Karanlıktaki Gerçekler

By IamTBO

10 2 1

Çocukluğumdan beri orada bir gölge gibi hiç yok olmuyor yada gitmiyor sesizce izliyor tıpkı bir seyirci gibi... More

Karanlıktaki...
Plan yüyürlükte
Yabancı
Tehlike Yakında
Güvenli bir yer
Gerçekten Kimsin?
Ani Saldırı
Gerçekler Siyahtan Karanlık
Adil bir anlaşma
Pişmanlık 1. Bölüm
Pişmanlık 2. Bölüm
Bir parça duygu
Nate in mektubu

Elbet Bir Bedeli Olacaktı Ama...

0 0 0
By IamTBO

Düşüşü biraz ağır olmuştu yere hızlı düşmüştü dizleri acımıştı ama durup acı çekecek zamanı yoktu hemen ormana yöneldi .Taissa arkasından takip ediyordu . Belli etmemeye çalışıyordu . Onu öldürmeye niye çalıştığını anlamak istiyordu . Bunu yapmak için bir nedeni yoktu yada o bilmiyordu . Kafasında sorular  dönüp dolaşıyordu . Cevapsız dönüp dolaşan sorular . Nate in aklında ise Taissa ne hissettiği geçiyordu . Üzgün müyü ? Kızgın mı ? Şaşırmış mı ?... Bilmiyordu . Kötü hissediyordu . Çok kötü hissediyordu . O masumdu . O ona güvenmişti kalbini , geçmişini , sırlarını açmıştı. O ne yapmıştı? Ona ihanet etmişti . İkiside bu düşünceler arasında Dremor malikanesine ulaştılar Taissa daha elin önüne gelmeden kime ait olduğunu anladı . Dudağını ısırdı içinden düşündü .
" yine mi bu herif ? Ne istiyor yine ? Nate ten ne istiyor ? Yoksa ...."
Nate kapıya gitti . Hoperlörden biri konuştu .
" Kimsiniz ?"
" Nate "
" Hemen gir "
Dedi ve kapı açıldı içeri girdi Nate . Taissa etrafına baktı kamera açıları onu alamazdı çok hızlı koşup kapını altından sürünüp geçti . Sonra duvarlara saklanarak gitmeye başladı . İçeride hiç kamera yoktu . Demekki koruma vardı . Biraz ilerleyince 2 koruma ile karşılaştılar . Nate geçti . Taissanın tavana baktı . Boruları gördü . İlk boruya eli ikinciye bacağını doladı . Sonra 1. Yi bırakıp 3. Yü tutu . Böyle böyle kolidorun sonuna gitti .Sonra kapıyı buldu aralıktı yavaşça dinlemeye başladı . Xavier konuşuyordu .
" Elinde şans vardı neden onu öldürmedin?"
" O masum biri masum birini asla öldüremem"
" Kardeşinin ölmesini istiyorsun anlaşılan "
" Hayır illa biri ölmeliyse beni öldür . Bırak onu"
" üzgünüm senin hayatını alıcam ama onukinide alıcam .tutun!"
Adamlar Nate i tutular. Xavier silahı ona doğrultu . Kurşun sesi duyuldu .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uzun bir sesizlik oldu . Bu sesizliği bozan yere damlayan kan sesi oldu . Nate ve odada ki herkesin gözü fal taşı gibi açılmıştı . Damlayan kanlardan biride Nate in ceketine damladı ve Taissa yere yığıldı . Tam Xavier bir şey diyecekken alarm ötmeye başladı ve Markus ile bir grup adam Xavier ve korumalarına saldırdı . Nate ise şokun etkisini atlatıpı gibi Taissa nın yanına koştu.
" Taissa !!! Taissa ! İyi misin?! Tanrım neden kurşunun önüne atladın ki ? Markus ambulansı ara! Tanrım çok kötü yere isabet etmiş !"
Taissa zorla konuşuyordu .
" Na..Nate?"
" Kendini zorlama Markus ambulansı aradı . Yaşıyacaksın."
" çocuğu boşa yordun... Ölücem"
" Buna izin vermicem!"
" Gerçeği değiştiremezsin... Kalbime isabet etti en fazla 2 dakka yaşarım....Ambulans yarım saatan evvel gelemez o yüzden boşuna uğraşma ."
" Lütfen ölme..,"
Nate ağlıyordu .
" Senle konuşmak istediğim yapmak istediğim o kadar çok şey var ki . Lütfen ölme .Yalvarırım."
" yaşıcaz . Rüyalarıda , hayallerinde be kalbinde yaşıcaz .Seninle kısa sürede olsa arkadaş olmak o kadar güzeldi ki . İlk ve tek arkadaşım olduğun için teşekkür ederim . Hayatın boyunca çok mutlu ol tamam mı? Mutlu ve huzurlu bir hayat geçir . Böylece benimde gözüm arkada kalmaz . E..Lv..e..da..."
Dedi ve nefes almayı bıraktı . Nate onun ince vucuduna sıkıca sarıldı ve ağladı . O sadece bir koruyucuyu değil. En iyi arkadaşını kaybetmişti . Göz yaşları yerleri ıslatıyordu . Tam Taissa nın tahmin ettiği gibi yarım saat sonra ambulans geldi ama yapacak hiç bir şey yoktu .O ölmüştü .

Continue Reading

You'll Also Like

135K 11.8K 32
Anneleri zoruyla aynı evde kalan hyunlix çifti Yan shipler: Minsung Yeobin Chanmin Jeonbin İlk ficim olduğu için tecrübeli değilim yazım yanlışı fa...
81.4K 2.8K 20
Avukatın mafya müvekkeli ile zorlu yaşamı
253K 14.2K 59
Tamamlandı;) Her şey Eski sevgilisi diye yazdığı adam Yüzbaşı çıkınca başladı 🤭
851K 53.9K 48
Yakın gelecekte öngörülebilen teknolojilerin peşine düşen ülkeler, bir güç yarışına girer. Ülkelerin tehlike getiren icatları, dünyaya sunulması konu...