i just wanna be with you

By peca24

12.5K 605 57

Ashlyn Wagner. A teljesen átlagos, fiatal lány, aki részt vesz egy londoni, sulis kiránduláson. Shawn Mendes... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.

7.

1.8K 104 32
By peca24

- Istenem - nevettem el magam, miközben Shawn egy hatalmas taps keretében meghajolt. Tényleg szörnyen jó előadás volt. Mellettem a pincérsrác, Daniel mosolyogva mért végig.
- Tudod mit, Ashlyn? Sok sikert vele - kacsintott, majd már sarkon is fordult. És nem, nem volt gúnyos.
- Mi, Daniel, várj! - szóltam utána. Megfordult. - Majd izé, bejelöllek - hajottam le végül a fejemet.
- Rendben - nevette el magát, majd végleg ott hagyott.
Közben megérkezett Shawn, így hatalmas örömmel, magamat is meglepve a nyakába borultam. De nem csak magamat leptem meg, hanem őt is, de azért visszaölelt.
- Bakker, Shawn, te egy csoda vagy! - dicsértem meg végül, mikor kibontakoztunk egymás karjai közül. Elnevette magát, és megvakarta a tarkóját.
- Igyekeztem. De csak úgy mellékesen megsúgom, hogy neked ezerszer jobb hangod van - kacsintott, majd helyet foglalt. Én is visszaültem a helyemre, pontosan vele szembe. Felröhögtem mondatán.
- Régen volt már - válaszoltam végül.
- Lehet, de még emlékszek rá, és elhiheted nekem, hogy ha nem lett volna jó, már nem is emlékeznék. Például Cherry Hopkins hangja abszolút nem maradt meg bennem, remélem érted - mosolygott. - És azt is remélem, hogy tudod, hogy addig úgysem nyugszom, amíg nem énekelsz velem a kirándulás során.
- Tudom.

Miután baromi jót kajáltunk, még beszélgettünk egy kicsit, aztán mentünk csak ki a megbeszélt találkahelyre. Még csak Mrs. Drake és az edző volt ott, vagyis egy közeli padon üldögéltek, és igencsak elvoltak foglalva egymás ajkaival. Elég gusztustalan látvány volt, mégiscsak az irodalom- és a tesitanáromról van szó. Plusz nem tudom, mit gondoltak, hogy majd ha ide eljönnek, nyugodtan csinálhatnak úgy, mint egy pár? Könyörgöm, pont a diákok előtt. Ennyi erővel már csinálhatnák Mrs. Drake férje előtt is. Mert igen, a néni nem csak idősebb az edzőnél, meg férjezett is. Az edző pedig nagyjából az összes fiatalabb tanárral, illetve idősebb diákkal kikezd. Na jó, utóbbi túlzás, mert a lányok szoktak kikezdeni vele, ő pedig nem ellenkezik. Szóval elég nagy szoknyavadász a tag.
- Gusztustalan... - motyogtam eszemfuttatásom után.
- Mondom menj el a szobájuk előtt este - röhögött fel Shawn.
- Köszi, inkább kihagyom - forgattam meg a szemeimet. Shawn közben zsebre tett kézzel megindult egy pad felé és leült. Természetesen követtem.
- Szellemek - mondta, majd rám nézett. - Vélemény?
- Nem is tudom, talán léteznek.
- Talán? Mond, olvastál te már paranormális jelenségekről? Nincs ennyi bolond ember.
- Igen, olvastam, de még nem tapasztaltam, így nem tudom.
- Na, majd elviszlek a nagyimék házába, ott garantáltan hallani fogod a lépéseket, amikor egyedül vagy.
- Mi, komoly? - tátottam el a számat és izgatottan néztem a mellettem ülő osztálytársamra.
- Nem, csak hülyülök - röhögte el magát, mire én vállba csaptam. Miért húz be mindig a csőbe? Közben megérkeztek a többiek is, és természetesen oda jöttek hozzánk.
- Olyan finom hamburgert ettem, gyerekek - simogatta a hasát Cam. Kínosan néztünk össze Shawnnal. Bár a többiek nem zavartak meg semmit, a társaságukban mégsem tudtunk olyan jól elbeszélgetni. - Megzavartunk valamit?
- Nem - vágtuk rá egyszerre a sráccal. Elnevettem magam, Shawn pedig megmagyarázta a szitut.
- Éppen a nagyiméknál lakó szellemről dumáltunk.

Continue Reading

You'll Also Like

15.6K 934 30
Tillie képtelen megülni egy helyben két percnél tovább, nem tud párhuzamosan parkolni és mindenre van egy szarkasztikus megjegyzése. Nem tud, de szer...
4.6K 321 77
Olivia Grey, de ismert nevén Olivia Hill emberfeletti erővel rendelkezik. Kiváló ügynökké vált Nick Fury kezei alatt. Sokszor segített be a Bosszúáll...
113K 2.7K 25
Sosem engedtem magamhoz senkit túl közel. Az évek során megkeményítettem szívemet, hogy el tudjam viselni az engem ért fájdalmakat. Éppen ezért, amik...
25K 2.5K 159
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...