Dangerous Play

By mitzyza12

164K 6.1K 250

Lisa Crawford numita și "Regina pistei" are parte de multa acțiune în viata ei când un bărbat înalt, brunet ș... More

Capitolul Unu
Capitolul Doi
Capitolul Trei
Capitolul Patru
Capitolul Șase
Capitolul Șapte
Capitolul Opt
Capitolul Nouă
Capitolul Zece
Capitolul Unsprezece
Capitolul Doisprezece
Capitolul Treisprezece
Capitolul Paisprezece
Capitolul Cincisprezece
Capitolul Șaisprezece
Capitolul Șaptesprezece
Capitolul Optsprezece
Capitolul Nouăsprezece
Capitolul Douazeci
Capitolul Douazeci Si Unu
Capitolul Douazeci si Doi
Capitolul Douăzeci și Trei
Capitolul Douăzeci și Patru
Capitolul Douăzeci și Cinci
Capitolul Douăzeci și Șase
Capitolul Douăzeci și Șapte
Capitolul Douazeci si Opt
Capitolul Douăzeci și Nouă
Capitolul Treizeci
Capitolul Treizeci și Unu
Capitolul Treizeci și Doi
Capitolul Treizeci și Trei
Capitolul Treizeci și Patru
Capitolul Treizeci și Cinci
Capitalul Treizeci și Șase
Capitolul Treizeci și Șapte
Capitolul Treizeci și Opt
Capitolul Treizeci și Nouă

Capitolul Cinci

6.3K 235 8
By mitzyza12

LISA


Odată ce închid ușa expir tot aerul care l-am ținut în piept cat am străbătut drumul de la mașină lui pana la ușă. Urc în camera și îmi arunc telefonul pe pat. Telefonul care mi-a fost înapoiat de către bărbatul acela cum îl chema. Clement, Carl , a da, Cole.
Intru în baie și scap de hainele murdare de la alergători care am tras-o în pădure. Intru în cabina de dus și potrivesc temperatura apei. Stropi aluneca pe corpul meu gol.

Pentru ce ar avea nevoie de mine. Nu e ca și cum nu poate găsi oameni pentru treaba asta. De ce mai exact eu.
După ce scap de săpunul de pe corp ies din cabina și îmi înfășor corpul și parul în prosoape albe. Intru în camera și ma așez pe pat. Iau telefonul și observ un apel de la Connor. Decid sa nu mai aștept și-l sun. După doua bipuri vocea lui răgușit și al naibii de sexy se aude prin difuzor:

-Bună iubito!
-Hei!
-Ce faci, scumpo?
-Mereu la muncă, nici sa respire nu prea am timp, dar tu?
-La fel, mai prind o zi, două libere și restul cu munca.
-Mi-e dor de tine. Îți simt lipsa mult, Connor!
-Știu ce simți iubito, la fel mi se întâmplă și mie. Nu știu nu am vorbit cu șeful sa vad când am liber dar nu prea cred sa fie în viitorul apropiat.
-Bine iubire, te las oricum trebuie sa plec la muncă.
-

Ok, te pup!
-Și eu, pa!

Ma ridic de pe pat și îmi iau din dulap lenjeria. Scot din șifonier o pereche de blugi și un tricou negru. Scap de prosopul de pe cap și îmi las parul pe spate. Cobor jos și îmi încalț teniși apoi de pe pult iau cheile și telefonul pe lângă geanta și ies din casa. Închid ușă și intru în garaj de unde urc în cea mai noua mașină, Audi. Pornesc motorul și ies pe stradă fiind pregătită pentru încă doua zile aglomerate.

Prima zi de munca trecuse repede. Fișe de completat, pacienți de consultat și ore pierdute mai degeaba. Astăzi în ziua în care îmi terminam tura toate accidentele posibile se întâmplaseră. Un pacient a făcut un atac de cord și am reușit pana la urma să-l restabilim. O adolescenta prea "stresată" , a venit cu toată încheietura tăiată și plina de sânge. Și alți pacienți foarte răniți.
Ajunsă acasă parchez mașină în garaj și arunc cheile pe masa de lângă. Urc pe scările care duc în casă și merg la etaj direct în camera mea.
Ma arunc pe pat și nici măcar nu ma dezbrac de haine și adorm lata pe pat.

-Lisa de ce ne faci asta? De ce ne ranesti?
-Dar nu vă rănesc cu nimic fetelor, sunteți în regulă?
-Lisa, ajutor!!
Îmi întorc privirea spre Em care avea în piept o pată roșie care i se scurgea pe tricou. Alerg spre ea și o țin în brațe.
-De ce te-ai alăturat lui? Uite ce ți se va întâmpla....
Telefonul suna în veselie. Tresar dar cu greu îl scot din buzunarul pantalonilor. În duc la ureche și cu o voce răgușit a răspund.

-Alo?!
-Bună Lisa.
-Mark tu esti?
-Nu președintele Oclahomei, normal!
-Bine, nu trebuie sa te rastesti la mine. Ce dorești?
-Ei bine te-am sunat sa te întreb dacă ești gata pentru antrenament?
-Astăzi?!?
-Da...
-Ok, vin în treizeci de minute.
-Ne vedem la sediu.

   Închid telefonul și ma ridic amețița de cap. Intru în baie și fac un duș rapid. Odată terminat dusul, îmi iau lenjeria și ma îmbrac cu o pereche de colanți negru și un tricou mulat alb. Botinele mele preferate în picioare și un strat de rimel și parfum.
   Cobor la garaj, în trecut luând din bucătărie un măr. Caut cheile celei mai puternice mașini și o aleg pe cea care mi-a ieșit în ochi prima. Bugatti Veyron, negru matte. Ies din garaj și pornesc spre sediul unde ma voi întâlni cu Mark.
Ajunsă în fața sediului parchez mașină chiar la intrare și cobor din ea. Ma îndrept spre ușă și sunt întâmpinată de doua matahale uriașe. Ma apropii mai mult de ei și le spun:

-Dacă mai vreți sa mai aveți nepoței, ar fi bine sa nu-mi stați în cale!!

   Le arunc săgeți din priviri apoi se uita unul la altul și se feresc din calea mea. Le fac o plecăciune cu capul în semn de mulțumire și intru înăuntru.
Imaginea ce se derula era prea puternica asa ca m-am întors. Mark stătea la masa cu un pahar de băutură în mână, o fată sumar imbracata dansând pe lângă el. Iar ceilalți doi prieteni ai lui erau pe canapea alte doua fete dansând și sarutandu-i din poala lor. Îmi dreg vocea și toate privirile se întorc spre mine când îmi ma reîntorc ci fața spre ei. Fetele parca aruncau cu săgeți în mine iar băieți a căror coapse erau acoperite de posteriorul fetelor ma analizat din cap până-n picioare.

-Deci am străbătut atâta drum doar pentru asta?

   Gesticulează eu spre fetele care s-au strâns acum toate trei la un loc într-un colt mai întunecat.
Mark își lasă paharul pe masa și se apropie de mine. Îmi încrucișează mâinile la piept iar el îmi face semn să-l urmez. În spatele meu erau cei doi nu prea drăguți privindu-mă spatele mult prea insistent.
Coboram niște scări mult prea multe pana dăm de o ușă metalică. Mark bagă un cod iar ușă se deschide. Ma lasă să intru prima și apoi mă urmează. Aprinde lumina și în următoarea secundă toată încăperea capătă lumină.
   Sala este extrem de mare, într-un colt având sală de forță, în coltul opus având saci de box și un ring. Iar pe partea opusa având un colt plin de arme și muniți și ținte.

-Eu cred ca ai nevoie de ăștia.

Îmi întorc privirea spre un băiat brunet care îmi întinde o pereche de teniși. Îi iau și ii mulțumesc.

-Deci prima data începem cu încălzirea, ca și baza ok?

-Bine.

Încep sa-mi întind mușchi și aud câteva pocnitori care ma anunță că ar cam trebui sa mai fac mișcare. După aproximativ 5 minute de întins ma întorc cu fața spre băieți care erau absorbiți undeva în direcția mea și îmi dau ochi peste cap. Bărbați tot bărbați rămân. Mark revine lângă mine și ma prinde de maini. Ma trage spre sacul de box și se așează pe cealaltă parte a lui.

-Bine acum pocnește sacul. Prima data fă-o ușor, ok?

   Aprob din cap și ma pun în fața sacului. Asa cum mi-a indicat Mark, lovesc sacul de box ușor. Se da doi pași în spate și prinde sacul. Vine lângă mine și ma prinde de șolduri. Îmi așează piciorul stâng în fața iar pe cel drept ușor balansat. Ma prinde de brațe și mi le duce la nivelul capului. Îi simt fața atât de aproape dar mi-e teama sa ma întorc spre el.

-Asta e poziția. Acum lovești cu pumnul drept apoi cu piciorul stâng și apoi cu mâna stânga și piciorul drept. Și repeți. Ai înțeles?

-Da.

   Se repune pe poziție în spatele sacului și îmi așteaptă atacul. Lovesc mai puternic cu pumnul drept, urmat de picior și repet. Viteza o accelerez considerat fiind tot mai sigura pe mișcările mele. Acum în sala aceasta ma aflu doar eu, nervi și sacul de box. La un moment dat pierduta în gânduri lovesc atât de tare sacul încât Mark se depărtează de sac și se tine cu o mana de burta iar una ca sprijin pe genunchi. Îmi pun mâinile la gura și ma apropi de el.

-O doamne Mark, îmi pare atât de rău! Te doare?

-Umpic-c, dar se vede ca progresezi considerabil.

   Îi zâmbesc și mai multe chicote ma fac sa ma răsucesc pe călcâie. Pe jos ii observ pe Ethan și Cole râzând din cale afără de situația care tocmai sa întâmplat. Scot mănușile de pe mâini și le arunc spre ei. Se ridica și încearcă sa para serios dar după ce izbucnesc și eu în ras nu ne mai putem abține nici unul.
   Ne întoarcem spre Mark iar tot elanul pe care l-am avut ni se taie cand ii vedem fața serioasa fara pic de amuzament în ea.

-Lisa nu am terminat încă.
Ultimul lucru pe ziua de azi trebuie sa te învăț sa tragi cu o armă.

   Maxilarul meu la propriu cade pe podea și rămân nemișcați pana când sunt împinsă de la spate de către cei doi amuzați. Nu credeam ca de la primul meu antrenament voi trage cu arma. Mark ia de pe masă un pistol și-l încarcă. Se poziționează în fața țintei la aproximativ patru metri și ridica arma spre ea. Apasă ușor pe declanșator pana un sunet puternic îmi zgârie urechile și îmi mijesc puțin ochi. Lasă arma pe măsuță și ma cheamă lângă el. Privesc uimita țintă care avea un singur glonț trecut prin frunte.
   Îmi dă arma și se pune lângă mine urmărindu-mi mișcările.

-Mana dreapta sa fie pe declanșator iar mana stânga sa fie dedesubtul armei pentru sprijin și precizie mai bună.

   Închid un ochi și îmi îndrept toată atenția spre țintă. Apăs ușor ezitant pe trăgaci și iarăși acel sunet asurzitor îmi umple urechile. Las arma pe lângă corp și privesc țintă. Zâmbesc când vad ca aproape am nimerit fruntea. Punctul pe care defapt l-am nimerit este gatul. Ma uit spre Mark care încă privește țintă și apoi își coboară privirea spre mine.

-Ești sigura ca nu ai mai tras cu vreo armă?

-Sunt suta la suta sigura de asta.

-E foarte impresionant, Cole prima data a nimerit intre picioare.

   Izbucnesc în ras după ce aud ceea ce i sa întâmplat scumpul nostru prieten, Cole. Las arma jos și ies din camera de antrenamente, lăsându-i singuri. Urc în sufragerie și ma pun pe canapea turcește.
Aud pași venind din subsol. Pe ușa apar cei trei ușor confuzi dar se așează langa mine pe canapea.

-Lisa, as vrea să-ți vorbesc în particular, se poate?

-Ok..

   Ne ridicam de pe canapea iar eu îmi îndrept spatele fiind înțepenite de poziția pe care am avut-o. Îl urmez pana intram în biroul lui și el se așează pe scaunul de la birou. Ma pun pe birou și îmi sprijin mâinile pe genunchi. Dintr-o data se ridica de pe scaun și se pune în fața mea, mult prea aproape de pielea gatului meu.

-Eu știu ca ai prieten.

Observația a fost mai mult decât doar o simpla propoziție. Tonul senzual pe care l-a avut iar vocea ușor răgușită la făcut sa para mult mai sexy decât voia sau nu voia sa fie.

-Da, și care e problema ta?

-Ei bine, am aflat ceva despre el ce ți-ar plăcea sa le auzi. Sau sa le vezi.

   Îl împing și sar de pe birou puțin alarmanta de situație. Rămâne neclintită din poziție și ma fixează cu privirea dur, iar ochi lui sunt ca de gheata nu exprima nimic.

-Stai așa, cum și de unde ști de el?

-Am sursele mele, odată ce lucrezi cu mine aflu tot.

-Ok arată-mi prostiile alea sa scăpăm odată de treaba asta.

-Ești sigura?...

   Întind mana și aștept să-mi întindă orice ar avea să-mi arate. Se duce în spatele biroului și scoate din sertar un plic galben mare. Vine spre mine și mi-l întinde.
Cu mâinile încă tremurânde îl iau și-l desfac ușor. Când vad conținutul plicului rămân cu gura căscată. In plic se aflau............

Hei...
Știu, trebuia sa postez ieri...faza e ca am început sa studiez la o școală noua și adaptarea cu profesori a fost mai grea dar acum o sa fie mai bine(sper).

Va urez tuturor un nou an școlar plin de note mari și teme cat mai puține.
Și succese celor care vor avea Evaluările Naționale sau Bacul.

Mulțumesc pentru 101 cititori și ne citim în următorul capitol.
Vă pup..😘😘😘


Continue Reading

You'll Also Like

414K 33.5K 77
Ea, o tarancuta a Sudului plina de sarcasm si cu ziduri in jurul inimii care ar intrece pana si zidurile lui Jericho, doreste doar sa afle raspunsuri...
371K 8.5K 119
🔞Reacti+oneshot 🔞 |Sunt greșeli gramaticale| Citiți cu propia răspundere acestă carte este una perversa nu oblig pe nimeni să o citească. Ideile n...
164K 6.1K 39
Lisa Crawford numita și "Regina pistei" are parte de multa acțiune în viata ei când un bărbat înalt, brunet și desigur foarte frumos ii face o propun...
Wings By Sarcastic.

Science Fiction

60.1K 5K 26
M-am uitat in jur. Nu era nimic. Am incercat sa ma ridic, dar incheieturile imi erau legate de masa. Am inceput sa plang si sa tip si atunci au aparu...