Já a můj egoista[OPRAVA]

By Anezz_bum23

18.2K 577 98

Anny nemá kamarády a tím pádem se spoléhá na učení, jenže kvůli tomu je šikanovaná. Nečekala, když přijdou t... More

Prolog
Fialovláska
o půlnoci?
idiot
Tohle všechno je tvoje
říše snů
tak se to zase vymklo kontrole
nehodlám se vzdávat
krev
chvíle s Tobiášem
sázka a polibek
upíři, hihi...
lovci
jseš v prdeli, Tobiáši
dělej!
ty hajzle
facka
útěk
Mike
já chci taky!
Emily
omluva
nepoužívej to!
křik
jsi jen moje!
dvakrát záchrana
kousnutí
jsi v pohodě?
takový nákupy jsem si nepředstavila
co prosím?
Tobiášův plán
miluješ jí?
dneska přitahujeme pozornost
dárek
tam to bolí!
všichni jsou naštvaný
Jsem opilá!
ples
jsem osamělá
hádka
zamknutá knihovna
Michael
neodmlouvej princezno
růžové oči
víc problémů než jsem myslela?
Katarína
Mia
Aiden vs Tobiáš
zrádce
anděl
pravda vypukla na povrch
provokující a zároveň smutná Anny
čekající smrt
ovládnutá
smazána paměť
Kdo jsi
nečekaný plán
upírovi nemá cenu utíkat
minulí králové
návštěva
obálka a novináři
Mikeuv příchod
doma u táty
záhada vyřešena
zpátky v minulosti
zpátky domů
jak to všechno skončilo
nee
dárečky
obchod
je to v pořádku
Mai
zase úžasný den
příprava na vánoční ples
Vánoční ples
přímo nasranej Tobiáš
problémy a černý strom
den před Vánoci
Vánoce
Zaki
trénink
konec tréninku
lyžák- začátek
lyžák- zjistil to
lyžák- hádka
lyžák- převtělení 1/2
lyžák - převtělení 2/2
lyžák - dívka jménem Ai
lyžák - zatajování
lyžák - lži nic nevyřeší
lyžák - sedím, myslím, miluju
lyžák - info
lyžák - schovka s problémy
lyžák - proč máme všichni smůlu
lyžák - domuu
meme
k Denisovi a Lucy
minulost těch čtyř
mezi Tobiášem a Denisem hádka
problémy už řeší dospělí
boj s dvěmi upíry
co se to se mnou děje?!
dneska se každý druhý hádá ale já to nejsem
to se moc nepovedlo
nešťastná Mai 1/3
omluva
nešťastná Mai 2/3
nešťastná Mai 3/3
lžou jak tisknou
Laura a Zaki 1/3
k Lauře 1/5

tajnost mezi Laurou

21 1 0
By Anezz_bum23

Laura

Podívám se po Tobiášovi, co se šklebil.

Ts plánoval to snad?

,,Pitomče" řeknu a rychle uteču do koupelny aby mě neviděli slabou, i když už jsem se ukázala jak moc jsem neschopná čarodějka.

Zaťuká někdo. Podívám se na dveře a zamračím se. ,,Běž pryč" řeknu stále silným hlasem.

Zase jenom utíkám před svojí matkou co mě jenom dokáže ničit. Přijdu k jednomu stromu co už tu je od konce bitvy všech nadpřirozených. Sednu si k němu doufajíc mi dát štěstí.

,,Co tu tak sedíš?". Podívám se na pravou stranu. ,,Kdo jsi?" optám se. ,,Já jsem Zaki Froji" ukáže na sebe. Zasměju se jeho postoju. ,,Čemu se tak směješ?" zamračí se. ,,Já jsem Laura Curieová" pošeptám. ,,Cože?" zakřičí a dá ucho tak aby mě slyšel. ,,Laura Curieová" řeknu trochu nahlas. ,,Co to je za příjmení" zasměje se ,,asi nejsi odsud". ,,Ty taky ne" zamračím se a podívám se jinam náznaku urážení. ,,Jseš uražená? Takže podle tvého příjmení jsi dcera tý čarodějnice". Podívám se na něho ,,jo jsem" pošeptám. ,,Uka mi ruce" sedne si vedle mě. Ukážu moje klepající ruce. ,,V šesti letech už čarovat je hrozný" zamračí se a vezme mě za ruce. ,,I když se mám stát upírem budu tady pro tebe Laury" usměje se. Usměju se taky.

,,Říkám to naposled" řeknu stále silným hlasem ,, běž pryč". ,,Ale notak Laury". Vyválím oči.

,,Laury" usměje se.

,,Laury!". ,,Ano?". Podívám se co byl smutný. ,,Děje se něco?" řeknu a ten měl slzy na krajíčků. ,,Já odjíždím" pošeptá. Sednu si ke stromu a zakryju si obličej. ,,Ale určitě si tě zase najdu". Spustí se mi slzy ,,slibuješ?". Podívám se na něho. ,,Tenhle strom nelže" ukáže dolů kde bylo L+Z.

,,Já jsem nelhal". ,,Měl jsi". ,,Určitě jsem ti chyběl". ,,Určitě ne" řeknu lhostejně. Ucítím jak je za mnou a rychle jsem odstoupila. ,,Ale nelži Lauryy" ušklíbne se.

,,Neodhaluj pravdu". ,,Teď vypadáš strašidelně s tvými zářícími oči". Otevřu dveře ale dostihl mě a byla jsem už přilepená ke zdi. ,,Najdu v tobě sám pravdu, tak mi ji ukaž". Zadržím dech jak moc se přibližoval.

Políbí mě na spodní ret. Hned se mi nahromadila krev do mozku a málem z toho jeho pobavení omdlela. ,,Tak jak ses rozmyslela" ušklíbne se. Zamračím se a cítila jak moc jsem se červenala. ,,Co to je za otázku? Znala jsem tě když ti bylo šest". ,,Tvoje mysl a tvůj obličej vypovídá něco úplně jiného". ,,To-" nedořeknu protože mi zacpal pusu a vláčil do hnědých dveří.

Kopnu ho do nohy, když jsme byli v nějaké obyčejné místnosti. ,,Co děláš?" okřiknu ho. ,,Pšš" pošeptá a ukazováčkem mi umlčel pusu. ,,Poslouchej" ukáže na dveře. Nechápavě se tam podívám a přišla ke dveřím, kde jsem uslyšela matku jak mě volá.

,,Já musím ale" řeknu a otráveně si lehnu na zem. ,,Nevypadá to že bys chtěla", klekne si ke mně. ,,Nejsi doma. Neposlouchej jí teď". Sednu si a ten mi dal pramen vlasů za ucho. Zčervenám a rychle vstala. ,,Ty víš proč jsem se zhoršil" pošeptá. Ztuhnu nad tou vzpomínkou mezi Tobiášem a Zakim. ,,J-jo" zakoktám a otevřu dveře, kde už nebyla matka.

,,Nemáš důvod mě odmítat" řekne za mnou. ,,A-ale ono to ne" zarazím se ,,prostě to nejde Zaki a ty víš proč" řeknu a otočím se na něho, co se díval do země. ,,A od čeho jsou pravidla? Samozřejmě se musí porušit" řekne s jistotou v očí. ,,To nemůžu" řeknu a odstoupím o krok. ,,Moc to řešíš Lauro" zamračí se. ,,Jako malá jsem netušila pravidla", otočím se.

Jediný důležitý pravidlo v naší zemi je aby se čarodějka neprovdala s upírem. Hlavně k tomu když jsem budoucí královna.

,,Třeba to nevyjde donekonečna" řekne a přiblíží se o krok. ,,Můžem to zkusit jenom", přijde ke mně o další krok. ,,Ani tvoji rodiče by nesouhlasili. Jen si řekni že nebudeš s upírkou" řeknu a odstoupím o další krok. ,,Ty mě nezajímají. Oni neřídí mojí budoucnost. Ať se starají o sebe" zaksychtí se. ,,V tajnosti to držet není nejlepší nápad" řeknu a byla u schodů, kde byla Daniela, Simon, Anny a její sestra. Zmerčím je a chtěla vědět, co se děje. Protože Daniela měla pobavenou náladu. Podívá se i Zaki ale hned do něho strčím ,,co kdyby nás viděli?". ,,No a?" řekne a díval se na mě zrovna z vrchu. ,,Já aspoň vím co se děje". ,,Přestaň se na mě takhle dívat. Jaký tam máš počasí?" usměju se provokativně. ,,Lauro" zamračí se. Dvakrát zavrtím ukazováčkem ,,bacha na pusu Zakiíčku" usměju se znova. Podívám se znova na ně a Daniela se na mě podívala s úsměvem, i když musela zaklonit hlavu. Zmateně se usměju a ta se vrátila ke konverzaci.

,,Vidíš i Blacková nám to přeje" řekne a já se zamračím a ignorovala ho.

,,Baví se o misích. Protože to Anny neví a jak vidím i její sestra" řekne zkoumající ty čtyři. ,,Teprv?" nechápavě se podívám zase dolů. Asi už jim oznámila, co budou dělat a byly v strašným šoku.

,,Lauryyy" šťouchne do mě. ,,Přestaň" řeknu hledící pořád na ně. Daniela si to nesmírně užívala tu bolest, co mají v očích.

Štouchne mě znova. ,,Myslíš to vážně?" zamračím se. ,,Laury nudím se" řekne a šťouchne mě. ,,Přestaň!" křiknu ale uvědomím si že až moc nahlas. Zakryju si pusu ale nikdo nereagoval. Povzdychnu si že jsem nic nezkazila.

,,Huh?" uslyším Anny. Podívám se na schody, kde stála uprostřed hledící na mě a Zakiho. ,,Já myslela že nikoho nechceš" řekne zmateným obličejem, a pak rychle přiskočí ke mně. ,,Tedaaa Laury" šťouchne do mě a usměje se perverzně. ,,A pak že nikoho nechceš a zrovna s nim" praští do ramene Zakiho. ,,Auu" zamračí se na Anny. ,,Ale-" podívám se na matku hledící na vchodové dveře a rychle ty dva táhla za zeď. Sednu si a povzdychnu si.

,,Proto jsi byla tak smutná na lyžích" řekne natěšeně a zatleská si. Zaki se podívá po Anny, kde hledal odpověď. ,,Ne-" přeruší mě. ,,Na sedím, myslím a miluji" usměje se a vyskočí do vzduchu radostí. ,,Anny!" seřvu jí a ta se jen usmála. Zaki se na mě podíval, a pak se ušklíbl. ,,Já to už vím dávno" řekne. ,,Huh? Jakto?" řekne Anny a já se podívala zase na něho. ,,Prostě můj zdroj". ,,Tobiáš" řeknu a ten přikývl.

Ten hajzl..

,,To dává smysl" řekne Anny. ,,Padej, Anny" zamračím se a ta se jen zasmála a vesele si odešla. ,,To bylo zlý" řekne a opře se o zeď. ,,Není tvoje kamarádka?" nadzvedne obočí. ,,Ehm, jo?" usměju se nejistě. ,,To znamená?", podívá se na mě a dojde ke mně a zvedne mě. ,,Já-", ,,Lauro?" uslyším matku. Zděšeně se dívám na Zakiho co byl taky v šoku.

,,Zapomněl jsem zmínit že-" zarazí se a podívá se na schody ale já vím že když se tam podívám že bude všechno v háji. Podívám se po Zakim, co to dobře nevnímal.

,,Otoč se okamžitě, když na tebe mluvím" řekne matka. Podívám se po ní a ta už mě táhla ze schodů a uviděla rodiče Zakiho.

To je to o čem se zapomněl zmínit?

,,Mami, nech mě" řeknu ale stále mě táhla ze schodů.

Otevře dveře a táhla mě ven. ,,Mami!" zakřičím a ta mě stáhne na zem. Zavřu bolestně oči, když jsem dopadla na zadek.

,,Děláš si ze mě srandu?!" zakřičí a kopne mě do břicha. Hned se začnu dusit a vykašlu krev. ,,S upírem? Jak je možný že jsi tak neschopná a k tomu se dovolíš sáhnout na upíra!". Začnou se mi hrnout slzy ale v momentě kdy mě kopne, se rozbrečím. ,,Umíš mluvit?!".

Postavím se ale hned mi dá facku že jsem ani pořádně nereagovala. Podívám se rozmazaně na zem a uvidím jak spadne.

,,A-Anny" zaskočeně se podívám po ní. ,,M-musíte přestat nebo budete jako moje matka" řekne. Podívám se po mámě, která jí sledovala odzdola nahoru.

,,Ty se do toho nepleť" ukáže na dveře. Zakryju si obličej rucemi a rozbrečím se jak moc jsem nenáviděla Anny co se stane.

,,Promiň" pošeptá. Podívá se na mě nechápavě ,,za co se mi omlouváš" nakloní na stranu hlavu. ,,To je jedno" usměju se se stálým proud slz.

,,Dneska jsi s emocemi někde jinde a to jsi vždycky ta usměvavá falešná Laura". Vyválím oči takže jsem asi až moc průhledná...

,,Jak to víš" zamračím se. ,,Vždyť jsi mě viděla v osmý třídě". ,,Jo aha takhle to myslíš". Podá mi ruku a mezitím si máma odfrkla a šla dovnitř.

Přijmu jí a postaví mě. ,,Jsme si podobný" řekne ,,máme mommy issues" usměje se. ,,Jo asi jo" řeknu. ,,Půjdeme?" ukáže na dveře. ,,Jo m-" zastavím se když se v nich objevili Zakiho rodiče i on. Šli si pyšně a ani se na nás nepodívali. Zaki se na mě podíval a mrkl na mě. Začervenám se a dojdu dovnitř.

,,Čekeeej" řekne Anny. Otočím se a počkám. ,,Pojď do koupelny" řekne.

Dojdu do koupelny, kde mě spláchla vodou. ,,Vypada jsi jak po tornádu" usměje se. ,,Anny" řeknu a ta dala ruku mi přímo k obličeji. ,,Jdeme. Přeci si tady nezkazíš den". Přikývnu.

Dojdeme za ostatními kde už Lucy zmrzačila pomalu Tobiáše. Zasměju se s Anny. ,,Co se stalo zase" řeknu a Lucy se na mě podívá. ,,Zase se mi vysmíval mezi mnou a Hashirou" zamračí se. ,,Už zase" řekne Anny. ,,No jo. Neukázala jsi mi ho" řekne Anny. Lucy zapřemýšlí. ,,I kdybych měla tak budeš jako Tobiáš" zamračí se.

,,Mám už jiný názor než Tobiáš. Vždycky vidí jednorožce ale já vidím realitu a to že se k tobě nehodí protože je zlej" řekne Anny svůj proslov. Lucy se zamračí. ,,Chceš říct že mi to nepřeješ?" založí si ruce. Podívá se na mě Anny s tím jestli to zvorala. ,,Z toho se nevyhrabeš" řeknu jí.

,,Ale Lucyyy. Víš jak je velká země?" usměje se. ,,Špatná odpověď" zamračí se Lucy a vyskočí po Anny.

,,Já myslela že jsme kamarádky" zamračí se Lucy a přestane jí bouchat do hlavy.

,,Jsme. Jen jsem řekla svůj názor. Lhát ti nemá cenu". ,,Až ho uvidíš. Budeš mít jiný názor" mrkne po Anny.

,,Konec světa končí?" řekne Denis. ,,Denisi, nemluv" ukáže na něho Lucy.

Že by další kapitola. Ano, ano správně. Zítra píšu test ze surovin, držte mi palce :>

Ještě chcu poznamenat, možná už jsem psala ale za pár kapitol ukončuji ale jak vidím furt mám další plány nad této knize a asi nebude úplnej konec :D

Continue Reading

You'll Also Like

126K 9.9K 45
Harry Styles je mladý kapitán fotbalového týmu. Jako kapitán má na škole svoje postavení. Jeho přiznání o své sexuální orientaci ho povzneslo výše ne...
2.2K 550 29
♥ upíří deník, tak trochu jinak -------------------------------------------------------------------------------------------- Jsem Viktorie Mikaelsono...
22.2K 2.2K 60
Už očekával tvrdou ránu, oči měl pevně zavřené, čelist semknutou a v hlavě si snažil vzpomenout, zda má doma nějakou mraženou zeleninu, kterou si to...
8.8K 314 33
Co kdyby Carlisle měl ještě jednoho syna. Syna který ho nenáviděl za to že ho přeměnil. Lucas se po velice dlouhé době vrátí a bude se snažit se s ni...