Bir parça duygu

0 0 0
                                    

Nate ağlıyordu hiç hayatı boyunca güçlüydü ama artık dayanamıyordu . Taissanın cenazesinde , Gömülüşünde . Cenazede yanına şık giyinimli bir kadın geldi .
" Affedersiniz siz Nate misiniz?"
Nate kendine gelip ağladığını gizledi .
" e..evet"
" Konuşma yapmak ister misiniz?"
"Tamam"
Kürsüye çıktı . Micrafonu eline aldı neredeyse kimse yoktu . Sadece bir kaç ajan abisi ve kendi . Derin bir nefes aldı ve konuşmaya başladı.
" Taissa ... Harika bir insandı ...o çok iyi biriydi . Çok kısa sürdü arkadaşlığımız. Ama o kısacık sürede bile kendini bize sevdirmeyi başardı . Başta sadece bir koruyucuydu . Ben onu duygusuz , kalpsiz soğuk kanlı biri zannediyordum. Öğlede davranıyordu .Ama sonra zaman geçtikçe içindeki ışığı gördüm. İçindeki mutlu, umutlu , arkadaş canlısı . İçinde aslında sadece sevilmek isteyen küçük bir kızdı . Ama o küçük kız benim hayatımı değiştirdi . İçinde kaybolduğum karanlığa ışık oldu ..... Ona ..... Ne kadar minnetar olduğumu asla kelimelerle anlatamam... Özür dilerim..Söyleceklerim bu kadar ." Dedi ve indi gözlerinde yaşlar akıyordu . Cenaze bittikten sonra baya bir süre mezar taşına baktı sonra Markus geldi .
" Artık gitmeliyiz abi ."
" hemen geliyorum"
Dedi ve mezarın üstüne bir şey bıraktı ve arabaya binip gitti .
Mezarın üstünde bir demet gül ve bir kağıt vardk . Kağıttın üstüneki ilk kelime belirgindi .
Hayalimdeki Geleceğimiz

Karanlıktaki GerçeklerWhere stories live. Discover now