BİR GENÇ KIZIN GİZLİ HİKAYESİ

By ddevrimm

179K 1.4K 448

... More

BİR GENÇ KIZIN GİZLİ HİKAYESİ
İşler karışıyor...
yasıyacaklarımı bılseydım yasamıma son verirdim..
CENNETTEN CEHENNEME YOLCULUK...
Cerenden mektup var...
YOLA ÇIKIŞ...
GECE
HERKES GİDER Mİ??
GERİ DÖNÜŞ...
BİTEN ÖZGÜRLÜK..
KÜÇÜK OYUN...
EMREDEN MEKTUP VAR..
UMUT KALMADI EMREDEN YANA...
AYRILIK...
YENİ BİR BAŞLANGIÇ...
KISA BİR. ARA..HİKAYEYi bir tarafa bırakıp LÜTFEN OKUYUN..
Ceren türkiyeden ayrılıyor..
Almanya..
Karmaşa..
farklılık...
dostum dostum..
.. multimedia daki şarkıyı acıp okumanızı tavsiye ederim:)) varolun.
SEZON FİNALİ
minik bir muhabbet..

BİLİNMEZLİK..(Türkiye)

1.3K 42 18
By ddevrimm

((Mobilden yazdığımdan yazım hatalarım affola:D yorum yazmayı unutmayın okudugunuz ıcın ve yorumlar ıcınde tesekkur ederimm sevıorum sizi:D multimediadaki sarkıyı acıp okursanızda güzel olur hani;) ))

Zaman benim için cok zor geçiyordu Almanyada..

.

Gülümse diyordum kendime gülümse.Hayat herkese yaptığı gibi. sanada bedel ödetiyor.Kimi zaman ölümle cezalandırır bizi o..Kimi zaman hiç doğamaz bebekler günahkâr bedenlere verilmiş bedeller ve kimi zaman fırsatları alır elimizden şeker gibidir onlar bizim için ağlarız gözümüz gidenlerde kalır.Aşkta öyledir mantığınn önüne geçen toz pembe fırtına.Bazen gerçek aşkı yaşayacak kadar şanslı bulmaz bizi tanrı ve yine bazen aşkk dediğimiz kasırganın içinde kayboluruz.. Ama yinede şükrediyorum herşeye elbette yaşadıklarıma..Bugün onları yaşamamış olsam belki bu kadar farkında değildim hayatın ve yarın belkide yapacagım hataların badigardı olacaktır duygularım.Nefretim korunma kalkanım olucaktır kötü insanlara ve kalbim o küçücük yumruğumun ölçüsündeki çırpınan kuş..Gerçek özgürlüğü ve sevgiyi tattığında gerçek insanların yanında olur.Güvenilmeyecek insanlardan korur beni korkaklığım.Zaten ne olursa delilikten gelmez mi başımıza? Deli cesaretten..

.

Umudum oldu zaman ve ardında beni bekleyenleri çok özledim.Okulumu özledim.Konuşucak inanların rkadaşım dediklerimin yanımda olmasını özledim ama sahteymiş zaten çok fazla önemsemiyorum kendilerini.İnsancıklar gibiler etrafımda.Ne ezeceksin günahlarını alıcaksın başına nede yakın durup onlardan olucaksın.Uzak durmaları en hayırlısı ya öyle işte.Okumuyorum yani birkaç gün sonra üç ay olacak buraya geldiğime ve ben geri dönüyorum.Gündü hanımla kendim için neler yapmam getektiğini nasıl olmm gerektiğini konuştuk bol bol bemim hayatıma bir plan kurduk tabi türkiyeye dönünce herşey yolunda giderse..Kimseyle iyi anlaşamadım burda.Ailemide özledim ama gitmek istemem bunalmamdandır.Burda zamanı geçirmeye çalısarak ne yapabilirim ki kendime ve geleceğime?

.

Biletler alındı.Dedem babane ve ben dönüceğiz bikaç gün sonra.Evimi özledim yatağımı.Penceremi açıp geceleri havayı ciğerlerime çekip gerçek nefes almayı özledim.Benim küçük pencerem..Önüne kıvrılıp kafamı cama yasladığımda ayaklarımın altında olan şehir ve yanıp sönen ışıklar hayatlar umutlar..Her odada ayrı bir nefes hayat dertsıkıntı mutluluk..

.

Birinin evinde hayata gelirken bebekler yamuk yumuk eller ve sevinç hoşgeldin bebek ne iyi ettinde geldin dünyaya.Hani derler ya doğunca Allah anneli babalı büyütsün diye..Ne anneyle babayla olmak nede büyümek hayatını muhteşemleştiriyor..Sen yinede hoşgeldin bebek sefalar getirdin.Kızda olsan erkekte birşeyler yapıp katıcaksın hayatımıza.Belki sende cıkıcaksın bir insanoğlunun karşısına yada o bela bulacak seni.Yada belanın ta kendisi olucaksın.. Emre doğduğundada kimbilir ne kadar sevinmiştir ailesi cevredekiler.Nerden bilinir bir hayatı söndüreceği..Benimkini.,Hayat denirse..

.

Belki bir nefes eksilir bir evde.. Biri son nefesini verir veda eder hayata ardında bırakır onca şeyi..Ölene olmuyor ki birşey olan geride kalanlara oluyor..Acıyıda onlar çekiyor yalnılığıda..Keşke ende ölseydinde emre yada ben yaşanmasaydı bunlar..Peki biz ne kazandırıyoruz hayata? ne faydamı oluyor insanlara..

.

Durun cevabı yazayım bir aile kızına benim gibi olmaması için nasihat veriyor ve bir aile kızının benim gibi olmadığı için şükrediyor tanrıya..Kimin ne yaşayacağı belli mi olur? BİLİNMEZLİK budur işte.Ne ben ne olacagımı bilirim ne de sen..

.

Okuyorsan bu satırları şükret hayatıma bu kadar yakın olduğun için ve bil ki ben Ceren yaşadım bunları kolay olmadıda.Ama sen dikkat et kendine..Sanada ders olsun..Ben bazen yolda giderken okuluna giden kızları görünce hüzünleniyorum yada sevgilisinin koluna girmiş sarmaş dolaş hatta öpüşenleri gördüğümde dudaklarımda hafif bir tebessüm...Bende bir zamanlar böyleydim peki ne değişti..Şanssızdım sadece.Her insana uğrayabilir bu tufan hazır ol her an herşeye.Neyse bu kadar nasihat yeter..

Gittim saçımı kestirdim..Saçlarım omuzlarımdan düşerken yere bakakaldım ve içimden dedim ki umarım yşadıklarımda böyle saçlarım gibi yenilenir belki imkanlarım kısıtlnır ama kökü bende kaybettiklerimi kazanmakta benim elimde..Tek avunduğum buydu.Kendimi kendi çabamla kurtarmak ve geleceğimi kazanmak...

.

Saçlarım kısacık simetrik küt..Yerlerdekiler ise yaşadıklarım ve artık geride kaldı..Yarın dönüyoruz ve bizi babam karşılayacak havaalanından.Bakalım neler değişti..

.

Eşyalarımı arabaya koyarken yağmur çiseliyordu hafiften..Havaalanına geldiğimde burayı hiç sevmediğimi farkettim..Bir daha gelmeyecektim buraya sevmedim burayı insanları soğuk..İlişkiler kopuk..Benim gibi fazla sosyal olan bir kızın enerjisini çalmaktan başka neye yaradı bu ülke..Yağmurun tutsağı..Güneş küsmüş almanlara..Gelmiyecegim dedim ya birdaha bakalım umarım öyle olur...

.

Amcama vedamı ederken hala kırgındım çünkü günlüğümü benden gizli okumuştu ve benim almanyadaki tek özgürlüğüm o günlüktü..Gündüz hanım şiddetle tavsiye etmişti rahatlayacagımı söylemişti..Sahi ya Gündüz hanım ben ona sürem doldu gidiyorum derken nasılda yüreklendirmişti beni ne yaparsan yap oku diye..Senin gibi zeki bir kız toparlayacak sen artık olgun bir bireysin herkese göster kendini demişti.Sarılmıştı sıkı sıkı..Bende ona ve sevgiyle bakmıştık birbirimize son defa..

.

Uçaktayken içimde bir heyecan özledim ülkemi..Sıcacık havasını..Her ne olursa olsun sanki kırk yıllık dostmuş gibi davranan insanını..EMREYİDE merak etmiyorum değil ma öldü o benim için..Gündüz hanımın dediği gibi son defa mektup yazdım ona.Hiç eline geçmeyecek bir mektup ve duygularımı döktüm oraya..

Merhaba Emre

Uzun zaman oldu biz bittik.Koptuk ve tükendik.Aslında sen istedin böyle olmayı.Ben uzaklardaydım senden cok uzakta ve cok fırsatım oldu düşünmek için..Hani bir kabusta çok korkarsın ya gerçekten yaşıyorsun sanırsın ama uyanınca kendine gelirsin ve hayatına devam edersin..Gördüklerinin etkisinden kurtulamazsın..Bizim ilişkimizde öyleydi ve sen beni uyutmuştun..İyi uyumuştum yani.Öyle bir uyumuşum ki neredeyse uyanamıyordum.Ama artık kabus bitti ve ben uyandım.Emre devride bitti.Şunu anladım ki bir kız bir erkeğe fırsat vermedikçe yeşil ışık yakmadıkça o erkek ona yaklaşacak cesareti nasıl biri olursa olsun bulama ve yaşadıklarımızın suçunun yarısını hatta hepsini üstlenebilirim.Ama artık o ışıklar varya senin için ne kırmızı ne sarı ne de yeşil..O lamba söndü..yoluna ağaç devrildi hatta çin seddi bile denilebilir..Bundan sonra ne seni nede senin gibi gereksiz pislikleri umursamayacağım.Benden buraya kadar aldığın herşeyi bir kovada yaktım ve yüzüğümüz..O hiç cıkartmamam için parmağıma zor sığdırdığım küçücük yüzügü bile öyle bir şekilde çıkardım ki parmağımdan günlerce acısını çektim ama uyamdım ve büyü bozuldu.Dağıldı toz pembe hayaller yıkıldı.Kendim ve sevdiklerim için çırpınacagım ve değmeyecekler için enerjimi çalmaycağım seni bücür..Aslında ne var biliyor musun yazarken parmaklarım yoruldu ve buna değmezsin bu yüzden kesiyorum..

Hoşçakal..

MEKTUBU çantam koyduktan sonra yapılan anonsla kemerimi bağladım.Ve nefesimi tuttum..Bu uçaklarada hiç alışamadım yani.Yanıma baktıgımda bizimkiler heyecanla inmeyi bekliyorlardı.

İndik ve valizlerimizş almak için beklemeye başladık.Babam ve dayısı gelmişlerdi bizi karşılamaya ama görünmüyorlardı.Ne kadar heyecanlıyddım bir bilseniz babamı göreceğim diye..Valizlerimizi aldık ve kendimizi dışarıya attık işte ordalardı..Babam ve büyük dayı..

..

Gözüm doldu ve babama doğru ilerledim.Sarıldık..Sımsıkı sanki o kadar sorun yaşadığım kişi değilmiş gibi bakıyordu babam bana..ÖLMÜŞ KIZINI. yüreğine gömerken yeni doğmuş kızına mutlulukla bakıyordu.Arabaya binip eve doğru yola cıkarken babam yamımda kolunu omzuma atmıs konısurken dediğim tek şey;

.

-Bundan sonra adıma ve soyadıma yakışır davranacağım baba..

.

Babamın ilk güvenini almıştım.Yolun açık olsun Ceren..İyiki doğdun!

.

OLACAKLARDAN HABERSİZ EVİMİZE GİDİYORDUK.BAKALIM NELER YAŞANICAK..

.

(Yorumlarınızı bekliyorurum canlarım benim için çok önemliler ve beni yanlız bırakmayanlarada cok tesekkur ederim...seviyorum sizi..Bir sonraki bölüm 15 voteden sonra gelecek..:) niye okunmuyor şu hikaye anlayamıyorum ama ekikliklerimi yazar eleştirilerinizi payşasırsanızda ayrı bir seviniri..Hayde kendinize cici davranın ve iyi bakın..! varolun..! )

Continue Reading

You'll Also Like

296K 22K 52
WATTYS 2018 KAZANANI! (KAHRAMANLAR KATEGORİSİ) Hreak ayağa aheste bir şekilde kalktıktan sonra kenarda yayılmış geniş postları eğilerek aldı. Geniş...
317K 31.9K 35
2022 WATTYS KAZANANI Lale lise son sınıfa geçtiğinde düşünmesi gereken tek şey üniversite sınavı değildi. Uğraşması gereken, yeni bir cici annesi ve...
1.3M 74.4K 63
#fantasy #1 09.05.2018 Fantastik #2 20.12.2017 Şimdi, kitabın kapağını kaldırıyorum. "Anne, bunun gerçek olduğuna inanmıyorsun değil mi?" Gülüm...
813K 30.4K 45
DİKKAT: ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ KURGUSUDUR +18 VARDIR RAHATSIZ OLACAK OKUMASIN. Defne çocuk ruhlu biridir. Bir akşam canının sıkıntısı ile anonim bir uygul...