Help ✔️

由 Monca_

210K 9.8K 593

Jessica a Justin, znají se ze školy, ale nemusí se, každý si jede svoje až do chvíli, než se jednomu z nich n... 更多

Prolog
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43

33

3.7K 197 8
由 Monca_

Jess

Vzbudila jsem se na vůni jídla. „Dobré ráno, miláčku" a taky, že jo. Když jsem otevřela obě oči, viděla jsem Justina, jak jde směrem ke mně s tácem jídla. „Dobré, děkuju" usmála jsem se na něj, když tác položil vedle mě.

„To je za ten včerejšek hlavně, vážně mě to mrzí" povzdechl si. „Už se k tomu nebudeme vracet" řekla jsem. Nechtěla jsem Marry už řešit. „Dobře, tak dobrou chuť" popřál mi.

„Kolik je vlastně hodin?" museli jsme do školy. „Něco málo po osmé, do devíti to stíháme" odpověděl. „A odpoledne máš něco v plánu?" včera říkal, že jo. „Jop, ale to je překvapení, takže ti to neřeknu" sednul si ke mně a dal mi pusu.

„Tak už jez" pobídl mě. Justin udělal smažená vajíčka, která miluju, takže jsem se do toho pustila. „Je to vynikající" tentokrát jsem mu dala pusu já. „To jsem rád" pohladil mě po stehně.

„Jak to jde s tátou na basketbalu?" nahodila jsem jiné téma. „Nijak, vlastně se ani nesnaží, takže se ignorujeme" opověděl. „A nemrzí tě to?" „Jasně, že trochu jo, pořád je to můj táta" povzdechl si.

„Myslela jsem si, že se mi máma ozve, ale nic se nestalo, nechci o ní přijít Justine" tohle mě mrzelo ze všeho nejvíc. „Chápu tě, ale snad časem je to oba přejde, věř mi" ruku si dal kolem mých zad zespodu.

„Bylo to výborný" zrovna jsem dojedla. „Skvělý a co kdybychom si ještě zpříjemnili chvíli, něž budeme muset do školy?" políbil mě na krk. Přesně jsem věděla, kam tím mířil.

„Měla bych se jít převléct" zasmál se. „Já tě můžu svléknout" začal tahat tričko nahoru. „To zní lákavě" tác jsem položila na stranu. „Co na to říkáš?" vjel mi pod tričko až k mému prsu. „Že si to budeme muset nechat na někdy jindy" mrkla jsem na něj a vymanila se od něj.

„Ale notak" zakňučel. „Večer, zlato" začala jsem si oblékat podprsenku a postupně zbytek oblečení, a to celou dobu před ním. „Víš, že tohle je mučení?" jo, věděla jsem to. „Ty máš co říkat" poukázala jsem na jeho nahou hruď. „Takže jsme si kvit" dodala jsem.

„Fajn, vyhrála jsi, ale večer se těš" objevil se blízko u mě. „Hm, tak jo" přejela jsem mu rukou po břiše. „Ale první, kdo to nebude moc vydržet, budeš ty" políbila jsem ho rychlostí na rty, a pak utekla do koupelny se namalovat.

„Jsi mrcha" zakřičel. „Já to slyšela" zasmála jsem se. „To byl taky účel" strčil hlavu do dveří koupelny. Začal mě pozorovat, jako bych byla nějakej obrázek. „Copak?" podívala jsem se na něj v zrcadle. „Nic, jen jsem rád, že tu s tebou jsem" usmál se.

Tahle slova mě překvapila, netušila jsem, že zrovna myslí na tohle. „To já taky" usmála jsem se na něj v zrcadle. Justin přešel ke mně a objal mě zezadu. „Miluju tě" podíval se na mě. „Taky tě miluju" další dokonalé ráno.

**

„Hele koho pak tu máme" odtáhla jsem se od Justina. Zrovna jsme se na chodbě líbali, ale na straně, kde skoro nikdo nebyl, no až na tyhle dvě krávy. „Co je?" zavrčel Justin a propletl si se mnou prsty na ruce.

„Dneska máme s naší kapitánkou během oběda poradu, kvůli pátečnímu zápasu, ale asi na to zapomněla, jelikož tam máme být za minutu" řekla Camile. Jak já tu mrchu nenávidím.

Jenže měla pravdu, opravdu jsem na to zapomněla. „No, tak můžeme jít teď, abychom to stihly" řekla jsem. „Jasně" zasmály se, věděly, že jsem na to zapomněla a budou mi to určitě předhazovat.

„Zlato promiň, uvidíme se pak, dobře?" otočila jsem se k Justinovi. Bylo mi naprosto jedno, že nás sledujou, byl to jejich problém. „Jasně, uvidíme se" vtiskl mi na rty polibek, a pak mě pustil.

Otočila jsem se zpátky ke Camile a Molly, které na nás koukaly pěkně vražedně. „Tak jdeme, ne?" usmála jsem se na ně falešně. Ještě jsem zamávala Justinovi, a pak šla i s nimi do tělocvičny, kde byl sraz.

„Omlouvám se za zpoždění, ale i tak chci jen říct, že v pátek tady všichni budou ráno v osm a konec bude až skončí zápas, musíme pomoct s přípravami a tak, omlouvám se za zdržení, ale jinak bych to všem nesdělila" pousmála jsem se.

Od té doby, co jsme s Justinem dali najevo, že jsme spolu mě moc lidí nemá rádo, protože jsem jim přebrala miláčka už naplno, navíc jim nejde do hlavy, jak spolu můžeme chodit, když jsme nevlastní sourozenci.

„Nic si z toho nedělej" objala mě Ashley. „Nic nedělám, jsem šťastná s Justinem a jako kamarádka mi stačíš ty a kluci, takže je to v pohodě, jen mě mrzí, že to všechno je kvůli Justinovi" povzdechla jsem si. Všichni už odcházeli, až na ty dvě, které zase začaly kecat hovadiny.

„Je Justin dobrej v posteli?" zeptala se mě Molly. „A víš, že jo? Je víc než dobrej, ale problém je, že ty to nikdy nezjistíš a můžeš si říkat cokoliv chceš, já se Justina nevzdám a rozhodně mě nerozhodí slova od vás, ani od nikoho jinýho, nezajímá mě, co si myslíte" už jsem jim to musela říct a byla jsem naprosto spokojená.

„Jsi jen chudinka, všichni vědí, co se stalo mezi tebou a Tobym, jsi nic a vsadím se, že tě Justin ani nemiluje" prskla mi do obličeje Camile. Jak je možný, že to všichni vědí?

„Pojď, jdeme pryč" vzala mě za ruku Ashley a společně jsme opustily tělocvičnu. „Jak se to všichni dozvěděli?" chtělo se mi brečet. „Nemám ponětí, ale bude to v pohodě, nevšímej si těch lidí" uklidňovala mě.

„Dlouho jsme nikdy nebyly, co takhle v pátek odpoledne jít na nákupy?" navrhla jsem. „Souhlas a teď utíkej za Justinem, čeká na tebe" otočila jsem se. Vážně tam stál. „Zatím se měj" objala jsem jí a šla za ním.

„Chceš jet pryč?" otevřel svou náruč, do které jsem vlezla. „Nemůžu vynechávat školu kvůli tomu, že mě tady nikdy nemá skoro rád, zvládnu to" přitulila jsem se k němu víc.

„Je toho plnej facebook, vůbec nevím jak se to dozvěděli, je mi to líto" zašeptal Justin. „To je jedno, stejně by se to provalilo až by Toby vyšel z basy, třeba si někdo uvědomí, že to byl hajzl" kdo ví, co se stane.

Pátek

„Ten tanec bych si zopakovala" přejela jsem rukou po Justinově břichu. Justin mě na ten výlet vzal do tělocvičny, kde jsme byli jen my dva a tancovali spolu několik hodin a večer jsme se spolu milovali.

„Jen ten tanec?" rukou začal jezdit po mém holém stehně. Oba jsme byli nazí. „No, možná i po něčem jiným" přemístila jsem se na Justina obkročmo. Okamžitě mě chytil za boky.

„Panebože, musíme do školy" ten zápas. „Máme čas" zakroutila jsem hlavou. „Ne, ty máš zápas a mus.." skočil mi do řeči tím, že se mi vrhl na rty a sednul si, takže mě objal a nemohla jsem z něho slézt.

„Pomůže mi to, že mě uděláš" zamrmlal mezi polibky. Bude to jen chvíle, řekla jsem si. Strčila jsem do Justina tak, že si lehnul a já si poposedla na jeho penis.

„Jo!!" vzdychl, když jsem dosedla. Vrhla jsem se na jeho rty a pomalu se nadzvedávala. Už teď jsem věděla, že přijdeme pozdě, ale proč se tím trápit. „Miluju tě" zamrmlal a pomohl mi, se nadzvedávat. „Taky tě miluju" vydechla jsem a v tu chvíli jsme se oba udělali.

„Zatraceně skvělý ráno" pohladil mě po zádech. „To máš pravdu" usmála jsem se na něj. „Půjdeme do sprchy, připravíme se a vyrazíme"

**

„Vážně ti závidíme" řekla Molly. „Jako proč?" znechuceně jsem se na ní podívala. „Justin má opravdu sexy tělo" oblízla si rty. „Jo, to má" usmála jsem se na ní falešně. „Škoda, že ty to nikdy neuvidíš v posteli" mrkla jsem na ní a vydala se za Justinem. Byl bez trička a s klukama házeli na koš. Hned jak si mě všimnul, věnoval mi úsměv a vydal se ke mně.

„Copak?" obmotal si okolo mě ruce. „Pořád je to baví" povzdechla jsem si. Přesně věděl, o čem jsem mluvila. „To přejde, až Molly zjistí, že mě v posteli nevyzkouší a Camile, že už jí tam nikdy nevlezu, tak toho nechaj, nesmíš si toho všímat, mysli jen na mě" zasmála jsem se. „Dobře, budu myslet na tebe" věnovala jsem mu jeden polibek na rty.

„Co Jeremy?" očima jsem se na něj podívala. „Nic, ani se nepokoušel se mnou navázat kontakt, prostě to je jen čistě o basketbalu, jako bych nebyl jeho syn" povzdechl si. „Mrzí tě to, je to na tobě vidět" přikývl.

„Jenže bych to nevyměnil, jsi pro mě důležitější než on, neměl bych to říkat, ale je to tak, momentálně mi ze všeho nejvíc záleží na tobě" páni, to se tak skvěle poslouchalo. „Děkuju, ale byla bych ráda, kdybychom si to jako rodina nějak vyřešili" máma mi opravdu chyběla. „To jsme dva"

Zápas začal za chvíli. Justin jako kapitán vedl svůj tým skvěle a díky tomu jsme i vyhráli. My jako roztleskávačky jsme je samozřejmě podporovaly ze všech sil nejvíc, a to se taky vyplatilo.

繼續閱讀

You'll Also Like

24.5K 1K 44
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
WHIE 2 由 alinnhai

神秘 / 驚悚

21K 1K 50
Z nenávisti je to jen malý krůček k lásce. Z lásky je to velký krok k nenávisti. POZOR! Jedná se o druhý díl příběhu WHIE.
9.3K 273 35
Hailey Horner. Bývalá závodkyně formule 3,ale musela skončit poté co měla hroznou bouračku,kterou zavinil její hlavní protivník Lando Norris. Dva rok...
31.6K 451 31
Osud vám může do života přinést hodně zkoušek. Můžou být těžké i lehké, dobré i zlé, ale jen láska dokáže tyhle zkoušky zvládnout. Hailey žije pohod...