Arsız Doyumsuzluk (+18)

By blackwhiteclouds

621K 5.3K 775

"Bakışlarındaki isteğe daha fazla dayanamadım, ama bakışlarından çok altındaki asıl harikanın ıslak ve muhtaç... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

7.

38.1K 288 52
By blackwhiteclouds


Herkese merhabalar.🫶
1k olmanın şerefine bölümü yayınlıyorum, iyi okumalar her şey için teşekkürler.
🥹🫶

Oy vermeyi ve satır aralarında yorum yapmayı unutmayın, yorumlarda konuşalım.

Bölüme bir şarkı bırakıyorum,
Sertap Erener, İncelikler Yüzünden

05.02.2024

                                                   🍷

Birinin ani sarılmasıyla uykudan korkuyla sıçramam bir oldu. Kalbim korkuyla atarken sarılanın Demir olduğunu fark ettiğimde biraz sakinleşmeye çalıştım fakat çok korkmuştum sonuçta evde kimse yoktu uyku esnasında böyle bir şey olunca kalp atışlarımı sakinleştirmekte zorlandım.

Demir boynumu derince öpüp benden ayrıldığında, artık ağlamaktan açmakta zorlandığım gözlerimi yorgunluk ve merakla Demir'e çevirdim, "Ne oluyor? Sen nasıl girdin eve? Niye ölmüşümde bulmuşsun gibi sarılıyorsun?"
"Kızım ödümü kopardın öldüm öldüm dirildim sanki."
Ne olduğuna anlam veremez gözlerle Demir'e baktım, "Ne olduğunu söyleyecek misin artık?"
"Sen şimdi mesajda soğuk yanıt verdin, dünde iyi değildin telefonunda mesajın ardından kapandı aradım aradım ulaşamadım. Sitenin görevlisine ulaştım sana gelip bakması için ama adam kapıya geldi yarım saat zile bastı sen kapıyı açmadın bende koşa koşa geldim çilingirle sana bir şey oldu bir şey yaptın sandım korktum."
Yüzümde umursamaz kırgın bir gülüşle, "Bir şeyim yok bebeğim iyiyim, yorulunca derin uyumuşum sadece korkmanı gerektirecek bir durum kalmadı."  Ona arkamı dönerek yorganı üzerime çektim. Farkında olmadan tekrar gözyaşlarım akmaya başladığında bıkkınlıkla sadece ağlamamın durmasını bekleyerek kendimi serbest bıraktım.

Demir arkamdan uzanıp beni göğsüne çektiğinde gözyaşlarım hala durmadan akmaya devam etti. Ağlamam bittiğinde Demir beni oturttu ve tekrar gözlerimin içine baktı, bakmasın işte gözlerime. Dayanamayıp arkamı döndüğümde tekrar ağlamaya başladım.
"Güzelim sana ne oluyor iyi misin? Neden dünden beri sürekli ağlıyorsun, hadi ne olduğunu anlatta sana yardımcı olayım o güzel gözlerin daha fazla yaş akıtmasın."

Küçük bir çocuk gibi omuzlarımı kaldırıp indirdim, "İstemiyorum bir şey, yardım etme, aksın gözyaşlarım ben alışkınım beni umursuyormuş gibi yapma."
"Bebeğim ne umursuyormuş gibi yapması, gerçekten umrumda olmasa burda olur muyum sence?"
"Olursun hepsi oldu burda ve sonra gittiler."
"Arya neyden bahsettiğini gerçekten anlamıyorum, hadi sana yardımcı olmama izin ver."
İsmimle hitap etmesi daha çok gözyaşlarımın dökülmesine sebep oldu.

Aryaydım ben, ne kimsenin güzeli, ne kimsenin temiz kızı, ne kimsenin birtanesi, ne de kimsenin dokunmaya kıyamadan sevdiğiydim ben, ben sadece kir pislik içindeki Aryaydım.

"Yalnız kalmak istiyorum, lütfen beni yalnız bırak. Ben kendi başımın çaresine bakarım hep baktım sen kendini yorma."

"Güzelim bu kendini yormak değil, tabii ki kendi başının çaresine bakabilirsin sen güçlüsün ama ben senin yanında olmak istiyorum, yükünü hafifletmeme izin ver."

Dayanamayıp, "GÜZELİM DEME BANA, ACIMAYIN BANA UZAK DURUN BENDEN, SİZ BENİM YÜKÜMÜ HAFİFLETEMEZSİNİZ SADECE YÜKÜMÜN ÜZERİNE YÜK EKLERSİNİZ RAHAT BIRAKIN BENİ" diye bağırdığımda kendimi yatağa atıp nefes alamayacak şekilde ağlama krizine girdim. Demir korkuyla beni kaldırdığında panik atağımın tekrar geldiğini hissederek daha da korkuyla sarsılmaya başladım.

Demir hızla beni odamın terasına çıkarırken sakin olmam için cümleler kuruyordu, "Arya, bebeğim sakin olur musun, korkulacak seni rahatsız edecek kimse veya bir eşya yok etrafında sakinleş hadi benden sana zarar gelmez bebeğim."
Sanki oda kendisinden zarar geleceğine eminmişçesine lafını kesti ve sarılarak sakinleşmemi bekledi.

Bir saatin ardından sakinleştiğimde beni odamdaki banyoya götürdü. Küveti ılık suyla doldurduktan sonra dünden üzerimde kalan geceliği yavaş bir şekilde üzerimden çıkardıktan sonra porselen bir bebeğe bakıyormuşçasına beni ılık suyun içerisine soktu. Kendisi üzerini çıkarmadan suyun içine girdiğinde beni korkutmaktan korkarcasına arkama yerleşti. Yorgunlukla ve yalnızlığın getirdiği ihtiyaçla göğsüne doğru dönüp ona sıkı bir şekilde sarıldığımda derin bir nefes verip kolunu omzuma sardı. Başımın üzerine bir öpücük kondurduktan sonra dudakları başımın üzerinde birbirimize sarılı bir şekilde su soğuyana kadar küvetin içinde kaldık.

Bana kısa bir duş aldırıp kendisi de duşa girdikten sonra üzerimi giydirdi. Kendi kıyafetleri olmadığı için öyle dururken ayağa kalkıp giyinme odamın köşesindeki dolaptan üzerine uygun tişört, eşofman altı ve iç çamaşırını ona uzattım. Beni yalnız bırakmaktan korkarcasına üstünü hemen yanımda giyinip yatağa yanıma uzandı. Onun sıcak göğsüne sokulduğumda kendimi uzun zaman sonra ilk defa böyle güvende hissetmiştim, tek dileğim bu güvenin ve sıcaklığın sonuda her zamanki yaralarıma dönüşmemesiydi.

🍷

Saçlarımda dolaşan ellerle yavaşça yanan gözlerimi açtığımda hala Demir'in sıcak göğsüne sokulduğumu fark ettim. Elini saçlarımdan çekmeden yüzümün hizasına gelip soru sormaktan korkarak tedirgin bakışlarla iyi olup olmadığımı anlamaya çalıştı.

"İyiyim, teşekkür ederim dün için ve aynı zamanda kusura bakma seni öyle bir durumun içine soktuğum için."

"Yine aynı muhabbete çevirme, sana acıdığım için sana destek olmadım istediğim için senin o anki üzüntün benide üzdüğü için yanında oldum ve bana yük olmadın olmayacaksında."

Söyledikleriyle içimde hala utanmadan ortaya çıkan umut kırıntısı derinlerimdeki enkazın altından bana gülümsedi. Başımı kaldırıp minnetle gözlerinin içine bakarken dudaklarına uzandım, fakat o beni durdurdu, "Kendini benim ihtiyacımı karşılamak zorundaymışsın gibi hissetme bunu bir karşılık olarak görme senden bunu beklemiyorum."
" Seni zaten öpmek istediğim için öpecektim bana iyi geleceği için."
Bu söylediğim onu mutlu etmişçesine yavaş ve incitmekten korkarcasına dudaklarıma uzandı. Beraber olduğumuz zamandan beri ilk defa böyle sakin ve duyguyla öpüşüyorduk, yine kendimi tutamayınca gözümden bir damla yaş aktığında Demir akmasına izin vermeden baş parmağıyla sildi, dudaklarımdan ayrılıp beni göğsüne yatırıp sıkıca sarıldı.

"Demir?"
"Efendim bebeğim."
"Sıcak göğsün benim güvenilir yuvam olabilir mi?"
Sorumla bedenimin altındaki kaslarının kasıldığını hissettiğimde içimde anında pişmanlık duygusu belirdi, ne gibi bir hadle kim olarak bunu istemiştim ki adam bana acımıştı ne kadar inkar etsede bana iliğime kadar acımıştı o yüzden buradaydı.
"Ben kendimde o güveni ve yuvayı bulamazken sana nasıl hissettirdim inan bilmiyorum, ama eğer senin gözünden bir damla yaş akmayacaksa ya da akacaksa da sadece yuvanda akacaksa ben göğsümü sana yuva haline getiririm."
Söyledikleriyle kalbim mutlulukla çırpınırken hemen üzerinde doğrulup dudaklarına sertçe yapıştım.

Bir anda dursada oda öpüşüme sertlikle karşılık verdi beni sertçe yatakta sırt üstü yatırdı. Bedenim onun özlemiyle kavrulurken hemen içimi doldurmasını istiyordum.
"Bedenimin her zerresi seni çok özledi bebeğim lütfen hemen doldur onu." Oda aynı özlemle kavruluyormuşçasına üstümüzdekileri bir hamlede sıyırıp kendini girişime yasladı, birden içime köklemesiyle ağzımdan yüksek sesli bir inlemeyi kaçırdım. Hırsla ve ihtiyaçla göğüslerimi yoğururken bende onun adını inliyordum. Boynuma kafasını gömerek sert hareketlerine devam ederken boynumdaki varlığı beni istekle ve huzurlu daha da azdırdı. Ben üçüncü kez boşalacağım sırada oda aynı anda içime boşalırken ağırlığının tamamını üzerime vermeden bedenini üzerime bıraktı. Kafası hala boynumdayken, boynuma bir öpücük kondurup, "Seni özlemişim." dediğinde hem kırgınlık hemde mutlulukla ona sıkıca sarıldım.

O hala içimi dolduruyorken kafası boynuma gömülü şekilde ikimizde uykuya daldık.

🍷

Bedenimin sımsıkı sarılmasıyla hafif hareket ederken içimdeki doluluk gözlerimi açmama sebep oldu. Demir hala kafası boynuma erkekliği kadınlığıma gömülü şekilde derin bir uykudaydı. Huzurla saçlarını okşarkan mırıldanarak gözlerini açtı ve oda olduğumuz durumu hatırlayıp huzurla ve istekle gülümsedi. İçimde fazla hareket etmeden üzerimde rahat hareket edebileceği bir konuma geldiğinde içimde gelgit yapmaya başladı. Huzur ve zevkle inlerken Demir içimdeki gelgitlerini dahada hızlandırdı ve beraber boşaldık.

İçimden çıkarak yanıma uzandığında benide göğsüne çekti, göğsündeki hissettiğim huzurla yüzümde huzur dolu bir gülümseyiş meydana gelince bunu hissederek omzumu daha sıkı sardı. Bir süre öyle uzanıp yataktan kalkıp beraber kısa bir duş alıp aşağıya indik.

"Sen ister salona geç, ister mutfağa yanıma gel kahvaltı hazırlayacağım."

"Seni izlemek daha cazip geldi."

Gülümseyerek mutfağa doğru yürürken oda ardımdan geldi. Mutfağın orta kısmındaki tezgahın etrafındaki bar sandalyelerinden birine oturup yüzündeki keyifli sırıtışla beni izlemeye başladı.
"Yalnız kasların ve seksi yüzün bende kahvaltı yerine seni yeme isteği uyandırıyor."
"Ye bebeğim seni tutan yok."
Gülümseyerek arkamı döndüğümde iç çekti.
"Bu geceliği bana işkence olsun diye mi giydin?"
"Benim geceliğim en azından değiştirilebilir senin kasları ne yapıcaz yakışıklı onlar bana her an işkence."
Söylediğime sesli bir şekilde gülerken bende işime devam ettim. Geceliğim biraz zorlayıcıydı evet ama onunla giyip zevkini çıkarmak için oldukça iyi bir seçimdi.

"Yumurta tüketiyor musun?"
"Evet."
"Her sabah mı?"
"Evet."
"Peki."
Sıkıntıyla iç çekerken rezil olmamak için ne yapacağımı düşünmeye başladım. Acaba yukarıya falan mı göndersem öyle de ayıp olur. Şimdi gidip ben yumurtaya dokunamam da bugün yemesen desemde olmaz ayıp olur. Dolabın içine bakarak derin düşüncelere dalmışken Demir'in soğuk eli belime temas edince istemsizce irkildim.
"Bebeğim bir problem mi var beş dakikadır yumurtayla bakışıyorsun."
"Şey, yok yumurtayla ne gibi bir problemim olabilir ki sonuçta yumurta yani yumurtanın ne problemi olabilir ben ve yumurtayla problem yaşamak ayıp olur yumurtaya o kadar sağlıklı proteinli besin kaynağı yememek dokunmamak ayıp olur asıl ne yapalım yani tavuğun pisliğine deydiyse yıkarız elimizi yani zor değil yani yumurtanın kabuğundan bana ne gibi bir zarar gelebilir tabi temizlenir deterjanlar sabunlar için var bugünler için var..."
Cümlelerim Demir'in dudaklarıma yapışmasıyla son bulunca ne yaptığımın farkına vardım.

Strese girmişken yumurtayla olan bütün problemimi saçma sapan cümlelerle susmadan anlatıp başının etini yedim adamın ne kadar saçma bir hareket yaptım yerin dibine sokabilir mi biri beni çünkü bu adamın karşısında ilk defa utançtan kızardım.

Demir dudaklarımı serbest bırakıp geri çekildiğinde salağa bakarcasına otuz iki diş sırıtıyordu, utançtan kızarırken gözlerimde doldu utançtan.

"Ne oldu bebeğim neden gözlerin doldu?"
"Özür dilerim ay rezillik yaptığım ya utançtan yerin dibine girmek istiyorum ya."
"Bebeğim neden utandın ben senden utanç duygusunun çekildiğine bazı yerlerde emin olmuştum ama."
İmasıyla o anın gerginliğiyle çıplak omzuna bir tane vurunca acıdan inlemiş gibi ses çıkardı ben hemen kanıp kolunu öpünce özür dileyince o karşımda gülerken dalga geçtiğini anladım.
"Aşk olsun ya ben burda canın acıdı diye halden hale gireyim, sana yumurta yapabileyim diye halden hale gireyim utanç krizlerine gireyim sen karşıma geçip benle dalga geç hiç komik değil."
"Kızım yumurtayla ne gibi bir savaşın var hala çözemedim."
"Ben yumurtanın dışına dokunamıyorum. O yüzden biri yapmadığı sürece yumurta yiyemiyorumda yapamıyorumda, sende isteyince rezil olmamak için ve ayıp olmasın diye nasıl yapabilirim yollarını düşünürken çok stres oldum öyle saçma saçma konuştum işte."

Sesli bir şekilde kahkaha atarken beni omzunun altına aldı ve başıma bir öpücük kondurdu,
"Bebeğim bunun için mi bu kadar sıkıntıya girdin. Deseydin ben yumurtaya dokunurdum zaten."
"Olmadı işte öyle yeme bugün yumurta uzun süre yumurta görmek istemiyorum."
Sıkı sarılışıyla göğüslerimin ucunu zor kapatan geceliğin kumaşları kenara kayarak göğüslerimi açıkta bıraktı. Demir fırsattan istifade hemen avuçladığında istemsizce inledim.
"Bugün ben yumurta diye bunları yerim."
"Yumurta lafını kullanıp zevkimin içine sıçmasan olmuyor mu yani, benim güzel memelerimi nasıl yumurta diye hayal edebilirsin."
Daha fazla saçmalamama dayanamayarak dudaklarıma yapışıp beni susturduğunda öpüşüne aynı hızla karşılık verdim. Beni geri geri götürerek tezgaha yasladığında ellerini kalçalarıma koyarak beni kaldırıp tezgaha oturttu.

Geceliğimi yukarı kaydırdığında altımda iç çamaşırı olmadığı için kadınlığım direkt açığa çıktı. Demir dudaklarımdan ayrılarak uzun boyuyla dizlerinin üzerine çökerek kafasını kadınlığımın hizzasına getirdiğinde daha bana dokunmadan oradaki varlığı inlememe yetti. Arsız doyumsuz bakışlarıyla ağzını kadınlığıma yasladığında dudaklarımdan adını inledim. Dil darbeleriyle kadınlığımı talan ederken çığlıklarım mutfakta duvarlara çarpıyordu. Beni titrete titrete boşaltırken yüzündeki arsız gülümseme hala yerli yerinde duruyordu. "Ben kahvaltımı yaptım, ellerine sağlık bebeğim tadı harikaydı."
"Her zaman beklerim kahvaltıya."

Ben tekrardan duş alırken Demirde daha fazla çektiğim işkencelere dayanamayıp kahvaltıyı hazırlayacağını söyleyerek beni yukarı gönderdi.

Duştayken kaçtığım düşünceler bir anda zihnime dolunca hazırlıksız yakalandım. Ne yapacaktım ben hislerimdem emin miydim? Hislerimden emin olsam bile Demir'in hisleri var mıydı bana karşı? Demir kimdi, bu iki günde gördüğüm merhametli bir adam mıydı yoksa hiç tanımadığım başka bir adam mıydı?

Sorularıma cevap bulamazken tek emin olduğum şey Demir'i saf hislerimle sevdiğimdi.

🍷

Taslakta yazdığım bölüm yok artık ve okulla dershaneye de gittiğim için ilk günün hatrına yedi bölüm yüklediğim gibi devam edemeyeceğim ilerleyen günlerde ama her gün bölüm atmaya çabalayacağım.
Seviliyorsunuz 🤍

Continue Reading

You'll Also Like

1.4M 44.9K 38
Üzerime doğru yürümeye devam etti. Gelip tam karşımda durdu. Gözünü kırpmadan yüzümü inceliyordu. Gözlerini gözlerime dikti. Soru dolu bakışlarla y...
515 65 2
6 yıldır birbirine hasret kalan karı koca... Patron~Çalışan... ~mafya "Kadın isminin baş harfini adamın kalbinin derinliklerinden gelen sesininde sa...
629K 26.1K 45
30-50k izlenen Yağız her gün yayın açar, Sohbet eder ve korku oyunları oynar. Işıl ise o yayıncıya aşık bir kızdır. Işıl habire yağıza Instagramdan y...