Love Or Not!?

By Kayleigh_Douwe

213 15 13

Lisa is 19 jaar en is groot fan van Douwe Bob, alleen ze mag niet naar concerten van Douwe van haar ouders te... More

1
2

3

69 6 4
By Kayleigh_Douwe

04.00 nacht
Ik word wakker en ik denk: Vandaag ga ik eindelijk Douwe bob zien! Alleen ik moet wel alles doen zonder dat mijn ouders het doorhebben dat ik stiekem naar een concert ga van Douwe. Langzaam pak ik me kleding uit de kast en loop zachtjes naar beneden. En daar kleed ik me om. Dan ga ik langzaam naar de badkamer en doe ik me make-up en me haren ff snel en ik neem al me spullen mee zodat ik me bij me vriendin verder kan opmaken. Ik heb alleen maar wat mascara opgedaan, en me haar in een simpele staart. Dan doe ik langzaam de deur dicht en hopen dat mijn ouders me niet hebben gehoord. Even later ben ik aangekomen bij m'n vriendin. "Zullen we nog ff op de bank chillen want het is nog lang geen tijd" We ploffen op de bank en vallen binnen 10 minuten in slaap.

7.30

Tringg tringg..!!! "Anne anne wakker worden!" Roep ik. Normaal ben ik helemaal moe rond deze tijd maar nu ben ik helemaal hyper. "Njaa ik word al wakker" Snel rennen we naar de badkamer en gaan 1 voor 1 ff douchen. Als ik klaar ben doe ik mascara op en lichte oogschaduw en daarna doe ik wat lipgloss op. Ik doe me haren los en kam het in een scheiding. Gelukkig heb ik al krullen van mezelf anders zou ik nu helemaal moeten krullen. Ik ben al klaar maar anne nog niet, die is nog bezig met haar haar te krullen.
Pov:anne
We zitten nu in de trein en toch heb ik medelijden met lisa, dat ze zo weinig mag van haar ouders, Als ze straf krijgt is het allemaal mijn schuld. We zitten al bijna in Amsterdam en dan hoeven we alleen nog maar de tram te pakken en dan zijn we er. Yes we zijn er ! Lisa is echt helemaal hyper. Ik por haar in haar zij en zeg: "Nog even en dan zie we je vriendje" Ze kijkt me aan en rolt met haar ogen.

Pov: Lisa
Ooh yes we zijn er eindelijk. Ik ben zo blij ik kan niet wachten totdat we er zijn! "Ik hoop maar dat we vooraan staan"
"Jaaah ik hoop het ook echt zo erg" Zegt anne. "FUCK!" een oproep van m'n moeder. Ik hang op en loop verder. Dan zie ik dat ik een berichtje heb van mijn moeder

Kan je alsjeblieft zeggen waar je bent liefje? Ik maak me ongerust X mama

Ik denk effe naar en dan schrjjf ik maar een berichtje terug

Naar een concert van douwe mam... Het komt allemaal goed echt geloof me anne is erbij en er staan overal beveiligers.
Ik hou van je Xx

Zeg me nu waar je bent ik kom je halen

En dat berichtje negeerde ik. Ze moet maar leren dat ik ouder wordt en dat ik heus wel alleen ergens naartoe kan gaan.

We zijn aangekomen en het is echt heel rustig dus we kunnen de eerste rij halen. We staan net in de eerste rij.

"Het is wel heel druk hè"
Zeg ik tegen anne. "Tja maar daar wen je wel aan"

Douwe komt op het podium en ik begin te gillen en douwe te roepen. Even later hoort ie mijn geschreeuw en hij keek me aan en knipoogde naar mijn. En daardoor begon ik nog harder te gillen,

En toen begon hij Pass it on te zingen. Slow down, Fine line etz.. Als hij klaar is gaan we in de rij staan om met Douwe op de foto te gaan.

Anne is nu aan de beurt en ik kan douwe nu echt van hee dichtbij zien m'n hart klopt in me keel.

Ik ben de laatste die met douwe op de foto gaat dus ik kan extra lang met hem praten. Ik loop naar douwe toe en ik heb het gevoel dat ik helemaal rood ben.

"Mamag i-ik o-op dde foto?" "Ja natuurlijk mag dat ! Je hoeft niet zo verlegen te zijn hoor!"

Ik vraag aan anne of ze de foto wilt maken.

Na even gepraat met Douwe is het tijd om te gaan. Dus ik geef hem een knuffel en dan ga ik. Maar douwe trekt me terug en zegt "Hier heb je m'n nummer. App me". Wow ik kon het gewoon niet geloven, Gaf hij zo net nou zijn telefoonnummer! Ik keek mijn vriendin aan die inmiddels met open mond zat te kijken. En toen keek ik Douwe weer aan, en pakte het briefje aan met zijn telefoonnummer erop " M Ohkee dankje" zei ik bloozend "Alsjeblieft lief, App me als je thuis bent!" Riep hij me achterna.

"OMG! HIJ GAF ME ZIJN TELEFOONNUMMER!" "Ja wow ik zag het heb je een date!?" zei anne "Wie weet!?" We liepen terug naar de tram en kwamen uiteindelijk aan bij amsterdam centraal en via amsterdam centraal stapte we over met de trein. Toen we in Breda waren bedankte ik mijn vriendin "Echt super bedankt dat ik mee moch het was echt super gezellig!"

Ik liep naar huis en probeerde mijn ouders te ontwijken, Maar het lukte niet echt.

"Ja jongedame jij krijgt een maand huissarest"

Fuck!! "Mam ik ben 19 en ik mag nog niet eens naar Amsterdam!" Wtf!! "IK GA ECHT UIT HUIS HIERO!!" En ik liep naar mijn kamer en sloeg de deur dicht.

Oh ja ik moet douwe nog appen! Dus ik stuurde hem een appje.

Ik ben veilig thuis hoor! 😊

Even later is ie online en is hij aan het typen.

Mooi zo heb je mischien zin om morgen met mijn wat de drinken? X

Omg hij vraagt me gewoon om wat te drinken!!

Ja! Natuurlijk! Alleen ik moet wel langs me moeder komen ik heb huissarest terwijl ik 19 ben!

Komt goed schat x vertel me morgen maar je verhaal

Is goed X

Ik wacht je morgen op bij de tram X 💖

Oke! 😊❤

Wow ik heb gewooneen date met DOUWE BOB!! OMFG!
Ik app meteen anne

Eey raad is met wie ik morgen een date heb? 😊❤

Nee dat meen je niet!? Met douwe ? Omgg

Jaah ❤😱

Jaloers maar ja ik wens je morgen veel succes X love youu

Hahah thanks ❤❤

Ik loop naar de badkamer en haal m'n make-up eraf. En dan ga ik in bed liggen, Ik check nog ff mijn telefoon en ik zie dat ik een appje heb van Douwe.

Slaaplekker schat X

Jij ook X 😊❤

Wow ik kan het gewoon niet geloven dat ik een morgen een date heb met Douwe bob!

Dat was wel een lang deel maar willen jullie meebepalen wat er tijdens de date gaat gebeuren? 😊❤ Thanks tips en lieve comments zijn altijd welkom!

Continue Reading

You'll Also Like

16.8K 548 27
Milo, Matthy, Raoul en Koen wonen in Casa Del Huts. Robbie komt der later in, Raoul en Robbie kende elkaar al van de middelbare school. Alleen Robbi...
687 10 9
Als Isa wordt gebeld dat het niet goed gaat met haar vriend Matthy, weet ze dat ze iets moet doen. Het is klaar, hij gaat er straks onderdoor, ze moe...
63.2K 8.4K 196
Bleh,
191K 8.9K 61
Inaya, heeft veel in haar leven meegemaakt, ze komt te weten dat liefde moeilijker is dan ze denkt... stemmen en comments zijn altijd welkom!♥