Adam și Cristian în actiune. Rapa Diavolului.

1.8K 49 9
                                    

Lectura placuta!
Scuzati greselile de ortografie sau cele de exprimare.
Cititi nota autorului de la final este urgent.

Lorelai pov.

Trrrrrr, trrrrr,trrr,trrrr......

Imi duc mana spre noptiera dand cu mana de ceasul desteptator in forma de inimioara cazand pe jos. Visele mii se spulbura cand alarma tot mai suna.

Adam: Faaaiii inchide in p***a mea alarma aia, ca daca nu vin si iti dau cu ea in cap.

Imi deschid ochii razele zapacite ale soarelui fiind nevoita sa clipesc de mai multe ori pana ma obisnuesc cu lumina ce era existenta in dormitor. Pun un picior pe parchetul de culoare maronie care este urmat de celalat picior. Ma ridic din pat cu totul dar nu rezist mult ca cad ca o vaca cu botul pe parchet. Gem de durere si ma uit care a fost cauza "caderii" mele si ce sa vedezi era.......CEASUL
care afuritul tot suna. Da bravo men.

Ma ridic de pe jos, i-au ceasul de pe jos mergand spre fereastra. M-am saturat!! Deschid geamul si arunc ceasul desteptator pe geam, acesta aterizand in capul Cotoroantei. Fac ochii cu cepele cand Cotoroanta se uita la.mine cu o fata crispata
venind spre casa mea. Trag draperiile si fug pe scari pana la usa de la intrare. Cand ajung era sa ma dau si cu capul de usa. Era :)). Aud cateva ciocanituri in usa si ma uit prin vizorul usii si vad ca e cotoroanta virgina. Imi aranjez putin parul, hainele si deschid usa. In fata pragului se afla Radio Santul.

Eu: Buna dimineata!
Cotoroanta: Ce dimineata placuta fato? Cum sa fie buna ca cand ma duc sa imi hranesc pisica moarta ma trezesc cu un ceas in forma de unicorn. Spune cum? * defapt este in forma de inimioara* Astai nu este comportament de o tanara domnisoara. Pe vremea mea domnisoarele erau respectuase cu cei invarsta *Vezi sa nu* cedau locul lor in autobuz pentru fiinte asa firave ca mine *Asa si? Vrei premiu? * nu ca voi tineri din zilele de azi. Niste nesimtiti si toate tacamurile.

Eu: Ma scuzati, dar eu ce legatura am cu asta?
Cotoroanta: Nu tu vroiai sa ma omori??
Eu:Euuu??? De ce as face asta?? Adam a facut-o!
Cotoroanda: Cum poti sa dai vina oe Adisorm al meu. Asa ca tu domnisorico sau daca te pot numi asa o sa ai deaface cu politia.

Spune si imi tranteste usa in nas. Auciii mi-a spart nasul. Iauti-o si pe babuta.
In timp ce imi frecam nasul insagerat cu palma in spatele meu se auzi doua chichote "colorate" Mai ales a lui Adam care cand rade seamana leit cu o hiena hiperactiva in calduri.

Eu: Ha,ha,ha, foarte amuzant.

Spun eu ironic urcand la mine in camera. Intru in baie unde imi dau jos hainele si intru repede repejior in cabina de dus dand drumul la apa calduta. Imi iau gelul de dus care miroase a trandafiri si buretele de dus. Torn gelul peste el si incep sa frec delicat pe piele. Dupa ce termin si cu dusul iau un prosop moale si incep sa sterg incet picaturile de apa care persistau pe trupul meu. Dupa ce ma spal si pe dinti ma indrept spre dressing unde ma imbrac cu un set de lenjerie intima chilotei si sutien gri, un tricou tot gri pe care scria "Chocolate is my boyfrend" care se leaga la talie, o pereche de blugi taiati cu talie inalta, in picioare o pereche de talpici negri si o pereche de tenesi albi care intr-o parte are dantela.
Iau peria de par si trec de cateva ori cu el prin claia mea de par blond. Care nustiu vreau sa-l vopsesc. Ehh las asta pe mai tarziu. Parul mil las pe spate, imi iau geanta, telefonul portofelul si plec pe usa de la dormitor. Si o zbugesc pe scari unde mai aveam putin aveam si imi rupeam gatul dar mna ce mai conteaza??
Ajung la usa dar dau de un piept tare cazand jos dand cu capul de un dulap. Cand dracu a mai aparut si dulapul asta pe hol?? Si auchiiii. Simt un lichid scurgandu-se de la capul meu in jos pe gat si tot asa. Offf fratee nici nu stiu de cate ori mi-am spart capul pana acum? Va raspund eu. De "n" ori. Ii ridic capul sa vad de cine m-am lovit asa de tare incat am ajuns din nou cu capul spart. Si ce sa vedeti m-am lovit de nimeni altul decat.........aplauze va rog Adam. Frumos nu??

Tocilara si Anonimul.Where stories live. Discover now