Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο...

By FridaStarness

34.4K 3.1K 654

Τα όνειρα πραγματοποιούνται άραγε; Ή αυτό που μου συμβαίνει είναι κάτι φανταστικό; Νόμιζα πως το να σπουδάσω... More

Προορισμός Κορέα
Σύμπτωση ή όχι;
Στο Σούπερ Μάρκετ
BamBam
Ο διαγωνισμός
Η πρώτη "πρόβα"
Πρωινό ξύπνημα
Στο σπίτι των GOT7
Sookyung, Το Πειραχτήρι
Παρεξήγηση
Σοκολάτα
Η Μεγάλη Μέρα
Συμβόλαιο με τη JYP
Μπλακάουτ
Επιστροφή;
Πίσω Στο Σπίτι
Μου λείπεις
Συμβόλαιο με τη JYP No2
Μου αρέσεις
Ερωτεύτηκα Τον Λάθος Διάσημο;
Κι Εμένα Μου Αρέσεις
Το Μουσικό Βίντεο
Φίλοι
Σ' αγαπώ
Jaebum X Σεμίνα
Το σκάνδαλο
Η Αποκάλυψη
Επίσημα Μαζί
Διπλό Ραντεβού
Προορισμός Κίνα
Ξενάγηση Στη Κίνα
"Φωλίτσα"
Αναπάντεχη Επίσκεψη
Προορισμός Ελλάδα
Ξενάγηση Στην Ελλάδα
Jaebum X Σεμίνα No2
Ζήλια
너와나 (Εσύ Κι Εγώ) μέρος 1ο
너와나 (Εγώ κι εσύ) μέρος 2ο
너와나 (Εγώ κι εσύ) μέρος 3o (τέλος)

Αλλαγή Συμπεριφοράς

927 91 15
By FridaStarness

   Αφού έφυγε και ο Taehee από την τάξη μείναμε ολομόναχοι. "Είναι το αγόρι σου;" η ερώτησή του με ξάφνιασε. "Να μη σε νοιάζει!" του απάντησα περιπαιχτικά. Μα τι στο καλό συμβαίνει με τον Jackson;! Δεν τον καταλαβαίνω.  


**

  Η πόρτα έκλεισε. "Τι προσπαθείς να κάνεις;" τον ρώτησα ξαφνικά. Εκείνος με κοίταξε έκπληκτος. "Τι θες να πεις;" κάνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. "Μη κάνεις τον Κινέζο! Εγώ δεν έγραψα το όνομά μου σε κανένα χαρτάκι." τον κοιτάω με δολοφονικά μάτια. "Πρώτον, δεν κάνω τον Κινέζο. Είμαι Κινέζος :P , και δεύτερον το κατάλαβα ότι εσύ δεν το έγραψες. Απλά σκέφτηκα 'Ποιός δε θα 'θελε να κάνει ντουέτο με τον Θεό τον Jackson' και τότε μου ήρθες εσύ στο μυαλό. Κάνω κάπου λάθος;" μου είπε και κύλισα τα μάτια μου. Θέλω να τον σπάσω στο ξύλο. 

   "Τέλος πάντων, τι πρέπει να κάνουμε;" προσπάθησα να αλλάξω τη συζήτηση. "Πρώτα πρέπει να πάμε όλα μέλη μαζί με τους ή τις παρτενέρ μας στην εταιρία. Εκεί θα μας πληροφορήσουν για τον διαγωνισμό." τον κοίταξα λοξά. "Αυτό όλο;" Αυτός άρχισε να γελά υστερικά. "Νομίζεις ότι οι διαγωνισμοί είναι τόσο εύκολοι;" είπε και συνέχισε να γελάει. "Θα μας πουν και ποια τραγούδια θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε." είπε με σοβαρό ύφος. "Α. Για μισό λεπτό; Δηλαδή τώρα και τα άλλα μέλη έχουν παρτενέρ;" ρώτησα. "Ε μα ναι!" μου απάντησε. "...Ααα...μ-μάλιστα." απάντησα με αβεβαιότητα.

   "Γιατί είσαι έτσι τώρα;" ρώτησε ξαφνικά. "Τίποτα." Με κοιτούσε με δυσπιστία. "Κάτι έπαθες ξαφνικά. Δε μου το βγάζεις από το μυαλό." από πότε ξέρει να ψυχολογεί τους ανθρώπους ο Jackson; "Θα μου πεις τι έχεις;" επέμενε. "Να.... αν ο ...BamBam θα τραγουδήσει με κοπέλα..." ο Jackson γούρλωσε τα μάτια του και έπειτα ξέσπασε στα γέλια. "Δεν το πιστεύω ότι σκέφτεσαι τέτοιες βλακείες. Απλό ντουέτο είναι χαζούλα. Πιστεύεις πως θα τα φτιάξει με το κορίτσι που θα τραγουδήσει;" έγνεψα το κεφάλι μου καταφατικά. "Τότε αυτό σημαίνει ότι θα τα φτιάξουμε κι εμείς;" είπε και ξέσπασε πάλι στα γέλια. Εγώ πήρα το βλέμμα αηδίας. Έλεος! Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! "Ίου! Όχι! Καλύτερα να κόψω το χέρι μου παρά να τα φτιάξω μαζί σου!" του φώναξα. Εκείνος συνέχισε να γελάει. "Ναι ναι ό,τι πεις."

   "Εντάξει αρκετά! Στο θέμα μας πάλι." σταμάτησε να γελάει. "Τι άλλο θες να μάθεις;" σταύρωσα τα χέρια μου. "Πότε θα πάμε στη JYP;" Ο Jackson ήταν σοβαρός. "Μετά από τη σχολή." γούρλωσα τα μάτια μου. "Τόσο γρήγορα;" Εκείνος απλά κούνησε το κεφάλι του. "Αλλά οι πρόβες θα αρχίσουν από αύριο." Μετά από την απάντησή του επικράτησε αμήχανη σιωπή ώσπου την έσπασα. "Και ποιο τραγούδι θα πούμε;" εκείνος σήκωσε τους ώμους του. "Δεν ξέρω. Θα μας πουν." Κοίταξα το ρολόι του χεριού μου. "Νομίζω πρέπει να φύγω. Δε θέλω να χάσω το διάλειμμα." 

   Πήγα προς την πόρτα ώσπου άκουσα τη φωνή του Jackson. "Ναι κι εγώ πρέπει να πάω στον διευθυντή να τον ενημερώσω ότι εσύ είσαι η παρτενέρ μου. Για θύμισέ μου το όνομά σου." Να του θυμίσω το όνομά μου;! Γύρισα και τον κοίταξα γεμάτη θυμό. Πως γίνεται να ξέχασε το όνομά μου; Αλλά δε θα του περάσει έτσι. "Εννοείς Αγγελική;" του απάντησα με σηκωμένο το ένα φρύδι. "Α ναι σωστά! Ευχαριστώ." είπε και βγήκε από την αίθουσα. 

   Βγήκα έξω στο προαύλιο. Ξαφνικά κάποιος με σκούντηξε στη πλάτη. Ήταν η Σεμίνα. "Ε που πας έτσι χαμένη εσύ;" με ρώτησε. "Αυτός." είπα αγριεμένη. "Τι σου έκανε πάλι ο Jackson;" το καλό με τη Σεμίνα είναι ότι με καταλαβαίνει. "Ξέχασε το όνομά μου." της είπα μέσα από τα δόντια μου. "Τι; αποκλείεται." μου σκούντηξε στον ώμο. "Όχι αλήθεια σου λέω."

   Έπειτα της εξήγησα λεπτομερώς το τι έγινε μέσα στη τάξη. Η Σεμίνα είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. "Τι έχεις να πεις;" τη ρώτησα. "Δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Και φαίνεται καλό παιδί ο Jackson." Κρατήθηκα να μην της ορμήξω. "Αυτό μη το ξαναπείς! Έχει ψυχολογικά!" Της φώναξα αρκετά δυνατά. "Καλά συγγνώμη. Και τώρα δε θα 'ρθεις στο σπίτι;" κούνησα το κεφάλι μου. "Μπορείς να μου κάνεις μια χάρη;" την κοίταξα παράξενα. "Τι θες;" τη ρώτησα ευθέως. "Να... θέλω να με ενημερώσεις για τον παρτενέρ του Jaebum. Αν είναι αγόρι, αν είναι κορίτσι. Ξέρεις τώρα." Μου βγήκε αυθόρμητα ένα μικρό γελάκι. "Καλά καλά. Μην ανησυχείς." Της έτριψα τον ώμο. "Είσαι πολύ τυχερή Αγγελική. Μακάρι να ήμουν με τον Jaebum ντουέτο κι εγώ." είπε μελαγχολικά.  "Μακάρι να ήμουν κι εγώ με τον BamBam." είπα κι εγώ μελαγχολικά. 

   Ξαφνικά κάποια κορίτσια εμφανίστηκαν μπροστά μας. "Μάθαμε ότι εσύ θα τραγουδήσεις με τον Jackson." είπε ένα από τα κορίτσια. "Ναι και;" της απάντησα αδιάφορα. "Μείνε μακριά του!" απάντησε ένα άλλο κορίτσι με πολύ θράσος κιόλας. "Μακάρι αλλά που τέτοια τύχη!" σηκώθηκα από το παγκάκι όπως και η Σεμίνα. Οι κοπέλες με κοιτούσαν παραξενεμένες; "Τι θες να πεις; Θα τραγουδήσεις με τον καταπληκτικό Jackson και δεν χαίρεσαι. Είσαι πολύ αχάριστη!" απάντησε κάποια άλλη. Εγώ αδιαφόρησα και έφυγα. Δε θα με εκνευρίσουν κι αυτές τώρα! Τελικά ο Jackson μου επιφέρει πολλά προβλήματα.

************************************************

   Το κουδούνι χτύπησε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάμε στη JYP μαζί με τους GOT7. Ακόμα δεν ξέρω ποια άτομα κέρδισαν στη κλήρωση. Και πραγματικά ανησυχώ. Δε θέλω ο BamBam να έτυχε καμιά κοπέλα που να είναι όμορφη και να την ερωτευτεί και να μείνουν μαζί. Καλά, σκέφτομαι παρανοϊκά πράγματα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το σταματήσω.

   Σηκώθηκα από την καρέκλα και άρχισα να βάζω τα βιβλία μέσα στη τσάντα μου. "Επ!" άκουσα κάποιον από πίσω μου. Ήταν ο Taehee. "Γεια." τον χαιρέτησα. "Άκουσα ότι θα πας στη JYP. Είναι αλήθεια;" Κινηθήκαμε προς την πόρτα. "Ναι." Βγήκα έξω από την αίθουσα και είδα τον Jackson να περιμένει. "Τι κάνεις τόση..." σταμάτησε τη φράση του μόλις αντίκρισε τον Taehee από πίσω μου. "Αγγελική, τα λέμε αργότερα. Καλά να περάσετε." χαμογέλασε και έφυγε. "Γεια σου Taehee." του κούνησα το χέρι μου. "Αργείς πολύ. Άντε πάμε." μου λέει ο Jackson και αρχίζει να περπατά γρήγορα. Εγώ αρχίζω να τρέχω για να τον φτάσω.

    Έξω από τη εξώπορτα της σχολής ήταν τα υπόλοιπα μέλη των GOT7 με τους παρτενέρ τους. Τους πλησιάσαμε. "Γεια σου Angel!" με χαιρέτησε ο BamBam. Είχα τόσο καιρό να τον δω και ήταν ο μόνος λόγος που με έκανε να χαμογελάσω. Εγώ τον χαιρέτησα δειλά. "Γνωρίζεστε;" ρώτησε μια κοπέλα που στεκόταν δίπλα του. Πρωτού προλάβει να απαντήσει ο BamBam, ο Jackson τον διέκοψε. "Του είπα για τη κοπέλα που θα κάνω ντουέτο. Αυτό είναι όλο." ευτυχώς ο Jackson το έσωσε. Παραλίγο να καταλάβουν ότι έχω προηγούμενα με τους GOT7.

   "Α. Κατάλαβα." είπε η κοπέλα. Ας ελπίσω ότι δεν είναι το ζευγάρι του BamBam. Είναι πολύ όμορφη και δεν θέλω να την ερωτευτεί. "Εσύ είσαι η κοπέλα που κέρδισε την υποτροφία, σωστά;" με ρώτησε. Κούνησα το κεφάλι μου. "Είμαι η Seungah. Χάρηκα για τη γνωριμία." υποκλιθήκαμε. Μετά συστήθηκα και  με τα υπόλοιπα 6 άτομα. Η Seungah είναι ζευγάρι με τον Jaebum (καημένη Σεμίνα).  Ο Sookyung είναι ζευγάρι με τον BamBam (ευτυχώς είναι αγόρι!). Η Areum είναι ζευγάρι με τον Junior. Ο Hyuk είναι ζευγάρι με τον Yugyeom. Η Nari είναι ζευγάρι με τον Mark (είναι πολύ γλυκούληδες μαζί!). Και, τέλος ο Yongwook είναι ζευγάρι με τον Youngjae

   Έπειτα συστήθηκα με τα υπόλοιπα μέλη των GOT7 που δεν είχα γνωρίσει ακόμη. Ξανασυστήθηκα όμως με τον Junior, τον Jaebum και τον BamBam για να μη καταλάβουν τίποτα. Θέλαμε να βάλουμε τα γέλια αλλά συγκρατηθήκαμε. "Και τώρα τι κάνουμε;" ρώτησε το ζευγάρι του Mark, η Nari. Ομολογώ να πω πως είναι πολύ όμορφη. "Θα έρθει ένα αυτοκίνητο της εταιρίας να μας πάρει." της απάντησε ο Jaebum. Δεν πέρασε ούτε μισό λεπτό και εμφανίστηκε ένα μαύρο βανάκι. Τα αγόρια μας είπαν να μπούμε μέσα όλοι. 

   Εγώ κάθισα ανάμεσα στο ζευγάρι του Yugyeom, τον Hyuk και το ζευγάρι του Youngjae, τον Yongwook. Είναι και οι δύο πολύ ωραίοι αλλά ντρέπομαι να τους κοιτάξω. Έπειτα από αρκετή ώρα φτάσαμε στο κτήριο της JYP Entertainment. Ήταν πραγματικά τεράστιο. Πρώτη φορά το έβλεπα από κοντά. "Ελάτε παιδιά, από 'δω." μας φώναξε ο Yugyeom και εμείς τον ακολουθήσαμε. Ένας πορτιέρης άνοιξε διάπλατα την κεντρική πόρτα για να μπούμε όλοι μέσα. Όλα τα παιδιά κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα. "WOW!" άκουσα κάποιον να λέει. "Παιδιά πρέπει να πάμε στον CEO της εταιρίας, τον Park Jin Young." είπε ο Junior. Όλοι κουνήσαμε τα κεφάλια μας και ακολουθούσαμε τους GOT7 αφού δεν ξέρουμε που είναι το γραφείο του. 

   Είμαστε έξω από την πόρτα του. Ο Jaebum χτυπάει. Ακούγεται μια φωνή από μέσα και λέει να περάσουμε. Μπαίνουν πρώτα οι GOT7 και ύστερα εμείς. "Σας τους φέραμε!" Λέει ο Jaebum. Ο Park Jin Young μας συστήνεται και αρχίζει να μας μιλά για περί τίνος πρόκειται ο διαγωνισμός. 

  "Το κάθε ζευγάρι θα μάθει από ένα τραγούδι και θα το παρουσιάσει ζωντανά στην τηλεόραση. Έπειτα οι θεατές θα αποφασίσουν ποιο είναι το καλύτερο ζευγάρι και όποιο ζευγάρι κερδίσει, ο μαθητής θα μπορέσει να μπει στη JYP Entertainment. Επίσης θα γίνει ένα special clip με το νικητήριο ζευγάρι. Αυτά για την ώρα. Έχει κανείς απορία;" Όλοι είχαν γουρλωμένα μάτια, όπως κι εγώ. Δεν το πίστευα! Είναι πραγματικά κάτι συναρπαστικό! Η Seungah σήκωσε δειλά το χέρι της. "Και ο διαγωνισμός πότε θα γίνει;" ο Park Jin Young στράφηκε προς το μέρος της.  "Σε μια εβδομάδα. Ελπίζω να βάλετε τα δυνατά σας!" μας ενθάρρυνε ο Park Jin Young. 

    Έπειτα βγήκαμε από το γραφείο του και περιπλανιόμασταν μέσα στην εταιρία. "Ξαφνικά αισθάνομαι πολύ τυχερή!" Ξαφνικά είπε η Areum. Όλοι συμφωνήσαμε μαζί της. "Και τώρα τι κάνουμε;" ρώτησε ο Hyuk. "Από αύριο θα ξεκινήσουν οι πρόβες. Πρέπει να έρθετε εδώ στην εταιρία γύρω  στις 10 το πρωί." απάντησε ο Youngjae. 

    Ξαφνικά μας πλησίασε μια γυναίκα. Έδωσε κάτι στον Jaebum κι έπειτα έφυγε. "Αυτά είναι τα V.I.P. passports για να μπορείτε να μπείτε στην εταιρία." είπε ο Jaebum και μας τα μοίρασε. "Μην τα χάσετε." είπε ο Jackson. "Νομίζω ότι είναι είναι ώρα να φύγετε. Η ξενάγηση θα γίνει αύριο." είπε ο BamBam. 

   Οι GOT7 μας συνόδευσαν μέχρι την πόρτα. "Ωχ! Εγώ δε ξέρω πολύ καλά τους δρόμους." είπα πανικόβλητη. "Μπορώ να σε πάω σπίτι σου αν θες." μου πρότεινε ο Jackson. Τον κοίταξα έκπληκτη. "Που μένεις Αγγελική;" με ρώτησε η Nari. "Στην οδό (τάδε)" της απάντησα. "Εκεί μένω κι εγώ!" φώναξε ξαφνικά ο Sookyung και όλοι γυρίσαμε και τον κοιτάξαμε όλοι. "Α πολύ ωραία. Μπορούμε να πάμε μαζί τότε!" του απάντησα χαμογελαστή. 

    Χαιρετήσαμε ο ένας τον άλλον και βγήκαμε από την εταιρία. Έπειτα χωριστήκαμε. Εγώ περπατούσα μαζί με τον Sookyung. "Και τώρα πως πάμε σπίτι;" τον ρώτησα. "Λίγο πιο κάτω έχει μια στάση λεωφορείων και από εκεί περνάει λεωφορείο για την περιοχή μας." 

    Είμαστε μέσα στο λεωφορείο. "Λοιπόν, πως και δεν συναντηθήκαμε στη γειτονιά;" των ρώτησα για να μην έχουμε αμήχανη ησυχία μεταξύ μας. "Δεν ξέρω. Μάλλον δεν έτυχε. Αλλά τώρα θα μπορούμε να συναντιόμαστε, ε;" μου χαμογέλασε. Είναι πολύ όμορφος όταν χαμογελάει. "Ναι, φυσικά! Θα σε συστήσω και στην φίλη μου τη Σεμίνα." εκείνος έγνεψε καταφατικά. "Πως σου φαίνεται η Κορέα;" με ρώτησε. "Είναι πολύ ωραία! Θα ήθελα να μείνω για πάντα  εδώ αλλά..." ο Sookyung με διέκοψε "Σου λείπουν η οικογένειά σου και οι φίλοι σου." είχε χαμηλώσει το βλέμμα του. "Ναι. Αλλά εσύ τι έπαθες; Σου συμβαίνει κάτι παρόμοιο;" τον ρώτησα από περιέργεια. "Ας πούμε ναι. Είμαι μισός Αμερικανός και δεν έχω πολύ καιρό που μετακόμισα στην Σεούλ." Τώρα κατάλαβα γιατί είναι έτσι. "Σε καταλαβαίνω." τον έτριψα απαλά στον ώμο για να τον παρηγορήσω. "Θέλεις να ανταλλάξουμε κινητά για να επικοινωνούμε;" τον ρώτησα για να αλλάξει το κλίμα. Εκείνος χαμογέλασε και δέχτηκε.

   Αφού ανταλλάξαμε τους αριθμούς των τηλεφώνων μας, αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα πράγματα, μέχρι να φτάσει το λεωφορείο στην κατάλληλη στάση. "Εδώ κατεβαίνουμε"είπε ξαφνικά ο Sookyung. Κατεβήκαμε από το λεωφορείο. "Από που πηγαίνεις;" με ρώτησε. "Εγώ συνεχίζω ευθεία. Εσύ;" των ρώτησα. "Εγώ στρίβω αριστερά. Άρα εδώ χωριζόμαστε." Είπε ο Sookyung. "Ναι έτσι νομίζω. Λοιπόν, τα λέμε Sookyung." του είπα και τον χαιρέτησα. "Τα λέμε Αγγελική." μου χαμογέλασε.

   Άρχισα να περπατάω ώσπου άκουσα τη φωνή του Sookyung. "Έι, Αγγελική!" γύρισα και τον κοίταξα. "Δεν έχεις φάει ακόμα. Θες να πάμε σε ένα εστιατόριο που ξέρω εδώ κοντά;" το σκέφτηκα για λίγο. "Ναι, αμέ!" του χαμογέλασα και άρχισα να τρέχω προς το μέρος του.

   Το εστιατόριο είναι πολύ ωραίο. Εδώ μαγειρεύουν παραδοσιακά κορεάτικα φαγητά. Τα περισσότερα από αυτά τα έτρωγα πρώτη φορά. Με τον Sookyung κάνουμε πολύ καλή παρέα. Είναι πολύ φιλικός μαζί μου. Χαίρομαι που έχω καταφέρει να κάνω φίλους. Ξαφνικά κοίταξα το ρολόι. Έχω περάσει πολλή ώρα με τον Sookyung χωρίς να το καταλάβω. "Πως πέρασε έτσι η ώρα. Πρέπει να φύγω."

  Βγήκαμε από το εστιατόριο και περπατούσαμε στο δρόμο. "Ειλικρινά πέρασα πολύ ωραία μαζί σου Sookyung." του χαμογέλασε.  "Κι εγώ Αγγελική." Χαμογέλασε κι εκείνος. "Είναι που άφησα τόσες ώρες μόνη της την Σεμίνα αλλιώς θα ήθελα να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί." του είπα. "Ναι, βέβαια. Μπορούμε να κάνουμε παρέα όποτε θες. Και θέλω να γνωρίσω και τη Σεμίνα." Είπε χαμογελαστός. Έπειτα αποχαιρετιστήκαμε και ο καθένας πήρε το δρόμο του.

  Μπήκα μέσα στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που είδα ήταν η Σεμίνα στον καναπέ να παρακολουθεί τηλεόραση. Με το που με είδε πετάχτηκε όρθια και με πλησίασε. "Λοιπόν, τι έγινε; Τι είπατε, Με ποιον είναι ο Jaebum; Ποιο τραγούδι θα τραγουδήσετε; Είναι η JYP τεράστια;" την κοιτάω με γουρλωμένα μάτια. "Ηρέμησε!  Μια-μία οι ερωτήσεις!" της είπα και κάθισα στον καναπέ. Δίπλα μου κάθισε η Σεμίνα. "Ξέρασέ τα όλα!" 

    Έτσι κι έγινε. Της τα είπα όλα. Από τότε που χτύπησε το κουδούνι μέχρι που χαιρέτησα τον Sookyung. Παρατήρησα ότι η Σεμίνα άλλαζε τις εκφράσεις του προσώπου της με κάθε τι διαφορετικό που της έλεγα. "Αυτά." της είπα και ξεφύσηξα. "Μάλιστα..." είπε σκεπτική η Σεμίνα. "Τι έπαθες;" τη ρώτησα. "Αυτή η Seungah.... είναι όμορφη;" είδα το ανήσυχο πρόσωπό της και την αγκάλιασα σφιχτά. "Μη φοβάσαι βρε χαζούλα. Επειδή είναι ζευγάρι με τον Jaebum δεν σημαίνει ότι θα την ερωτευτεί κιόλας!" η Σεμίνα έσπασε την αγκαλιά και με κοίταξε με ένα βλέμμα που έλεγε σοβαρά-εσύ-το-λες-αυτό; ."Το λες επειδή ο BamBam θα κάνει ντουέτο με ένα αγόρι. Να σου θυμίσω τι έλεγες το πρωί;" γέλασα και της χάιδεψα τα μαλλιά. "Εντάξει εντάξει, ό,τι πεις." 

    Ξαφνικά χασμουρήθηκα. "Σήμερα ήταν μια πολύ κουραστική μέρα. Λέω να πέσω για ύπνο νωρίς. Εξάλλου έχω να πάω και στη JYP Entertainment αύριο το πρωί. Καληνύχτα Σεμίνα." της είπα και της έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο. "Καληνύχτα Angel!" είπε και γέλασε. Εγώ την κοίταξα με μισό μάτι χωρίς να την απαντήσω και μπήκα στο δωμάτιο μου. Άλλαξα τα ρούχα μου με τις πιτζάμες και ξάπλωσα στο κρεβάτι. 

  Αύριο θα είναι μια δύσκολη μέρα, σκέφτηκα και αποκοιμήθηκα.

--------------------------
wangvibes

Continue Reading

You'll Also Like

881K 62.1K 72
[ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ] "Για που νομίζεις ότι το έβαλες;" Με ρώτησε, ενώ εγώ εστίασα το βλέμμα μου στα καταγάλανα μάτια του που ξεπρόβαλαν μέσα από την μαύρη...
158K 4.5K 60
Νάντια και Άρης. Άρης και Νάντια. 10/10/21 - 03/07/22
87.1K 7.5K 45
"Την βρήκες! Συγχαρητήρια! Κρίμα που δεν μπορείς να την πάρεις μαζί σου και να φύγεις..." Κοίταξα έντρομη το παγωμένο σώμα της αδελφής μου. "Τ-την σκ...
408K 19.1K 70
"Κλείσε τα μάτια σου" μου λέει στο άσχετο και πλέον ήρεμος. Προσπαθώ να χαλαρώσω τις ανάσες μου από την ένταση της στιγμής. "Τι;" τον ρωτάω στην προσ...