Elbet Bir Bedeli Olacaktı Ama...

0 0 0
                                    

Düşüşü biraz ağır olmuştu yere hızlı düşmüştü dizleri acımıştı ama durup acı çekecek zamanı yoktu hemen ormana yöneldi .Taissa arkasından takip ediyordu . Belli etmemeye çalışıyordu . Onu öldürmeye niye çalıştığını anlamak istiyordu . Bunu yapmak için bir nedeni yoktu yada o bilmiyordu . Kafasında sorular  dönüp dolaşıyordu . Cevapsız dönüp dolaşan sorular . Nate in aklında ise Taissa ne hissettiği geçiyordu . Üzgün müyü ? Kızgın mı ? Şaşırmış mı ?... Bilmiyordu . Kötü hissediyordu . Çok kötü hissediyordu . O masumdu . O ona güvenmişti kalbini , geçmişini , sırlarını açmıştı. O ne yapmıştı? Ona ihanet etmişti . İkiside bu düşünceler arasında Dremor malikanesine ulaştılar Taissa daha elin önüne gelmeden kime ait olduğunu anladı . Dudağını ısırdı içinden düşündü .
" yine mi bu herif ? Ne istiyor yine ? Nate ten ne istiyor ? Yoksa ...."
Nate kapıya gitti . Hoperlörden biri konuştu .
" Kimsiniz ?"
" Nate "
" Hemen gir "
Dedi ve kapı açıldı içeri girdi Nate . Taissa etrafına baktı kamera açıları onu alamazdı çok hızlı koşup kapını altından sürünüp geçti . Sonra duvarlara saklanarak gitmeye başladı . İçeride hiç kamera yoktu . Demekki koruma vardı . Biraz ilerleyince 2 koruma ile karşılaştılar . Nate geçti . Taissanın tavana baktı . Boruları gördü . İlk boruya eli ikinciye bacağını doladı . Sonra 1. Yi bırakıp 3. Yü tutu . Böyle böyle kolidorun sonuna gitti .Sonra kapıyı buldu aralıktı yavaşça dinlemeye başladı . Xavier konuşuyordu .
" Elinde şans vardı neden onu öldürmedin?"
" O masum biri masum birini asla öldüremem"
" Kardeşinin ölmesini istiyorsun anlaşılan "
" Hayır illa biri ölmeliyse beni öldür . Bırak onu"
" üzgünüm senin hayatını alıcam ama onukinide alıcam .tutun!"
Adamlar Nate i tutular. Xavier silahı ona doğrultu . Kurşun sesi duyuldu .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uzun bir sesizlik oldu . Bu sesizliği bozan yere damlayan kan sesi oldu . Nate ve odada ki herkesin gözü fal taşı gibi açılmıştı . Damlayan kanlardan biride Nate in ceketine damladı ve Taissa yere yığıldı . Tam Xavier bir şey diyecekken alarm ötmeye başladı ve Markus ile bir grup adam Xavier ve korumalarına saldırdı . Nate ise şokun etkisini atlatıpı gibi Taissa nın yanına koştu.
" Taissa !!! Taissa ! İyi misin?! Tanrım neden kurşunun önüne atladın ki ? Markus ambulansı ara! Tanrım çok kötü yere isabet etmiş !"
Taissa zorla konuşuyordu .
" Na..Nate?"
" Kendini zorlama Markus ambulansı aradı . Yaşıyacaksın."
" çocuğu boşa yordun... Ölücem"
" Buna izin vermicem!"
" Gerçeği değiştiremezsin... Kalbime isabet etti en fazla 2 dakka yaşarım....Ambulans yarım saatan evvel gelemez o yüzden boşuna uğraşma ."
" Lütfen ölme..,"
Nate ağlıyordu .
" Senle konuşmak istediğim yapmak istediğim o kadar çok şey var ki . Lütfen ölme .Yalvarırım."
" yaşıcaz . Rüyalarıda , hayallerinde be kalbinde yaşıcaz .Seninle kısa sürede olsa arkadaş olmak o kadar güzeldi ki . İlk ve tek arkadaşım olduğun için teşekkür ederim . Hayatın boyunca çok mutlu ol tamam mı? Mutlu ve huzurlu bir hayat geçir . Böylece benimde gözüm arkada kalmaz . E..Lv..e..da..."
Dedi ve nefes almayı bıraktı . Nate onun ince vucuduna sıkıca sarıldı ve ağladı . O sadece bir koruyucuyu değil. En iyi arkadaşını kaybetmişti . Göz yaşları yerleri ıslatıyordu . Tam Taissa nın tahmin ettiği gibi yarım saat sonra ambulans geldi ama yapacak hiç bir şey yoktu .O ölmüştü .

Karanlıktaki GerçeklerWhere stories live. Discover now