Ateş parçası

Door Merve4630

46.2K 2K 1K

Abisinden şiddet gören bi kızın kurtulmak için bulduğu çözümle kendini çekişmeli bi aşkın içinde bulur... Meer

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. Bölüm
11. Bölüm
DUYURU!
12. Bölüm
İnstagram
13. Bölüm
14. Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm
17. Bölüm
18. Bölüm
19. Bölüm
20. Bölüm
21. Bölüm
22. Bölüm {Kaan&Zehra}
Duyuru!!
24. Bölüm
25. Bölüm
26. Bölüm
27. Bölüm

23. Bölüm

731 42 84
Door Merve4630

Arkadaşlar lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın. Öptüm hepinizi canlarımm💗💗 Umarım beğenirsiniz🤍

İyi okumalar🎀✨
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kardelen'in anlatımı ile;
"Ya babacığım neden ağlıyorsun? Neyini eksik ettik evladım ha? Niye böyle yapıyorsun canımın içi. Karnın tok, altın temiz, e uykunu da güzel aldın. Ne bu huysuzluğun. Yok yok bu yeni nesil hiç iyi değil." Ateşin söylenen sesine gülmeden edemedim.

"Ne oluyor bakalım burada?" Dedim ondanın pervazına yaslanıp onları izlerken. "Ya bu çocuk neden susmuyor?" Dedi sitemle.

"E çocuk bu Ateş. Ağlar." Dedim yanlarına gidip barlası Ateşten alırken. "Hem bu daha ne ki. Barlas daha büyüyecek. Bunun diş çıkartma zamanı var, 5-6 yaş arası yaramazlıkları var her şeyi geçtim ergenliği var. İnşallah çok huysuz bi çocuk olmaz." Dedim.

Ateş kaşlarını iyice çattı. "Bana bak eşşek sıpası. Eğer her kavgada 'madem bakamıyıcaktınız niye yaptınız' triplerine gireceksen külahları değişiriz. Baştan söyleyeyim ben." Dediğinde kendimi tutamayım kahkaha attım.

"Ateş." Dedim oldukça cilveli çıkartmaya çalıştığım sesimle. "Söyle yavrum." Dedi saçımı arkaya doğru iterken. "Biz bu akşam kızlarla dışarıya çıkmak istiyoruz." Dedim. Yavaş yavaş konuşarak. "Çıkın güzelim." Dedi.

Bi süre ikimizde sessiz kalınca Ateş anlamış olacak ki. "Ama?" Dedi sorarcasına.
"Ama... gece kulübüne." Dediğimde kaşlarını çattı. "Siz?"dedi. Kafamı salladım. "Kız kıza?" Dedi. Yeniden kafamı salladım. "Gece gece, kulübe gideceksiniz?" Dediğinde yalandan bi özgünlükle kaşlarımı çattım. "Evet aşkım. Ne olacak yani. Biraz eğlenip geleceğiz." Dedim.

Alayla güldü. "Ve bende buna izin cereceğim öyle mi?" Dediğinde gülümsedim "hım hım" dedim kafa sallayarak. "Hayatım saçmalama istersen. Dışarıda tonla it kopuk var. Ben sizi oralara yalnız gönderir miyim sence? Başınıza bir şey gelse, Allah korusun. Yapma lütfen" dedi.

"Ateş ya. Asıl sen yapma. Bir sürü insanın içinde kim ne yapabilir bize? Ne olur bi seferlik gitsek?" Dedim.

Ateşi bir şekilde ikna etmeyi başarmıştım.

Kızlarla bahsettiğimiz yere gelmiştik ve bir şeyler içmeye karar vermiştik. Zehra ve Alevi tanıştırdığım günün ardından bir hafta geçmişti ve Alev Zehraya asla yabancılık çektirmiyor, onu dışlamıyordu. Be

Biz bir şeyler içerken yanımızdaki masadaki adamların gözleri sürekli üzerimizdeydi ve bu artık rahatsız edici bir hal almaya başlamıştı. "Gidip bardağı götlerine sokucam bak bakalım bir daha bakabiliyolar mı." Dedi Alev sinirle.

"Cidden bende sinir olmaya başladım. Kalksak mı acaba?" Dedi Zehra. "Siz oturum ben kapının önünde Ateşle konuşayım bizi alsınlar. Burası çok gürültülü." Dedim telefonumla ayağa kalkarken. Kızlar kafasını salladı.

Kapının önüne çıkıp Ateşi aradım. "Alo Ateş." Dedim orda olduğunu kontrol etmek istercesine. "Dağ çiçeğim?" Dediğinde gülümsemeden edemedim.

Bu aralar sürekili böyle sesleniyordu. İsmime çok uyumlu olduğunu söylüyor. Ve haklı. "Kocam bey bizi gelip alabilir misiniz acabaa?" Dedim cilveli olduğunu düşündüğüm bi ses tonuyla. "Gelirim tabi gülüm beş dakikaya ordayım." Dedi ateş. Onun söylediklerine gülerken arkadan adım sesleri duyunca o yöne döndüm.

Yan masamızda oturan odamlardan birinin bana doğru geldiğini görünce korkmuştum. "Ateş kapatma sakın!" Dedim kısık ama korkan bi sesle. "Neden?" Kaşlanırını çattığına emindim. "Kardelen? Bi şey mi oldum yavrum?" Dedi. "Bi şey olmadım. Kocamın sesini özlemiş olamaz mıyım?" Dedim.

"Selam." Adam yanıma geldiğinde daha da korktum ama belli etmemeye çalıştım. "Kardelen! Kim var yanında?" Şu an salonda volta attığına yemin edebilirdim. "Tanımıyorum hayatım." Dedim adama bakmadan. "Tanımadığın adam ne diye senin yanına gelip selam verme gereği duyuyor! Kapatma iki dakikaya ordayım!" Dedi.

"Telefonu kapatsanda konuşsak. Senin gibi güzel bi kadını tanımak isterim." Adamın söylediği sözlerle kulağıma küfürler dolmaya başladı "Kim lan o orospu çocuğu! Beklesin beni tanışıcam ben onunla!" Dedi ateş sinirle.

"Rahatsız oluyorum." Dedim net bir şekilde. "Daha rahatsız olacağın bir şey yapmadım ki güzelim" dedi adam sırıtarak. Kalp Atışım hızlanırken bana doğru yaklaştı. "Git başımdan ya. Sapık mısın nesin!" Dedim sinirle. "LAN!" Ateş şu an sinirden kuduruyordu. Haklıydıda. Adam bi anda telefonu elimden alıp kenara fırlattığında şok içinde ona baktım.

"Ne yapıyosun be manyak!" Dedim bağırarak. "Of be güzelim. Naz yapmada ikimizde zevk alalım." Dediğinde gözlerim fal taşı gibi açıldı. "Ne diyosun lan! Defol git! Sakın dokunma bana!" Dedim. Alayla gülüp üstüme yürüdü.

Tam kaçacakken belimden tutup yakaladığında iğrenerek ittirmeye çalıştım. "Bırak! Bırak beni!" Bağırıyordum ama gece kulübünün arka kapısında olduğumuz için ve dışarısı çok sesli olduğu için kimse beni duymuyordu. "Hırçın kız. Severiz." Diyip boynumu öpmeye çalıştı. Ağlamaya başladığımda onu göğsünden itmeye çalışıyordum.

Ben ittikçe daha sıkı tutuyordu. Elinden kurtulup koşmaya başladığımda o da arkamdan koşuyordu. Tam arkama bakıp aramızdaki mesafeyi kontrol edecektim ki başım bi yere çarptı ve bi el bütün bedenimi kendisine yasladı. Korkuyla önüme döndüğümde Ateşin adeta alev alev bakan gözleriyle karşılaştım.

"Bekle burada bir tanem. O tarafa bakma tamam mı." Dedi ve beni orada bırakıp birkaç adım arkamdaki adama doğru yürüdü. Adam bir iki adım geriliyordu ki Ateş adamı yakasından tutup kafa attı. Adam burnunu tutarken bi anda yumruğunu geçirdi.

Korkuyla bi adım yaklaştım onlara "Ateş" dedim korkuyla. "Kimsin lan sen orospu çocuğu! Gebertirim lan seni!" Sesi fazlasıyla yüksek çıkıyordu. Adam da Ateşe vurduğunda elinle ağzımı kapattım. "Ateş!" Dedim korkarak. Yanlarına ulaşıp adama art arda yumruk atan Ateşin kolundan tuttum "Ateş korkuyorum." Dediğimde eli havada kaldı. Adamı yere doğru ittirdi.

Dudağının kenarı kanıyordu. Bana döndüğünde kızaran gözlerime baktı. Başımdan tutup beni kendisine çekti. Başımı göğsüne yaslayıp ellerimi beline sardım. "Şşş tamam. Korkma. Burdayı güzelim, yanındayım." Dedi kısık bi sesle.

"Ağlama artık. Dayanamıyorum göz yaşlarına. Hadi eve gidelim." Dedi. Kafamı salladım.Ateş beni birden kucağına aldığında şaşırdım. "Ateş." Dedim nedensizce. "Ateş ölsün sana." Dedi. "Kızlar içeride." Kaanla Merti gönderdim ben yanlarına merak etme. Dedi.

❄️

Eve geldiğimizde fazlasıyla yorulmuştum. Aynanın karşısında kendime boş boş bakarken Ateş arkadan gelip belime sarıldı ve boynumu öptü. Gözlerimi yumdum. Beni belimden tutup kendisine çevirdi ve bedenimi kendisininkine yasladı. "Bu gece. Sana her şeyi unutturabilirim." Dedi fısıldayarak

Bu sefer yutkunamadım. Nefesini dudaklarımda hissettim. Benden onay beklediğini biliyordum.

🚨🚨🔞{Burdan sonrası +18 sahne içerir. Okumak istemeyen, rahatsız olan ve kötü yorum yapacaklar geçebilir. Hikayenin akışını bozmuyor}🔞🚨🚨

Cevabımı dudaklarımızı birleştirerek verdim. Dudakları benimkileri sert ve tutkuyla sararken aynı şekilde karşılık vermeye çalıştım. Eli elbisemin fermuarına gittiğinde yutkundum.

Elbiseyi çıkarttığında iç çamaşırlarımla kalmıştım. Ateş boynumu emerken arkadan saçlarını çektim. Bi anda ısırdığında ağzımdan küçük bi inilti çıktı. Bunu duyduğunda daha çok sertleşti. "Ateş" dedim inler gibi. Kalbim ağzımda atıyordu resmen.

Üstündeki tişörtü bi çırpıda çıkartıp kenara attı. Eşofmanından bile belli olan erkekliği beni fazlasıyla korkutuyordu. Yataka yattığımda üstüme çıktı ve vücuduma öpücükler bırakmaya başladı.

Sütyenimi çıkartıp göğüslerime öpücükler bıraktı. Karnımda aşağıya öpücükler bırakarak  indiğinde kadınlığımda durdu. Kendi eşofmanını çıkarttı. Tangamı tutup yavaşça aşağıya indirdiğinde yavaşlığı beni daha çok tahrik ediyordu.

"Başıma gelen en güzel şeysin." Dedi fısıldayarak. Tekrar dudaklarıma yöneldi. Biraz dudaklarımda oyalandıktan sonra tekrar aşağıya indi. Parmaklarını kadınlığımda hissettiğimde nefes aladım. Biraz okşadıktan sonra yavaşça aralayıp içime soktu. İnlediğimde ikinci parmağınıda soktu ve hareket ettirmeye başladı.

Parmaklarını çıkarttıktan sonra kendi altındakini de çıkartmıştı. "Emin misin?" Dedi. "Hiç olmadığım kadar." Dedim zorlukla. Boynuma bi öpücük bırakıp erkekliğini kadınlığıma yerleştirdi. Birden içime girdiğinde acıyla inledim.

Biraz beklediğinde "öyle durma acıyor." Dedim. Yavaşça hareket etmeye başladı.

İkimide yatakta yan yana yatıyorduk. Başım ateşin göğsüne yaslıydı.

✨{burdan devam edebilirsiniz. Sahne bitti}✨

"Gidip duş al senden sonra ben gireceğim." Dedi kafamı sallayarak banyoya girdim. Nasıl hissetmem gerektiğini bilmiyordum. Utanma evresini çoktan geçmiştik. Asla pişman değildim.

Ben çıkınca Ateş de duşa girdi. O geldiğinde uykuyla uyanıklık arasındaydım. Başıma bi öpücük bıraktı be beni kolları aradına aldı.

Son...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Çok geç kaldım biliyorum ama lütfen kusura bakmayın. Umarım beğenmişsinizdir ve beklediğinize değmiştir.

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın bebeklerinmm😽💗✨

⭐️⭐️⭐️

(Çekirdek ailemiz🥲)

Yakında yeni kurgumu yayınlayacağım ona da bir şans verin lütfen✨💗

Ga verder met lezen

Dit interesseert je vast

302K 1.7K 20
Rosey Esther seorang gadis yang berjumpa seorang lelaki misterius yang mencintai Rosey dalam diam. Bekerja sebagai seorang akauntan disebuah syarikat...
814K 71.4K 37
𝙏𝙪𝙣𝙚 𝙠𝙮𝙖 𝙠𝙖𝙧 𝙙𝙖𝙡𝙖 , 𝙈𝙖𝙧 𝙜𝙖𝙮𝙞 𝙢𝙖𝙞 𝙢𝙞𝙩 𝙜𝙖𝙮𝙞 𝙢𝙖𝙞 𝙃𝙤 𝙜𝙖𝙮𝙞 𝙢𝙖𝙞...... ♡ 𝙏𝙀𝙍𝙄 𝘿𝙀𝙀𝙒𝘼𝙉𝙄 ♡ Shashwat Rajva...
158K 7K 59
ခွန်းသမိုးညို × သစ္စာမှိုင်းလွန် အရေးအသားမကောင်းခြင်း၊[+]အခန်းများမြောက်များစွာပါဝင်ပြီး ကိုယ့်အတွက်ဘာအကျိုးမှရမည်မဟုတ်တဲ့စာဖြစ်သည်နှင့်အညီ မကြိုက်လျ...