Wet Dreams / Мокри Сънища~

Bởi motherfkingmonster

43 1 0

Само приятели, а?🔞 Xem Thêm

1
2
4

3

6 0 0
Bởi motherfkingmonster

-Искаш ли у нас, ще гледаме филм с другите.

-Може. Идвам до 15 минути.

-Супер! Вземи нещо за хапване по пътя <3.

Реших да отида с колелото. Тъпа идея. По пътя към едно магазинче започна да капе ситен дъжд, който се превърна в градушка. Влязох в магазина и бях супер подгизнала. Разхождах се из щандовете, взех някакъв чипс и сладко. Видях Ник на касата и се изненадах.

-Хей, какво правиш?

-Ами взех някакви неща, защото ще гледаме филм Алиса.

-Супер. Ако няма с какво да отидеш, мога да те закарам.

Не, няма проблем аз съм с колелото.

-Щом казваш.

Излязохме навън и... гледката не беше особено приятна.

-Качвай се.

-Ами колелото?

-Остави го, хайде.

Качих се на мотора, като си сложих и каска. Хванах се здраво за него и се оглеждах наоколо. Нищо не ми се струваше смислено. Беше доста студено и градът беше празен. Щом стигнахме пред домът на Алиса си свалих каската и взех нещата.

-Благодаря ти.

Не каза нищо. Прибра кичур от косата ми зад ухото ми и се усмихна.

-Приятно.

Тръгна си, а аз се бях изчервила много.

Почуках на вратата. След няколко минути Алиса я отключи и ме прегърна.

-Какво ти отне толкова време?

-Ами аз..

-Споко, хайде ела на дивана, че филма тъкмо започна.

Беше ме малко срам, не се познавам много с Итън, но пък Дилън беше много мил. Легнах до него срещу телевизора. Гледахме някакъв хорър, но не обръщах много внимание. Фокусирах си погледа над Дилън. Бях се сгушила в него, а той в мен. В края на филма, Алиса предложи да играем на шише, не бях много навита. На вратата се почука и тя отиде да види кой е. Върна се със Ник и Сестра ми, което ме остави в малък шок.

-Какво правиш тук?

-Ти какво правиш тук?

-Вие от къде се познавате? -Попита Алиса.

-Доведени сестри сме.

-Така ли??

-Дам.

-Вие пък от къде се познавате?

-Първоначално бяхме приятели с Ник, но той почна да излиза с нея и ни запозна. От тогава буквално сме неразделни!

-Супер..

След неловкият разговор всички седнахме в кръг и Итън завъртя шишето. Спря на Ник и ги бяха предизвикали да се целунат. След безобидните игрички обаче ми се падна Дилън и трябваше да играем на 7 минути в рая.

-Няма шанс, имам си гадже!

-Той тук ли е? -Попита Мал.

-Ами, не, но-

-Тогава?

И така ни бяха заключили в стаята на Алиса, против волята ни. Планирахме да си стоим в компанията на тишината и да излезем.

-Не чувам нищоооо!
-Извика Итън.

Нека просто да приключваме с това. Дилън беше седнал на леглото като се наместих в скута му. Започнахме с леки целувки, като тези целувки слизаха надолу по връта ми, превръщайки се в захапки. Болеше ме малко, но ми харесваше. Чувствах се виновна, но и не ми пукаше особено много. Връзката ни с Марк изобщо нямаше как да продължи и не виждах никакво бъдеще с него....

Няколко минути по-късно отключиха вратата и ме завариха в скута му.

-Ах ти, мръсницо!! -Засмя се Алиса.

Върнах се на мястото си, а Дилън на своето. След още няколко игри стана късно. Дилън беше заспал на дивана, други играеха видео игри на телевизора, а аз и Алиса си споделяхме и си говорехме за живота ми в Ню Йорк и Марк.

-Бъди напълно честна с мен, Джес, обичаш ли го? Липсва ли ти?

-Ами...

Както говорехме за него, телефонът ми извибрира.

-Марк ми звъни, отивам да видя какво иска.

Отидох на балкона и му вдигнах телефона. Започна да се ядосва, не му бях звъняла от дни и не се интересувах от него. Беше много задушаващ и изобщо не ми даваше да комуникирам с никого освен нашите. Затворих му телефона без дума и погледнах нагоре. Луната беше красива. Дъждът беше спрял. Алиса беше зад мен, явно е чула разговорът ни.

-Аз... Джес, какво беше това? Какво иска от теб?

-Нищо. Майната му, хайде да влизаме.

С Мал ще пренощуваме тук. Всички бяха заспали, аз както винаги будна. Не можех да заспя. Отидох във всекидневната, където Дилън спеше на дивана. Легнах до него и затворих очи.

Đọc tiếp

Bạn Cũng Sẽ Thích

1.4M 35.1K 47
When young Diovanna is framed for something she didn't do and is sent off to a "boarding school" she feels abandoned and betrayed. But one thing was...
55.1M 1.8M 66
Henley agrees to pretend to date millionaire Bennett Calloway for a fee, falling in love as she wonders - how is he involved in her brother's false c...
1.6M 120K 44
"Why the fuck you let him touch you!!!"he growled while punching the wall behind me 'I am so scared right now what if he hit me like my father did to...
43.9M 1.3M 37
"You are mine," He murmured across my skin. He inhaled my scent deeply and kissed the mark he gave me. I shuddered as he lightly nipped it. "Danny, y...