Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο...

By FridaStarness

34.4K 3.1K 654

Τα όνειρα πραγματοποιούνται άραγε; Ή αυτό που μου συμβαίνει είναι κάτι φανταστικό; Νόμιζα πως το να σπουδάσω... More

Προορισμός Κορέα
Σύμπτωση ή όχι;
Στο Σούπερ Μάρκετ
Ο διαγωνισμός
Αλλαγή Συμπεριφοράς
Η πρώτη "πρόβα"
Πρωινό ξύπνημα
Στο σπίτι των GOT7
Sookyung, Το Πειραχτήρι
Παρεξήγηση
Σοκολάτα
Η Μεγάλη Μέρα
Συμβόλαιο με τη JYP
Μπλακάουτ
Επιστροφή;
Πίσω Στο Σπίτι
Μου λείπεις
Συμβόλαιο με τη JYP No2
Μου αρέσεις
Ερωτεύτηκα Τον Λάθος Διάσημο;
Κι Εμένα Μου Αρέσεις
Το Μουσικό Βίντεο
Φίλοι
Σ' αγαπώ
Jaebum X Σεμίνα
Το σκάνδαλο
Η Αποκάλυψη
Επίσημα Μαζί
Διπλό Ραντεβού
Προορισμός Κίνα
Ξενάγηση Στη Κίνα
"Φωλίτσα"
Αναπάντεχη Επίσκεψη
Προορισμός Ελλάδα
Ξενάγηση Στην Ελλάδα
Jaebum X Σεμίνα No2
Ζήλια
너와나 (Εσύ Κι Εγώ) μέρος 1ο
너와나 (Εγώ κι εσύ) μέρος 2ο
너와나 (Εγώ κι εσύ) μέρος 3o (τέλος)

BamBam

858 103 7
By FridaStarness

Ποτέ μου δεν περίμενα ότι η Σεμίνα θα ήταν τόσο ψύχραιμη όταν θα συναντούσε τον Jaebum. Πραγματικά με εξέπληξε. Ούτε τσίριξε, ούτε λιποθύμησε, ούτε έκανε κάτι που θα την ρεζίλευε. Πραγματικά έχει ωριμάσει. Και ο Jaebum ήταν πολύ φιλικός μαζί μας. Όσο για τον Jackson... δεν έχω κάτι να πω. Μόνο ότι πάει απ' το κακό στο χειρότερο.

Οι μέρες κύλησαν ομαλά. Εγώ και η Σεμίνα αρχίσαμε να προσαρμοζόμαστε στο καινούριο τρόπο ζωής. Προσπαθούμε, ακόμα, και να τρώμε με ξυλάκια. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο αλλά το συνηθίζουμε.

Τις επόμενες μέρες στη σχολή δεν εμφανίστηκε κανένας από τους GOT7 και όλοι ήταν στενοχωρηθεί, όπως κι εγώ. Ήλπιζα μια φορά να συναντήσω τον BamBam, έστω μόνο μια φορά. Ώσπου μια μέρα έγινε το αναπάντεχο: Όταν είχαμε μάθημα με την κυρία Park ξαφνικά κάποιος άνοιξε την πόρτα. Η κυρία Park είπε να περάσει και αυτό που αντίκρισαν τα μάτια μου ήταν αναπάντεχο. Ο-ο BamBam;! Δεν συμβαίνει αυτό! Είναι στ' αλήθεια ο BamBam! Η μεγαλύτερη αδυναμία μου απ' όλες! Και είναι εδώ! Στην ίδια αίθουσα με μένα! Ελπίζω να μην φύγει και ξανάρθει ο Jackson. Αλλά όχι. Δεν πρόκειται να φύγει αυτή τη φορά.

"Γεια σας παιδιά. Είμαι ο BamBam από τους GOT7!" είπε και υποκλίθηκε. Όλα τα κορίτσια άρχισαν να στριγγλίζουν. Εγώ είχα μείνει άφωνη. Δεν ξέρω καν πως να αντιδράσω. "Σήμερα ήρθε η σειρά μου να σας βοηθήσω για το πως να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας." είπε χαμογελώντας. Αχ αυτό το χαμόγελό του!

Πριν ξεκινήσει να μας μιλάει πήγε σε κάθε μαθητή και του συστήθηκε, όπως έκανε και ο Jackson. Και ήρθε μπροστά μου. Τον κοίταξα βαθιά στα μάτια. Είχα κολλημένο αυτό το χαζό χαμόγελο στα χείλια μου. Μου χαμογέλασε και μου έδωσε το χέρι του. "Είμαι ο BamBam." έσφιξα το χέρι του.

"Είμαι η Αγγελική." υποκλιθήκαμε.

"Ο Jackson την φώναξε Angel την προηγούμενη φορά." είπε ένα κορίτσι που καθόταν από μπροστά μου. Ο BamBam γύρισε και την κοίταξε με απορημένο ύφος.

"Ο Jackson έχει έρθει εδώ;" η κοπέλα έγνεψε καταφατικά.

"Ναι και τη φώναξε Angel γιατί το όνομα της βγαίνει από το άγγελος." συμπλήρωσε η κοπέλα.

"Α, ο Jackson σου βρήκε ωραίο παρατσούκλι." μου είπε ο BamBam και μου χαμογέλασε. Να πάρει! Ξαφνικά ζεσταίνομαι λιγάκι, και σίγουρα φταίει ο BamBam. Αισθάνομαι τα μάγουλα μου να καίνε. Από τη ντροπή μου κατέβασα ελαφρώς το κεφάλι μου.

"Ε-ευχαριστώ" ήταν το μόνο που μπορούσα να πω. Εκείνος γέλασε ελαφρά. Έπειτα πήγε δίπλα στην κυρία Park.

Όλη αυτή την ώρα ο BamBam μας μιλάει ακατάπαυστα. Και πραγματικά κρέμομαι από τα χείλια του. Δεν χορταίνω να τον κοιτάω. Ξαφνικά το κουδούνι χτύπησε. Όλοι έκαναν κατσουφιασμένο ύφος. Κανείς δεν ήθελε να φύγει ο BamBam. "Ήρθε η ώρα να φύγω. Τα λέμε την επόμενη φορά." όλες άρχισαν να τσιρίζουν πάλι. Και φυσικά όλα τα κορίτσια μαζεύτηκαν γύρω του. Ήθελα κι εγώ να πάω κοντά του αλλά θυμήθηκα την προηγούμενη φορά το περιστατικό με τον Jackson, ο σωματοφύλακας του μας πέταξε κακήν κακώς, και βγήκα από την αίθουσα.

Ήταν ώρα του φαγητού γι' αυτό εγώ και Σεμίνα πήγαμε να φάμε. Πήραμε η καθεμία τον δίσκο της και καθίσαμε σε ένα τραπέζι. Καθώς έτρωγα παρατήρησα ότι η Σεμίνα με κοιτούσε επίμονα. "Θες κάτι;" τη ρώτησα.

"Το ξέρεις ότι από τότε που ήρθε ο BamBam στην αίθουσα έχεις το ύφος χαζοχαρούμενης;"

"Τι είναι αυτά που λες;"

"Την αλήθεια. Άσε που είσαι κόκκινη σαν παντζάρι!"

"Σεμίνα! Να δω τι θα έκανες αν ερχόταν ο Jaebum."

"Τον Jaebum τον γνώρισα ήδη και ήμουν μια χαρά ψύχραιμη!"

"Ναι αλλά και εσύ είχε αυτό το χαζό χαμόγελο."

Η Σεμίνα δεν απάντησε. Γιατί ήξερε ότι έχω δίκιο. Με ξανακοίταξε με ανησυχητικό ύφος αυτή τη φορά.

"Αγγελική;"

"Ναι;"

"Τόση ώρα είσαι κόκκινη. Είσαι καλά;"

"Αλήθεια;!" Ακούμπησα τα μάγουλά μου.

"Μήπως να πας στο ιατρείο για καλό και για κακό;"

"Καλή ιδέα." Σηκώθηκα από τη θέση μου.

"Θα έρθω κι εγώ μαζί σου." Σηκώθηκε και η Σεμίνα αλλά τη σταμάτησα.

"Δεν χρειάζεται να χάσεις το μάθημα. Εξάλλου δεν είναι κάτι σημαντικό." την καθησύχασα.

"Καλά τότε. Αλλά πάνε τώρα για να μη χάσεις κι εσύ μάθημα." μου χαμογέλασε.

Αμέσως έφυγα από την τραπεζαρία και κατευθύνθηκα προς το ιατρείο. Χτύπησα την πόρτα αλλά κανείς δεν μου απάντησε. Έτσι αποφάσισα να μπω μέσα. Άνοιξα τη πόρτα σιγά-σιγά. "Γεια σας. Είναι κανείς εδώ;" Τζίφος. Μπήκα μέσα και είδα πάνω στο τραπέζι ένα χαρτί που έγραφε: Επιστρέφω σε 5 λεπτά. Η νοσοκόμα θα το έγραψε. Κάθισα πάνω στο κρεβάτι και την περίμενα. Μετά από λίγα λεπτά ακούστηκαν κάποιες τσιρίδες. Σηκώθηκα όρθια και γούρλωσα τα μάτια μου. Μα τι συμβαίνει;

Ξαφνικά η πόρτα του ιατρείου άνοιξε και μπήκαν μέσα σαν σίφουνες τρία αγόρια που αμέσως τα αναγνώρισα: ο Junior, ο BamBam και ο Jackson. Γούρλωσα τα μάτια μου. Κλείνουν την πόρτα πίσω τους και με κοιτάνε ξαφνιασμένοι. "Σε παρακαλώ, μη τσιρίξεις!" με παρακάλεσε ο Junior. Εγώ απλά έγνεψα το κεφάλι μου. Για μια στιγμή κοίταξα τον Jackson και με κοιτούσε ήδη. Χαμήλωσα αμέσως το βλέμμα μου. Έξω από το ιατρείο ακούγονταν φωνές κοριτσιών.

"Μα που πήγαν;" ρώτησε ένα κορίτσι.

"Τους χάσαμε." απάντησε ένα άλλο.

"Κορίτσια! Τους είδα που έστριψαν από 'δω!" είπε μία άλλη και άρχισαν να τρέχουν όλες μακριά από το ιατρείο. Ο Junior άνοιξε ελαφρώς την πόρτα για να δει αν έφυγαν.

"Είμαστε ελεύθεροι επιτέλους. Α, και ευχαριστώ που δεν μας πρόδωσες." μου είπε και χαμογέλασε. Είναι τόσο γλυκός όταν χαμογελάει. Ξαφνικά ο BamBam γύρισε και με κοίταξε και το πρόσωπό του έλαμψε.

"Έι, είσαι εκείνο το κορίτσι που γνώρισα σήμερα. Angel, αν θυμάμαι καλά." Ξαφνικά γούρλωσα τα μάτια μου. Δεν περίμενα να με θυμάται. Τόσο κόσμο χαιρέτησε σήμερα και θυμάται ακόμα και το όνομά μου. Πώς γίνεται να μην κοκκινίσω; Αλλά παρατήρησα και τον Jackson και είχε την ίδια έκφραση με μένα. Αυτός γιατί ξαφνιάστηκε;

"Angel; Από που ξέρεις το όνομά της;" ρώτησε ο Jackson τον BamBam κατάπληκτος.

"Σήμερα πήγα να μιλήσω στη τάξη της και όταν συστηθήκαμε μου είπε το όνομά της και μου φάνηκε σαν τη λέξη άγγελος και έτσι τη φώναξα Angel." του εξήγησε ο BamBam ενώ μου έκλεισε το μάτι. Εγώ δεν κρατήθηκα και άφησα ένα μικρό γέλιο να μου ξεφύγει. Τελικά ο BamBam είναι πολύ κατεργάρης.

"Πλάκα μου κάνεις;" των ρώτησε ο Jackson ακόμα πιο έκπληκτος από πριν. Εγώ και ο BamBam σκάσαμε στα γέλια με την έκφραση του Jackson, ενώ ο Junior δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε.

"Όχι απλά ένα κορίτσι μου είπε ότι τη φώναξες Angel και την φώναξα έτσι κι εγώ." συνέχισε να γελά ο BamBam ενώ ο Jackson ήταν εντελώς ανέκφραστος. "Πάντως καλή πλάκα σου κάναμε, ε;" του είπε ο BamBam ενώ ακόμα γελούσε και σήκωσε το χέρι του ψηλά για να δώσει 5 μαζί μου. Σήκωσα κι εγώ το χέρι μου και το κολλήσαμε.

Ο Junior άρχισε να γελά μαζί μας μόλις κατάλαβε τι γινόταν. Ο Jackson τον χτύπησε στο μπράτσο. "Εσύ τώρα γιατί γελάς;" τον ρώτησε αγριεμένα. Ο Junior άρχισε να τρίβει το μπράτσο του.

"Με την πλάκα που σου έκανε ο BamBam και η κοπέλα. Αμάν ρε Jackson, δεν παίρνεις από αστεία εσύ." του απάντησε ο Junior. "Απ' ό,τι κατάλαβα εσείς την κοπέλα τη γνωρίζετε. Μόνο εγώ δεν την ξέρω. Γεια σου είμαι ο Junior." γύρισε και με κοίταξε ενώ μου έδωσε το χέρι του. Έσφιξα κι εγώ το χέρι του και υποκλιθήκαμε.

"Εγώ δεν την ξέρω από την σχολή." πέταξε ξαφνικά ο Jackson. Γύρισα και τον κοίταξα έκπληκτη. Όχι Jackson, ΟΧΙ μην το πεις! Δεν χρειάζεται να το μάθουν όλοι!

"Τι θες να πεις;" τον ρώτησε ο BamBam. Ευτυχώς, ο Jackson δεν πρόλαβε να μιλήσει γιατί κάποιος άνοιξε την πόρτα. Όλοι γυρίσαμε να δούμε ποιος μπήκε. Ήταν η Σεμίνα. Ευτυχώς ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Η Σεμίνα είχε γουρλώσει τα μάτια της και μετά γύρισε και με κοίταξε.

"Σεμίνα, τι κάνεις εδώ;" τη ρώτησα.

"Άργησες πολύ και ήθελα να δω αν είσαι καλά." η έκφραση του προσώπου της άλλαξε και χαμογέλασε πονηρά. "Αλλά απ' ό,τι βλέπω μια χαρά περνάς εδώ." Δεν κρατήθηκα και γέλασα.

"Περίμενα τη νοσοκόμα αλλά μπήκαν μέσα αυτοί για να γλιτώσουν από τις τρελές fan." της εξήγησα. Εκείνη απλά κούνησε το κεφάλι της.

"Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ τρελή fan!" πέταξε ξαφνικά ο Junior. Ξεσπάσαμε όλοι στα γέλια.

"Όχι, όχι μη φοβάστε." του απάντησε η Σεμίνα ενώ ακόμα γελούσε.

"Α, ωραία τότε. Είμαι ο Junior. Τον BamBam και τον Jackson τους ξέρεις ήδη, απ' ό,τι έμαθα." είπε ο Junior και άπλωσε το χέρι του προς τη Σεμίνα. Κούνησαν τα χέρια και υποκλίθηκαν.

"Είμαι η Σεμίνα, χάρηκα." η Σεμίνα του χαμογέλασε πλατιά.

"Σεμίνα; Κάτι μου θυμίζει το όνομά σου. Α, ναι! Σε είχε αναφέρει μια φορά ο Jaebum." στα λόγια του αυτά, η Σεμίνα κοκκίνισε ενώ γούρλωσε τα μάτια της.

"Α-αλήθεια;" Μπορώ να καταλάβω πόση χαρά νιώθει.

"Ναι. Μας είπε για ένα περιστατικό που έγινε στο σούπερ μάρκετ. Και ανέφερε το όνομά σου. Είχε δίκιο πως δεν είσαι σαν τις άλλες fan."

"Είπε κάτι τέτοιο για μένα;" Νομίζω ότι η Σεμίνα θα εκραγεί από τη χαρά της. Ο Jaebum μίλησε για εκείνη στα άλλα μέλη! Αυτό είναι συναρπαστικό.

"Έπρεπε να πάω κι εγώ στο σούπερ μάρκετ εκείνη τη μέρα." παραπονέθηκε ο BamBam.

"Πολλά θες εσύ!" του απάντησε ο Jackson.

"Συγγνώμη που ενοχλώ αλλά μάλλον πρέπει να πάμε για μάθημα εμείς." διέκοψα.

"Α, ναι σωστά Angel." είπε ο BamBam. Αισθάνομαι τα μάγουλα να καίνε. Ο τρόπος που με είπε Angel... αχ!

"Το Angel είναι δικό μου! Μη μου κλέβεις τις ιδέες!" είπε ο Jackson και τον χτύπησε στο μπράτσο.

"Παιδιά μη μαλώνετε! Πρέπει να κορίτσια να γυρίσουν στο μάθημα και εμείς να φύγουμε χωρίς να μας καταλάβουν." τους διέκοψε ο Junior και άνοιξε τη πόρτα. Κοίταξε πρώτα αν ερχόταν κανένας. "Ελεύθερο το πεδίο." φώναξε και βγήκαμε όλοι έξω.

"Αντίο κορίτσια, τα λέμε." είπε ο BamBam και κούνησε το χέρι του.

"Γεια σας." αναφωνήσαμε ταυτόχρονα εγώ και η Σεμίνα.

"Να προσέχετε μη σας αναγνωρίσουν." τους φώναξα.

"Μην ανησυχείς για μας." γύρισε ο Jackson και μας κοίταξε και μας χαμογέλασε. Εγώ απλά γύρισα και άρχισα να τρέχω μαζί με τη Σεμίνα γιατί είχαμε αργήσει.

---------------------------------------
wangvibes

Continue Reading

You'll Also Like

47.9K 4.8K 24
Εκείνος ήταν συγγραφέας, έγραφε για αυτά που του τραβούσαν το ενδιαφέρον. Αυτή ήταν το πιο υπέροχο πράγμα που είχε δει. Το μόνο πρόβλημα ήταν πως την...
93.7K 8.5K 24
Έπρεπε να εκτελέσει μια απλή εντολή... Να φέρει πίσω τον πρίγκιπα. Τον δαίμονα που όμοιο του , δεν είχε ξαναδεί κανείς. Κατά πόσο θα τον βρει; Είν...
2.5M 144K 84
"ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ" ξανά φώναξε και χτύπησε τη μπουνιά του πάνω στο τραπέζι. "Πο..πονάω" ψιθύρισα αδύναμα έτοιμη να λυγίσω και να βάλλω τ...