{~Fuck IT, just do IT~}

By Judithnuneez

36 0 0

3 tjejer som är bästa vänner som har slutat 2 året på ReWard High School och på sommar lovet så bestämde de g... More

0.1
•1•
*2*
*4*

*3*

6 0 0
By Judithnuneez

Jag vaknade och klockan är 8.27 och känner mig pigg. Såklart drack jag fast bara typ 2 cider och en shot tequila resten blev vatten. Så jag är inte bakfull( vad det ens kallasxD)
Jag tog upp mobilen  och kollar lite på instagram och ser att Kiara la ut en bild från festen!

Efter ett tag så börjar jag skriva med Kiara. Jag ställde mig upp och satte på mig kläder för att Kiara kommer över. Mina föräldrar har åkt och jobba,de vaknar jävligt tidigt ungefär vid 5.20.
Jag städade för att det ser ut mycket mer clean! 

Love my room. Det är så mysigt!
Dörr klocka ringde och förstod att det var Kiara. Jag gick ner och öppnade dörren och ser Kiara men inte själv utan Nate och Alex var med.Jag kollade på henne och ger henne du-sa-att-VI-två-skulle-umgås minen. Hon bara flina och gick in och killarna stod där och ler. "Välkommen in "  sa jag och ger Kiara en arg "sött" min.
Sen gick vi upp till mitt rum. "Ahaaop..vad ska vi göra?" Frågar jag och kollar på Kiara. Killarna kollade runt och sen kommer Kiara med den värdelösa idéen. " Netflix and chill" sa Kiara glatt och killarna kollar på varandra och börja skratta. "He-he vad rolig du är" sa jag och känner mig lite obekväm när killarna sitter bredvid mig. "Det låter väl kul" sa Alex och gav Kiara en flörtig min. Sen gick vi ner och satte på en film "50 shade of Gray" gissa vem som sa filmen... Jo Kiara. Vi satte på filmen och satte oss i soffan och kollar. Kiara som sagt sitter med Alex och fnittrar. Jag sitter helt stelt bredvid Nate. Nate börja närma sig mer. Jag känner hur hjärtat börja slå snabbare. Tillslut ser jag att Kiara börja små kyssa och över till en hångel. Sen gick de upp och såklart till mitt rum. " du borde tvätta sängkläderna eftersom efter allt Kiara och Alex gör kanske du vill inte sova i din säng" sa Nate och börjar skrattar. Jag nickade och börjar skratta.
Vi bytte film till Grease (älskar filmen liksom0.0) det var hans idé vilken film vi ska se. Efter några minuter kommer Kiara och Alex ner och de pratar inte ens med varandra." Aha vad har hänt nudå" frågade Nate och kollade på båda två. " nä ingeting" sa Alex och hade blicken på tv. "Nånting har hänt eftersom ni pratar inte med varandra" sa jag och börjar flina. Jag känner Kiara och säkert blev hon sur för att hon inte fick ligg. "Han vill inte ligga med mig" sa Kiara surt fast sött surt xD..
" Men gumman. Haha om han inte vill så behöver han inte ligga med dig." Sa jag och börja flina. Hon lipade och har armarna i kors. Jag småskratta och fortsatte kolla på filmen. " Du har tur Amy. Du behöver inte byta sängkläder" sa Nate och blinkade ena ögat. Jag skrattar bara och ser hur Kiara är sur.

3 minuter senare

Kiara och killarna har redan gått hem så just nu ligger jag i sängen och kollar på Facebook. Kiara la ut en bild på henne och Alex. Helt ärligt så är de söta tillsammans.

Jamilla har inte vart inne på Facebook och har skickat sms men hon har inte svarat. Jag ringer Kiara.

*Amyyy*

*Kiaaara,har Jamilla kommit hem?*

*jaa men hon sover nu*

*aha okey,vill bara veta om hon är hemma*

*aha okey bye*

Jag låste mobilen och la mobilen och händerna på bröstet och kollade upp på taket och tänkte. Tänk att jag har bara ett år till sen blir det college. Ja jag vet det är mycket kvar fast ändå.

5 dagar senare

"Okey gumman nu tar ni hand om varandra och vi hörs när jag har landat." Sa mamma och pussade på min pannan och det pappa också.
Kiaras/Jamillas mamma och pappa gav mig också en puss på pannan. Det kanske låter wierd fast vi har känt de jävligt länge så de är typ mina extra föräldrar.
När de har gått så sprang vi upp och skrek och äntligen får vi vara ensamma och klockan är 8.19. "Okey Guurls vad ska vi göra? Klockan är 8.19 och detta är bara börja" sa Jamilla och vi satt i en "ring" ser mest ut en triangel men men.
"Vi kan ha fest,mysa..vet inte " sa Kiara och jag nekade lite lätt. " fest tror jag inte att det är sån bra idé, liksom vi måste städa undan och sånt. Så hellre gå ut på krogen än att städa upp äckel" sa jag och båda två nickade. Sen kommer alltid Kiara med dumma idén fast denna gången var inte så dum.
" Jag vet vad vi kan göra" sa Kiara med stora ögon och med ett stort leende.
"Vad?" Sa vi båda två med en min som ät typ snälla-att-denna-gången-är-en-bra-idé. " Vi kan göra en roadtrip" sa Kiara och vi båda två nickade. " Men vem ska köra? Ingen av oss har körkort" sa Jamilla och kollade på mig och jag rycker axalarna. " Men jag vet. Skulle jag inte vet vem som kan köra så skulle jag inte komma upp med idéen" sa Kiara och ler och höjer ena ögonbrynen.
" Ahaop och vem har tänkt att köra?" Frågar jag. Snälla säg inte snälla.
"Alex" sa Kiara glatt. Ja visste väl. Jag himlade. Jamilla bara nickar glatt. " Vad är det Amy? Tycker du inte om idéen?" Frågade Kiara och kollar på mig. Jag suckade. " Jo jag gillade idéen fast jag trodde vi tre skulle vara alltså bara vi fast okej." Sa jag och himlar med ögonen och ser att Kiara hoppar upp och hämtade mobilen för att ringa Alex
"Done! Allt planerad och vi åker idag. De kommer ungefär 11.00" säger Kiara och har ett stort leende.
Vänta sa hon de!?

"Vadå de? du menar inte Nate och Jason ska med?" Frågar jag och kollar med stora ögon. Kiara gör en nonchalant min (jag tror det heter så?isf får ni skriva i kommentarer;D) jag suckar och drog ut 3 resväskor från mitt garderob. Kiara hoppar lite smått och klappa händerna smått och har ett creppy leende.
"Okey här är det 3 väskor ta med de till hos er så ses vi klockan ungerfär 10" säger jag reser mig upp ger resväskorna till de och de nickar och börjar gå ut från mitt rum och sedan neråt och sen hör jag hur de smäller dörren. Okey vad ska vi börja med.. Jag kliar huvud och börjar tänka.

9.57

Jag har packat klart och hämtar min väska och packar in hörlurar,min laddare,minneskort,kamera,laddare till kameran,plånboken med pengar,solglasögon,min neccicär med skönhet och annat. Jag sätter mig och börjar tänka efter nånting jag har glömt..just det mina nycklar,jag springer ner från trapporna in till köket och hämtar nycklarna och sen började dörr klocka ringa och jag småjogga till dörren och öppnar dörren och ser killarna och Kiara,Jamilla är utanför.
"Ready?" Frågade Nate och drog ner glasögonen och kollade från tå till topp! Jag flinar och går upp hämtar min resväska och min extra väska och går ner stänger alla fönstren med en säker kod och sedan låser jag alla dörrar och sen går jag ut från huset och innan jag går ut så slår jag en kod så att allt är i säkert.. Iknow men mina föräldrar är sånna så det känns ändå trygghet. Sen låser jag dörren och packar in resväska in i bilen. Alla hoppar in i bilen. Bilen har 8 bilstolar så vi alla får plats. Alex kör sen kommer Jason och sen bakom är jag,Kiara och Jamilla och bakom oss är Nate och hans hund en svart söt pitbull och sen min hund som är blandad ras labrador/Schäfer..kanske inte berättat att jag har en hund som heter Sanchii. Han är min allra bästa vän,lämnar honom inte ensam. Hundarna har kommit bra överens så de är typ vänner. Alex startade bilen och Jason skrek. "Nu kör vi!!!"skriker Jason och höjer musiken. Vi alla börjar sjunga. Jason håller i en karta så vi åker till New York från LA (kom inte på nå mer namn så hahah låter orealistisk but well well.) Vi börjar ta selfiesar. Vi stannade vid en mack för att hälla mer bensin på bilen så det har gott med att åka dit. De har massor sparat pengar till bensinen och till maten. Jamilla gjorde några mackor, smör,ost och gurka. Älskar sånna mackor. "Mm Jamilla du gör så goda mackor" säger jag med fullt i munnen och Nate bara skratta åt mig för att jag äter som en gris och jag bara fortsätter och äta för att jag älskar mat.
"Haaha Amyy såklart puss" säger Jamilla och ler. Vi stannade för att hundarna måste rasta. Jag satte mig i en bänk och sen kommer Nate och sätter sig bredvid mig. " Trodde aldrig att vi skulle göra det här tillsammans" sa Nate och kollade på. Jag kollade på bilen och sen vände jag huvudet mot Nates huvud."Varför inte? Och btw trodde aldrig heller att vi skulle göra det här tillsammans" sa jag och ler." För att första gången jag såg dig så trodde jag inte skulle träffa dig." Sa Nate och börjar le. " Vad är ditt första intryck när du såg mig?" Frågade jag och rörde benen ena och den andra benet fram och tillbaka.
"Att du var jävligt vacker och det är du fortfarande" sa Nate och ler. Solen blänker hans vackra djupa gråblåa ögon.
Jag ler och börjar rodna lite och kollar ner på marken. Han bara skrattar.

När hundarna var klara så hoppa vi in i bilen. Klockan är 18.00 och solen är fortfarande uppe och går sakta ner. Resten sover och jag och Alex är vaken. Det spelar No Salesman~Jordan Klassen
Jag kollar ut i fönstren och tänker för mig själv. Alex kollar på mig genom spegeln som är i mitten.

Alex
Jag kollar genom spegeln och ser Amy tänker och ser ganska fundersamt. Undrar vad hon tänker? Helt ärligt så borde jag inte tänka så för att jag har Kiara men Amy är vacker.
"Vad tänker du på?" Frågar jag nyfiket och Amy hoppar upp för att jag skrämde henne. Jag börja fnissa och kollar ut på vägen,Amy kollar på mig genom spegeln." Nä inget!" Säger Amy och kollar ut igen. Jag himlade med ögonen för att nånting tänker hon. "Man ser att du tänker nåt! Du ser så fundersamt ut eller kanske ledsen?" Säger jag,Amy sucka. " Tänker bara på skolan och allt vi ska göra! Jag..hugh" hon suckar och ser att hon får en tår som rinner ner för hennes kind. " Jag vet inte om jag klarar nästa år! Bara att tänka att jag ska börja tredje året och sen slutar jag! Och börjar college" säger Amy och hon torkar bort tåren med hennes hand. "Lugn det kommer gå bra! Tredje året är jobbigt men kolla på mig vi killar slutade skolan och jag är värdelös med matten och allt skit vi hade i ämnen, jag kan gr dig en råd som gäller just nu och den funkar bara hela sommarlovet..att inte stressa med skolan just nu! Hey du har precis börja med din sommarlov och det kommer gå bra i skolan jag lovar" säger jag och kollar på henne igenom spegeln snabbt och börja le. Amy kollar på mig med och ler. "Tack"säger Amy och kollar ut igen.

Nate
Jag vaknar och gnuggar lite lätt ögonen och kollar runt mig. Hundarna sover bakom, tjejerna sover och Jason med. Jag ser Alex kollar på mig genom spegeln. Jag vänder mitt huvud mot Amy och ser hur hon sover. Hon har håret på ansiktet och bakom håret är hennes vackra ansikte. Gud vad vacker hon är. Jag ler lite för mig själv. Alex börjar små skratta tyst och jag vänder snabbt huvud mot spegeln och ser att han ler. " Vad " frågar jag och gav honom litet argt min. " haha nä ingenting" säger Alex och låtsats som han inte såg något. Jag morrar lite. Han bara skrattar. Jag tar ut min mobil och öppnar snapchat och sen öppnar jag instagram och ser det första bild är på Amy. Hon är vacker!

Jag ger en like och fortsatte och scrolla ner. Efter ett tag så stänger jag mobilen och Amy vaknar. "God natt, sovit gott?" Frågar jag och flinar. ". Hur mycket är klockan " frågar Amy och kollar på mobilen. Klockan är 22.10.
"Gud har jag sovit så länge?" Säger Amy och gäspar samtidigt.

23.16

Alla har vaknat och vi är snart framme i Las Vegas NY (4 h 32 min tar det). Det är så vackert! Alex tryckte en knapp och alla fönstren åkte ner. Luften var så skönt. Det är inte kallt eller varmt. Luften är ljummet och skönt.
Vi parkera i en parkering och man måste betala. Vi gick runt. Gick in affärer och köpte mat osv.

Amy

"Det här är det bästa jag har gjort!" Sa jag med ett hypad röst. Jag och Kiara,Jamilla skuttar runt.
Jason ropade på oss för att komma till de.
"Alright gurls! Nu lever vi bara livet och kör på Yolo hela sommarlovet!" Sa Alex och håller ut handen "Vem håller med?"frågar Alex och har handen i luften och kollar på oss alla. "Jag är med" sa jag och lägger min hand på hans.Jamilla lägger handen sen Nate,Kiara och Jason med,så alla har händerna på Alex och vi lyfter upp handen samtidigt! "Det här är bara början! Fuck IT..just do it" sa Nate.
Vi alla såg hypad. Folk som är statyer är runt och sen är det massor med folk. Vi såg Mcdonald så jag pekade på skylten för att ge de en signal att vi ska gå in och äta. Vi beställde mat och gick satte oss vid ett bord. Jag beställde August Bacon (tror det heter så). Lite längre bort så ser vi ett gäng som kollar på oss hela tiden alltså inte sån bara vanlig blick liksom tjejerna bitch blickar oss. Det är 3 tjejer och 3 killar som oss. Fast killarna var direkt inte snygga. " Guys i think they Are jealous" sa Kiara högt så att tjejerna hörde det och blängde surt på henne. " why?" Frågar Nate och ser nyfiket ut. "För att vi ser bättre än de" sa Kiara igen men ännu högre och såklart så är det alltid nån jävel blir så jävla arg och öppnar käften kaxigt. "Haha avundsjuk på er.varför skulle vi" sa en blond tjej och ställde sig upp från stolen och börjar gå mot oss. "Det är kanske ni som är avundsjuka på oss!" Sa hon igen och var framför oss. Jag hatar folk som måste stå där och låstas leka cool och tror att vi kommer inte säga nåt för att vi är "rädda" så jag ställde mig upp och ställde mig framför henne. " Lilla gumman så här är det. 1. Det är inte vi som kollar hela fucking tiden med ett äcklig bitchig face, 2 vi har ingeting att vara avundsjuk på er, vi har inte ens anledning att vara avundsjuk och varför skulle vi ens vara avundsjuk! På grund varför vi sa att ni är avundsjuka är eftersom ni kollar på våran killar och inte på eran. 1.för att de ser bättre än eran" sa jag och ägde ut henne. Så klart kommer andra tjejerna bakom henne för att vara hennes side kick eller vad man ens kallar och såklart så kommer också Jamilla och Kiara bakom mig OCH såklart blir blondinen sur och har inget att säga och börja putta mig. Jag HATAR när man måste puttas och börja slåss för att man äger ut en och inte använder ord istället för våld. Jag lugnade ner mig för att jag förbannad och fortsatte öppna min käft för att äga ut de..IGEN."Men snälla gurl! Var mogen och använd ord istället för att använda våld!" Sa jag kaxigt och håller armarna i kors. Blondinen blir ännu argare "Kolla tjejen öppnar du käften igen så kommer jag slå sönder din näsa" sa blondinen och ler bitchig retsamt och vänder sig om och börja gå men jag avbryter med hennes gående så att hon stannar för att jag öppnar käften för att retas men denna gången om hon puttas eller är på väg och slår mig så skyddar jag mig och slåss! " lilla gumman! Haha försök bara! Synd för dig för att jag ägde ut er och ni har inte säga nåt imot " sa jag och börja skratta retsam och hon kommer fram och försökte ge mig en knytnäve på mitt face men jag hann hålla hennes hand och sparka henne på magen och hon ramlar,personalen kom och slängde ut de. Jag vet inte varför de men den killen kollar på mig hela tiden.Jag vände mig om och ser killarna och Kiara Jamilla med öppen mun och ser förvånad. " Gurl du ägde ut henne."säger Jamilla. Jag rycker axlarna och ler. " Tjejen snygg gjort" ropade en kille som är tydligen personal. Nate blängde honom surt för att han blir avundsjuk. Jason skrattar för att Nate är avundsjuk. "Vad är det?" Frågar Nate irriterad och lutar sig bakåt och håller armarna i kors och tuggat samtidigt. Jag skrattar bara. När alla har ätit klart så ställde vi upp och tog våran brickor och kastar skräp och lägger brickan över "soplåda" och gick ut "Tack ha en bra kväll" sa högt Jason till personalen och ger de peace och personalen ler bara och vi går ut. Vi går runt igen och kollar i några butiker. Efter att kolla runt så gick vi till parkering och åkte till ett motell för att sova där en kväll.

Nästa dag

Klockan är 8.30 och alla vaknade upp av alarmet som lät. Vi alla sova tillsammans för att vi ville inte betal för mycket pengarna och hundarna skällde för att de måste gå ut och rasta. Jamilla och Alex gick ut med båda hundarna

Jamilla
Vi gick ut och jag stängde dörren efter mig. Alex har solglasögon på sig och han gäspar då och då. Han är trött för att han körde hela dagen igår så idag får Jason köra. " Trött?" Frågar jag och skrattar samtidigt,vet att det är jävligt dum fråga men det var en awkward silience så jag sa nåt. Alex skrattar bara. " Vad tror du?" Sa Alex och ler. Jag skrattar bara. " Får jag fråga dig en sak?" Frågar jag och kollar på hundarna nafsa för att leta ett ställe för att skita. Alex kollar på mig. "Mm" mumlade Alex och ser lite rädd vad för fråga vad jag ska fråga honom. "Vad tycker du om min syrra alltså Kiara. Ser att ni har kommit väl bra överens eller alltså jag menar att ni umgås mycket." Sa jag och kollar på honom.Alex vänder huvud och ler. " ja haha..alltså hon är skön alltså hon är fett Nice att umgås med henne,men.." Sa Alex och vänder huvud och ler. Jag är fundersamt "men vad?" Frågar jag. "Har inte direkt nå känslor eller inte än..börja känna lite nu att jag börja få" sa Alex och torkar upp skitet från båda hundarna och vi börjar gå mot sopporna och öppnar stora luckan kastar bajs påsarna. Hmm lite tråkigt att han inte har inte än känslor för henne för att det ser ut att de gillar verkligen varandra.
Vi öppnar dörren och Amy har duschat och har bytt kläder och det har Kiara gjort också så nu är Nate och sen är det Jason efter är det jag och sen Alex. Alex ler mor Amy och går förbi henne. Han kanske har känslor för Amy eller nåt.
Känner lite sorgligt för Kiara för att hon gillar verkligen honom.

Amy
Jamilla sitter och tänker på nåt men vet inte vad och hon ser lite ledsen. Jag går fram till henne och kollar upp henne och hon ler,jag ler tillbaks. "Vad är det? Du ser lite fundersamt eller lite ledsen ut?" Frågar jag och hon kolla på mig som jag vore galen. " Va haha nej det är inget" säger hon nonchalant. Jag himlar med ögonen "Det väl klart nånting är det för att det ser ledsen eller nåt,gurl jag känner dig..berätta" sa jag lägger min hand på hennes axel. Hon suckar och ställer sig upp. "Det är inget" sa hon irriterad. Jag kolla på henne med höjda ögonbryn. Hon gick iväg till Kiara. Vad är problemet med henne? Har jag gjort henne nåt. Jag packade allt i i min resväska och gick ut med resväska och öppna backluckan som tur så låste de upp bilen så jag ropade på min hund och sen lyfte jag in resväskan i backluckan och stängde. Jag hoppade in i bilen och satte mig längst bak i bilen med min hund. Jag blir så jävla irriterad att hon är så. 1 jag har inte gjort nåt 2 jag vill veta varför hon är så för att jag bryr mig om henne 3 hon behöver inte svara tillbaks irriterad och gå iväg och låta mig prata med mig själv. Ska hon vara så,så ska jag vara också vara så!.
Efter tag så kommer de ut och låser dörren och lägger nyckeln under mattan. De öppnade backluckan för att packa in väskorna och Nate ser på mig
"Heyy.. Det är min plats" sa Nate barnsligt. Jag himlade med ögonen. " Jahap men nu tog jag platsen,så du får sitta fram." Sa jag och ignorera han och sen ropar jag på Millo (Alex hund).
Jamilla fån skrattar sig bara för att jag vill inte sitta där. Jag blir så arg och irriterad!. "Är det nåt som är roligt som du kanske vill dela med dig" sa jag retsamt, Jamilla vänder sig och kollar på mig med ett bitchig blick. "Nej tyvärr.. Jag behöver inte dela med mig nåt om jag inte vill och plus så är det inget jag skrattar år dig"Sa Jamilla bitchig och vänder sig om. " Jaha. Men då kan du förklara varför bitch blickar du mig och är fett kaxig mot mig, jag har inte gjort dig nåt." Svarade jag tillbaks. Hon himlade med ögonen. " Blir du arg bara för att jag inte vill berätta är det bara det herregud gumman!" Sa Jamilla irriterad.
Jag skrattar högt retsamt " Driver du eller vad är det fel med dig, ditt attityd irriterar mig eftersom jag ville veta vad som är fel för att du såg så jävla nere,ursäkta mig för att jag bryr mig och ursäkta mig om jag är irriterande för dig, om du inte tänkte men jag vad enda så frågade dig för att du såg ut vara ledsen" sa jag och Jamilla kolla ut genom fönstren och försökte ignorera mig, men nej jag tänker inte låta detta slutar så här. "Lugna tjejer " säger Alex och vi båda ignorera honom. "Vad är problemet ?" Frågar Kiara och ser helt borta. Jag himlar med ögonen. "Ska du inte säga nåt, ska du bara lämna så här! Jamilla jag trodde nåt mer om dig!!" Sa jag irriterad och kollar ut. "Vad trodde du om mig. Och ja jag låter det här för att jag pallar inte snacka med dig, och jag bryr mig inte om du tycker mitt attityd irriterar dig, tycker du inte om min attityd kan du lika dra åt helvetet för att jag tänker inte ändra mig för en slampa som dig" röt Jamilla. Att hon ens kallar mig slampa. " Ursäkta mig! Kallar du mig slampa! Vad har jag gjort dig så att du börjar uppkäfta dig mot mig så eller kallar mig för slampa, du har inte anledningar att kalla mig slampa för att jag är inte en slampa och det vet du! Vet du vad,du kan fan dra åt helvetet och kanske lite längre in i helvetet kan du också dra. Btw stanna bilen behöver ta friskluft" röt jag och känner att jag börjar andas fort. Jag ser att Jamilla ångrar sig att hon kalla mig för slampa så att det rinner några tårar ner från hennes kind. Jason stannar och jag hoppar av bilen. Nate kommer ut och sätter bredvid mig. " Är du okej?" Frågar Nate och håller mig i handen. " ser det ut som det är okej? Jag bråkade nyss min allra bästa vän" sa jag och börjar gråta. Han håller om mig. Jamilla går ut från bilen och hon ser på mig att jag gråter. Jag ställer mig upp. " Kolla jag var den enda jäveln som brydde om dig och du går bara i väg och låter mig prata med mig själv, du ser mig som en idiot eller? Är det? Kolla av ingen anledning kalla du mig slampa, nästa gång om du har ett jävla problem så kommer jag inte finnas där för dig okey ! Så kom aldrig till mig heller be om mig tjänst." Skrek jag och håller i kors mina fingrar bakom min rygg. Hon börjar gråta och jag går in i bilen. Kiara är helt borta och håller om Jamilla, såklart så är hon med henne för att hon är hennes syster men jag orkar inte bryr mig. Alex kliar sig i huvud.

5 minuter senare

Vaknade upp och alla sover förutom Jason da för att kör. Det är knäppt tyst i bilen. Jag pluggar in hörlurar i min mobil och sen i mina öronen och lyssnar på I hate u I Love u. Jag kollar ut från fönstren och sen vaknar Kiara. Kiara kolla bakåt på mig men jag ignorera henne.

Kiara
Jag känner mig dålig att se min syster och min allra bästa vän bråka. Såklart kan jag inte stå på nån sida för de två betyder jävligt mycket för mig och om jag skulle stå på nån sida så skulle jag göra illa nån av de så det är ingen bra idé. Jag kollar på Amy och jag ser att hon försöker ignorera mig men hon bara suckar. " Vad är det Kiara?" Frågar Amy trött. Jag suckar lite lätt inte på nåt dum sätt utan att jag inte gillar att se de bråka. " Jag fattar inte varför ni bråkar och jag tycker inte inte om när ni bråkar" säger jag . Hon suckar "Jag vet inte, vad som har hänt?" Sa hon och börjar små gråta. Hon ser på mig och gav mig hennes hand och jag la min hand på hennes hand. "Jag önskar att jag kan trösta dig med just nu så är det ingen bra idé" sa jag skrattade . Hon skrattade och ger henne puss på min hand.


REDIGERAD

(A/N: De bor i LA så ni bara vet)

Continue Reading

You'll Also Like

1.7K 135 21
Världens godaste recept på olika bakelser. Enkla att förstå recepten. Från enkla till svåra bakelser.det kommer matlagning ca 1 gånger i månaden
5.1K 64 11
14 dec 08.42 "Från Okänd" "Du har väldigt snygga ben." *delivered*
10 0 1
Han var ju så perfekt, vad hände? Varning: Innehåller svärord. (Inte min bild)
1.6K 12 7