Fata cu părul de foc (finaliz...

siennaindadark által

22.5K 1.8K 370

A reuşit să treacă peste toate obstacolele. Niciodată nu s-a plans de durerea ce îi devora sufletul. Şi-a pie... Több

SCORPIONII NEGRI
SUSPICIUNI
COŞMARUL
DAMON
VECHIUL EL
PETRECEREA
O SPIOANĂ?!
PLANUL DE SEDUCȚIE
DURERI DE CAP. ÎNTÂLNIRE AMICALĂ
CRED CĂ GLUMEŞTI !
SE POATE?! non-capitol
ILUZIA
SĂ MOR! AIA E ROŞCATA??
FURIE ŞI SĂRUT
RĂPIREA
SECHESTRATĂ LA DOMICILIU
PRIETENE??
PIZZA CU GUST DE PANICĂ
JOACA
CĂUTĂRI FĂRĂ REZULTAT
JOCURI PERICULOASE
PISTE FALSE
DOMINARE
VREI SĂ INTRI?
DAMON -continuare
OPERAȚIE À LA ALEXIS. PURUL ADEVĂR.
TIMPUL LE REZOLVĂ PE TOATE
FRUSTRĂRI
LOGODNICA
ÎNCEPUTUL DEZLĂNȚUIRII
DEZLĂNȚUIREA
O FĂRÂMĂ DE SPERANȚĂ
ANUNȚ/ MULȚUMIRI

FOCURI ÎNCRUCIŞATE

506 41 23
siennaindadark által

Se aşeză pe o parte lângă ea , sprijinindu-se în cot. Cu cealaltă mână îi dădu părul de pe față şi o privi atent. Avea ochii închişi şi suspină adânc. Îi deschise şi înghiți în sec.

-Andy...şopti ea .
-Da, iubito.
-O să te sărut.

Andy o privi surprins, dar se aştepta oarecum la reacția ei. Se ridică şi adoptă o poziție turcească . Alexis îl imită. Timp de câteva secunde se priviră în ochii. Simțea că timpul s-a oprit în loc şi de abia acum realiză cât de frumos era. Îi venea să îi mângâie obrazul, dar se abținu din greu. Aceaşi culoare a ochilor o avea şi Christian. Dar el...el era diferit. Emana pericol şi masculinitate la fiecare pas , cu fiecare privire. Îi era teamă că s-ar putea îndrăgosti de el, asta dacă nu o făcuse deja. Adică...Pe bune acum! Brunetul era un demon atrăgător şi misterios. Avea personalitate pe măsură şi fizicul îi ajuta enorm de mult. Era un magnet pentru femei, iar ea făcea parte din ele. Îşi coborî privirea spre buzele lui. Brunetul o văzu cum îşi apropie buzele de ale sale şi înghiți în sec. O să o facă! O,Doamne! O să îl sărute de bună-voie. Era parcă un vis devenit realitate. Dar ea îl săruta pe Andy, nu pe Christian. Oare îl mai iubeşte pe vechiul el? Oare ea îl visează ? Sau l-a uitat? Dacă îl urăşte ? Oare cum va reacționa când îi va spune că el este de fapt Christian? Înlătură aceste gânduri negre şi se axă pe prezent. Roşcata este în camera lui şi este pe cale să îl sărute. Alexis închise ochii şi îi atinse buzele delicat. Îşi duse o mână spre ceafa lui , iar cu cealaltă îi cuprinse obrazul. Sărutul era unul timid, delicat, dar Andy simțea că înnebunea chiar şi din cauza acestui sărut. Îşi înfipse şi el delicat mâinile în părul ei şi adânci sărutul. Alexis simțea că plutea. Îşi desprinse buzele şi îl privi încercând să îşi dea seama ce gândea. Bărbatul îşi ridică o mână şi o întinse spre roşcata. Aceasta se feri şi închise ochii. Va da în ea? Nu i-a plăcut sărutul? Tresări când simți o atingere delicată pe obraz. Nu deschise ochii. Avea de gând să se bucure de atingerea lui. Poate era ultima de care se va mai bucura din partea lui. Simți apoi o mână pe spate , ca imediat după să fie lăsată pe spate, corpul ei fierbinte atingând salteaua tare. Îl simți apoi cum se pune lângă ea. Înghiți în sec. Poate va regreta asta a doua zi, dar în seara asta se va bucura de căldura corpului lui Andy. Îşi înclină corpul spre dreapta şi îşi strecură un picior printre ale lui. Îl simți tresărind şi zâmbi în sinea sa. Îşi aşeză apoi capul şi o mână pe pieptul lui . Îi putea simțea respirația cum devenea din ce în ce mai accelerată.

-Noapte bună, iubito!

Alexis simțea cum o trec fiorii pe şira spinării. Cu toate că l-a mai auzit alintând-o în felul acesta, acum era diferit. Era spus cu ...dragoste? Nu! Era imposibil.

-Noapte bună ! şopti ea.

Se ghemui la pieptul lui şi oftă adânc. Oare a fost o greşeală? Simțea că , oarecum, a trădat iubirea ei pentru Christian, chiar dacă el a trădat-o pe ea. Nu trebuia să aibe remuşcări,dar era dureros ceea ce făcea. Ea îl sărutase de bună voie. Simțea că mai avea puțin şi plângea. Dar nu pentru partida de mai devreme . Nu, nu! Aia a fost mai mult o eliberare a frustrăriilor şi a stresului adunat. Dădu drumul lacrimilor nemaiputând să se abțină. Simți cum mâna lui Andy îi mângâie creştetul capului. Ştia că nu îi va spune nimic. Nu îşi aveau rostul cuvintele. Atingerea bărbatului o calmă şi o purtă în lumea viselor. Andy continuă să îi mângâie părul. Părea un îngeraş când dormea. Chicoti usor. Un îngeraş cu cornițe şi codiță. O sărută pe frunte şi oftă. Încă puțin şi o va avea. În seara asta i-a avut doar trupul. În curând îi va devora şi sufletul.

*După o oră*

Îşi închise ochii pentru a mia oară pentru a-l lua somnul, dar fără rezultat. Tocmai când să se substragă de sub roşcată, o auzi suspinând în şoaptă ca apoi să o simtă cum tresare. Îi mângâie fruntea şi sesiză că avea pielea fierbinte. Îşi păstră calmul şi o privi mai atent. Îşi dădu seama că roşcata îşi mişca buzele, dar nu auzea nimic. Îşi apropie urechea de buzele ei.

-Christian...o auzi el murmurând.

Îl visa? Se simțea vinovat pentru faptul ca el încă este prezent în inima ei. Ea trebuia să îl uite. Cum putea să îl mai iubească după ce i-a făcut?

-Christian, iartă-mă...o auzi el suspinând.

Îşi cerea iertare? Dar pentru ce? Oare dacă o va întreba, îi va răspunde ?

-Iubito, pentru ce să te iert? îi şopti el la ureche.

Dar răspunsul nu întârzie să apară în timp ce îi mângâia uşor fruntea.

-Pentru că l-am sărutat!

Andy încremeni când auzi răspunsul roşcatei. Îi părea rău că l-a sărutat în loc să îi pară rău pentru partidă? Ciudată situație! Continuă să îi mângâie părul până când adormi şi el.

*Dimineața -ora 11:45*

Simțea că este zguduit, dar era atât de bine în pat. Se foi puțin şi simți cum ceva i se zbate între brațe. O , nu! Deschise doar un ochi şi o văzu pe roşcată cum încerca să iasă din strâmtoarea brațelor sale. Închise ochiul şi se împinse şi mai mult în ea. Primi drept răspuns un pumn în stomac. Din cauza durerii, deschise ambii ochi.

-Aaa, acum te-ai trezit? îl privi ea încruntată .
-Bună dimineața! murmură el.

Alexis încremeni. Vocea lui răguşită îi trimitea fiori în tot corpul.

-Ți-a păpat pisicuța limba? chicoti el.
-Ha ha. M-am spart de atâta râs. Dă-mi drumul? Mi-e foame!
-Hai, slăbănoago! Credeam că revenim la sentimente mai bune!
-Credeai prost!

Alexis reuşi să scape de tortura brațelor, dar simțea cum corpul ei regretă evadarea. Vroia să îi simtă căldura corpului, să îi simtă sufletul. Luă din dulap lenjerie curată, o pereche de pantaloni scurți şi un tricou mai larg şi deschise uşa cu gândul să facă un duş. Țipă şocată când dădu nas în nas cu Roseline.

-Bună dimi! strigă blonda entuziasmată.
-Nu-i aşa bună! scuipă roşcata.
-Auci! Te-a ținut frățiorul treaz toată noaptea ? ridică ea sugestiv din sprâncene.
-Ce? Cum de...
-S-a auzit! o întrerupse Roseline. De fapt, cred că v-a auzit tot blocul. Şi?
-Şi ce? întrebă nedumerită Alexis.
-Cum a fost? o privi blonda curioasă.
-Cum ce să fie?
-Aoleu! De ce nu spui odată?
-Dar ce să spun? se prefăcu ea că nu ştie nimic.
-Aargh! Spune-mi şi mie ! se milogi Roseline de ea.

Alexis zâmbi şi păşi spre baie. Nu avea de gând să spună nimănui. Dar dacă le va spune el? Neah...Până la urmă , cui îi pasă?! Se dezbrăcă rapid şi intră în cabina de duş. Lăsă apa să curgă şi tresări când apa fierbinte făcu contact cu pielea ei. Înhăță gelul de duş pe care îl folosise şi data trecută. După ce termină duşul, se îmbrăcă şi ieşi din baie. Se îndreptă spre bucătărie, unde îi găsi pe Andy şi pe Roseline aruncând tot felul de alinente în ei.
Alexis îi privi amuzată din prag cu brațele încrucişate. Andy o zări cu coada ochiului şi, atunci când blonda aruncă cu făină în el, acesta se feri, iar pulberea albă o acoperi cu totul pe roşcată.

-Blondooo! țipă Alexis. Ai face bine să fugi!

Andy izbucni în râs, în timp ce roşcata o alerga pe blondă în jurul mesei. Înhăță din grabă un bol cu maioneză, dar alunecă pe nişte lapte vărsat, iar bolul ateriză în capul lui Andy. Cele două fete încremeniră timp de câteva secunde, după care dădură drumul unor râsete care umplură încăperea. Alexis se apropie de el şi , după ce îşi trecu degetul prin părul lui, îl băgă încet în gură scoțind un geamăt de plăcere. Andy o privi înnărmurit şi aproape se înnecă când o auzi.

-Ai un gust bun! îi şopti ea la ureche.

Andy o privi uimit şi se apropie şi el de roşcată, în timp ce îi făcea semn blondei să îi paseze un bol cu sos de roşii.

-Nu mai spune! îi şopti şi el.

În secunda următoare , Alexis se trezi cu bolul în cap. Țipă de nervii şi îşi încordă pumnii. Îl văzu apoi cum îi imită şi el gestul, după care să se strâmbe.

-Tu nu eşti bună! rânji el.

Roseline îi privi amuzată pe cei doi şi se decise să intervină înainte ca lucrurile să degenereze.

-Snyd...îşi astupă gura cu mâinile înainte ca să termine de rostit numele.

Alexis se uită la ea şi rămase blocată. Snyd?! Ce dracu e asta? Snyd..Snyd...Se înspăimântă şi îi privi pe Andy. Acesta , la rândul său o privi rece. O va rezolva mai târziu pe blondină. Acum spera din tot sufletul ca roşcata să nu îşi dea seama că el este Snyder! Dar la naiba! Aici era vorba de ea! Ştia că îi mergeau rotițele ca unse. Mai ceva ca un Ferrari în Formula 1! Roşcata încercă să-şi dea seama de cuvântul rostit de blondă uitându-se în continuare la el. Snyd...Snyd...Snyder! Vroia să spună Snyder. Se întoarse apoi spre blondă şi o privi încruntată.

-Ce ai vrut să spui? o întrebă Alexis calmă.
-Ce? Ăăă..Am vrut să zic că ar trebui să jucăm " Snyduramalipitic". încercă Roseline să îşi repare greşeala.

Alexis o privi suspicioasă, ca imediat dupa să izbucnească într-un râs isteric. Dar nu era râsul ei. Era unul de nervi! Îşi bătea joc de ea? Credea că o va fraieri în față? Ştia că vroia să spună Snyder, dar de ce ar minți-o? Dar dacă chiar spunea adevărul? Argh! De ce e totul atât de complicat?

-Şi ce ,mă rog, înseamnă...
-Snydumalitipal? Ăă...e un joc...Da, un joc! încercă blonda să se convingă chiar şi pe ea.
-Parcă ai spus "Snyduramalipitic" ! o privi roşcata bănuitoare.

Andy îşi dădu seama că gluma se îngroaşă şi se decise să intervină.

-Fetelor, fetelor! îşi puse el brațele în jurul umeriilor lor. Cu toate că mi-ar face plăcere sa vă văd cum vă spargeți dinții, eu mor de foame!

Alexis îl privi uimită. Pe bune?! Cum de se putea gândi la mâncare în momentul ăsta? Îi îndepărtă mâna şi se aşeză pe un scaun.

-Să mori tu că mori de foame? îl luă ea peste picior.
-Să mori tu la mine în brațe dacă mor eu de foame? rânji Andy.
-Hai că muriți cu toțiii! răbufni Alexander din pragul uşii. Nu mai poate omul să doarmă din cauza voastră! Ce mâncăm?
-Doamne , alt nemâncat! se plânse Alexis. Bine, băi. Fiți atenți. Puteți alege din: răbdări prăjite, sarmale umplute cu întuneric sau felie cu miros de salam . Ce alegeți?

Cei doi bărbați o priviră de parcă scăpase de la numărul 9. Se poziționară amândoi pe fiecare parte a roşcatei şi țipară în acelaşi timp.

-Caaarneee!

Alexis îşi puse mâinile peste urechi instinctiv şi se ridică de pe scaun. Îi priviră nervoasă şi începu să rânjească.

-Vreți carne , da?
-Da, da! strigară cei doi în cor

Roşcata scoase un piept de pui din frigider şi, după ce îl dezosă şi îl tranşă în felii pentru şnițele, luă din sertar piperul şi boia iute. Se uită pe furiş la cei trei şi turnă tot conținutul plicurilor în ouăle deja bătute.

-În cinci minute vor fi gata, băieți! strigă ea.

Se întoarse spre ei şi cercetă încăperea.

-Roseline unde este?
-A plecat până la părinții ei în Detroit! îi răspunse Alexander.
-Aa...Se simt bine? întrebă ea din nou.
-Da, da ! Faci alea odată? Literalmente, murim de foame! răbufni Andy.

Alexis bombăni iritată şi îşi continuă activitatea, reuşind să le termine de prăjit într-un final. Le puse apoi pe o farfurie şi se aşeză şi ea la masă, încercând să se abțină din chicotit.

-Poftă bună, băieți!
-Tu nu mănânci? o întrebă Alexander.
-Neah...Vă las pe voi să mâncați! Poate o să încerc şi eu mai tarziu!

Se abținu să nu râdă când cei doi muşcară cu poftă, fiecare din câte o bucată. Se uită la ei cum mestecau şi...nimic. Absolut nimic! Nu flăcări pe gură! Nu lacrimi în ochii! Nimic!

-Chiar vă place? îi întrebă ea mirată.
-Sunt chiar foarte bune! o felicită şatenul cu gura plină. Încearcă şi tu!

Alexis stătu câteva secunde pe gânduri. Dacă ei nu au pățit nimic, nici ea nu va păți nimic . Nu?! Înghiți în sec şi luă o bucată, încercând să-şi oprească bătăile inimii prea rapide şi tremuratul mâinii. Muşcă din carne şi o înghiți. Ar fi trebuit să o ardă limba deja. Nici nu apucă bine să se gândească şi începu să țipe urcându-se apoi pe scaun, spre amuzamentul celor 2.

-Ustulăă! Ustulăăă! Apăăă! Vleaaauu apă! țipă ea.

Băieții, însă, o priveau cu lacrimi în ochii râzând cu poftă.

-Ploştiilol! se enervă ea.

Sări de pe scaun şi fugi spre frigider. Înhăță o sticla cu suc şi o dădu pe gât. Înainte să înghită sucul, îl scuipă pe tot afară. Aciditatea îi provocă usturimi dureroase şi începu să plângă. Andy o compătimi şi luă un pahar , pe care îl umpluse cu apă.

-Haide, bea! îi înmână el paharul.

Alexis îl privi uimită, dar nu avea timp să se gândească la actul lui de caritate. Era în joc soarta limbii sale. Aproape îi smulse paharul din mână şi bău toată apa fără să respire. Andy îi mai dădu încă un pahar cu apă, pe care îl bău cu repeziciune. După ce îşi mai reveni puțin, îi privi pe cei doi şi ridică o sprânceană.

-Cum de nu ați...
-Țipat ca o fată? o întrerupse Andy. Simplu. Nouă ne place picant. Şi , ce-i drept, ne-ai nimerit!

Alexis se înjură în gând. Data viitoare le va pune zahăr.

-Da, bine, bine...Eu mă pun să dorm! îi anunță ea.

Fără să le mai aştepte răspunsurile, ieşi din bucătărie şi luă direcția dormitorului. Căută, înainte de toate , un pistol sau ceva. Găsi 2 revolvere în fundul unui sertar. Zâmbi satisfăcută şi le ascunse în sutien.După ce se schimbă într-un top scurt şi nişte pantaloni scurți, se trânti în pat şi închise ochii, intrând astfel în lumea viselor.

*Ora 22:35 *

-Alexis , ce dracu' faci ? țipă Andy la ea.
-Nu se observă? Reamenajeaz! țipă şi ea nervoasă.
-Ai înnebunit? Cu ce drept distrugi tu biblioteca?
-Cu ce drept?! Faptul că sunt închisă aici îți este de ajuns? Sau faptul că m-ai trezit că îți este foame şi vrei să îți gătesc?!
-Nu fii proastă! Dacă eşti închisă aici, asta nu înseamnă că o să stai degeaba!
-Să mori tu?! Nu îmi amintesc să fi fost servitoare sau bucătăreasă! îşi continuă ea asaltul şi dădu cu şutul în masa de sticlă.
-Eşti nebună ?! sări el lângă ea smucind-o. Ai idee cât costă?
-Nu! Tocmai de aceea o şi sparg!
-Du-te dracu' în camera ta! Dacă era după mine, nici de acolo nu ieşeai!
-Nu eşti în măsură să îmi spui ce să fac! M-am săturat! Vreau acasă!
-Nu pleci nicăieri! Şi punct!

Alexis îl privi nervoasă şi ieşi din cameră . Cine dracu se credea el? Obama? Tocmai când să intre în cameră auzi o voce cunoscută cum o striga.

-Lex?!?!

Întoarse capul şocată şi încremeni când văzu cine era pe hol.

-Chris??? Tu eşti??

Fugi spre ea şi o luă în brațe aproape sufocând-o.

-Doamne,Chris! Mi-a fost atât de dor de tine! suspină roşcata.
-Shh! Acum sunt aici! încercă ea să o calmeze.
-Am înnebunit aici! Ăştia m-au ținut închişi aici ca să mă apere de Snyder! îi explică roşcata.
-Poftim?! se miră blonda. Mie mi-a spus Alex că nu ştie unde eşti!

Se întoarseră amândouă spre şatenul ce rămase încremenit lângă uşă. Nu îi era frică de cele două care îl priveau furioase. Îi era frică de brunetul nervos ce privea toată scena stând la intrarea în living.

-Ce se întâmplă aici? întrebă Andy cu un calm care îi mască furia ce avea să se dezlănțuie cât de curând.

Cele două se întoarse nervoase spre el şi îl întrebară în acelaşi timp.

-Care din voi e Snyder?

Andy se crispă pentru o secundă după care dădu drumul unui hohot de râs.

-Ce glumă bună! Pentru moment am crezut că vorbiți serios!
-Tot fraier eşti! scuipă Christine. Unul din voi este Snyder! se întoarse spre Alexander. Şi unul Snake! Acum, nenorociților, care cum e?

Andy o privi sfidător. Amândouă erau deştepte. Foarte deştepte. Dar avea de gând să le facă să tacă.

-Stai puțin, Chris! Cum adică unul e Snyder şi unul Snake? De fapt...Roseline a menționat un "Snyd" de față cu Andy azi de dimineață...Dar tu de unde ştii?

Christine rânji şi îl privi pe Alexander.

-Am fost la abatorul părăsit a lui Mackenzie! zâmbi ea. Am aflat nişte lucruri interesante. Cum că Snyder te-a răpit...Cum că unul pe nume Lecter şi altul libidinos te-au răpit...Bine că libidinosul zace pe undeva.
-Deci tu l-ai omorât! îi scăpă lui Alexander.
-Bă, voi sunteți proşti?? răbufni furios Andy. Întâi aia, şi acum tu. Felicitări! Încuie dracu' uşa şi închide-o pe blondă undeva. De cealaltă mă ocup eu!
-Deci tu eşti Snyder! realiză roşcata. Şi tu! se întoarse spre Alexander. Tu trebuie să fii Snake!
-Gata cu poveştile! Anul ăsta, Alex!

Alexis şi Christine se uită una la cealaltă şi se puseră spate în spate. Ştiau foarte bine că holul era îngust, iar loviturile trebuiau să fie rapide şi puternice.

-35! îi şopti Christine roşcatei.

Alexis şopti un " ok". Deci prietena ei avea pistoalele la ea. Încărcate. Îl privi pe Andy cum îşi miscă încet umărul stâng. Deci o va lovi cu stânga. Zâmbea în sinea sa şi , când brunetul încercă să o lovească cu pumnul stâng, aceasta îi pară lovitura şi îl lovi cu pumnul drept în stomac. Acesta se dădu în spate. Îl lovise rapid şi puternic. Bun aşa! Nu va avea milă de ea! Christine, în schimb îl atacă prima pe Alexander. Ştia că şatenul va avea reflexe încete din cauza alcoolului. Norocul ei. Îi dădu un croşeu de stânga în stomac, ca imediat după să îi aplice un al doilea. Loviturile puternice îi crease şatenului o stare de vomă, şi, fără să mai stea pe gânduri, se aplecă într-o parte şi vărsă tot alcoolul consumat.

-Yaack! replică Christine dezgustată.

Alexis îşi dădu seama că adversarul blondei dăduse la boboci, dar asta era de rău. Acum că idiotul vomitase, îşi va reveni din beție. Se concentră la rivalul ei, care încerca să îi dea cu pumnul în ficat, şi se feri, lăsându-se într-o parte. Dar când reveni la poziția inițială, fu luată prin surprindere cu un şut în tibie. Christine auzi geamătul de durere al prietenei sale şi veni cu o idee.

-Lex, când îți zic eu...făcu ea o pauză şi îi dădu un şut în stomac şatenului care încă vomita. Când îți zic eu, te pui într-o parte şi te apleci.
-Înțeles! reuşi roşcata să spună.

Aceasta mai primi un pumn de la brunet şi nu se lasă mai prejos. Îi dădu un pumn în nas, iar Andy se aplecă din cauza durerii. Şansa ei! Îl apucă de umeri cu ambele mâini şi îl lovi cu genunchiul în stomac, repetând lovitura de mai multe ori. Andy încercă să scape şi o mai lovi încă o dată în tibie. Alexis scânci de durere şi se dădu înapoi.

-Acum,Lex!

Roşcata se puse într-o parte şi se aplecă în spate. O simți pe Christine cum se pune cu spatele pe al ei, ca imediat după, blonda să îl lovească cu şutul în maxilar pe brunet. Se rotiră toți în aşa fel încât Alexis să fie față în față cu Christine, iar Andy cu Alexander.

-Gata joaca! replică plictisită blonda.

Scoase rapid două pistoale ce erau pitite în partea de sus a rochiei, urmată apoi de Alexis, care scoase şi ea pistoalele. Cei doi nu se lăsară mai prejos şi scoase şi ei câte două pistoale de la spate. Fiecare avea câte un pistol îndreptat spre două persoane. Alexis spre Andy şi Alexander , Christine la fel, Andy spre Alexis şi Christine, iar Alexander tot spre ele.

-Dacă mişcă vreunul , ați încurcat-o! tună Alexis.
-La fel şi voi!

Se auzi brusc o împuşcătură, iar toți încremeniră.

-De ce? se auzi o voce stinsă.

*Nota lui moi*
Hey, lume. Pană de idei...ehh..plus căldura. M-am decis să vă încânt cu încă un capitol. Sper ca a iesit ok...well..whatever...o sa urmeze un capitol taaareee...zic eu. Dedic acest capitol lui DanaBantas . Este o onoare pentru mine, doamnă scumpă. Vă mulțumesc pentru susținere! Sper că s-au ars! :)) Şi vă mulțumesc şi voua celor care îmi citiți prostiile. Şi am şi eu o chestie. Asa cum eu ma stresez dracu si o zi ca sa scriu, puteti să vă rupeți din timpul vostru 2 minuțele şi sa lăsați un amărât de comment. Hai mersi. Anticipat.

Multuuu :*
Sienna vă pupăceşte

Olvasás folytatása

You'll Also Like

14.9K 2.4K 17
În umbra unui trecut tulburător, Evelyn Martinez se întoarce în orașul care i-a marcat destinul. Aici, îl întâlnește pe Kai Martin, un străin misteri...
1.9K 281 59
Când o necunoscută grav rănită și cu amnezie îți apare noaptea, la ușa cabanei din creierii munților, cum ți se schimbă viața?
899K 49.7K 45
Seria "Inima de înger". Volumul 1 Angel White , o copila de 19 ani care a suferit cat pentru o mie de vieti. Viata s-a jucat cu ea in toate felurile...
3.6K 184 19
" - Deci asta a fost? răcoarea cuvintelor sale mi-au intrat adânc in suflet amorțindu-l si mai tare. Ai de gând să devii o simplă stea, oferindu-le o...