I wish || Dutch 1D fiction

By MakejoorDestine

1.7K 58 40

More

I wish || Dutch 1D fiction
#001
#002
#003
#005
#006
#007
#008
#009
#010
#011
#012
#013
#014
S/N
#015
#016
#017

#004

91 4 0
By MakejoorDestine

Lieve readers ,

Sorry voor de oponthoud maar hier weer een nieuw stukje!! Hopelijk vinden jullie het nog steeds leuk!! Er komen nog drama's enzo aan. Vanaf nu zullen de jongens te weten komen wat ze missen in een relatie bij hun toenmalige vriendinnen.. Veel lees plezier en blijf Voten en commenten!!

Liefs ,

Joor

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De volgende morgen in Londen brak aan. Liam lag nog op bed en draaide zich om in bed en zag een lege plek. Chantal was niet naast hem komen liggen die nacht. Liam zuchtte vermoeiend. Dan ging opeens zijn telefoon. ‘Hoiii ‘Zei hij slaperig in de telefoon. ‘Liam waarom doe je niet open? ‘Vroeg een koude stem aan de andere kant van de lijn. Het was Chantal. ‘Oh shit sta je nu voor de voordeur? ‘Vroeg Liam meteen en sprong uit bed en liep met z’n telefoon naar beneden. ‘JA! Al een half uur ik wil je zien! ‘Zei Chantal beslist. Aan haar stem was ze niet blij. ‘Ik kom eraan moment ‘ Zei Liam en hing op zijn telefoon en liep naar beneden naar de voordeur toe. Pakte de sleutels van tafel en liep naar de deur toe en opende de deur en Chantal stond in haar zwart / paars jurkje en haar Gucci tas in haar ene hand boos te wachten op Liam. ‘Eikel! Hoe kon je! Een half uur laten wachten voor de deur ? ‘Blaast ze en stapte naar binnen en duwde Liam opzij. ‘Chantal doe eens rustig ‘  Begon Liam en schudde zijn hoofd. Maar Chantal was al in de woonkamer en had haar tas op de tafel gegooid en sprong op een van de stoelen van Liam. ‘Liam ik wil weten waar we staan aangezien ‘Begon Chantal en keek naar Liam die weer in de woonkamer kwam lopen. ‘Ehm Chantal ik weet niet misschien… ‘Begon Liam en stopt met praten en keek naar de grond. ‘Li!!! Nee we gaan nooit uit elkaar echt niet beslist niet!! ‘Zei Chantal meteen en kwam naar hem toe en sloeg haar armen om hem heen maar Liam sloeg haar armen weg. ‘Chantal doe normaal eerst boos op me zijn en nu poeslief ? ‘Zei Liam nu op een boze toon. Chantal keek verrast naar hem. Dan ging opeens uit het niks Liam zijn telefoon. ‘Oh ik moet even opnemen ‘ Zei Liam snel en pakte zijn telefoon en liep weg. Chantal sprong op de bank en zette de tv aan. Na 10 minuten kwam hij terug met een grijns op zijn gezicht. ‘Chantal je moet nu weg ik ga zo mijn spullen pakken ‘ Zei Liam tegen haar. ‘Wat ? Waarom ? ‘Vroeg Chantal verbaast en keek naar hem. ‘Gewoon omdat ik het zeg ‘Zei Liam en liep naar de tv en deed hem uit. ‘NOU LIAM!! DOE NIET ZO FLAUW! ‘Riep Chantal en keek boos naar hem. ‘Chantal alsjeblieft ga weg oké ik moet pakken en ik kan jou niet hier hebben oké ? ‘ Snauwde nu Liam naar haar. ‘Waar gaan jullie heen ? Mag ik niet mee ? ‘Vroeg Chantal koel en keek naar hem. ‘Nee jullie mogen niet mee wij gaan alleen als jongens naar buitenland voor de tour ‘ Vertelde Liam alleen. ‘AAAG ik wil mee!!! ‘Zei Chantal beslist. ‘Buitenland is zo mooi! ‘Zei Chantal. ‘Nee je mag niet mee en nu mag je gaan alsjeblieft! ‘Smeekte Liam opnieuw en wees naar de voordeur. ‘PFFF nou vooruit Liam als je terug bent heb ik nog wat te praten met je! ‘Zei Chantal boos en pakte haar spullen en verliet het huis. Liam deed de deur achter haar dicht en zuchtte. Hij leunde tegen de voordeur aan.

‘Harry!!! Waarom mag ik niet mee ? ‘Vroeg Giny verbaast terwijl ze op het bed lag van Harry en naar hem keek hoe hij zijn tas in pakte. ‘Sorry deze keer geen vriendinnen zei Paul dus  ‘Antwoordde Harry alleen. ‘Nou flauw hoor ik wou wel mee op zo’n tripje ‘  Zei Giny terug en zuchtte. ‘Sorry het is werk dus jullie blijven mooi thuis we zien jullie wel weer als we terug komen ‘Zei Harry terug en pakte nog een stapeltje broeken en zwembroeken uit de kast en propte het in zijn koffer. ‘Zo even kijken wat heb ik nog meer nodig … ‘Zei Harry hardop en keek in zijn kast en zijn ogen gleden over zijn shirts , truien en lange broeken. ‘Oh wacht ik moet deze meenemen ‘Zei Harry en pakte een shirt van de stapel en deed het in zijn koffer. ‘Vergeet je mij niet ? ‘Zei Giny met een glimlach op haar gezicht. ‘Giny ik vergeet je niet maar je mag niet mee wat ik net al heb gezegd! ‘Zei Harry en zuchtte. Hij draaide zich om en keek naar haar. ‘Je weet dat ik graag mee wil ‘ Begon Giny opnieuw. ‘Ja alleen omdat het buitenland is zeker ? ‘Zei Harry en keek geïrriteerd naar haar. Giny schudde meteen haar hoofd.  ‘ Nee helemaal niet hoe kom je er bij! ‘Zei Giny meteen en sprong op van het bed en liep naar hem toe. ‘ Gewoon omdat ik bij je wil zijn ‘Zei Giny en sloeg haar armen om hem heen. Harry zuchtte opnieuw. ‘Oh oké nou we gaan eind van de middag vertrekken dus we hebben nog even wat tijd samen ‘ Zei Harry mompelend. ‘Jaaa samen ‘ Zei Giny en kwam naar voren en zoende Harry op zijn lippen. Ze vielen uiteindelijk naast de koffer op het bed samen.

Louis was net klaar met inpakken van zijn koffer als Stefanie kwaad z’n slaapkamer in kwam lopen. ‘LOUIS! Wat heb ik gehoord jullie gaan naar het buitenland zonder ons ? “Zei Stefanie en keek met een rood boos gezicht naar hem. Louis draaide zich om. ‘Ja ‘Zei Louis alleen en negeerde haar blik en propte nog een laatste dingetje in zijn koffer en deed hem dicht. ‘LOUIS KIJK NAAR MIJ! NEGEER MIJ NIET! ‘Schreeuwde Stefanie opnieuw. Louis zuchtte. ‘Stefanie doe rustig we gaan alleen maar een maand weg naar Australië dat is alles ‘ Zei Louis alleen en keek geïrriteerd naar haar. ‘Waarom mogen wij niet mee ? ‘Vroeg ze opnieuw en keek hem aan. ‘Omdat vriendinnen niet mogen volgens Paul dus ‘ Zei Louis terug. ‘Nou ik ga die Paul bellen ik ga mee beslist hoe dan ook ‘Zei Stefanie boos en draaide zich om en verliet de slaapkamer. Louis zuchtte. Ergens diep in Louis hoopte hij dat ze niet mee gaan naar Australië. Even een maand rust zonder de dames. Sinds een paar dagen heeft hij ruzie met haar en het wordt steeds erger. Stefanie was in de woonkamer aan het bellen met Paul maar had weinig geluk want Paul bleef voet bij stuk dat de meiden niet mee mogen en had zelfs ook geen extra vlieg ticket voor ze geregeld. ‘DAN NIET EIKEL! ‘Zei Stefanie kwaad in de telefoon en smeet de telefoon op de haak.  Louis verscheen toen in de deuropening van de slaapkamer en keek naar een boze Stefanie die bij de telefoon stond. ‘Steef het is maar een maand we gaan wel samen op vakantie als ik terug ben ‘Beloofde Louis haar. ‘NEE ik wil NU MEE! Straks ga je vreemd in buitenland zonder dat ik er bij ben!! IK MOET MEE! ‘Zei Stefanie die nu brulde van kwaadheid. ‘Oké ik ben het nu helemaal zat ga lekker buiten razen en niet hier! ‘Schreeuwde Louis nu tegen haar. Stefanie was meteen stil. Louis was bijna nooit boos op haar maar nu… ‘Prima ‘Mompelde Stefanie en greep haar spullen en verdween zo snel mogelijk als het kon.

Bij Niall en Shirly was de stemming ook niet helemaal geweldig. Shirly hielp Niall met inpakken in zijn slaapkamer. ‘Ik snap nog steeds niet dat we niet mee mogen wij verdienen toch ook vakantie? Laat ons lekker shoppen en jullie werken! ‘Zei Shirly tegen Niall. ‘Geen idee Shir maar als Paul het zegt dan is het zo wij kunnen niks inbrengen ‘ Antwoordde Niall toen en pakte zijn laatste stapeltje uit de kast en propte het in zijn koffer. ‘Hmm ‘Antwoordde Shirly alleen en liet het stapeltje kleding van Niall in de koffer vallen en liep zonder wat te zeggen naar de woonkamer toe.  Niall keek verbaast haar na. ‘Waar ga je heen ? ‘Vroeg Niall verbaast. ‘Naar de toilet ‘Loog Shirly en liep snel naar de keuken. Daar lag de portemonnee van Niall. Snel keek ze er in of er wat geld in zat. ER zaten nog briefjes van 100 pond er in. Snel griste het eruit en deed het in haar eigen portemonnee en liep snel naar de toilet toe. Niall was ondertussen klaar met pakken en kwam de kamer in. Hij liep naar de keuken toe en pakte zijn portemonnee en deed het in zijn broekzak. Hij controleerde alles of hij wel alles heeft. En zijn paspoort natuurlijk. Dan ging de deurbel. Niall liep er naar toe en deed open. Het was Zayn. ‘Hey Nialler ‘Zei Zayn opgelucht en gaf hem een knuffel .  ‘Hey dude wat is er ? ‘vroeg Niall verbaast en keek naar Zayn die binnen kwam met achter zich aan een koffer. Blijkbaar was hij al helemaal klaar voor de reis en wilde eerder zijn huis uit. ‘Nou Eva en ik hebben knal ruzie gehad vandaar dat ik hier wilde zijn en ik dacht.. ‘Zei Zayn en keek naar Niall. ‘Natuurlijk kom verder ‘Zei Niall en wees naar de woonkamer. ‘Dank je maatje van me ‘Zei Zayn met een lach en sloeg een vriendschappelijke klopje op zijn schouder. Zayn liet zijn koffer staan in de woonkamer en plofte op de bank van Niall. ‘Cola ? ‘Riep Niall vanuit de keuken naar Zayn. ‘Ja lekker dude ‘ Antwoordde Zayn terug met een lach op zijn gezicht.  ‘Oké ‘ Zei Niall terug en pakte twee glazen en schonk 2 cola in en kwam later de woonkamer in met cola. Op hetzelfde moment kwam Shirly binnen. ‘Oh lekker Niall ‘ Zei Shirly en pakte een glas Cola uit Niall zijn handen. ‘Shir deze zijn van mij en Zayn ‘ Zei Niall geïrriteerd en keek haar aan. ‘Oh nou dan pak jij zo een nieuwe toch ? ‘Zei Shirly terug en liep met de glas in haar hand naar een stoel en plofte erin. Zayn keek naar Niall en hij keek weer terug naar Zayn. ‘Hier is je cola ik moet een nieuwe halen ‘Zei Niall en keek boos naar Shirly. Die was met haar telefoon aan het spelen.

Ondertussen in Australië het hotel was helemaal klaar voor het bezoek van One Direction. De dames hadden de kamer gereed gemaakt en zaten die avond lekker met een drankje nog buiten het hotel na te praten. Morgen zouden de jongens komen. ‘Serieus ik kan niet wachten tot morgen!! ‘Zei Cecile met een grote glimlach op haar gezicht. ‘ Jaa ik ook !!! Wordt zo leuk! ‘Zei Vera en droomde even weg naar het moment als het zo ver is als de jongens het hotel binnen wandelen. ‘Gekke meiden ‘Zei Joor lachend en schudde haar hoofd. ‘ Ik ben benieuwd naar de jongens ‘ Zei Sanne toen. ‘Ja ik ook misschien wordt het toch nog wel leuk hier ‘ Zei Noa en nam een slok van haar cocktail. ‘Zeker nou Vera had al aardig wat sjans gehad hoor afgelopen week ‘ Zei Joor en stak haar tong uit naar Vera. Vera bloosde beetje. ‘Dat was alleen Danny maar hij heeft al een vriendin of eigenlijk verloofde ‘ Zei Vera terug. ‘Awww Vera is jaloers op haar ‘ plaagde Noa haar. ‘Nee niet waar ik gun ze allebei het beste ‘Zei Vera en pakte snel haar drinken en nam er een slok van. ‘Ja Ja Vera we kennen je langer dan vandaag hoor ‘ Zei Cecile lachend. Dan ging Joor haar telefoon af. ‘Oh de plicht roept ‘ Zei Joor grijnzend en sprong van haar stoel. ‘Oh je schatje belt ? ‘Zei Sanne tegen Joor. ‘Ja hij komt me ophalen  we gaan wat doen geen idee wat ‘Antwoordde Joor terug. ‘Fijne avond allemaal zie jullie morgen wel ‘Zei Joor en nam afscheid van de meiden en verliet het terras en liep naar het voorkant van het hotel. Cecile Sanne Vera en Noa bleven achter nog om wat na te drinken en bij te kletsten voordat de meiden met z’n vieren terug gingen naar hun eigen stekkie. Wanneer Joor buiten het hotel stond zag ze een lange jongen met bruin kort haar met blauwe ogen op een motor aan het wachten op iemand. Iemand als haar. Joor glimlachte en liep naar hem toe. ‘Hi je bent er ‘Zei Joor met een glimlach op haar gezicht. ‘En jij ook kijk wat ik heb gehuurd ‘ Zei hij blij en wees naar de motor. ‘Ehm Matt dit is .. ‘Zei Joor en keek ernaar. ‘Kom op het is niet eng ‘ Zei Matt meteen en gaf haar een kus op haar wang. ‘Hier doe deze om ‘Zei hij en gaf Joor een helm. Joor twijfelde nog om erop te gaan. ‘Kom op Joor word leuk!! ‘Zei hij opnieuw. ‘ Oké vooruit dan maar ‘Zei Joor twijfelend en pakte de helm en zette het op haar hoofd en ging toen achterop zijn motor en later reden ze weg. Joor had eigenlijk nooit achterop de motor gemoeten…..

Continue Reading