Nude » h.s (tradusa)

By Madelinne1D

11.1K 723 43

"Era o urmă de răutate în ochii ei de înger." The book isn't mine. I only translate it. All rights reser... More

Prolog
i
ii
iii
iv
v
vii
viii
ix

vi

872 66 3
By Madelinne1D

''Ai grija in cine te increzi, diavolul a fost candva un inger.''

[ANGEL POV]

Simteam nelinistea croindu-se in mine cu fiecare secunda care trecea si el nu-mi dadea niciun raspuns. Era prins adanc in ganduri dar ma privea intens, studiindu-ma. Pot spune ca era confuz de decizia lui si nu-l condamn. Sa faca ce i-am spus sa-i faca lui Alexander nu era usor, defapt, era chiar foarte periculos. Nimeni n-a indraznit sa fure ce-i apartinea si cei care au incercat, acum era morti. Pe Alexander nu-l poti ierta usor. Daca Harry decide sa ma ajute sa scap isi va pune propia viata in pericol, dar ceva inauntrul meu imi spunea ca pe el nu-l intereseaza sau ii este frica de Alexander. Imi amintesc cum se comporta in jurul lui.

''Deci?'' l-am indemnat sa vorbeasca, uitandu-ma la mainile mele care erau aproape de ale lui. Isi miji ochii la mine apoi uitandu-se la mana mea inainte sa-si intoarca privirea la mine.

''Avem o intelegere, domnisoara Starr.'' a spus el cu o voce profunda si imi lua mana, scuturand-o in semn de confirmare a intelegerii noastre. Am zambit pe jumatate la el lasandu-mi mana sa alune pe langa corpul meu, astepandu-l pe el sa spuna ceva.

''Te voi astepta maine la mine in studio dar din moment ce nu stii unde este o voi trimite pe Agnes sa te aduca. Pana atunci te vreau in camera ta si sa nu te ratacesti in jurul casei.'' a spus el cu aprime si eu am dat din cap, fara sa obiectez sau sa spun altceva. Eram fericita ca era de acord cu ce am spus si nu voiam sa fac ceva care sa-i schimbe decizia si planurile mele.

''Pot pleca acum?'' l-am intrebat.

''Da, poti pleca, domnisoara Starr.'' a spus el facand semn spre usa din spatele meu, el asezandu-se din nou pe scaunul lui din piele, uitandu-se la niste hartii. Am pastrat linistea parasindu-i biroul, inchizand usa cu grija, odihnindu-mi spatele pe ea, lasand afara un oftat mic. Mi-am masat tamplele cu mana incercand sa ma relaxez. Nu as indrazni sa-i vorbesc asa lui Alexander dar cu Harry, am facut-o.

Un mic zambet mi-a aparut pe fata cand am realizat ca incepand de azi in patru luni voi fii libera din nou ... fara Alexander, fara Dollhouse, fara Harry. M-am impins in usa de la sufragerie intrand inauntru unde Agnes curata praful cu un pomatuf.

''Buna din nou Agnes.'' am spus linistita, facand-o pe Agens sa-si intoarca privirea spre mine. A zambit la mine mijindu-si ochii.

''De ce esti asa fericita dintr-o data?'' ma intreba ea, apropiindu-se de mine cu o privire curioasa.

''Sa spunem doar ca am un moriv.''

''Deci intalnirea ta cu Mr.Styles a mers bine ?'' a intrebat din nou asezandu-se pe canapea, aratand spre locul de langa ea facandu-mi semn sa ma asez.

''Da, chiar a mers bine.'' am spus, luand un loc. A dat din cap dar expresia ei era sceptica si nemultumita. Nu puteam intelege de ce se comporta asa. Care-i problema ei?

''Spune-mi.'' i-am cerut iar ea isi ridica privrea la mine uitandu-se cu ochii ei mari si caprui, scuturand din cap.

''Nu e nimic.'' a spus, falsand un zambet.

''Spune-mi. Daca este ceva care se refera la mine atunci am dreptul sa stiu.'' i-am spus, punandu-mi mana pe umarul ei, incurajand-o.

''Sa fiu sincera sunt ingrijorata.''a spus ea confuza, incruntandu-se.

''Pentru ce?''

''Sti ca trebuie sa fi atenta cand esti langa Mr.Styles. Il cunosc pe baiat de cand s-a nascut, am lucrat pentru parintii lui inainte si stiu cum este. Poate vei gasi asta amuzant, pe mine avertizandu-te cu privire la un baiat care imi este ca un fiu , dar simt ca trebuie. Harry a fost candva un baiat linistit tot timpul cu zambetul pe buze dar apoi niste lucruri teribile i s-au intamplat si el s-a schimbat. A pierdut pe cine iubea, urmand o cale intunecata... poate sa fie periculos cateodata. Este rau, cu inima rece si un barbat intunecat acum. Nu a mai ramas nimic din vechiul Harry. De asta trebuie sa fi atenta. Nu-l crede asa usor.'' s-a orit uitandu-se la mine. Inca incercam sa procesez tot ce mi-a spus. Ma simteam usor confuza. El nu parea asa rau. Stiam ca inca ascude lucruri, el era un barbat misterios dar nu parea ca are intentii rele cu privire la mine.

''Nu parea asa rau cu mine.'' i-am spus si ea chicoti.

''Cred ca ar trebui sa ma intorc la treaba mea si tu sa te duci in camera ta.''

''Da.'' am soptit privind-o cum pleaca.

***

Stateam pe marginea patului, singura in camera mea. Singurul lucru care se auzea era tocul pantofului meu pe care il loveam de podea. Multe lucruri imi alergau prin minte acum, tot felul de ganduri, apropape ma innebuneau. Ce m-a afectat cel mai tare au fost vorbele lui Agnes de ieri. Dupa intalnirea mea cu Harry am plecat fericita, nu a durat prea mult.Lucrurile pe care mi le-a spus m-au speriat si nu mai stim in cine sa ma incred si in cine nu. Arata sincer cand mi-a aprobat intelegerea. Nu am observat nicio minciua sau ezitare in vocea lui, parea ca spune adevarul. Dar din nou, poate este doar un bun actor.

Nu stiu.

Chiar acum o asteptam pe Agnes sa vina sa ma ia si sa ma duca in studioul lui Harry care habar n-am unde este. Casa asta era ca un labirint. Literalmente. Exista aproximativ sapte camere, la al doi-lea etaj, unde sunt eu, si din cate am observat cred ca exista si al trei-lea etaj. N-am vazut pe nimeni sa mearga acolo, de cand sunt eu aici. Ieri si azi am stat in camera mea singura si ieseam afara doar cand trebuia sa mananc, dar nu ma plang. Am televizor si D.V.D care ma ajuta sa-mi ocup timpul.

Un ciocanit s-a auzit de la usa si m-am ridicat de pe pat indreptand rochia pe care o purtam.

''Intra.'' am spus si Agnes a deschis usa, dandu-mi un zambet mititel.

''Gata?'' m-a intrebat si eu am aprobat, urmand-o afara din camera. Sper ca sunt. Mergeam pe josul coridorului apropiindu-ne de scarile care duceau la al trei-lea etaj. Chiar mergeam acolo?  Eram curioasa dintr-o data si nelinistea si frica aproape disparand... apropape.

''Doar relaxeaza-te si nu il provoca. Fa doar ce-ti spune.'' a spus Agnes.

''Voi incerca.'' cand am ajuns la sfarsit am fost surprinsa sa gasesc doar doua usi care erau in contrast cu usile de la parter. Singurul avantaj la studio, eram sigura de asta, dar despre cealalta? Putea fi dormitorul lui? Micul hol era colorat in negru si mai era si o planta in colt cu frunzele uscate.

''Asta e camera.'' m-a informat Agnes, aratand spre usa din stanga mea. Am murmurat un scurt okay si ea a plecat, lasandu-ma sa intru singura in grota lupului. Tremuram usor cand am atins usa pentru a ciocani. Cand vocea lui s-a auzit spunandu-mi sa intru, am luat o gura mare de aer. Mi-am pus mana pe clanta si am intrat, am deschis usa usor si am pasit inauntru, pastrandu-mi capul in pamant.

Podeaua din camera era din marmura gri si in mijloc era un covor rosu. Mi-am inclinat capul in sus privind in jur la uimitoarea camera. Studioul lui Harry. Era urias si minimalistic. Peretii era burgundii si decorati cu o multime si diferite tablouri, care cel mai probabil erau facute de Harry. Culorile intunecate si imaginile erau date la o parte. Cateodata chiar vreau sa stiu ce se afla in mintea lui si sa-i spun sa picteze lucruri ca astea.

El este un tip rau. Vorbele lui Agnes imi rasunau in minte.

In colt era o  mica canapea alba de catifea cu o masa de cafea langa ea si cam asta era mobila din toata camera. Mi-am intors capul inspre dreapta sa vad un semineu si pe Harry, stand cu spatele la mine din nou. Dar ceva era diferit la el si acel lucru era ca nu purta costum.Purta blugi negri stramti, cu o bluza gri si bocanci maro inchis. Mi-am dres vocea privindu-l cu se intoarce capul spre mine privindu-ma cu o fata inexpresiva luandu-si tigara din gura aruncand-o in foc. A pufait un nor de fum in aer in timp ce-si ridica manecile bluzei inainte sa mearga inspre centrul camerei unde o panza asezata pe un sevalet. Nu stiu de ce, dar il cam gasesc pe noul Harry sexy.

Concentreaza-te Angelina.

''Deci, cred ca sti de ce esti aici.''s-a orpit, uitandu-se la mine.

''Da.'' ii puteam auzi pasi grei apropiindu-se de mine. Camera a fost linistita pentru o clipa, dar apoi el a vorbit si vocea lui plina de autoritate.

''Da-ti jos hainele si putem incepe.'' a spus el si capul imi bubuia si ma uitam cu ochi mei albastri la el. El chiar a spus asta? Nu, am auzit eu gresit. El chiar a spus asta?. Am continuat sa ma holbez la el si el a facut la fel.El pastra o fata neutra, nemiscand un singur muschi.

''M-ai auzit, draga?'' a intrebat el, venind mai apoape. Si din nou imi punea nume de animale, asta ma speria si mai tare.

''Scuza-ma!'' am reusit sa spun, nelasandu-mi vocea sa se destrame. El zambi dar era un zambet sinistru.

''Credeam ca avem o intelegere acum tu refuzi sa faci ce-ti spun. Cum ar trebui sa iau asta, draga?'' a spus el, ridicandu-si vocea doar sa-mi faca frica sa creasca mai mult. Nu mai aveam cuvinte. El chiar era rau, nu trebuia sa ma incred in el ata de repede. El este barbat si barbatii au doar un lingur lucru in mintea lor murdara.

''Avem, dar asta nu face parte din el.Credeam ca ai spus ca nu ma vei folosi pentru astfel de placeri.'' i-am spus.

''Tu nu ai...'' i-am taiat-o si am vazut privirea pe care mi-a dat-o cand am facut-o, dar am continuat sa vorbesc oricum. Nu stiu de unde am prins tot acest curaj. Chiar daca inima imi batea nebuneste in piept nu m-am oprit.

''Sunteti toti la fel. Singurul lucru care il vreti este sex si va duceti chiar sa platiti pentru al primi, pentru ca nu puteti sa-l faceti diferit. Du-te dracu! Sunt satula de asta si nu voi fi una din jucariile tale Mr.Styles.'' Cand am terminat respiram greu si eram foarte nervoasa. La fel si Harry.Pumnul lui se inclesta si se desclesta iar venele de pe gatul lui rabufneau. El chiar incerca sa se abtina sa nu rabufneasca, dar dupa cateva secunde dupa incercarile esuate m-a impins puternic in peretele din spatele meu, spatele meu facand contact brutal cu el. Am icnit puternic din cauza dureri deschizand ochii gasindu-l pe Harry doar la cativa centimetri departe de fata mea. Ochii lui verzi erau plini de furie si altceva dar nu puteam spune cu exactitate.

''Nu trebuia sa spui asta.'' sopti in urechea mea, trimitandu-mi fiori pe sira spinarii, presandu-si corpul tonifiat de corpul meu mic si fragil. Era asa aproape incat  ii puteam simti umflatura din pantaloni si imi lua incheieturile in mainile lui, punandu-le deasupra capului meu fara prea mult efort pentru ca nu am luptat inapoi, eram prea distrasa de altceva pentru a ma apara.

Mi-am despartit buzele pentru ai vorbi dar inainte sa spun ceva i-am simtit buzele calde peste facand contact cu pielea de dupa urechea mea, sugand-o de zor si am lasat afara un oftat puternic. Buzele lui s-au mutat pe gatul meu lasandu-mi sarutari umede peste tot. Mi-am muscat buza incercand sa-mi eliberez incheieturile dar fara folos, era mai puternic ca mine si asta ma enerva, dar nu uram asta dar  buzele lui se simteau atat de bine pe pielea mea dar nu voiam sa se intample ceva. Nu voiam sa ma simt asa. Se presupune ca trebuia sa-l urasc nu sa-i cedez lui si jocurilor lui.

''Mr.Styles.'' am soptit pe jumatate, miscandu-mi corpul putin in incercarea de al elibera. S-a oprit din ce facea si isi muta buzele spre maxilarul meu. Una din mainile lui, cea care nu-mi tinea incheieturile, odihnindu-si-o pe coapsa mea ridicandu-mi usor rochia. Deveneam infierbantata, locul in care mana sa ma atingea ardea acum si simteam ca nu mai pot respira, ma sufoca. Mi-a sarutat coltul buzelor facandu-ma sa scancesc si apoi odihnindu-si fruntea de a mea.

Mi-am deschis ochii pentru al gasi asa aproapte de mine, buzele ii erau asa aproape incat ii puteam simti respiratia mentolata, ochii lui privindu-ma intens. Chiar daca nu era un barbat bun, arata extrem de bine si sexy si nu puteam nega asta. Mana lui imi mangaia coapsa pe interior, torturandu-ma si apoi isi freca buzele de ale mele.

Nu o face. Il imploram mental sa n-o faca. Apoi exact asa, s-a impins inapoi eliberandu-mi mainile din stransoarea lui. Am lasat afara un scurt oftat uitandu-ma sus la el. In camera era dintr-o data foarte cald pentru mine, ma simteam ametita.

''Si acum ca ai invatat ca n-am nevoie sa platesc sa primesc ce vreau , fa ce-ti spun.'' a spus el, facand un pas in spate lansandu-mi ceva spatiu de care aveam cu disperare nevoie acum.

''Dar-''

''Dati.Jos.Hainele. Nu ma face s-o spun din nou, draga.'' a spus cu dintii inclestati, eu aproband ezitant. Care-i era planul?  Nu-l inteleg.

''Ce-mi vei face? l-am intrebat in timp ce el se apropia de panza dand jos carpa alba care o acoperea. El zambi la mine luand o pensula subtire in mana, examinand-o.

''Vei afla in curand.'' a spus el iar eu am inchitit cu noduri. Nu vreau sa fac asta... Imi e frica sa fac asta. Mi-am dat jos pantofii cat de incet puteam. Planul meu a fost naruit de bastardul asta din nou.

''Oh draga, fi rapida.''


La dracu cu viata mea.








Woop, woop capitol nou =))) scuze de intarziere, voi incerca sa postez cat mai des posibil. Sper sa va placa noul capitol.

Dedicatii, dedicatii una la 10 lei =))) glumesc =) daca vreti dedicatii va rog frumos sa-mi spuneti in comentarii. Mersi ca-mi cititi cartea <3 <3 xoxo

Continue Reading

You'll Also Like

705K 11.3K 65
ˏˋ°•*⁀➷ 𝗔𝗱𝗱𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗵𝗲 𝘄𝗿𝗼𝗻𝗴 𝗻𝘂𝗺𝗯𝗲𝗿 𝘁𝗼 𝗮 𝗴𝗿𝗼𝘂𝗽𝗰𝗵𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗲𝗮𝘀𝗶𝗹𝘆 𝗱𝗼𝗻𝗲 𝗻𝗼 𝗺𝗮𝘁𝘁𝗲𝗿 𝗵𝗼𝘄 𝗳𝗮𝗺𝗼𝘂𝘀 𝘆𝗼�...
133K 3.7K 54
Daphne Bridgerton might have been the 1813 debutant diamond, but she wasn't the only miss to stand out that season. Behind her was a close second, he...
171K 6.2K 92
Ahsoka Velaryon. Unlike her brothers Jacaerys, Lucaerys, and Joffery. Ahsoka was born with stark white hair that was incredibly thick and coarse, eye...
200K 10.4K 44
╰┈➤ *⋆❝ 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐤 𝐢'𝐝 𝐩𝐚𝐬𝐬 𝐮𝐩 𝐚 𝐟𝐫𝐞𝐞 𝐭𝐫𝐢𝐩 𝐭𝐨 𝐢𝐭𝐚𝐥𝐲? 𝐢 𝐥𝐢𝐭𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐤𝐞𝐞𝐩 𝐦𝐲 𝐩𝐚𝐬𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐢𝐧 𝐦𝐲 �...