Eram cat pe ce sa ...........

2.5K 77 32
                                    

Scuzati greselile de ortografie.
Lectura placuta.
Acest capitol ii este dedicat lui Bybyyyy scuze dar data trecuta nu a mers.

Lory pov.

Razele soarelui imi mangaie fata usor alba. Deschid usor pleopale clipi d de mai multe ori. Ridic plapumioara mea calda si pufoasa si ma indind ca o felina in actiune in pat. Ma ridic in fund si imi iau telefonul de pe noptiera. Hmmmm 6:30 si eu deabea incep orele la 10:00 deci am timp sa ajung. Ma ridic din pat si ma duc la baie. Imi las hainele sa alunece pe corp si intru in dus. Dau drumul la apa mai calduta si imi iau gelul de dua cu miros de mango si il las sa imi intre sub piele. Dupa ce termin cu dusul imi infasor trupul intr-un prosop moale ai pufos de culoarea de un rosu sangeriu. Ma pozitionez in fata oglinzi si ma spal pe dinti. Dupa ce termin cu tabieturile mele de dimineata si ma uit la ceas. OMG! E 9:30. Doamne cat am putut sa stau in baie. Ma duc la dulap unde ma imbrac (media) si ma duc la bucatarie.
Cobor usor scarile nu vreau sa fac zgomot ca Adam sigur doarme si nu vreau sa il trezeac ca face urat si am simtit pe pielea mea la propriu. Intru in bucatarie si vad ca e pustiu pe aici. Ciudaaat. Ma duc la frigider si vad pe usa un bilet de la parinti mei.

Buna dimineata scumpul meu Adam da si tu ăăăăă Loreplay *serios? Si ea mi-a dat numele asta * Noi am plecat in acea mare vacanta de cateva luni sau ani nu se stie. O sa va punem bani pe card in fiecare saptamna la amandoi si normal ca o sa ii punem mai mult lui Adam doar el este cel destept.

Aveti grija si sa stiti ca va iubim.

Semnat : Mami si Tati.

Ce bilet banal a uitat cum ma cheama pfff ce mai parinti si stai putin. Adam cel mai destept daa sigur.

Adam: Deci *fara deci idiotule. Argh de ce nu ii pot spune in fata?? * am ramas doar noi *spune idiotul asta cu un zambet diabolic *
Eu: Asa si?
Adam: O sa ne distram pe cinste nu asa surioara. *doamnee ce zambet pervers are*
Eu: Niciodata in viata ta handicapatule. Dute dracu sa te ia!

Upsiiii. Mare greaeala. Eu si gura mea sparta. Mooor scoate fum pe nas zici ca e dela taur hiperactiv. Vine cu pasi mari si apasati inspre mine si ridica palma aia grea si imi fute o palma de cad jos si ma dau cu capul de masa.

Adam pleaca nervos sin bucatarie si eu ma ridic de pe jos si merg la baie. Dau buzna in baia de pe hol si am dat peste Adam gol pusca care avea in plan sa isi faca dus. Se uita speriat inspre mine ai eu o tai in baia din camera mea. Nu puteam sa vin aici de prima data? Nuuuu trebuia sa intru eu acolo ca altfel nu ma simteam eu bine. Asta e. Ma inbtreb ce o sa imi faca cand o sa ma vada. Doamne ajuta sa fie bine.

Deci revenim, am ditamai vanataia pe obraj ai capul spart. Se putea si ma rau nu? Bine nu sau da. Ehhh nu imi mai bat capul si cu asta ;)))
Ma dau cu font de ten si imi sterg sangele ce inca curgea. Moor ce imi place sa vad sangele cum curge. ( ador sa vad asta voi nu ??)
Plec din baie unde intru in camera mea de unde imi iau ghiozdanul si ies pe usa sin camera mea. Merg usor pe hol mda camera mea este ultima de la etajul 2. Cica au nevoie de intimitate si nu vor sa ii deranjez cu galagia mea. Nici nu fac bine 3 pasi ca Adam ma imbroasca cu kepucum (mda bat la pariu ca am scris gresit dar mda stiti voi lemea asta :))) revenim )

Share Gif: http://media.riffsy.com/images/84eaf2937521e8bbe3f3428358993d65/raw

Arg il omor. Da se cand zic asta si nu o fac dar asta e trebuie sa ma schimb din nou.
Merg in camera mea si iau niste haine la nimereala si a iesit asta:

Tocilara si Anonimul.Onde as histórias ganham vida. Descobre agora