Tocilara si Anonimul.

By ElenaUnique10

20.5K 658 183

Anonim: Te iubesc! Eu: Mai scuteste-ma!. Anonim: Crezi ce vrei eu tot te iubesc. Eu: Okey cum zici tu. Ma... More

Iarasi scoala.
Primul mesaj.
Am trait sa mii se intample si asta.
Lacul vrajitoarelor
Luna si vocile
Adam și Cristian în actiune. Rapa Diavolului.
pestera
mesaje
Final de an.
Epilog.
Al doilea volum??

Eram cat pe ce sa ...........

2.5K 77 32
By ElenaUnique10

Scuzati greselile de ortografie.
Lectura placuta.
Acest capitol ii este dedicat lui Bybyyyy scuze dar data trecuta nu a mers.

Lory pov.

Razele soarelui imi mangaie fata usor alba. Deschid usor pleopale clipi d de mai multe ori. Ridic plapumioara mea calda si pufoasa si ma indind ca o felina in actiune in pat. Ma ridic in fund si imi iau telefonul de pe noptiera. Hmmmm 6:30 si eu deabea incep orele la 10:00 deci am timp sa ajung. Ma ridic din pat si ma duc la baie. Imi las hainele sa alunece pe corp si intru in dus. Dau drumul la apa mai calduta si imi iau gelul de dua cu miros de mango si il las sa imi intre sub piele. Dupa ce termin cu dusul imi infasor trupul intr-un prosop moale ai pufos de culoarea de un rosu sangeriu. Ma pozitionez in fata oglinzi si ma spal pe dinti. Dupa ce termin cu tabieturile mele de dimineata si ma uit la ceas. OMG! E 9:30. Doamne cat am putut sa stau in baie. Ma duc la dulap unde ma imbrac (media) si ma duc la bucatarie.
Cobor usor scarile nu vreau sa fac zgomot ca Adam sigur doarme si nu vreau sa il trezeac ca face urat si am simtit pe pielea mea la propriu. Intru in bucatarie si vad ca e pustiu pe aici. Ciudaaat. Ma duc la frigider si vad pe usa un bilet de la parinti mei.

Buna dimineata scumpul meu Adam da si tu ăăăăă Loreplay *serios? Si ea mi-a dat numele asta * Noi am plecat in acea mare vacanta de cateva luni sau ani nu se stie. O sa va punem bani pe card in fiecare saptamna la amandoi si normal ca o sa ii punem mai mult lui Adam doar el este cel destept.

Aveti grija si sa stiti ca va iubim.

Semnat : Mami si Tati.

Ce bilet banal a uitat cum ma cheama pfff ce mai parinti si stai putin. Adam cel mai destept daa sigur.

Adam: Deci *fara deci idiotule. Argh de ce nu ii pot spune in fata?? * am ramas doar noi *spune idiotul asta cu un zambet diabolic *
Eu: Asa si?
Adam: O sa ne distram pe cinste nu asa surioara. *doamnee ce zambet pervers are*
Eu: Niciodata in viata ta handicapatule. Dute dracu sa te ia!

Upsiiii. Mare greaeala. Eu si gura mea sparta. Mooor scoate fum pe nas zici ca e dela taur hiperactiv. Vine cu pasi mari si apasati inspre mine si ridica palma aia grea si imi fute o palma de cad jos si ma dau cu capul de masa.

Adam pleaca nervos sin bucatarie si eu ma ridic de pe jos si merg la baie. Dau buzna in baia de pe hol si am dat peste Adam gol pusca care avea in plan sa isi faca dus. Se uita speriat inspre mine ai eu o tai in baia din camera mea. Nu puteam sa vin aici de prima data? Nuuuu trebuia sa intru eu acolo ca altfel nu ma simteam eu bine. Asta e. Ma inbtreb ce o sa imi faca cand o sa ma vada. Doamne ajuta sa fie bine.

Deci revenim, am ditamai vanataia pe obraj ai capul spart. Se putea si ma rau nu? Bine nu sau da. Ehhh nu imi mai bat capul si cu asta ;)))
Ma dau cu font de ten si imi sterg sangele ce inca curgea. Moor ce imi place sa vad sangele cum curge. ( ador sa vad asta voi nu ??)
Plec din baie unde intru in camera mea de unde imi iau ghiozdanul si ies pe usa sin camera mea. Merg usor pe hol mda camera mea este ultima de la etajul 2. Cica au nevoie de intimitate si nu vor sa ii deranjez cu galagia mea. Nici nu fac bine 3 pasi ca Adam ma imbroasca cu kepucum (mda bat la pariu ca am scris gresit dar mda stiti voi lemea asta :))) revenim )

Share Gif: http://media.riffsy.com/images/84eaf2937521e8bbe3f3428358993d65/raw

Arg il omor. Da se cand zic asta si nu o fac dar asta e trebuie sa ma schimb din nou.
Merg in camera mea si iau niste haine la nimereala si a iesit asta:

Dragut nu? Nu stiam ca am asa haine la mine in dulap dar cred ca mi lea luat "mama" ies repede din casa ca nu mai vrea nicio surpriza. Merg usor pe alee si ma intalnesc cu suri meu 😍😍😍

Eu: Hey sis! *spun si ne lu-am in brate*
Oana: Hayyy ce frumi estii
Eu: Nici tu nu esti mai prejos fijnd imbracata cu o rochita si balerini de culoare crem pe care i-am facut cadou de ziua ei la fel si rochita*
Oana: Cred ca te-ai pus sa le sucesti mintile baietilor fata.
Eu: Si eu cred acest lucrul la adresa ta.
Oana: Si ce ai mai facut??
Eu: Am draci pe Adam.
Oana: Dar cand nu ai avut draci pe ellll*hmmn ciudat cel fel a pronuntat numele acelui tocalos. Nu stiu de ce dar cred ca ii place de el. *
Eu: Iti place de Adam! *ma trezeac vorbind*
Oana: Ceee??? Nu phh
Eu: Eee nuu. A inrosit deci iti place.
Adam: Ce sa ii placa?
Oana: Ceva ce nu va intereseaza. *văă?*
Cristi: Hoppaa tocilara e sexy astazi?
Eu: Da problme?
Cristi: Cam da.
Eu: Hai sa mergem.

O i-au de mana pe Oana si mergem spre clasa ca avem matematica si profu este foarte sever.
Intram in clasa si ne punem la locurile noastre normal ca suntem.colege de banca. Revenim ne asezam la locurile noastre din ultima banca de la fereastra. Dupa 5 minute apare si profu .

Profu: Buna ziua copii!
Noi: Buna ziua!
Profu: Deci astazi ora o sa o avem suprapusa cu clasa a XII -A. Deci sa ii invitam pe a XII-A

Ooo nuuuu clasa lui Adam , Cristian si restul gasti. Si doamnee ce intrare [ 1000 de cuvinte pana aici deci o sa fie foarte lung acest caputol din punctul meu de vedere si scuze ca este cam sec pana aici dar mai e putin si incepe actiunea :))) ]

le-a facut. Deci deacea erau o gramada de banci in plus.

Elevi din ultimul an ca sa spun asa se aseaza la locurile lor si normal ca Adam si marerul Cristian s-au pus in spatele nostru. Aplauze va rog.
Cam dupa jumatate de ora in care nu am fost atenta deorece specimenele din statele nostru aruncau cu harti in capul nostru.

Profu: Andrew Cristian Lawoski *moor ce nume dragut *
treceti in urmatoarea secunda la tabla.

Cristian se ridica de pe scaun in reluarie. Profu enervant la culme ii zice:

Profu: Mai cu talent ca nu am toata ora la diapozitie.* Cristi ajunge in secunda urmatoare la tabla * scrie urmatorul exercitiu:

El scrie si cerinta la ordinele domnului profesor si porma se apuca sa scrie exercitiu respectiv, la care dupa paretea mea este foarte usor. Jur cu mana pe inima ca pot sa il rezolv cu ochii inchisi. Cu chin si cu vai termina insfarsit problema la care domnul trebuie mereu sa comenteze si la cea mai mica greseala si in acea rezolvare sunt foarte dar foarte multe.

Profu: Offfff, Cristian, Cristian. De doamne iartama ma fac eu cu tine? Ai gresit tot! Pana si exercitiul lai copiat gresit. Trebuie sa ye pui pe picioare altfel ramai la mine pe vara sau ne vedem la toamna. De azi inainte domnisoara Lorelai te va medita.

Mia cazut fata. Maxilarul e demult pe podea si ochii cat cepele. Cristi trece la loc fara sa comenteza cu capul in pamant. Restul orei decurge in liniste eu impuscand un 10 ca de obicei. M-am saturat sa am zece pe linie la toaye materiile. Acum e pauza de pranz si sunt la cantina impreuna cu Oana, oare cu cine altcineva? Va spun eu, nimeni!

Oana: Deci imi pare foarte rau pentru tine. * cred ca face referire ca trebuie sa il meditez pe Cristian*
Eu: Simceri sa fim si mie imi este mila de mine.

Ne asezam la o.masa mai retrasa si Oana incepe sa palajrageasca ca ii place de unu pe nume Adam. Care ar fi posibilitatea sa fie netotul meu de frati-meu ??? Cred ca mari :))

Restul orelor au decurs bine si ma mir ca nu am mai fost batjocorita de Kirra. Nu ma mir doar si-a rupt piciorul. De aceea era pre multa liniste prin liceeu.
Orele sau terminat, iar eu eram la dulapuri cu singura mea prietena vorbind ca vrem sa mergem in mall.

Oana: Deci mergem acum sau mai tarziu.

Dar nu apuc ca raspund ca sunt trasa de mana si lipita de un dulap. Simt cum sangele curge si nu vreau sa se vada. Sper. Ma uit chioras la cine la trantit in asa hal de acest biet dulap care cred ca in momentul de bata e plin de sange.

Cristian: hai sa mergem. *spune si ma trage in spre iesire, iar Oana se uita terifiata la scena din fata. *
Eu: Unde?
Cristian: La mine.
Eu: Ce sa caut la tine acasa?
Cristian : Sa ma meditez. Logic. Dar daca nu vrei putem face altceva *spune ultima fraza cu un zambet al naibi de pervers si sexy
Eu: Nu.mersi
Cristian: Offf, tu chiar sti ca strici cheful oamenilor
Eu: Mi sa mai zis de.....

Dar nu am apucat sa termin ca ma si aruncat pe scaunul copilotului. Cristian urca si el la volan unde introduce cheia si aduce masina la viata. Iesim din parcarea licee-ului si cu o viteza ametitoare masina alerga pe sosea. Nu cred ca dupa mai mult de un minut incep sa tip ca o apucata.

Eu: Opreste! *nu ma baga in seama* Opreste dracu o data masina asta!
*numai dea dracului cred ca face asa. Bine, bine daca nu vrea sa opreasca o s-o vada el :))
Ma aplec usor si ii dau drumul la voma :))) dupa ce vermin de dat la.boboci ma fac confortabila pe scaun avand pe fata un zambet al dracului de diabolic*
Cristian: Tu esti sanatoasa la cap?
Mi-ai vomat in masina si chiar la picioarele mele.
Eu: E vina mea ca nu ai vrut sa opresti?
Cristian: Ai noroc ca nu dau in fete.
Eu: Da sigurrr. Cum sa nu.
Cristian: Atunci reformulez: Ai noroc ca am ajuns la mine acasa.
Eu: Mda cum zici tu.

Dau sa cobor din masina dar mana lui Cristian ma opreste facandu-mi semn sa raman aici. Vad ca el caboara so ce dracu mai are de gand? Ma lasa singura un masina? Nesimtiti baieti din ziua de azi. Si iarasi m-am luat cu gandurile ca nici nu am observat ca portiera din dreapta mea s-a deschis si o mana astepta sa fie apucata. Cand realizez ce se intampla ii prind mana si ies afara din masina. Cristian ma ia la brat si asta e foarte ciudat. Deci.......fara deci aceasta zi trebuie notata in calendar si numita " Ziua Internationala cand meretul Andrew Cristian Lawoski a luat la brat pe marea tocilara Lorelai Emilya Ross." ( deci arg fara deci am ceva cu numele Ross nu? )
Revenind are o casa ca a mea si a lui Adam de doua etaje, o gradina superba plini de trandafiri si alte flori , iar in spatele curti find ditamai piscina. Mda din nou are o casa foarte asemanatoare cu a mea :)))

Intram in casa si este moblitata super fain. Dar nu apuc sa analizez tot ca sunt trasa foarte rapid de brat si tarata pe niste scari si eram cat pe aci sa cad. Daca nu ma tinea Cristan asa strans de mana cred ca eram de multncu valva in sus :)). Nici nu am realizat ca m-am impiedicat de pragul usi de o culoare de un negru intens/ mat si am fost trantita in pat. Ma ridic in fund si ma uitam crucis la Cristian care acotea ceva alb cred ca era o tabla [ MOOR 2000 DE CUVINTE PANA ACUM CEL MAI LUNG CAPITOL SIN CARTE SI VOR URMA INCA MULTE CU SI MAI MULTE CUVINTE SPER ]

daia pe care scri pe ea cu marcarul. Si da am ghicit. Pai nu degeaba sunt tocilara.

Cristian: Pamantul catre Lory!
Eu: Ce? Nu imi vine sa cred!
Cristian: Ce sa implat?
Eu: Mi-ai zis Lory si nu tocilara sau ceva gen.
Cristian: Si? Care-i problema?
Eu: Nimic. *Cristian isi da ochii peste cap si mda am revenit la vechiul Cristian*
Cristian: Deci.......
Eu: Fara deci :)))
Cristian: Wow ai invatat si tu ceva nou si apropo sa demodat acea replica.
Eu: Mda. Incepem ca nu imi pierd timpul.
Cristian: Da haide.

Incep sa ii dau exercitii si il pun sal rezolve. Deci urasc matematica. Cifre peste cifre , calcule peste calcule, teoreme peste teoreme mda asta la geometrie. Si asta face acest specimen din fata mea. Se chinuie sa spuna o teorema cred ca de vreo 10 minute.

Dupa o ora.
.
.
.
.
.
.
.
.

Eu: Yeeeeey a dat domnul ca dupa o ora in care te-ai chinuit sa spui o teorema amarata intr-o ora. Cristian daca vrei sa meditezi cu mine trebuie sa mananci matematica pe paine si sa te puo cu burta pe carte.
Criatian: Hooo femeie. Nu eu am vrut sa imi dai meditati. Daca vrei *ezita putin * poti sa pleci .

Ciudaaatttt ultimele trei cuvinte le-a ezitat putin. Ehhh cred ca mii s-a parut. Dau sa ies pe usa dar Cristian ma apuca de brat si ma arunca pe pat si se urca peste mine si ma musca foarte tare de gat si porma da cu limba peste rana creata de el. Iachh ce scarbos. Nu stiu ce le place la unele chestia asta e foarte scarbos. Cristian isi ridica limba de pe gatul meu si ma saruta apasat muscandu-ma de buza de jos. Eu normal ca nu i-am raspuns.
Dupa ce termina "sarutul " se ridica de pe mine si intra pe o usa din camera si cred ca e usa care duce spre baie. Eu nu mai stau nici o secunda ca sar ca arsa din pat si ies din camera si alerg spre scari dar spre norocul meu ma rostogolesc pe aceste scari. Sa mor eu ca scarile astea au ceva cu mine. Revenim cad pe scari si cand ajung la baza m-am dat cu capul de o scara sau mai multe si de bara din fier. Deci mi-am spart capul azi de vreo 3 ori. Aplauze. Si porma il vad pe Cristian venind langa mine si porma ceata.











.






Cristian povesteste.

Era in baie si ma uitam in oglinda si aud o bibuitura de jos. Ies repede pe usa si ma indrept spre scari si cand ajung acolo inima imi rateaza o bataie sau mai multe nu stiu. O vad pe Lorelai intr-o dara de sange. Scred ca a cazut. Normal ca a cazut prostule! Tu cine naiba esti? Costiinta ta dobitocule! Offf am ajuns sa vorbesc si singur acum. Asa se pare. Mda. Ce mai stai acolo dute darcu si ajut-o ca este intr-o balta de sange. Nu vezi?? Sau ai nevoie de ochelari?? Heyy dupa cum sti porti lentile de concact. Da cum spui tu. Dar acum dute si ajut-o pe saraca fata care sta incostienta pe scarile tale.

Imi dau costiinta la o parte si ma duc sa ajut faptura ce zace pe jos. O ridic si o duc stil mireasa in camera mea. O intind pe pat ma duc la baie unde deschid dulapiorul din stanga de sus si scot trusa de prim ajutor. Merg inapoi la Lorelai. Scot tot ce imi trebuie din trusa si incep sa ii dezinfectez rana si stiu ca e foarte scarbos si i-o inchid. Dupa ce termin bag tot la loc si ma duc la baie pun trusa de prim ajutor la loc. Incet ma dezbrac si intru in dus. Imi iau gelul de dus si incep sa ma dau cu el. Mirosul de menta si ciocolata imi intra deva in piele inmiresfand-o. Dupa ce termin ma clatesc ies din dus unde iau un prosop si incep sa ma sterg. Imi pun un prosop in jurul taliei deoarece am uitat sa imi iau schimburile. Ies din baie si privirea imi cade pe ......





































Lorelai pov.

Imi deschid usor pleoapele panicandu-ma ca nu m-am vazut in camera mea. Apoi toate imaginile mii se derulau in minte. Ma ridic ca arsa din pat si o zbugesc pebusa. Alergam ca la maraton pe strada deoarece se inserase si fiind sngura cu Adam acasa nu o sa iasa bine. Dau sa dau ( dau sa dau mooor am scoso sicpe asta :))) )
Un colt sunt prinsa de brat si inpinsa intr-un perete. Doamnee de ce mii se intampla numai mie chesti deastea??
In fata mea statea un boschetar beat, drogat care duhnea a tigara si gunoi. Doamne ajuta asta nu stie ce inseamna apa si sapun??_
Si incepe tortura :((( incet incepe sa ma dezbrace ramanad in lenjerie intima eu dand cu pumni in el. Enervandu-ma ii dau una in "comoara" lui lundu-mi tricoul pe mine si in fuga tragandu-mi pantaloni pe mine. Cand sa ies la lumina adica sa ies dintre blocurile parasite reapare in peisaj sin nou acel boschetar sarind pe mine, eu facand concact cu pamantul. Acel "individ " mi-a tras o palma la fund de o sa il tin minte toata viata drept "boschetarul care mi-a tras o palma peste fund". Dupa ce termina cu acea palma nemeritata se lasa greu peste mine, lacrimile facandu-si de mult aparitia. Dupa un minut de stat nu il mai simt peste mine si nu vreau sa imi imaginez ce se intampla. Deschid ochii fiindca ii aveam inchisi. Si cred ca asta este prima data cand ma bucur sa ii vad pe Adam. Da Adam il bate pe acel boschetar de parca ar fi sacul lui de box.

Adam: Te mai holbezi { yupiii 3000 de cuvinte ]
la ala care era cat pe aci sa te violeza intr-o balta de sange.

Aaa nici nu mi-am dat seama ca Adam satea in fata mea cu mana intinsa ca sa ma.ajute sa ma ridic. Nu mai stau mult ca il prind de mana si ma ajuta sa ma ridic. Merg cu pasi repezi pana la masina si il astept pe Adam sa vina deoarece am ajuns cu mult inaintea lui. Vine si el la masina unde o deblocheaza , iar eu urc pe scaunul din dreapta si logic ca Adam pe cel al soferului. Fratiorul meu scump si drag porneste masina la viata demarand in tromba pana acasa. Adam opreste masina in fata casei de unde portarul o prelua, iar eu intru repede in casa su cand dau sa urc scarile o mana imi prinde inceietura. Offg de ce am parte numai eu de chestia asta ???? Ma uit in spate si vad ca propietarul manimj era Adam.

Adam: Te simti bine?
Ti-a facut ceva?* wow este prima data in viata mea cand Adam este ingrijorat pentru mine*
Eu: Da. Multumesc.

Adam isi deschide bratele si ma trage intr-o imbracisare .

Eu: Aaaa.... Adam ma sufoci.
Adam: Scuze. Vrei sa dorm cu tine?
Eu: Sigur. Daca tu vrei.

Urcam scarile si intram in camera mea. Eu intru imedia in baie nu inainte sa imi iau pijamalele mele roze cu bulinute negre. Imi dau jos hainele si le pun in cosu cu rufe. Intru in dus , unde dau drumul la apa. In timp ce picaturile de apa imi inunda corpul toate imaginile ce mi sau intamplat azi imi apar in minte. Doamnee cate lucruri am patit zi in ziua de azi. Dupa ce termin cu tabieturile mele de seara intru in camera mea unde Adam statea intins in pat doar intr-o pereche de boxeri. Inaintez cu pasi marunti inspre pat si ma asrz la o distanta consderabil de mare de Adam. Dar vad ca lui nu ii place asceasta distanta.si ma trage la pieptul lui eu facundu-ma gem. Adam se intinde sa inchida lumina si adormim. Dar nu stam mult ca telefonul s-a trezit sa ma deranjeze nu doar pe mine dar si pe Adam. Ma intind peste el lunandu-mi telelonul vazand ca am primit dinou un mesaj de la my anonnimous ( nu stiu daca am scris corect, dar cand am scris eu vreodata corect _:)))) )
Dar nu apuc sa vad ce scrie pentru ca Adam imi ia telefonul din mana inainte sa citesc :(((







Adam pov.


Ii iau telefonul din mana doarc stici voi curiozitatea e mare. Nu stiu ce e cu mine astazi de sunt grijului cu tocilara care se presupune ce e "sora " mea.
Revenind ii iau telefonul din mana si citesc mesajul si jur ca clocoteac te nervi. Dar ce imi pasa mie? Deabea astept acel moment :)) dar totusi trebuie sa imi dac datoria de frate mai mare doar inseara asta. De maine nu cred ca va.mai vedea bubarate din partea mea. CRED .

Anonim: Ce faci pisy?
Eu: Cui ii zici tu pisy ?
Anonim: Parca am discutat despre acest subiesct in prima seara.
Eu: Nimeni nu iu zice pisy lui sore-mea!
Anonim: Da sigur. Sora.
Eu: Cine naibi esti si de ce nu vreai sa o lasi in pace?
Anonim: EL.

Citesc mesajul de vreo 2 ori si ii dau telefonul lui Lory nu vreau sa am probleme cu EL .

Lory pov.




Adam iima repede telefonul dar nu vreau sa vad ce a vorbit cu acel anonim si nici nu ma intereseaza. Imi pun telefonul pe noptiera sin partea mea de pat in aceasta seara care trebuie notata in calendar. Dupa ce pun telefonul pe noptiera ma cuibaresc la pieptul lui Adam nu stiu ce e ch mine inseara asta dar vreau sa il am aproape de mine. Imi inchid incet pleoapele si intru in lumea mea preserata. Ceea a visurilor.












Heyyy scumpilor scuze pentru intarzierea mea de doua saptami la carti. Am avut cateva probleme de sanatate si nu am putut sa postez :(( dar am revenit in forta cu acest capit si pun la finel cate cuvinte are.
La viata merge inainte nici nu m-am apucat de capitol si o fac chiar din acest moment si intre doua lumi nu am inspiratie. Acolo o mai lalaieac cu desoartierea sau trec peste cativa ani ???? Va rog ajutatima chiar nu stiu ce sa fac.
Va olac aceste capitole?
Pup ne vedem in urmatorul capitol. Apropo cine vrea dedicatie??
Puuuup dulce

3754 de cuvinte.

Continue Reading

You'll Also Like

1M 26.6K 57
Povestea noastră nu e una tipică de frați vitregi. Nu. În aceste povești, fratele ei vitreg nu termină în a-i fi profesor. În asta, da. Din păcate...
26.1K 689 17
Volumul I:Aleasa Lui Volumul II:Sunt A Ta?("Aleasa Lui" vol2) O fata cu un destin nesigur într-o haita așa mare toți o considera o dezamăgire sau o c...
109 2 12
Kiran Demyan cel mai temut vampir din ultimii cei 2000 de ani. Toate femeile îi cad la picioare. Dar el nu le vrea pe nici una le folosește doar pent...
88.5K 4.5K 51
Acum multi ani cerești, in mijlocul războiului dintre Rai si Iad, exista un trădător. Venit din capetele Raiului, un «demon» al cărui tata era Diavol...