Wrong Decisions | C.D.

nashly7101 tarafından

187K 9.9K 949

Един купон може да промени нечий живот! Не вярвате?! Ще ви докажа! Daha Fazla

трейлърче?!
1.
2.
3.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
50k !!!!!
номинация.
втори опит?

4.

5.8K 286 5
nashly7101 tarafından

-Само ние знаем какво се случи онази вечер следователно, ако си държим устите затворени, никой няма да разбере. -отвърна, след което сложи ръката си на бедрото ми, а аз направих нещото, което най-малко очаквах да направя.. ударих го! Отпечатъкът от ръката ми остана на бузата му.. Сега единствено се надявах да не отвърне със същото и за щастие не го направи.

-Защо ме удари?!?!- попита, след което разтърка мястото

-Ами.. Ти .. ти сложи ръката си на бедрото ми и аз помислих, че..- започнах да обяснявам, но той ме прекъсна:

-И ти си помисли, че ще ти направя нещо?! Божее.. то вярно блондинките били тъпи.

-Ей, това, че съм руса, не означава че съм тъпа.

-Да, да, даа.. както и да е..

-Кажи, че не съм тъпа! Кажи го!!- започнах да настоявам. Няма право да ме нарича тъпа, след като завърших втора по успех. С тези думи накърнява достойнството ми..

-Ще го кажа... при едно условие..

-Аа.. без такива.

-Съжалявам..- добави, след което вдигна рамене, а аз бях принудена да го питам, защото нямах намерение да оставя нещата така!

-Офф.. Какво да направя?!

-Целуни ме! - каза Камерън и самодоволна усмивка се появи на лицето му.

-Какво?!?! Ааа.. ненене.. всичко друго, но не и това! - започнах да се противя.

-Емии.. значи за мен ще си останеш тъпа!

-Стига де.. правиш го нарочно заради шамара нали?!

-Неп! Какво те бърка да го направиш ?! Все още не сме роднини следователно няма да направиш 'грях' ..

-Но ще станем.. не си ли забелязал как се гледат?! Сигурна съм, че ще й предложи скоро! Няма да те целуна..

-Ами тогава си оставаш тъпа!

-Моля те кажи, че не съм тъпа!

-Не.

-Моля!

-Не.

-Моляяя!

-Казах не !!

-Офф.. ще те целуна!- отвърнах. Отказах да се съпротивлявам. Той се оказа по-големия инат в ситуацията и аз загубих битката.

-Наистина?!

-Ами нямам какво друго да направя. Няма да позволя да ме мислят за тъпа, затова ела.. - след думите си, започнах бавно да се приближавам към него и, когато бяхме на милиметри един от друг, завъртях лицето му с ръка и устните ми се оказаха на бузата му.

-Не е честно..- добави Камерън и се засмя.

-Напротив.. ти не каза къде !

-Права си.. е явно не си тъпа .. - след тези негови думи започнах да ръкомахам в знак на победа, след което слязох долу при възрастните и отново седнах на масата. Баща ми ме информира, че тази вечер ще спим в тази къща, което малко или много ме притесни, но се стараех да не се издавам.

*няколко часа по късно*

Всички вече спяха, баща ми и Мира в нейната стая, Камерън също в собствената си стая, а аз в гостната. Тъй като не ми се спеше, седях и гледах в една точка. Телефона ми извибрира и, като го видях, забелязах, че батерията му пада. Бях достатъчно нахална, за да стана и да отида до стаята на Кам за зарядно само се надявах да спи, но уви.. като открехнах вратата забелязах, че е буден и още по-лошото беше, че седеше по кърпа..

-Ъмм.. имаш ли зарядно?!- попитах

-Дап.. ноо.. не знам дали да ти го дам.. Какво ще направиш за него?! - отговори и започна да се приближава, а на лицето му се появи самодоволна усмивка.

-Знаеш ли, ще издържа и без него.- добавих и се насочих към изхода на стаята, но той хвана ръката ми и ме дръпна към него, след което затвори вратата и я заключи...

Здравейте хорица, това е новата глава! Стана малко по-дълга и лично на мен много ми хареса! Вие какво мислите? Какво ще се случи с Джули и Камерън ?! Ако ви харесва историята, гласувайте или , не знам, коментирайте *намек намек* ! Интересувам се от мнението ви ! :* <3 Пс: не съм я проверявала, затова се извинявам ако има грешки!












Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

319K 25K 65
Аз съм Елизабет Грант.Аз съм една нормална колежанка.С нормално ежедневие,нормални родители,нормални приятели,нормален живот.Когато се загледаш в мен...
85.5K 3.6K 53
Аз бях лудо момиче, преди трагедията в живота ми, а той обикновено момче, което бе събрало всички добри качества на този свят. Аз не виждах смисъл в...
90.9K 5.9K 24
Танър е бедно момиче с разведени родители, което живее в лошата част на града и е обект на подигравки за всички, където и да отиде. Шон е едно от най...
150K 6.8K 37
Започнал от нищото, постигнал огромни успехи и създаващ впечатление на строг и честен мъж - това е Лиъм Пейн. Един от най-големите бизнесмени в Сиатъ...