Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο...

By FridaStarness

34.4K 3.1K 654

Τα όνειρα πραγματοποιούνται άραγε; Ή αυτό που μου συμβαίνει είναι κάτι φανταστικό; Νόμιζα πως το να σπουδάσω... More

Προορισμός Κορέα
Σύμπτωση ή όχι;
Στο Σούπερ Μάρκετ
BamBam
Ο διαγωνισμός
Αλλαγή Συμπεριφοράς
Η πρώτη "πρόβα"
Πρωινό ξύπνημα
Στο σπίτι των GOT7
Sookyung, Το Πειραχτήρι
Παρεξήγηση
Σοκολάτα
Η Μεγάλη Μέρα
Συμβόλαιο με τη JYP
Μπλακάουτ
Επιστροφή;
Πίσω Στο Σπίτι
Μου λείπεις
Συμβόλαιο με τη JYP No2
Μου αρέσεις
Ερωτεύτηκα Τον Λάθος Διάσημο;
Κι Εμένα Μου Αρέσεις
Φίλοι
Σ' αγαπώ
Jaebum X Σεμίνα
Το σκάνδαλο
Η Αποκάλυψη
Επίσημα Μαζί
Διπλό Ραντεβού
Προορισμός Κίνα
Ξενάγηση Στη Κίνα
"Φωλίτσα"
Αναπάντεχη Επίσκεψη
Προορισμός Ελλάδα
Ξενάγηση Στην Ελλάδα
Jaebum X Σεμίνα No2
Ζήλια
너와나 (Εσύ Κι Εγώ) μέρος 1ο
너와나 (Εγώ κι εσύ) μέρος 2ο
너와나 (Εγώ κι εσύ) μέρος 3o (τέλος)

Το Μουσικό Βίντεο

818 77 12
By FridaStarness

   



    Το φως του ήλιου έμπαινε μες τα μάτια μου με αποτέλεσμα να με κάνει να ξυπνήσω. Ανοιγοκλείνω αρκετές φορές τα μάτια μου μέχρι να ανακτήσω την όραση μου. Μόλις τα ανοίγω διάπλατα συνειδητοποιώ ότι είμαι σε ένα ξένο δωμάτιο. Κάνω να σηκωθώ αλλά ένα χέρι, που ήταν τυλιγμένο στη μέση μου, με τραβάει και ξαπλώνω πάλι.







    Γυρνάω το κεφάλι μου να δω τον ιδιοκτήτη του χεριού και βλέπω το αγουροξυπνημένο πρόσωπο του Jackson. "Ξέχασες τι σου είπα χτες;" λέει με βραχνή φωνή ενώ έχει κλειστά μάτια. Έπειτα τα ανοίγει αργά και με αντικρίζει. "Όταν θα ξυπνούσα θα ήθελα να σε βρω δίπλα μου." Χαμογελάω στα λόγια του.









   "Κι εσύ αμέσως να σηκωθείς!" λέει παραπονιάρικα. Είναι πολύ γλυκούλης όταν παριστάνει τον κατσουφιασμένο. Χώνομαι στην αγκαλιά του και ο Jackson με αγκαλιάζει σφιχτά. "Ξέρεις τι άλλο μου αρέσει σε σένα;" λέει και μου φιλάει το κεφάλι. 









   "Τι;" τον ρωτάω ενώ έχω κρυμμένο το στόμα μου στο στήθος του. "Ότι όταν ξυπνάς δεν κρύβεσαι κάτω από σκεπάσματα για να μη δω το αγουροξυπνημένο πρόσωπό σου." Από τη χρεία του καταλαβαίνω πως χαμογελάει.  









   "Με έχεις δει κι άλλη φορά έτσι." του απαντάω απλά. Έπειτα δεν ξαναμιλάμε. "Angel μου κάνεις μία χάρη;" ρωτάει οJackson. Εγώ κουνάω το κεφάλι μου. "Μπορούμε να μείνουμε για λίγο έτσι;" Πιάνω τον εαυτό μου να χαμογελάει. Τότε τον αγκαλιάζω πιο σφιχτά. Ο Jackson τραβάει το πάπλωμα και μας σκεπάζει καλύτερα.









    Κλείνω τα μάτια μου και απολαμβάνω τη στιγμή. Είμαι σίγουρη πως κάνει το ίδιο και ο Jackson. Ακούω τους χτύπους της καρδιάς του. Για μένα είναι η καλύτερη μουσική που έχω ακούσει. 











   Εκεί που απολαμβάνουμε τη γαλήνη ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι είναι καθημερινή σήμερα και έχω μάθημα. Γουρλώνω τα μάτια μου και πετάγομαι όρθια. Ο Jackson με κοιτάζει έντρομος. "Αγγελική τι έπαθες;" "Έχω μάθημα σήμερα!" του φωνάζω πανικόβλητη. 









   Ο Jackson πετάγεται από το κρεβάτι. "Κι εγώ πρέπει να πάω στην εταιρία!" Παίρνω τα ρούχα μου σε ένα μπόγο και μπαίνω μέσα στο μπάνιο. Αλλά τσάκα-τσάκα και κοιτάζω τα μαλλιά μου στο καθρέφτη. Είμαι ξεμαλλιασμένη, σαν να τσακωνόμουν με κάποιον. Καλά που δεν τρόμαξε ο Jackson όταν με αντίκρισε. 









     Βγαίνω από το μπάνιο και εκείνη τη στιγμή βγαίνει από το δωμάτιο του Jinyoung ο Jackson. Περπατάμε προς το καθιστικό και βλέπουμε όλους τους υπόλοιπους να  κοιμούνται στους καναπέδες ή στο πάτωμα. Και, φυσικά, κουτάκια μπύρας σκορπισμένα. 









     "Πάλι μέθυσαν;" λέει αγανακτισμένος ο Jackson και σπεύδει να τους ξυπνήσει. Πάω να ξυπνήσω κι εγώ τη Σεμίνα και τη βλέπω να κοιμάται στον καναπέ............. στην αγκαλιά του Jaebum. 









    Είναι τόσο γλυκούληδες μαζί!!!!!!!! Αλλά πρέπει να τους ξυπνήσω. Αλλά, πρώτα, ας τους βγάλω μια φωτογραφία. Παίρνω το κινητό μου και τους τραβάω μια φωτογραφία. Η Σεμ΄8ινα θα τρελαθεί από τη χαρά της.











   Τους σκουντάω και τους δύο. Καμία ανταπόκριση. "Δεν ξυπνάνε;" ρωτάει ο Jackson ενώ έρχεται δίπλα μου. Κουνάω αρνητικά το κεφάλι μου. "Λες να είναι το επόμενο ζευγάρι μετά από εμάς;" λέει ο Jackson και με αγκαλιάζει από πίσω.









   Δεν προλαβαίνω να απαντήσω γιατί με διακόπτει η φωνή του Mark. "Ποιο ζευγάρι;!" λέει ξαφνιασμένος και με τα ντεσιμπέλ της φωνής του καταφέρνει να ξυπνήσει όλους τους υπόλοιπους. Ο Jackson ξετυλίγει απότομα τα χέρια του από γύρω μου και τον κοιτάζει ξαφνιασμένος.









    "Άντε, ξυπνήσατε επιτέλους;" λέει ενοχλημένος ο Jackson. "Τι ήταν αυτό που ξεστόμισες Jackson;" ρωτάει ο Mark. Ο Jackson τρίβει αμήχανα τον σβέρκο του. "Αυτό που εννοούσε είναι ότι ο Jaebum και η Σεμίνα είναι σαν ζευγαράκι έτσι όπως κοιμόντουσαν." σώζω την κατάσταση και γυρίζουμε όλοι και κοιτάμε το ζευγαράκι που κοιμόταν αγκαλιά στον καναπέ.









   Η Σεμίνα τρίβει τα μάτια της και μόλις συνειδητοποιεί ότι ο Jaebum είναι δίπλα της, πέφτει από τον καναπέ. Ο Jaebum έχει κι αυτός την ίδια αντίδραση αλλά κόλλησε πάνω στον καναπέ. Βοηθάω τη Σεμίνα να σηκωθεί. Τα μάγουλά της ήταν ροδαλά και το βλέμμα της έλαμπε. Ο Jaebum έτριβε το κεφάλι του και δεν τολμούσε να βγάλει άχνα. Πολύ άβολο...







  "Άντε ετοιμαστείτε γιατί αργήσαμε!" τους βγάζω από την άβολη κατάσταση και σπρώχνω τη Σεμίνα στην εξώπορτα. Αποχαιρετάω βιαστικά τους GOT7 και παίρνουμε τα παπούτσια στα χέρια μας και βγαίνουμε από το σπίτι τους. 









   "Θα μου πεις τι έγινε αργότερα." λέω στη Σεμίνα ενώ βάζουμε τα παπούτσια μας. Η Σεμίνα φαίνεται να είναι ακόμα χαμένη, να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί.











  Παίρνουμε ένα ταξί και πάμε σπίτι μας. Πάει η πρώτη ώρα! Δεν προλαβαίνουμε! Γιατί κάθε φορά που κοιμάμαι με τον Jackson να πάνε όλα στραβά;









   Το ταξί φτάνει στο σπίτι μας. Πληρώνω τον ταξιτζή και μπαίνουμε μέσα. Παίρνω τις τσάντες που χρησιμοποιούμε στη σχολή και σπρώχνω την Σεμίνα προς την έξοδο. Η Σεμίνα δεν είναι καθόλου συνεργάσιμη σήμερα...







   Μετά από τόση καθυστέρηση φτάνουμε στη σχολή. Προς έκπληξή μας ήρθαμε πάνω στην ώρα! Μπαίνουμε στην αίθουσα και αρχίζει το μάθημα. Τι άγχος κι αυτό σήμερα! 













   Μετά από τόσες βασανιστικές ώρες ήρθε το διάλειμμα, επιτέλους! Κάθομαι εγώ και η Σεμίνα σε ένα παγκάκι. "Τώρα μπορείς να τα ξεράσεις όλα." της λέω. "Τι να σου πω;" ακόμα να ξυπνήσει ο εγκέφαλος της Σεμίνας...









    "Τι έγινε χτες αφότου έφυγα εγώ και ο Jackson;" την ρωτάω ξεκάθαρα. Η Σεμίνα μένει για λίγο σιωπηλή. "Α, ναι! Θυμήθηκα!"









~Αναδρομή~



   Παίζουμε μονόπολη. Είναι η σειρά της Αγγελικής αλλά εκείνη κοιμάται όρθια. "Αγγελική η σειρά σου!" λέει ο Mark και η Αγγελική τραντάζεται. "Τι έγινε;" ρωτάει πανικόβλητη. "Αγγελική παίζεις." της απαντάει ο Mark. "Μήπως να πήγαινες να ξεκουραστείς λιγάκι;" της προτείνει ο Jaebum.







    "Όχι καλά είμαι." απαντάει. "Αγγελική πήγαινε να ξεκουραστείς λίγο." λέει ο Yugyeom. "Πήγαινε στο δωμάτιό μου. Αλλά κάποιος πρέπει να σε βοηθήσει να πας μέχρι εκεί." λέει ο Jinyoung. "Θα σε πάω εγώ. Έτσι κι αλλιώς εδώ και τρεις γύρους είμαι στη φυλακή." αναφωνεί ο Jackson και τα μάτια της Αγγελικής γίνονται διάπλατα.







   Ο Jackson έχει κάτι στο νου του είμαι σίγουρη. "Μπορώ και μόνη μου." απαντάει η Αγγελική και σηκώνεται όρθια. "Δεν μπορείς ούτε στα πόδια σου να σταθείς. Θα σε πάωεγώ." λέει ο Jackson και την τραβάει από το χέρι. Προχωράνε στο διάδρομο καιμπαίνουν στο δωμάτιο του Jinyoung.

 







    Τους κοιτάω μέχρι να χαθούν από τα μάτια μου. Η Αγγελική είναι σίγουρα ερωτευμένη με τον Jackson αλλά δεν το παραδέχεται. "Λοιπόν, συνεχίζουμε." αναφωνεί ο Yugyeom. "Μήπως να περιμέναμε να επιστρέψει ο Jackson;" ρωτάει ο BamBam. "Δεν νομίζω πως θα επιστρέψει." του απαντάει ο Jinyoung. 









   Τα λόγια του με κάνουν να τον κοιτάξω έκπληκτη. Ο Jinyoung με κοιτάζει κι εκείνος. Κάτι ξέρει! Μου χαμογελάει με ένα χαμόγελο που  λέει 'ξέρω τι σκέφτεσαι' και του χαμογελάω κι εγώ. "Τι γίνεται εδώ;" η φωνή του Jaebum μας επαναφέρει στη πραγματικότητα. "Τίποτα δεν συμβαίνει." απαντάει ο Jinyoung.









   "Κάτι συμβαίνει με εσάς τους δύο;" ρωτάει ενθουσιασμένος ο Yopungjae. Εγώ και ο Jinyoung αρχίζουμε να γελάμε. "Κάνετε λάθος! Παρεξήγηση!" λέει ο Jinyoung ανάμεσα από τα γέλια του. Όμως, ο Jaebum είναι εξαγριωμένος. "Αφήστε τις σαχλαμάρες τώρα!" φωνάζει και σταματάμε να γελάμε.











    "Να σας πω... βαρέθηκα τη μονόπολη." λέει ο Yugyeom ενώ στηρίζει το κεφάλι του στο χέρι του. "Και τι να κάνουμε;" ρωτάει ο Youngjae. Ο Yugyeom ανασηκώνει τους ώμους του. "Αν παίζαμε θάρρος ή αλήθεια αλλά παραλλαγμένο;"  ρωτάει ο Mark και όλοι στρέφουμε την προσοχή μας πάνω του. 









   "Δηλαδή;" ρωτάει αδιάφορα ο Yugyeom. "Θα παίξουμε θάρρος ή θάρρος. Και όποις δεν κάνει τη δοκιμασία θα πίνει μπύρα." κοιτάζει ο ένας τον άλλον πονηρά. "Εγώ δεν έχω διάθεση." λέει νωχελικά ο BamBam. Καταλαβαίνω πως έχει έννοια την Αγγελική και τον Jackson. Είναι κρίμα μωρέ...









  "Έλα BamBam! Θα έχει πλάκα!" τον παροτρύνει ο Yugyeom και τελικά συμφωνεί. Ο Mark και ο Yugyeom πάνε στη κουζίνα και φέρνουν από μία δωδεκάδα μπύρες. Μα καλά, έχουν τόσες πολλές;









   Ο BamBam παίρνει ένα κουτάκι, το ανοίγει και πίνει. "Ακόμα δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι." του λέει ο Jaebum. "Δεν πειράζει." του απαντάει ο BamBam και πίνει άλλη μια γουλιά. Ο BamBam έχει νταλκάδες... 







   "Λοιπόν, αρχίζω." λέει ο Mark. "Jaebum, πάνε και γλύψε τον καταψύκτη." όλοι αρχίζουν να γελάνε ενώ ο Jaebum είναι σοβαρός. "Ξέρεις ότι μετά δεν θα μπορώ να ξεκολλήσω τη γλώσσα μου, έτσι;" του λέει ειρωνικά ο Jaebum. "Θα έχει πλάκα" του απαντάει ο Mark. 







  "Δεν το κάνω!" λέει ο Jaebum. "Τότε πρέπει να πιεις μια μπύρα μονορούφι." του λέει ο Mark ενώ του δίνει ένα κουτάκι. Ο Jaebum το παίρνει, το ανοίγει και πίνει. Λίγη μπύρα ξέφευγε και τον είχε λερώσει. Αλλά και πάλι ήταν σέξι! 







    Αφού την ήπιε, καθάρισε τα χείλια του με τη παλάμη του. "Λοιπόν, σειρά μου." λέει κάπως ζαλισμένος. "Youngjae, ανέβασε μια γυμνή φωτογραφία σου στο instagram σου." όλοι αρχίζουμε να γελάμε. 









  "Δεν μπορώ να το κάνω αυτό." αναφωνεί ο Youngjae. "Έτσι θα αποκτήσεις περισσότερες θαυμάστριες." λέει ο Jinyoung και ο Youngjae τον βαράει δυνατά στο μπράτσο. "Αν δεν μπορείς να το κάνεις τότε πιες." λέει ο Mark. 









   Παίρνει και ο Youngjae ένα κουτάκι και το πίνει με μιας! "Σεμίνα!" φωνάζει το όνομά μου. Δεν έχω καλό προαίσθημα... "Άλειψε με μέλι το στέρνο του Jinyoung και μετά γλύψ' το." Εγώ και ο Jinyoung κοιταζόμαστε έντρομοι. Αηδία! "Τι λέτε τώρα;" παραπονιέμαι.







   "Σε αυτό το παιχνίδι κάνουμε ακραία πράγματα." αιτιολογεί ο Yugyeom. "Μη λέτε τέτοια πράγματα στη Σεμίνα!" λέει ο Jaebum. Ο Youngjae πάει στη κουζίνα. Ύστερα ξανάρχεται με ένα βάζο μέλι και μου το δίνει. 









    "Εμπρός!" λέει και αρχίζει τα χαχανητά. Πάω δίπλα στον Jinyoung. Ειλικρινά δεν μπορώ να το κάνω. Σφίγγω σφιχτά τα μάτια μου. "Το παιχνίδι έχει αρχίσει να γίνεται βλακεία." λέει ενοχλημένος ο Jaebum. 









   "Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να το κάνω!" αναφωνώ επιτέλους και ξεφυσάω. Παίρνω μια μπύρα και την ανοίγω. Μεθάω πολύ εύκολα και δεν θέλω να πάθω πάλι τα ίδια. Πίνω μια γουλιά. "Όλο!" φωνάζει ο Yugyeom. Ξανασηκώνω το κουτάκι για να πιω κι άλλη γουλιά αλλά ο Youngjae σηκώνει πιο ψηλά το κουτάκι με αποτέλεσμα να χυθεί όλη η μπύρα στη μπλούζα μου.  











     Τινάζω λίγο τη μπλούζα μου. Ήδη αισθάνομαι την επίδραση του αλκοόλ. "Περίμενε να σου φέρω μια χαρτοπετσέτα." λέει ο Jaebum και εξαφανίζεται. Έρχεται πάλι και μου δίνει μια χαρτοπετσέτα. Αρχίζω να σκουπίζομαι μ' αυτήν. "Σεμίνα η σειρά σου." λέει ο Mark.









   Τους κοιτάζω έναν-έναν. "BamBam!" Ο BamBam γυρίζει και με κοιτάζει. "Πάνε στην Αγγελική και παρ' την από την αγκαλιά του Jackson." τα λόγια μου βγαίνουν αυθόρμητα από το στόμα μου. Ο BamBam με κοιτάζει έκπληκτος. "Από την αγκαλιά του Jackson;" ρωτάει ο Youngjae.









   "Εγώ νόμιζα ότι η Αγγελική ήταν θαυμάστρια του BamBam." συνεχίζει να λέει. "Ο Jackso σου έκλεψε την θαυμάστρια!" λέει κοροϊδευτικά ο Yugyeom στον BamBam και ο BamBam τον βαράει στο κεφάλι. Ο BamBam παίρνει ένα κουτάκι και το πίνει μονομιάς. 















  Δεν ξέρω πόσες ώρες παίζουμε αυτό το παιχνίδι αλλά οι μπύρες έχουν τελειώσει. Κανένας δεν έχει κάνει καμιά δοκιμασία. Μόνο πίναμε. Αισθάνομαι πολύ ευχάριστα κοντά τους. Γελάω συνέχεια  χωρίς λόγο. Νιώθω λίγη κούραση. Γέρνω το κεφάλι μου και ακουμπάω στον ώμο κάποιου. 







   Σηκώνω το βλέμμα μου και βλέπω το σαγόνι του BamBam. "Προτίμησε τον Jackson." είπε κάτω από την ανάσα του και ήπιε άλλη μια γουλιά από τη μπύρα του. Παίρνω τη μπύρα από το χέρι του και πίνω μια γουλιά.







   "Δεν μπορούσες να σταματήσεις αυτό που ένιωθε ο ένας για τον άλλον." Ο BamBam σκύβει και με κοιτάζει. "Μπορεί να μισούσε ο ένας τον άλλον αλλά βαθιά μέσα τους έτρεφαν αισθήματα αγάπης ο ένας για τον άλλον."







    "Έχεις δίκιο." λέει ο BamBam και αναστενάζει. "Μην ανησυχείς. Θα βρεις κι εσύ την κατάλληλη... Jaebum..." τα μάτια μου βαραίνουν. Ο BamBam ανασηκώνει τον ώμο του και με τραντάζει. "Δεν με λένε Jaebum..." λέει με βαριεστημένη φωνή. 







     "Άκουσα το όνομά μου;" εμφανίζεται ο Jaebum μπροστά μας και αρχίζω να γελάω χωρίς λόγο. "Πριγκίπισσα φαίνεσαι κουρασμένη. Πρέπει να κοιμηθείς." μου λέει και με σηκώνει όρθια. Εγώ χάνω την ισορροπία μου και πέφτω στην αγκαλιά του.









   Περπατάμε μερικά βήματα αλλά πέφτουμε πάνω στον καναπέ. "Νομίζω πως κι εσύ θέλεις λίγη ξεκούραση." του λέω ανάμεσα στα γέλια μου. Έπειτα σταματάμε να γελάμε και κοιταζόμαστε. "Είμαι πολύ τυχερός." αναφωνεί. Τον κοιτάζω παραξενεμένη. "Γιατί;" τον ρωτάω με κλειστά μάτια.









     "Γιατί έχω μια θαυμάστρια σαν κι εσένα." τον ακούω να λέει αλλά δεν μπορώ να του απαντήσω γιατί τα μάτια μου βαραίνουν όλο και περισσότερο. Προσπαθώ να μείνω ξύπνια αλλά δεν μπορώ. Αφήνομαι σε βαθύ ύπνο.  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



   Όση ώρα η Σεμίνα μου εξηγούσε τι είχε συμβεί τη χθεσινή νύχτα είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. "Καλά, πως τα θυμάσαι όλα;" "Μες το μάθημα μου 'ρχονταν αναλαμπές από χτες και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ." Ξεφυσάμε ταυτόχρονα. 









       "Αλλά εσύ και ο Jaebum είστε πολύ γλυκούληδες μαζί." η Σεμίνα χαμογελάει. "Σας τράβηξα και φωτογραφία." η Σεμίνα γουρλώνει τα μάτια της και με κοιτάζει. "Θα σου την δείξω άλλη φορά." της λέω και της κλείνω το μάτι.







********************************











    Το απόγευμα έχουμε γύρισμα και μάλλον είναι η τελευταία φορά. Έχουν μείνει μόνο ελάχιστες σκηνές. Η επόμενη σκηνή είναι με εμένα και τον Jinyoung. 







ΣΚΗΝΉ 6Η: Βρίσκομαι στη βιβλιοθήκη και διαβάζω βιβλία. Πηγαινοέρχομαι από 'δω κι από 'κει και παίρνω διάφορα βιβλία από τα ράφια. Γυρίζω απότομα και πέφτω πάνω σε κάποιον με αποτέλεσμα να ρίξω τα βιβλία κάτω. Σκύβω για να τα πάρω, καθώς κι εκείνος που έπεσα πάνω του. Σηκώνω το βλέμμα μου να τον κοιτάξω και είναι ο Jinyoung. Μένουμε και οι δύο για λίγο σιωπηλοί. Σηκωνόμαστε και οι δύο όρθιοι ενώ εξακολουθούμε να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον στα μάτια. Ο Jinyoung μου δίνει τα βιβλία μου και τον ευχαριστώ. Χαμηλώνω το βλέμμα μου ενώ χαμογελάω ντροπαλά και ο Jinyoung δαγκώνει τα χείλια του από την ντροπή του. 

    Έπειτα περιφέρομαι στη βιβλιοθήκη κοιτάζοντας τα βιβλία στα ράφια. Ξάφνου, αυτή τη φορά κάποιος άλλος πέφτει πάνω μου. Όταν γυρνάω και τον  κοιτάζω είναι ο Jinyoung. Μένουμε πάλι και οι δύο άναυδοι. Ο Jinyoung μου υποκλίνεται και μου ζητάει συγγνώμη. 



   Κάθομαι σε ένα τραπέζι στη βιβλιοθήκη και διαβάζω ένα βιβλίο. Ο Jinyoung κάθεται μερικά τραπέζια μακριά μου αλλά με κοιτάζει επίμονα. Κάποια στιγμή σηκώνω το βλέμμα μου και τον κοιτάζω. Εκείνος αλλάζει αμέσως το βλέμμα του και εγώ γελάω. Έπειτα με ξανακοιτάζει και του κλείνω το μάτι. 









    Διάλειμμα. Πηγαίνω στο καμαρίνι και αλλάζω στα γρήγορα για την επόμενη σκηνή. Κάποιος χτυπάει τη πόρτα και του λέω να περάσει. Μέσα μπαίνει ο Jackson. "Τι κάνεις εδώ; Δεν πρέπει να σε δουν εδώ!" εγώ και ο Jackson δεν συναντηθήκαμε καθόλου στα γυρίσματα. Δεν θέλουμε να δώσουμε στόχο. 





   "Μου έλειψες." είπε με κατσουφιασμένη φατσούλα. "Επίσης η σκηνή σου με τον Jinyoung μου θύμισε πως γνωριστήκαμε." τον κοιτάζω μέσα από τον καθρέφτη. Έχει αυτό το χαζό χαμόγελο. Αισθάνομαι το πρόσωπό μου να καίγεται. "Είσαι πολύ όμορφη." αναφωνεί και χαμογελάω. 







     Προσπαθώ να βάλω τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά μου και δεν μ' αφήνει! "Εγώ δεν είμαι ωραίος;" λέει παραπονιάρικα. Γυρίζω και τον κοιτάζω εξονυχιστικά από πάνω μέχρι κάτω.  "Κι εσύ ωραίος είσαι." του λέω και γυρίζω πάλι στον καθρέφτη.







    Δύο χέρια τυλίγονται γύρω από τη μέση μου. Ο Jacskon στηρίζει το πιγούνι του πάνω στον ώμο μου. "Πάντως είμαστε πολύ ωραίοι μαζί." αναφωνεί και μου βγαίνει ένα μικρό γελάκι. "Είμαστε πολύ ωραίο ζευγάρι." τα λόγια του με κάνουν να γουρλώσω τα μάτια μου. Είναι η πρώτη φορά που μας χαρακτηρίζει σαν ζευγάρι.





  "Ένα τι;" κοιτάζω το είδωλό του στον καθρέφτη. "Γιατί δεν σ' αρέσει;" ο Jackson χαμογελάει και γυρίζω και τον κοιτάζω. Μου δίνει ένα πεταχτό φιλί στα χείλη και με αφήνει άφωνη. 









   Κάποιος χτυπάει τη πόρτα και ο Jackson απομακρύνεται από κοντά μου. Εγώ λέω να περάσει. "Δεσποινίς Αγγελική ετοιμαστείτε για την επόμενη σκηνή." είναι ο βοηθός του σκηνοθέτη. Το βλέμμα του πέφτει πάνω στον Jackson και έπειτα φεύγει. 









    "Παρατρίχα να μας πιάσουν!" αναφωνώ. "Εντάξει δεν έγινε τίποτα." λέει ήρεμα ο Jackson. "Σε αφήνω να ετοιμαστείς." λέει και μου δίνει ένα φιλί στο μέτωπο και βγαίνει από το δωμάτιο.











 ΣΚΗΝΉ 7Η: Είμαι στο ωδείο. Κάθομαι σε μια καρέκλα ώσπου ακούω τη μελωδία ενός πιάνου. Κατευθύνομαι εκεί όπου ακούγεται η μουσική. Η πόρτα είναι μισάνοιχτη. Μέσα στο δωμάτιο βλέπω τον Youngjae να παίζει πιάνει. Όση ώρα παίζει εγώ τον κρυφοκοιτάζω. Μόλις τελείωσε και εγώ τον χειροκροτώ και αυτός ξαφνιάζεται που με βλέπει. Σηκώνεται και μου υποκλίνεται. Έρχομαι προς το μέρος του και κάθομαι δίπλα του. Ο Youngjae μου μαθαίνει να παίζω μια μελωδία στο πιάνο. Παίζουμε και οι δύο πιάνο ώσπου τα δάχτυλά μας ακουμπούν. Κοιταζόμαστε αμήχανα. Ο ένας χαμογελάει στον άλλον ενώ ο Youngjae τυλίγει το χέρι του γύρω από το δικό μου πάνω από τα πλήκτρα του πιάνου. 







   Ένα μικρό διάλειμμα για την τελική σκηνή: με τον Jackson.   





ΤΕΛΙΚΉ ΣΚΗΝΉ: Βρίσκομαι στο πάρκο. Έχω ραντεβού με εκείνον που έπεσα πάνω του στο λεωφορείο (τον Jackson). Όμως έχει αργήσει! Κοιτάζω ανυπόμονη το ρολόι μου. Μα που είναι τέλος πάντων;! Έτσι και δεν εμφανιστεί σε πέντε λεπτά θα φύγω! Ακούω βήματα από πίσω μου και γυρίζω. Ο Jackson με κοιτάζει λαχανιασμένος. Του κρατάω μούτρα που άργησε. Ο Jackson μου χαμογελάει. Πίσω από το χέρια του εμφανίζει ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο και μου το προσφέρει. Του χαμογελάω και το παίρνω στα χέρια μου και το μυρίζω. Πως γίνεται να μην τον συγχωρήσω μετά από αυτή την κίνηση; Έπειτα με σφίγγει στην αγκαλιά του και με αφήνει άναυδη. Ψιθυρίζει στο αυτί μου 'Σ' αγαπώ' και μένουμε έτσι...







  "CUT" φωνάζει ο σκηνοθέτης. Εμείς μένουμε για λίγο στην αγκαλιά. Απομακρύνομαι από τον Jackson για να μη δώσουμε στόχο. "Και η τελευταία σκηνή γυρίστηκε!" αναφωνεί ο σκηνοθέτης και όλοι χειροκροτούν. Αισθάνομαι τεράστια κούραση αλλά άξιζε το αποτέλεσμα!







   Τώρα θα περιμένουμε να ετοιμαστεί το music video. 



*************************************************







    Έφτασε η μέρα που θα δούμε το music video. Είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι στο κτήριο της JYP. Εγώ και η Σεμίνα έχουμε πολύ άγχος για το αποτέλεσμα. Πρώτη φορά μας συμβαίνει να συμμετέχουμε σε ένα music video. 





      Ο Jaebum βάζει στο λάπτοπ να δούμε το music video. Και ξεκινάει.... Δείχνει όλες τις σκηνές που γυρίσαμε. Δεν μπορούσα να μη χαμογελάω όλη την ώρα. Δείχνει την τελευταία σκηνή με εμένα και τον Jackson αγκαλιασμένους. Κοιτάζει ο ένας τον άλλον και χαμογελάμε. 









   Δείχνει τα χείλη του Jackson να ψιθυρίζουν το 'σ' αγαπώ' στο αυτί μου. Τότε ο Jackson μου κλείνει το μάτι. Το music video τελείωσε. Όλοι άρχισαν να χειροκροτούν. Εγώ και ο Jackson δεν σταματήσαμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλον. 







    "Παιδιά τι γίνεται εδώ;" ρωτάει ο Jaebum. "Τίποτα." απαντάει αδιάφορα ο Jackson. "Παρατήρησα πως καθ' όλη τη διάρκεια που βλέπαμε το βίντεο κλιπ κοιταζόσασταν επίμονα." αναφωνεί ο Yugyeom και όλοι γυρίζουν και μας κοιτάνε καχύποπτα. "Και κάτι έλεγε η Σεμίνα τις προάλλες στο σπίτι μας για εσάς τους δύο." λέει ο Youngjae. Εγώ γυρίζω και κοιτάζω τη Σεμίνα με δολοφονικό βλέμμα ενώ εκείνη με κοιτάζει με απολογητικό ύφος. 







    "Τι συμβαίνει με εσάς τους δύο;" ρωτάει ο Mark. Κοιτιόμαστε με τον Jackson. Μας έπιασαν; 

_______________
BambamsPrincess

Continue Reading

You'll Also Like

3.6K 224 63
Κινούμενη από την ανάγκη να βοηθήσω τους νέους αναγνώστες μου να διαλέξουν με ευκολία τί βιβλίο τους ενδιαφέρει και θα ήθελαν να διαβάσουν, σκέφτηκα...
87.1K 7.5K 45
"Την βρήκες! Συγχαρητήρια! Κρίμα που δεν μπορείς να την πάρεις μαζί σου και να φύγεις..." Κοίταξα έντρομη το παγωμένο σώμα της αδελφής μου. "Τ-την σκ...
92.3K 8.5K 24
Έπρεπε να εκτελέσει μια απλή εντολή... Να φέρει πίσω τον πρίγκιπα. Τον δαίμονα που όμοιο του , δεν είχε ξαναδεί κανείς. Κατά πόσο θα τον βρει; Είν...