Лошо момиче

By MariaEmilova

37.3K 1.6K 82

Джесика е била само на 16 когато са убили семейството ѝ пред очите ѝ. Тя посвещава целия си живот на това да... More

Пролог
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
24.
25.
26.
27.
28. (последна глава)
Номинирана (йей)

23.

902 39 1
By MariaEmilova

Майк

Вече бяхме пристигнали в Ню Йорк и нито аз говорех на Джесика нито тя на мен. Не мога да повярвам,че тя и Крис излизат заедно. В момента се чувствам ужасно.Сърцето ми е свито на топка,краката не ме държат и едвам казвам и едно изречение без гласа ми да се пречупи.

Вече пътувахме към къщата на Джесика,а аз едвам си държах очите отворени.Не можах да заспя в самолета.Всеки път като ги затворя виждам как Джесика и Крис да се целуват. При спомената за това стиснах волана толкова силно,че кокалчетата на ръката ми побеляха.Вече разбирам как се е чувствала Джес като ѝ изневерих. Направих една фатална грешка,която ще ми коства бъдещето ми с нея. Не мога да повярвам какъв идиот съм! Изгубих момичето,което обичам и сега тя е с друг.Да,обичам я! Бяхме заедно много малко,но за този период от време аз я обикнах. Опитах се да оправя нещата,но не се получи.Тя е упорита! Доста упорита,но това е една от многото причини да я обичам. За мен тя е съвършена. Когато ме погледне с нейните красиви сини очи се разтапям. Забравям даже къде се намирам. Като ми говори все едно ми разправя приказка.Тя има уникален глас! Никога не съм чувал толкова красив глас! Дори като ми вика гласа ѝ пак е толкова прекрасен,а усмивката ѝ ме пронизва в сърцето. 

Докато съм си мислел колко е прекрасна тя,забелязах,че сме пред къщата.Паркирахме си колите в гаража и Джесика побърза да излезе. Аз в момента исках да се просна на леглото и да заспя.Качих се моментално на втория етаж и влязох в първата стая която видях. Беше розова и за това предположих,че е нейна. Започнах да разглеждам,но чух така познатия ѝ глас.

-Какво правиш в моята стая?-Каза тя леко остро. Обърнах се видях студеното ѝ изражение. Светло сините ѝ очи сега бяха потъмнели и едвам се забелязваше,че са сини. Устните ѝ бяха в права линия,а лицето ѝ беше бяло като сняг. Аз се стреснах от вида ѝ и веднага се разсъних.

-Джесика,какво ти има?-Казах притеснено и се доближих до нея,но тя отстъпи крачка назад.

-Нищо ми няма,а сега излез от стаята ми!-Каза тя и очите ѝ станаха още по - тъмни.

-Няма да мръдна от тук докато не ми кажеш какво ти има!-Казах,седнах да леглото и кръстосах ръцете си.Тя простена тихо и седна от другата страна на леглото.

-Просто съм уморена.-Каза тя и се излегна.Много добре знаех,че лъже. 

-Просто ми кажи какво ти има!-Повиших леко тона си,но не прекалено.Тя рязко стана от леглото и аз се стреснах,но после се осъзнах.

-Ето това ми има!-Каза тя и ме хвана рязко за яката и ме целуна жадно.Чувствах се все една съм на седмото небе от щастие. Аз ѝ отвърнах на целувката.Усетих как пеперуди запърхаха в корема ми.Целувахме се така сякаш ни е за последно.Не ме интересуваше какво ще каже Крис,не ме интересуваше какво ще кажат другите.В този момент важните бяхме само аз,Джесика и чувствата ни един към друг.

Не знам колко време сме стояли така,но вече нямах въздух. Един от двама ни трябваше да се отдръпне,но нито тя го искаше нито аз. След време тя реши да се отдръпне. Аз ѝ се усмихнах и си поех дълбоко въздух.

-Това ми липсваше страшно много!-Казах и се тупнах на леглото.

-И на мен!-Каза тя и се доближи до мен. Аз я придърпах още по - близо до себе си и тя сложи главата си върху гръдния ми кош.Преметна едната си ръка през кръста ми и ме погледна.

-Защо?-Попита ме тя,но аз не схванах.

-А?-Попитах и я погледнах.Сега очите и бяха си върнали красивия син цвят.

-Защо ми изневери?-Каза тя и видях,че очите ѝ се напълниха със сълзи.

-Каквото и да кажа няма да ме оправдае! Аз съм пълен кретен щом позволих да се случи такова нещо! Трябваше да спра докато е време,но просто тогава не мислех! Не мислех какво правя,какво ще стане,как ще го приемеш,дали ще ме намразиш....Съжалявам! Искрено съжалявам за цялата болка,която си изпитала заради мен! Искрено съжалявам за всяка сълза,която си проронила заради мен! Искрено съжалявам за ядовете,които съм ти причинил! Искрено съжалявам за абсолютно всичко,което съм ти причинил и съжалявам,че позволих друг да те има!-Казах и видях,че тя ми се усмихва.Прегърна ме и аз и отвърнах.

-Обичам те!-Правилно ли чух!

-КАКВО?! СЕРИОЗНО?! ТИ КАЗА,ЧЕ....СЕРИОЗНО?!-Казах изведнъж и се ухилих като идиот.Тя се засмя,а аз се изправих от леглото и се затичах из къщата и крещях.

-ТЯ КАЗА,ЧЕ МЕ ОБИЧА! УХУУУУ.....ТЯ ГО КАЗААА...КАЗА ГОООО!!!!-Виках колкото се може по - силно за да ме чуят всички....Най - вече Крис. Отидох на бегом в кухнята. Всички бяха там.Дори и Джесика.

-Какво си се развикал като луд бе?-Каза Стивън и аз се усмихнах.

-Джесика каза,че ме обича!-Казах гордо и я придърпах към себе си.-Видя ли Крис! Тя не те обича! Тя обича мен! Казвала ли го е на теб?! Не,не мисля! А на кого го каза?! Точно така! На Майк!-Казах и се посочих с пръст. Всички се засмяха само Крис си сложи ръка на сърцето и се направи на съкрушен.

-Джесика,любов моя това вярно ли е?!-Каза той и се приближи до нея,но аз я придърпах по - близо до себе си.-Знаеш,че те обичам нали?! Ти си ми всичко! Ти си целия живот! Не мога без теб!-Извика той,а Джесика се засмя и падна на земята.Всички я последваха,а аз гледах Крис на кръв.

-Ако я доближиш кълна се,че...-Казах,но тя ме прекъсна.

-Стига Майк! Крис,добре си играеш ролята,но стига вече!-Каза тя.

-Каква роля?-Казах и все още не бях отделил погледа си от Крис,а той едвам се сдържаше да не се засмее.

-Майк,спри да гледаш Крис на кръв и ми обърни малко внимание!-Каза тя,аз моментално извъртях погледа си към нея.

-С Крис само разигравахме сценка за да ревнуваш! Няма нищо между нас!-Каза и избърса сълзите си от смях.

-Но,но вие се...И аз...-Опитах се да кажа нещо,но не можах.

-Само сценка,брат! Няма нищо между нас,а и едва ли бих излизал с нея!-Каза и посочи към Джес.

-Моляяя?!-Каза тя и сложи ръцете си на кръста.

-Не се обиждай де! Не бих излязъл със сестра си! Та ти си ми сестричка!-Каза той и я прегърна и тя му отвърна.

-Ооо,колко трогателно,ноо....-Казах и отделих Джесика от Крис.-Внимавай!-Казах злобно и той вдигна ръцете си в знак на защита.

-Хайде стига! Гладна съм!-Каза тя с тънко гласче.

-Както винаги!-Казахме всички,без нея,в един глас.

-Я,млъквайте!-Каза тя и се засмяхме.

-Ще поръчам пица!-Каза Ник и грабна телефона.

-Ще избера филма!-Каза Джейк и отиде в хола.

-Какви пуканки искате? С карамел,с шоколад,със сол или с масло?-Попита ни Стивън.

-С масло!-Извикахме всички в един глас.

-Добре!-Каза той и извади един пакет с пуканки,а Джес извади взе купа.

След малко пицата дойде и ние за 10 минути я изядохме.Добре,че Ник поръча 2 иначе Джесика щеше да ни убие.След като се наядохме седнахме в хола и гледахме филма,който Джейк беше избрал.

С три думи: Денят мина перфектно!

Бележка от автора:

Съжалявам ако има грешки! :)

Continue Reading

You'll Also Like

34.9K 1.2K 40
(!) ИСТОРИЯТА Е ПРЕВОД! (!) ВСИЧКИ ПРАВА ПРИНАДЛЕЖЪТ НА exxxyR Какви са шансовете да се преместиш в нов щат и да заживееш с най-привлекателното семей...
4.4M 24.1K 10
Адам Эддингтон - молод, богат, успешен и невероятно красив. Девушки готовы пойти на все, чтобы оказаться рядом с ним. Однако любые отношения с женщи...
145K 5K 45
Тя е типичната богаташка дъщеря. Животът ѝ, след проваления брак по сметка, се преобръща - замесва се с Мексиканския картел и се увлича по високите с...
88 10 5
Kıza bir telefon gelir ve doğumda karıştığını öğrenir. Bir süre sonra DNA testi yapılmıştı ama kız reşit olduğu için onlara gitmemişti ama onları ar...