NOI

By yokoyokosi

1M 48.8K 1.9K

EU -Stefania Dumitru -absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din Bucuresti, somera, plec sa lucrez ca... More

Cap.1
Cap.2
Cap.3
Cap .4
Cap. 5
Cap. 6
Cap. 7
Cap. 8
Cap.9
Cap. 10
Cap. 11
Cap. 12
Cap.13
Cap.14
Cap. 15
Cap.16
Cap. 17
Cap.18
Cap. 19
Cap.20
Cap.21
Cap. 22
Cap.23
Cap. 24
Cap.25
Cap. 26
Cap.27
Cap. 28
Cap. 29
Cap. 30
Cap. 31
Cap. 32
Cap.33
Cap. 34
Cap. 35
Cap.36
Cap.37
Cap.38
Cap.39
Cap. 40
Cap. 41
Cap.42
Cap. 43
Cap. 44
Cap. 45
Cap.46
Cap. 47
Cap. 48
Cap. 49
Cap. 51
Cap. 52
Cap.53
Cap 54

Cap. 50

16.5K 782 45
By yokoyokosi

 -Nu trebuie sa pleci? ii spun incet.

-Ihm,    imi spune tinandu-ma strans in brate la fel cum a facut toata noaptea.

Ma imping mai mult in el, incercand sa-l fac sa se trezeasca si sa reacționeze cumva. Iar trebuie sa plece pentru vreo doua zile, au o partida pe cealalta insula si nu vrea sa se ridice din pat. Sincer nici eu n-as vrea sa plece, gandul ca voi dormi singura ma supara, dar acesta e serviciul lui, e ceea ce-i place si intotdeauna a fost serios cand a fost vorba de asta.

-Iubito, daca iti mai impingi funduletul in mine, s-ar putea sa intarzii mai mult! ma ameninta provocator.

-Sonny , esti un obsedat! Esti in intarziere si nu-i frumos ca toti colegii tai sa te astepte langa autobuz, pentru ca nu vrei sa te ridici din pat,    il cert si incerc sa ies din stransoarea lui dar bineinteles ca n-am nici macar o mica sansa.

-Iubito , nu vreau sa plec de langa tine! Nu acum,     se plange ca un copilas.

-Sonny ,  de la nunta ai devenit cam lenes! il intarat.

        Sa nu mai zic ca continui sa fii o lipitoare!

-Ah, nunta! Iar imi aduci aminte de nunta noastra si stiu iubito, ca nu te-am dus in luna de miere, dar iti promit ca vom recupera imediat dupa turneu,    imi spune serios, ridicandu-se intr-un cot dandu-mi parul la o parte de pe gat si sarutandu-ma usor.

-Sonny, nunta a fost perfecta! Oricum Sid e prea mic si nu m-as simti bine lasandu-l acasa! incerc sa-l fac sa nu mai regrete. 

 Continui  sa stau intinsa in pat chiar daca el a reusit intr-un final sa se imbrace si sa plece dupa ce mi-a declarat dragostea lui eterna.

Ma gandesc la nunta care a fost cu cateva zile in urma. Sonny a continuat sa-mi faca surprize si m-am trezit in dimineata ceremoniei cu matusa, varul meu cu sotia si copilul lui. Am ramas paralizata in usa, nu-mi venea sa cred ca au venit tocmai aici la mii de kilometri pentru mine. 

-Buna, draga noastra! Ce frumoasa esti! mi-au zis in cor si m-au imbratisat pe rand.

-Ce surpriza mi-ati facut! Chiar nu ma asteptam! le raspund incercand sa ies din socul revederii.

Dar imediat m-a lovit realitatea. Nu si-ar fii permis sa vina din Romania cu totii.

     Oare de unde au avut atatia bani pentru drum?

-Nu puteam sa venim, iti dai seama, dar sotul tau a insistat atat de mult si ne-a trimis biletele de avion! Asa ca, iata-ne!

Dumnezeule , ce nebun e!Dar il iubesc enorm , mai ales pentru lucrurile cu care ma surprinde!

  Trebuie, totusi,  sa am o discutie cu el. Nu vreau sa-si cheltuie banii pentru mine! Dar atunci m-am  bucurat  de reverea celor dragi mie. M-a asteptat in fata bisericii, plin de emotii la fel ca si mine. N-a mai rezistat si cand m-a vazut, m-a sarutat cu multa pasiune, enervandu-le pe mama si bunica lui care l-au pus sa astepte inauntru. Pana la urma impins de cele doua si de organizatoarea nuntii, a plecat si m-a asteptat in fata altarului. M-a mai sarutat o data pana a inceput preotul sa vorbeasca facandu-l pe acesta sa se incrunte si pe toti din biserica sa rada, mai ales colegii lui care sunt la fel de obraznici ca el, cred! Iar sarutul dupa ce ne-am jurat credinta si ne-a dat voie preotul, a fost atat de profund si intim de ziceai ca suntem singuri in camera. S-a oprit doar atunci cand preotul isi tot dregea vocea pana a inceput sa tuseasca de-a binelea. Ne-a pufnit rasul si am iesit in uralele tuturor veseli si fericiti.

      Bineinteles ca a fost presa peste tot si ne-au facut multe fotografii, dar nu ne-a mai pasat de comentarii, de articole sau poze prin ziare sau reviste. 

   Iar petrecerea a fost de vis .O multime de oameni, prieteni de familie de-a lui Flor, Bridget si James, Lima si familia lui, colegii din echipa locala, dar si cativa din echipa nationala cu sotiile sau iubitele lor. M-am simtit ca o adevarata printesa, intr-adevar am simtit ca a fost seara noastra. Bineinteles ca am dansat doar cu barbatii din familie, pentru ca Sonny a stat lipit de mine, doar Brian a reusit sa ma invite la un dans cand Sonny se dusese sa-mi ia ceva de baut. M-am simtit ciudat  in timpul acestui dans, l-am simtit foarte emotionat si tensionat.

Cred ca sufera! Chiar ma place!

Nu mi-a spus decat

-Felicitari ! Sper sa fii fericita ... pentru ca meriti! si m-a privit inrosindu-se usor in obraji.

-Multumesc! atat am putut sa-i raspund si mi-am lasat privirea in jos.

Nu vreau sa provoc vreo cearta intre cei doi, se inteleg bine si in curand vor fi asociati. Acesta o sa ramana secretul meu pentru totdeauna si sper ca si el o sa-si tina gura si sentimentele ascunse  in fata lui Sonny. Si poate in curand o sa uite de atractia care o simte atunci cand ma vede.

Si, bineinteles, ca n-am apucat sa dansam pana la final ca a aparut iubitul meu, gelos si posesiv si m-a luat de acolo maraind si bombanind.

-Ah , nu suport sa te priveasca ulii astia!

-Sonny , singurul uliu de aici esti tu! i-am spus falfaindu-mi genele.

-Iubito, nu ma provoca c-o sa plecam mult mai repede de la propria nunta! m-a amenintat cu ranjetul lui din coltul gurii.

  Ah , s-a intors dobitocul! La  naiba , chiar il cred in stare!

Parintii mei si ai  lui au fost printre cei mai fericiti si au plans pe rand,  facandu-l pe Sonny sa-si dea ochii peste cap, exasperat. 

     Ce , mai ! A fost o noapte de vis!

Dupa nunta, parintii mei au plecat impreuna  cu matusa si varul meu pentru a-si lua lucrurile si a -si da demisiile, hotarandu-se in sfarsit, sa vina aici. In apartamentul nostru au  stabilit sa stea varul meu, care locuia cu chirie. Avand salariul mic n-a putut sa-si ia o casa a lui si s-a bucurat enorm de propunerea alor mei. 

   Dar acum o sa ma simt foarte singura,  ma obisnuisem cu multa lume in casa. Ei vin peste o luna, iar Sonny peste doua zile, asa ca am ramas doar cu Sid care doarme linistit.

Ma ridic din pat si cobor la bucatarie sa-mi fac un ceai.

   La naiba , am stat cam mult langa Flor !M-am molipsit de la ei cu ceaiul!

Aud batai in usa si ma grabesc sa deschid,

    Sigur e Bridget care a venit sa-si vada nepotul!

Deschid usa zambind si simt cum imi ingheata  deodata  pe buze si ma strabate un fior de teama si frica pe sira spinarii.

-Buna , iubito! Nu iti era dor de mine? imi spune cu un ranjet flecmatic pe fata.

Nu  pot sa raspund nimic, gatul meu e atat de uscat si nu pot articula nici macar un sunet.

-Aaaa, nebunatica mica si bruneta, bag de seama ca  ti-a fost dor de mine! Daca tot ti-a plecat barbatul, ce zici ne distram si noi? M-am gandit c-o sa ai nevoie de o partida, doar esti o tarfa nesetula, nu?

   Dumnezeule! Ce ma fac acum?

-Richie , ce cauti aici? reusesc sa-i spun si dau sa-i inchid usa in fata, dar e mult mai rapid si pune piciorul in fata. 

-Nu atat de repede! De data asta nu mai are cine sa te salveze! Am vazut prin ziare ca te-ai maritat cu prostul ala! Ha-ha , tampitul maori si tarfa menajera! Ce poveste frumoasa, nu? urla spre mine si impinge furios usa, izbind-o de perete.

  Ma intorc sa fug, dar isi infinge mana in parul meu si ma izbeste puternic de peretele din fata nostra. Continua sa ma tina de par, imi da capul pe spate apoi cu viteza mi-l impinge  direct de peretele alb, unde vad mult sange. Simt durerea si incerc sa tip, dar ma tranteste cu forta jos. Cad pe burta si incerc sa ma ridic.

Trebuie sa scap ! Trebuie sa fug! Trebuie sa ajung la Sid!

-Iti place scula de maori, acum o s-o cunosti pe a mea! O sa-i iau lui Sonny tot ce iubeste el mai mult, sa vada cum e sa pierzi totul! urla furios.

Reusesc sa ma ridic pe coate si genunchi, respir greu si ma inec cu sangele pe care il simt in gura si pe care reusesc sa-l scuip.

-Tampitul a fost pacalit de o tarfa s-o ia de nevasta si era asa de fericit prin ziare, sa-l vad acum cum o sa mai rada cand o sa -i iau totul, o sa-i iau femeia pe care o iubeste! continua sa urle.

Ma vede ca incerc sa ma ridic si se apropie de mine, ii vad picioarele langa capul meu si-l aud razand.

-Asa cere indurare ... imi plac tarfele care se roaga de mine!

Ridic cu greu capul spre el si-l vad cu un ranjet malefic, cu ochii tulburi cum incepe sa -si deschida cureau de la pantaloni.

-O sa-ti placa un barbat adevarat ....hm, pana acum ai fost cu un prost,  continua descheindu-si si fermoarul.

O Doamne ,  te rog ajuta-ma sa scap!

Fac un ultim efort si reusesc sa ma ridic in picioare, sprijinindu-ma de perete, si-l aud pe Sid plangand.

   O , nu! Nu!

-A, micul bastard! Am si uitat de el, cand te-am vazut! Vezi ce tarfa esti, asa l-ai facut si pe idiotul tau de maori sa uite de toti, pentru tine! spune si pleaca spre scari.

-Nu ! Lasa-l! Te rog, lasa-l! reusesc sa-l apuc de mana.

Isi smuceste cu furie mana din stransoarea mea, se razgandeste si se intoarce spre mine, lovindu-ma peste fata atat de tare incat ma tranteste jos.

-Tarfa proasta!

  Copilasul meu continua sa planga, iar Richie e foarte hotarat sa ajunga la el, asa ca uit de propria mea durere, si-l apuc de picioare  cu ambele mele maini, impiedicandu-l sa urce scarile. Ma apuca de par si trage de el cu putere, facandu-ma sa urlu de durere. Reuseste sa se elibereze din stransoarea mea, dar s-a infuriat mai tare  si ma  loveste cu piciorul direct in coaste. Simt o durere insuportabila, care-mi opreste respiratia.

-Te omor, tarfo!Unde-i iubitul tau sa te salveze acum? rade, dar nici nu-l mai aud.

Singurul pe care il aud e baietelul meu care plange intruna.

    Copilul meu!

Ma loveste iar cu piciorul spre coaste, dar reusesc sa-mi pun mana si gem de durere, nici nu mai am putere  sa urlu. Apoi, loveste iar, de data asta in cap si se apleaca asupra mea.

-Mai vrei? Mai poti? Esti o curva rezistenta!

Ma tin cu ambele maini de cap si simt o caldura ciudata, care parca ma face sa nu mai simt durerea sufocanta din tot  corpul.

   O Doamne , oare mor?

Totusi, parca aud  niste voci. Cineva tipa, un barbat? Cine? E adevarat  sau imi imaginez?

Cineva se apleaca deasupra mea si-mi da parul de pe fata la o parte. 

-O sa fie bine! ii aud vocea deformata.

Simt o durere ascutita,peste tot, atunci cand ma ridica in brate si ma duce undeva. Dar nu vad nimic, totul e in ceata si urlu cat pot de tare , din toata fiinta mea, dar nu  se aude nimic.

-Sid!Siiiid!

Deodata totul e cald, intuneric si multa liniste. Foarte multa liniste si nu mai ma doare nimic.


 

Continue Reading

You'll Also Like

17.2K 1.3K 35
Whisky și sex, fără nimic în plus. Fac ce vreau, de la început și până la final, întotdeauna. Nimeni nu-mi poate sta în cale, cu atât mai puțin șate...
119K 1.7K 65
Izuku Yagi,son of Inko Yagi(Green Tornado) and Toshinori Yagi(All Might) and brother of Izumi Yagi. His life was full of joy, until it was diagnoses...
895K 49.7K 45
Seria "Inima de înger". Volumul 1 Angel White , o copila de 19 ani care a suferit cat pentru o mie de vieti. Viata s-a jucat cu ea in toate felurile...
2.2M 98.2K 52
Romantic, cuceritor, libertin, lipsit de emoții, ruşine şi raţiune. Păcătos, iubitor de viaţă şi foarte, foarte petrecăreţ. Am zis oare că-s amuzant...