Life is crazy 2

Por Luciils

11.3K 811 386

Pro začátek bych doporučila přečíst si jedničku... Jinak tohle pochopíte asi těžko:D. --- Po dlouhé době (tři... Más

1. Nový (trochu divný) začátek
V letadle
3. První noc
4. Bude nový Alex!
5. Hoj Alexi?
6. Zachránili nás eh, pokémoni? O.O
7. Poker? -.-
8. Konec pokémonů? ŽEBY?
9. Nový Animatronici
10. V kavárně
11. Jo proč ne Jeremy?
12. Alex se probudil!
13. END?!? MangleEND?
strašně moc děkuji! Best obrázek!
14. Já vím že bych neměla, ale Vincent mě přece nezabije.
15. Chudák Jeremy ))-:
16. Konec s Freddy Fazbear pizzou
INFO

17. Konec noční můry... A nebo teprve začátek?

460 40 4
Por Luciils


Když jsme přijeli do hotelu tak se mi podařilo usnout. Když jsem se probudila tak jsem si všimla, že tu není Vincent. Šla jsem tedy ke Scottovy a Mikeovy. Samozřejmě tam byly všichni a dívali se na zprávy:

Freddy fazbear pizza shořela. Příčiny zatím nejsou známé. Ale podle všeho se něco pokazilo uvnitř. Ale ani to nebude bránit k tomu, aby firma Aftonons robotics udělala ještě lepší a bezpečnější Animatronici! Rozhodli jsme se, že uděláme rozhovor s majitelem firmy. Poslechnete si ho.

Jenom to redaktorka dořekla, tak Vincent vzal ovladač a vypnul televizi. ,,Vincente! Co děláš?! Zapni to! Rychle!" Křikla jsem na něj. Vincent zakroutil očima a ovladač pustil na zem: ,,Sakra! Já jsem ale nešika co?" Řekl ironicky a zadíval se na rozbitý ovladač od televize. ,,Vincente?!? Tak výš co? Můžeš nám to vysvětlit osobně!" Odpověděla jsem naštvaně. ,,Ok... Takže nějaká firma bude dělat nové Animatronici, stačí?" Řekl a zadíval se na mě. ,,Ale to jsem nemyslela! Co to má společného s tebou?!?" Odsekla jsem. ,,Některé věci.... Člověk nepochopí, proto je lepší se na ně ani neptat." Odpověděl a dal najevo, že už se o tom nechce bavit. ,,Jak nepochopí?!? Sakra! Odpověz normálně!" Křikla jsem na něj. ,,Možná..." Řekl a odešel. ,,Kluci? Vy asi víte, o co jde, ne?" Zeptala jsem se ostatních když Vincent odešel. ,,Možná jo... Ale Vincent má pravdu... Pár let ti to nemusí dělat starosti." Řekl Scott a zadíval se na vypnutou televizi. A já bez slov taky.

---

Takže jsem to udělala trochu kratší než jsem čekala (můj blbý počítač mi zmazal mojí práci! -.-), Ale tohle byl úplně poslední díl. Ke trojce se vyjádřím až v Infu, které vyjde za chvilku.

Seguir leyendo

También te gustarán

470K 17.4K 54
Hunter Black je nabubřelý vysokoškolák, co ho zajímá jen hokej a holky. Nebo teda aspoň do doby, než pozná sestru svého úhlavního nepřítele. Lydie Wi...
8.1K 549 55
Lexie neměla jednoduché dětství. Její otec ji opustil, její strejda umřel tou nejdivnější smrtí a celá její rodina uhořela při požáru. Sice přežila...
3.9K 456 43
Co se dělo po finále 1. série Hazbin hotelu? Zatím co v hotelu všichni oplakávají Sira Pentiuse, v pekle jeden známý démon chystá plán jak zničit Haz...
417K 29.3K 27
Todd: Kde jsi? Alice: Doma... Děje se něco? Todd: MUSÍŠ OKAMŽITĚ PRYČ! *** Strašidelné texting jednodílovky. Doporučuji číst ve tmě.