene kadar yaşaması...Çok garipti.

"Bilmiyorum." Hoseok kucağımda ki ellerimi kavrayıp sıktı ve kalkmama yardımcı oldu.Oturduğum yerden kalktığım an yalpalamam bir olmuştu.Hoseok'un ellerim belimi sararken kendimi ona bırakıp bana yardım etmesine izin verdim.Yatağa oturmama yardım ettikten sonra dolabına yöneldi ve bir tişört çıkardı.

"Bunu giy."  Elindeki tişörtü yavaşça aldım ve Hoseok'un odadan çıkışını izledim.Kapıyı arkasından kapatırken ben ayağı kalkmış , kirlenmiş tişörtümü çıkarmıştım.Tişörtü başımın üzerinden geçirirken Hoseok'un kokusu tümüyle bedenimi çevrelemiş ve derin bir nefes almama sebep olmuştu.

Bir kaç saniye sonra peşinden çıkıp merdivenlerden aşağı inmeye başladım.Aşağıdan gelen konuşma seslerine karşılık durmadım ve salondan içeriye adımımı attım.Hoseok'un babası beni görünce ayağı kalkıp yanıma gelmiş ve kollarını bedenime sarmıştı.

"Dün sormamış olabilirim ama bugün ne olduğunu anlatacaksın Hye Su." Kollarını benden çekerken ufacık gülümsedim.Beni önemseyen insanların hayatımda olması sahip olduğum en güzel şanstı.Ona neyi anlatacağımı , hangi yalanları sıralayacağımı bilmiyordum.Gözlerimin içine sorarcasına bakarken dudaklarımı ısırıp birşeyler bulmak için beynimin sınırlarını zorladım.

"Baba Hye Su hamile." Dişlerimin arasından kurtulan dudaklarım şaşkınlık ile aralanmıştı.Bunu şuan böyle açık bir şekilde söyleyeceği aklımın ucundan dahi geçmemişti.Bay Jung Hwa'nın gözleri irice açılırken bana şaşkınlık içerisinde baktı.Oğluyla birleştirmeye çalıştığı kızın hamile olması onu biraz hayalkırıklığına uğratmış görünüyordu.Fakat atladığı bir şey vardı.

Oğlundan hamileydim.

"Ne? Bu doğru mu?"Kafamı olumlu manada sallarken gözlerinde ki üzüntüyü tartabilecek gibiydim.Kafasını eğdiği sırada Hoseok tekrar ağzını açtı.Artık her ağzını açtığında ne söyleyeceğini merak eder duruma gelmiştim.

"Baba oluyorum." Bay Jung Hwa hızla kafasını kaldırdı ve az önce şaşkınlıkla bakan yüz ifadesi geri geldi.Kolları tekrar bedenimi kavrarken dudaklarının arasından büyük bir kahkaha çıktı.Bana sıkıca sarılırken gözüm arkada sarılan ikiliye kaydı.Anneside Hoseok'u sıkıca kavramış sarılıyordu.Hoseok ile göz göze geldik.İkimizde bu durum içinde olduğumuza inanamıyor gibiydik.

Sanki bir kabusmuş ve her an uyanacakmışız gibi..

&&&

Hoseok anahtar ile kapıyı açtıktan sonra girmem için bana yol verdi.Yavaşça eve girdim.Dün öfkeyle çıktığım ve bir daha dönmeyeceğime dair yemin ettiğim eve geri dönmüştüm.Neydi bu?

Tükürdüğümü yalamak?

Kesinlikle.

Hoseok anahtarı kasenin içerisine fırlattıktan sonra üzerinde ki montu çıkarıp askılığa astı ve kendini büyük, yumuşak koltuğa bıraktı.Gözlerini kapatıp kafasını arkaya attığında yorgun olduğunu hissettim.Yutkundu.Şuan ki görüntüsü...gerçekten ilgi çekiciydi.

Kapının çalındığını duyduğumda olduğum yerde öylece dikilmeyi ve Hoseok'u izlemeyi bırakıp kapının kulpuna uzandım.Açtığımda gözlerinden neredeyse alevler fışkıracak 6 erkeği gördüm.Hepsi bana kötü kötü bakarak içeriye girerken Jungkook'un bakışlarına karşılık bende kaşlarımı çattım.

Noonasına böyle bakmaya nasıl cürret ederdi? 

Hepsi hızla içeriye girmiş ve rahatlamaya çalışan Hoseok'un rahatını bozmuşlardı.Jimin salonda bir oyana bir buyana yürürken kapıyı kapattım.

"Açıklama bekliyoruz!" Kötü bakışlar altında neredeyse ezilmek üzereydim.Hoseok ifadesiz bir şekilde çemkiren Jimin'e bakarken ben ayakta öylece dikilmiş ve üzerime gelen lazer yüklü bakışları geri savurmaya çalışıyordum.

"Baba oluyorum işte." dudaklarından çıkan tek şek bu oldu.Ve bu 3 kelimelik cümle büyük bir kaos oluşturdu.Bir an gerçekten gürültü içerisinde boğulup gideceğimi düşünmüştüm.Taehyung tüm gürültüyü susturduktan sonra bir bana bir de Hoseok'a sorarcasına baktı.

"Şimdi ben dayı mı olacağım , yoksa amca mı?" Herkes susmuş bir şekilde ona bakarken Jimin'nin kıkırdamasından sonra sessizliği bozmuş ve gülmeye başlamışlardı.Hoseok , ben ve Taehyung neye güldüklerini anlayamasakta biraz sonra onlara katılmıştık.Taehyung kesinlikle ne amca ne de dayı olabilirdi.

Ondan kesinlikle iyi bir teyze olacağına emindim.

İÇİME HİÇ SİNMEDİ AMA BEKLETMEK İSTEMEDİM.

LÜTFEN ŞUAN Kİ MUTLULUĞA ALDANMAYIN ;)

AKLIMDA DELİ FİKİRLER GKOLFD (YALAN SÖYLEDİ)

BİR YANDAN DA HİKAYEYİ BATIRMAKTAN ÖLÜMÜNE KORKUYORUM , ÖYLE HEMEN MUTLULUK VERMEK İSTEMİYORUM.KESİNLİKLE ACI ÇEKMELİLER.

BELKİ İLERKİ BÖLÜMLERDE HOSEOK'A SÖVEBİLİRSİNİZ.ŞİMDİ Kİ MASUMLUĞUNA ALDANMAYIN SADECE ŞAŞKINLIKTAN.

Continue Reading

You'll Also Like

6.6K 563 23
Tzuyu: Siktir git Jungkook Tzuyu: Sana kaç defa dedim ilkimi veremem Jeon Jungkook en yakın arkadaşına karşı aşık bir aptaldı. Jeon Jungkook & Chou...
1.1K 123 7
Hayatıma giriyorsun, sevgiyi bekliyor en sonunda yavaş yavaş ölüyorsun kimin cehenemi bilmem ama sen burada kalırsan kanatların yanmaya devam edecek...
82.8K 5.5K 20
▪︎Oysa bir zamanlar elimi tutup ' Hep yanında olacağım ' diyen sen değil miydin sevgilim? ▪︎ Kim Taehyung