i just wanna be with you

By peca24

12.5K 605 57

Ashlyn Wagner. A teljesen átlagos, fiatal lány, aki részt vesz egy londoni, sulis kiránduláson. Shawn Mendes... More

1.
2.
3.
4.
5.
7.

6.

1.4K 74 10
By peca24

- Éhes vagyok - kezdett el nyafogni Nash, amikor már mindannyian leszálltunk a buszról, és csoportosoltunk egy elég forgalmas sétálóutcán. A tanárok elmondták, hogy itt most van 45 percünk , utána indulunk tovább a London Eye-hoz, amit egyébként már innen is lehetett látni.
- Én is - kontrázott Natalie. - Te jó ég, mit meg nem adnék most egy jó kis hambiért... - sóhajtott.
- Adlak, Nat - szólalt meg Cam is, felnézve a telefonjából.
- Na szépek vagytok, eljöttök idáig hambit zabálni, ahelyett, hogy bevágnátok egy tál fish&chips-et? - háborodott fel Holland, mire nevetni kezdtem.
- Mondja ezt az, aki végig telefonozta az utat, mit sem törődve a tájjal - böktem meg. Cameron felröhögött.
- Fontos volt, oké? - védte meg a barátnőmet még mindig röhögve. Oh, persze, Londonnál minden fontosabb. - Egyébként hol hagytad Shawnt?
- Öhm passz, majd idejön, ha akar - rántottam meg a vállamat.
- Mosolyszünet van? - vigyorgott rám Nash.
- Mosolyszünet? Mintha együtt lennénk, könyörgöm... - nevettem fel gúnyosan.
- Miért, nem vagytok? - kerekedett el Natalie szeme.
- Srácok, azért, mert együtt lófrálunk, nem vagyunk együtt. Amúgy is, egy napja, hogy egyáltalán beszélő viszonyba vele - magyarázkodtam kínosan nevetve.
- De hát az ölében ültél, és cipelt a hátán... Na meg, adott neked valami becenevet is - érvelt Cam.
- Mert csak 1 ülőhely volt, és nem tudom, a becézéssel mi a baj, te jó ég! - akadtam ki.
- Mi a baj, Pindúr? - hallottam meg a hátam mögül az érintett hangját.
- Semmi - vágtuk rá egyszerre öten. Áh, alig volt gyanús.
- De összejönnél vele? - kérdezte Nash. Nem, egy cseppet sem zavarta, hogy Shawn is ott áll.
- Nem tudom, Nash, ez nem így működik.
- Szóval nem.
- De! - vágtam rá. Holland és Natalie kuncogni kezdtek - Vagyis izé...
- Elárulná valaki, hogy miről van szó? - nézett rajtunk végig.
- Nem - röhögte ki Nash, majd Natalie-val együtt megindultak egy McDonald's felé, Holly és Cameron pedig utánuk. Minek az embernek ellenség, ha ilyen csudi jó barátai vannak, akik bármikor ott hagyják a szarban? Mindegyis. Legalább kettesben maradtunk. Shawn felém fordult. Felhúzott szemöldökkel, kérdőn nézett rám.
- Elmondod?
- Nem lényeg. Inkább keressünk valami kajáldát mi is, ha már ezek a szemetek itt hagytak - ragadtam meg a kezét, majd elkezdtem húzni magam után.
Pár percnyi séta után beültünk egy random étterembe.
- Mit szeretne a hölgy? - kérdezte Shawn, miután egy egész helyes pincér srác letett az asztalunkra 2 étlapot.
- Nem tudom, valami olcsót, nem szeretnék sokat költeni - válaszoltam miközben a szemeimmel az ételeket pásztáztam. Shawn a kezemre tette az övét, így felkaptam a fejem.
- Hé, a vendégem vagy, emlékszel? - mosolygott. Éreztem, hogy elvörösödök, na meg a torkom is a szívemben dobogott. A következő pillanatban Shawn leemelte a kezét az enyémről, és óvatosan végig simította az arcomat. Lélegzet visszafojtva figyeltem, amit csinál. Szája mosolyra húzódott, barna szemei pedig az arcomat pásztázták.
- Nyugi - suttogta, majd immár végleg elvette a kezét.
Shawn közölte, hogy ő most meglátogatja a mellékhelyiséget, én adjam csak le a rendelést. Nem nagyon örültem neki, de legalább volt esélyem beszélni a helyes kis sráccal. El is hadartam, hogy mit szeretnénk, majd legnagyobb meglepetésemre a srác így szólt:
- Az a fiú a barátod?
- Öhm nem, mi csak osztálytársak vagyunk elég régóta...- motyogtam elpirulva. Hatalmas kék szemeivel végig pásztázott.
- Turisták vagytok?
- Igen, az iskolából lehetett jelentkezni - válaszoltam ezúttal már magabiztosabban.
- És honnan is jöttetek, kedves...?
- Ashlyn, Ashlyn Wagner - nevettem el magam szétszórtan, majd a kezemet nyújtottam. - És te?
- Daniel O'Donnell. Örülök, hogy megismerhettelek - válaszolt a szőkeség egy ezerwattos mosoly keretében, de a következő pillanatban eltűnt az arcáról. - A barátod... Mit is csinál? - ráncolta össze a szemöldökét. Nem értettem, miről beszél, ezért abba az irányba fordultam, amerre ő is nézett. Shawn éppen a zenészekkel egyezkedett, majd végül leült a zongorához. Érdeklődve figyeltem mozdulatait, ahogyan az étteremben tartózkodó többi ember is. Shawn megköszörülte a torkát, majd beleszólt a mikrofonba.
- Öhm... Helló, Shawn vagyok, és tudom, talán furcsa, hogy most ide leülök, és játszok egy dalt. De hát, egyszer élünk, nem? - nevetett bele édesen a mikrofonba. - Ezt a dalt pedig küldeném Pindúrnak, - nézett felém, - de csak mert emlékszem mennyire szerette a hangomat.
- Méghogy nem a barátod... - nevette el magát a még mindig mellettem álló pincérsrác.
- Tényleg nem - mentegetőztem.
- És erről ő is tud? - kacsintott. Mosolyogva megcsóváltam a fejem. Életemben nem voltam még ilyen helyzetben, hogy egy baromi helyes srác nem hiszi el, hogy nem vagyok együtt egy másik, szintén baromi helyes sráccal. Plusz, ma már ez a sokadik alkalom, hogy összeboronálnak minket. Az ég szerelmére, két ellenkező nemű már nem is lehet barát?
Eközben Shawn elkezdett játszani és énekelni.
- Day, after day... - Hangja bezengte az egész éttermet. Mindenki egy emberként, lélegzet visszafojtva figyelte, amit művel. Talán, még a számat is eltátottam néhol. Nagyon rég nem hallottam énekelni, és habár akkor is jó hangja volt, mostanra határozottan jobb lett. A hangszíne teljesen gyedi, és ettől fogva pedig szexi. Ahogy ez a dal is. Nem egy egyszerű dal volt, hanem tényleg érzéki, szenvedélyes és szexi. Volt benne erő, és rengeteg érzelem.
A pulzusom az egekben járt, és hirtelen nagyon meleg is lett, szóval elkezdtem magam legyezni is. Mit művelsz velem, Mendes?

Continue Reading

You'll Also Like

2.8K 389 72
Bucky élete fenekestül felfordul, amikor a második csettintés által új életbe kezd. Nem tudja mihez kezdjen, amikor gyerekkori legjobb barátja a sajá...
25K 2.5K 159
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...
1.3K 181 5
Bogi egy ideje egy anonim beszélgetős appon beszélget egy sráccal, sok reményt nem fűz hozzá mert bárki lehet az. Bár küldtek egymásnak olyan fotókat...
28.1K 2.6K 33
🥇#1 kpop 2024 június 🥈#2 bts - 2024 február 🥇#1 nammin 2024 június Jimin profi táncos szeretne lenni, de a továbbtanuláshoz pénzre van szüksége. S...