Fata cu părul de foc (finaliz...

By siennaindadark

22.5K 1.8K 370

A reuşit să treacă peste toate obstacolele. Niciodată nu s-a plans de durerea ce îi devora sufletul. Şi-a pie... More

SCORPIONII NEGRI
SUSPICIUNI
COŞMARUL
DAMON
VECHIUL EL
PETRECEREA
O SPIOANĂ?!
PLANUL DE SEDUCȚIE
DURERI DE CAP. ÎNTÂLNIRE AMICALĂ
CRED CĂ GLUMEŞTI !
SE POATE?! non-capitol
ILUZIA
SĂ MOR! AIA E ROŞCATA??
FURIE ŞI SĂRUT
RĂPIREA
SECHESTRATĂ LA DOMICILIU
PRIETENE??
PIZZA CU GUST DE PANICĂ
JOACA
CĂUTĂRI FĂRĂ REZULTAT
JOCURI PERICULOASE
PISTE FALSE
VREI SĂ INTRI?
FOCURI ÎNCRUCIŞATE
DAMON -continuare
OPERAȚIE À LA ALEXIS. PURUL ADEVĂR.
TIMPUL LE REZOLVĂ PE TOATE
FRUSTRĂRI
LOGODNICA
ÎNCEPUTUL DEZLĂNȚUIRII
DEZLĂNȚUIREA
O FĂRÂMĂ DE SPERANȚĂ
ANUNȚ/ MULȚUMIRI

DOMINARE

515 46 21
By siennaindadark

*Citiți pe propria răspundere.  +18*

Andy o eliberă şi se aşeză deasupra ei.

- Nu vrei? Lasă că te fac eu să vrei!

Întinse mâna şi aprinse veioza de pe noptieră. Vroia să o vadă. Să o privească în timp ce o savura. Se lăsă cu toată greutatea peste corpul ei firav şi începu să o muşte de maxilar,simțind-o cum se zbate sub el. O ignoră şi începu să rânjească când îi simți unghiile în omoplați. Urcă cu buzele spre ureche şi începu să îi sugă lobul ca imediat după să îşi înfingă dinții scoțind un țipăt de la ea.

-Dă-te! Idiotule! Ce dracu te-a apucat ? Nu vreau să te sărut! urlă ea.

Andy o ignoră şi îi prinse cu putere încheieturile .

-Andy! Eşti surd? începu ea să se zbată. Dă-mi drumul!

Părea că nici nu o aude . Vroia doar să o pedepsească. Să o facă să  ardă de dorință şi să țipe de plăcere. Vroia să o posede cu totul. Să o domine şi să-i arate că nimeni nu îi refuză dorințele. Să o facă să înțeleagă că e doar a lui. Că nimeni nu o va face să se simtă atât de bine. Îi ridică mâinile deasupra capului şi o privi în ochii. Buzele lui erau la câțiva milimetrii distanță de ale ei.

-Sărută-mă! îi şopti el.

Alexis înghiți în sec când aerul fierbinte ,ce îi ieşea brunetului printre buze, îi izbi fața făcând-o să tremure. Îi privi ochii şi se înspăimântă. Putea observa în ochii lui poftă. Poftă şi dorință.

    -Andy...şopti ea speriată.
    -Ți-am zis să mă săruți! se auzi vocea lui tunând în încăpere, perturbând liniştea.
    -La dracu'! Nu! se răsti ea privindu-l furioasă.

Ce? Credea că dacă se va dezbrăca şi se va da mare cu corpul ăla perfect şi ochii ăia minunați...şi buzele ispititoare..Ce credea? Că îi va ceda? Niciodată! Ea nu vroia să îl muşte de buze. Nu vroia să îl domine. Nu! La naiba!
    Îl observă cum rânjeşte şi înghiți în sec. A dat de dracu'! Încercă să scape,  dar dobitocul era prea greu. 

     -Mă săruți acum?
     -Du-te dracu' ! îi şopti ea ca imediat după să-l lovească cu genunchiul în zona sensibilă.

Andy se enervă din cauza durerii, dar nu îi dădu drumul.

    -O să regreți! mârâi el.

A vrut pedeapsă?! Îi va da el pedeapsă. Se năpusti asupra gâtului ei şi prinse o porțiune din pielea fină. Alexis țipă în momentul în care Andy trase cu dinții de piele. Îşi înfipse unghiile în spatele lui din cauza durerii. Andy muşcă cu putere până simți cum gustul de fier fierbinte îi invadează gura. Linse porțiunea muşcată,dar apucă imediat o altă secțiune şi de data aceasta muşcă şi mai tare. O simți sub el cum se zbate şi respirația ei haotică cum îi lovea obrazul. O apăsă dur în salteaua tare și gemu puternic când unghiile ei îi  săpă spatele lăsând dâre roşiatice în urma lor. Era excitat la maximum şi vroia să o devoreze precum un lup flămând. Se pare că roşcata uitase câtă plăcere carnală îi oferise el înainte să se despartă. Era ca o fiară în pat, iar el nu mai era Christian. El este Andy. Şi în noaptea asta va dezlănțui fiara. O va face să urle de plăcere.
  Îi lăsă gâtul şi o privi. Era nervoasă. Excitată . Dornică. E doar a lui, o sălbatică ce trebuia devorată şi iubita pana la extrem . Să îi posede trupul şi sufletul obligând-o să îl accepte. Şi va reuşi. Coborî privirea şi îi urmări sanii ce i se zbat cu furie . Îşi trecu limba peste buzele uscate şi flămânde. O vroia atât de tare. Îi eliberă mâiniile şi el se sprijini în coate încadrându-i fața cu ale sale.

    -Mă săruți acum? şopti el.

O arsura îi traversă obrazul şi rânji, ochii sclipindu-i de dorință carnală. Palma care i se imprimă în piele îl descătuşă şi îl făcu să vrea mai mult. Piele peste piele. Fără atingeri romantice, fără şoapte de iubire. Doar plăcere. Doar posedare. Pieptul îi vibră în urma mârâitului scos şi îi sfâşâi tricoul. Alexis icni surprinsă şi îşi acoperi ruşinată sânii. Brunetul lăsă tricoul deoparte şi îi smulse mâiniile , pe care i le puse pe lângă corp. Se aşeză pe abdomenul ei şi îi strânse brațele cu picioarele sale. Alexis îl privi şi , totuşi , nu putea să reacționeze.  Toate cuvintele din mintea ei dispăruseră . Era fascinată de animalul ce sălăşuia într-un corp de zeu.   Icni surprinsă când îl văzu cum îi rupe tricoul în fâşii lungi. Înghiți în sec şi se rugă în mintea ei ca lucrurile să nu degenereze. Era deja prea mult pentru ea şi simțea că va leşina în orice moment din cauza senzațiilor necunoscute care îi străbăteau tot corpul. Andy rânji pervers şi îl luă o mână pe care o legă de pat cu fâşia ruptă. O strânse atât de tare, încât Alexis scânci din cauza nodului prea strâns. Îi legă rapid şi cealaltă mână, procedând la fel şi cu picioarele. Se ridică din pat şi contemplă tabloul din fața lui. Amazoana lui cu piele catifelată. Sălbatica cu corp de zeiță. Îşi frecă palmele satisfăcut. Se aruncă apoi cu toată greutatea peste ea aproape strivind-o. O muşcă din nou de gât şi o simți cum încearcă să scape. Zâmbetul lui se imprimă pe pielea ei ca imediat după să simtă cum roşcata înghite de poftă. Ştia foarte bine cât de tare o excitau partidele sălbatice. Nu uitase. Îi privi buzele cărnoase şi le apropie pe ale lui . Le linse cu poftă ca imediat după să tragă cu dinții de cea de jos. O simți cum îşi ține respirația şi trase şi mai tare. Îşi mută apoi buzele spre ureche trăgând de ea cu poftă. Alexis simți cum inima amenința să îi străpungă pieptul. Andy coborî cu limba spre gât lingând firicelele de sânge ce musteau în jurul muşcăturilor. Alexis şuieră din cauza usturimii şi îl urmări fascinată. Brunetul trasă cu limba un traseu de la gât până la sfârcul drept, lăsând în urma ei o dâră fierbinte care îi ardea roşcatei pielea.  Țipă de durere când bărbatul îi muşcă sfârcul cu putere. Simțea mii de înțepături şi suspină adânc. Bărbatul îi atacă şi celălalt sfârc, făcând-o să țipe şi mai tare.
   Îşi ridică capul şi rânji la semnele făcute. O privi şi îi citi în privire că vrea mai mult. În timp ce o privea, îi rupse cu rapiditate slip-ul negru ce îi acoperea feminitatea. O observă cum suspină de dorință şi trasă cu limba cerculețe pe tot abdomenul. Coborî apoi cu limba pe clitorisul ei şi o tachină puțin, simțind-o cum tremură. Fără să o anunțe , îşi înfipse dinții în umflătura plină cu mici terminații nervoase şi trase de ea. Alexis țipă de durere şi încercă să se zbată. Dar nu reuşea din cauza legăturiilor. Simțea cum lacrimile amenințau să iasă la suprafață. Vroia să vorbească, să urle la el, dar nu putea; de parcă o forță mistică îi subjuga conştiința. În timp ce trăgea cu dinții de clitoris, o penetră rapid cu două degete. Le scoase încet ca imediat după să continue asaltul rapid şi brusc asupra feminității ei. Era pregătită pentru el . Tot corpul răspundea atingeriilor lui animalice.

     -A...An...Andy...te...te rog...suspină Alexis.

Ştia ce îl ruga. Vroia să îl simtă. Dar el avea alt plan. Trebuia să îi arate că este a lui. Corpul ei îl acceptă, chiar şi împotriva voinței ei. Îşi dădu seama că mai are puțin până la orgasm şi se ridică. Îi zâmbi inocent şi o privi în timp ce îşi dădea boxerii jos. Masculinitatea lui era tare precum piatra şi gata de asalt. O surprinse cum îi cerceta fără ruşine fiecare centimetru de piele .  Roşcata îşi dădu seama că a fost surprinsă în flagrant şi îşi mută rapid capul în partea opusă. Nu îl putea vedea , dar putea dă parieze că rânjea în momentul ăsta în timp ce îşi punea prezervativul . Se felicită în gând  când auzi sunetul ruperii ambalajului. Simți apoi cum patul se lasă şi îi simți corpul între picioarele ei. Țipă de durere atunci când o pătrunse rapid. Durerea o sfâşâia pe din două şi simțea cum tot corpul este invadat de căldură. Se înjură în gând şi îşi mustră corpul din cauză că a cedat prea uşor. Țipă din nou mai tare când Andy o pătrunse rapid,  brutal şi adânc. Îi simți o mână pe sânul drept şi icni când acesta strânse cu putere. În acelaşi timp ,  îi simțea cealaltă mână cum se înfingea în carnea moale a şoldului ei stâng. Andy mări ritmul. O pătrundea rapid şi brusc şi o tortura când îşi scotea  masculinitatea încet până când ajungea din nou la intrarea în templul ei fierbinte şi catifelat. O pătrunse si mai rapid făcând-o să țipe . Îşi scoase masculinitatea şi aruncă prezervativul lângă pat. Îşi puse rapid altul şi se aseză din nou deasupra ei.

    -O să îți dau drumul ! Dar dacă încerci ceva greşit,  o să fie şi mai rău! Ai înțeles? şopti el răguşit.

Alexis îşi mişcă capul frenetic . Să o  creadă el! Vroia să scape de noduriile alea, dar vroia şi să îi arate de ce era în stare.  Nodurile erau prea strânse şi putea să jure că o să se aleagă cu vânătăi. Andy îi desfăcu pe rând fâşiile de material şi o ridică din pat. Erau acum amândoi în picioare,  față în față,  corp lângă corp. Alexis profită de ocazie şi îi dădu un pumn în maxilar. Andy rânji ,ducându-şi mâna spre zona lovită, şi o trase de mâna stângă spre el. Roşcata ripostă şi îi mai dădu un pumn în stomac. A fost luat pe nepregătite şi luă haotic guri mari de aer.  Îl văzu cum se încovoaie din cauza impactului şi se întoarse spre uşă. Începu să alerge, dar simți cum ceva o apucă de păr şi căzu pe podea. Icni de durere şi işi puse mâiniile în cap când brunetul o trase de păr ridicând-o în sus. Cu mâna încă în părul ei,  o privi precum un prădător îşi analizează victima. Îşi linse degetul mare de la cealaltă mână şi contură apoi cu el buzele roşcatei. Aceasta linse degetul, şi zâmbind, îşi înfipse dinții în deget. Andy rânji şi o trase şi mai tare de păr. Alexis îşi strânse pumnul şi îl lovi în stomac. Tuşi din cauza pumnului şi îi prinse încheietura şi, strângând-o , îi duse mâna spre buzele sale. Îi supse fiecare deget . Îi muşcă încheietura şi adânci muşcătura când îl lovi din nou în stomac. O întoarce dintr-o smucitură cu spatele la el.  Alexis îl lovi în gleznă şi îi simți brațele precum o menghină. O întoarse cu fața spre el şi îi citi în privire pofta. Poftă de el.  Andy cedă tentației şi, înfingându-şi o mână în părul ei,  o sărută cu frenezie. La rândul ei,  Alexis îşi împleti degetele cu părul lui,  trăgând cu putere de el, şi îl sărută şi ea. Nu mai era vorba de romantism. Uitase demult de vorbe dulci şoptite la ureche. Vroia ca el să o posede. Să o domine. Andy îşi băgă cealaltă mână între picioarele ei  şi o penetră ,  de data aceasta,  cu trei degete,  trăgând-o în acelaşi timp cu brutalitate de păr. Roşcata țipă în gura lui şi îl trase şi ea şi mai tare. Pieptul lui vibră din cauza unui mârâit înnăbuşit şi o trânti de perete brutal. O întoarse apoi brusc cu spatele,  şi punându-se în genunchi,  o muşcă de fese. Se ridică apoi,  şi o aplecă puțin. O pătrunse pe la spate cu putere, încât Alexis se văzu nevoită să îşi folosească toată forța pentru  a se sprijini cu mâiniile de perete. Țipă când începu să o penetreze frenetic.  Simțea cum genunchii i se înmoaie când Andy îşi înfipse mâna în părul ei, trăgând de el cu forță. O durea foarte tare şi era sigură că o va lăsa cheală. Andy o trase şi mai tare în timp ce se împingea în ea. Cu cealaltă mână o plesni peste fese. O pălmui şi mai tare când o auzi cum geme. Nu vroia asta. Vroia să o facă să țipe. O penetră atât de brutal încât Alexis țipă de durere. Brunetul mări ritmul şi simți cum amazoana lui mai avea puțin şi ajungea la orgasm. Alexis simțea cum stomacul ei se strânge precum un ghem şi se prăbuşi dând drumul unui orgasm cosmic. Andy o urmă şi el la câteva secunde. Aruncă prezervativul lângă celălalt şi o luă pe roşcată în brațe aşezând-o cu grijă pe pat. Se aşeză pe o parte lângă ea , sprijinindu-se în cot. Cu cealaltă mână îi dădu părul de pe față şi o privi atent. Avea ochii închişi şi suspina adânc. Îşi deschise ochii şi înghiți în sec.

    -Andy...şopti ea .
    -Da, iubito.
     -O să te sărut.

*Nota autorului-adică moi*

Hei, lume! Oficial mi-am dat sufletul scriind acest capitol. Acest capitol este creat cu ajutorul îngeraşului meu,rozalia2015 . Fără ajutorul ei nu aş fi putut să îl scriu. Îți mulțumesc, scumpo. Capitolul îți aparține. Vă mulțumesc şi vouă pentru vizualizări şi voturi...900 băăăii!!!! Taaree!

Multuu:*
Sienna vă pupăceşte

Continue Reading

You'll Also Like

146K 7.8K 52
Dar dacă a fost mereu invers? Dacă femeia este negrul din sufletul bărbatului și bărbatul este albul din sufletul femeii? Dacă era diferit de cum scr...
375K 27.1K 37
Iubire de smarald este o poveste de dragoste care are un mesaj foarte important si sincer : "O dragoste adevărată va trece peste absolut orice impas...
1.9K 281 59
Când o necunoscută grav rănită și cu amnezie îți apare noaptea, la ușa cabanei din creierii munților, cum ți se schimbă viața?
2.4K 666 11
Familia Kelper este o familie mai ciudata. De la Monica care este o mama stricta la Martina, o fiica bisexuala si tupeista, la Raul si Elias, doi pus...