Arsız Doyumsuzluk (+18)

By blackwhiteclouds

616K 5.3K 774

"Bakışlarındaki isteğe daha fazla dayanamadım, ama bakışlarından çok altındaki asıl harikanın ıslak ve muhtaç... More

1.
2.
3.
4.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

5.

42K 334 19
By blackwhiteclouds

Herkese yeniden merhabalar.

Arya'nın modelini seçtim ve zorlandım çünkü hem tatlı hemde seksi ve çekici bir model bulmak oldukça zor ama tam içime sinen bir model buldum bölümün sonuna ekleyeceğim.

İyi okumalar, yıldıza basmayı ve satır arası yorum yapmayı unutmayın leydilerim ❤️‍🔥🫶

❤️‍🔥



Gözlerimi huzurla açtığımda hala Demir'in göğsünün üzerindeydim. Kafamı kaldırdığımda onun benden önce uyandığını gördüm, gülümseyince dudaklarıma hızlıca bir öpücük kondurdu. "Günaydın."
"Günaydın, güzelim."
"Güzelin miyim gerçekten."
"Çok güzelimsin."
İstemsizce güldüm bu muhabbete saçma ama komikti.

Üzerinden kenara çekildiğimde bir saat bulma umuduyla etrafa bakındığımda Demir'in telefonunu yatağın kenarındaki komidinin üstünde gördüm, izin alır bakışlarla Demir'e baktığımda onayladığı için telefonu aldım ve saate baktığımda öğleni geçtiğini gördüm.
"Hay böyle işe ya, bugünde işlerimi ektim yarına birikecek hepsi."
"Bir günden daha bir şey olmaz bebeğim anın tadını çıkar."
Demir'in dediğine hak verip göğsüne bir öpücük kondurdum.
"Telefonundan fotoğraf çekinelim mi?"
İstemez bakışlarla baksa da onaylayınca kamerayı açtım ve başım Demir'in göğsüne yaslıyken gözlerimi kapatarak kameraya poz verdim, Demir'in nasıl poz verdiğine dair hiçbir fikrim yok.

Başımı kaldırarak dudaklarını öperkende fotoğrafımızı çektikten sonra telefonu indirip dudaklarını öpmeye başladım. Oldukça sakin bir öpüşme olmasına rağmen onunla olması yine en zevkliymiş gibi hissettiriyordu. Alt dudağını emerek kendime doğru çektiğimde hafifçe dişlerimle ezince Demir kısık sesle inledi, aldırış etmeden aynısını üst dudağına aynı sakinlikle yaparken Demir'in büyük avucu bel boşluğumu sıkı bir şekilde kavrıyordu. Öpüşmemiz daha da derin bir hal alırken, Demir dilimi ağzına alıp emzik emer gibi emmeye başlayınca yüksek sesle inledim.

Nefessiz kalana kadar öpüşmemiz devam ederken başımı çekerek son verdim ve kendimi yanına bıraktım. "Telefonuna numaramı kaydedeyim mi?"
"Kaydet tabii yoksa bu güzelliğe nasıl ulaşacağım."
Söylediğine gülümserken numaramı telefonuna kaydettim.

*Seksi Kızım*
kişisi kaydedildi

Kaydediş şeklime ikimizde gülerken, "Sana bu kadar uyabilirdi. Umarım toplantıda falan aramazsında imajımızı çizdirmeyiz."
"İmajını yesinler, asıl toplantıda arayayım da seni gör sen."
Yataktan kalktığımda etrafa bakındım kıyafetlerimi bulmak için ama akşam aşağıda etrafa attığımız aklıma geldi.
"Çıplak mı gideceğim şimdi ben, benim için sorun değil tabi ama sabah sabah abazaların kalkmış küçük sikleriyle uğraşamam."
"Sence seni çıplak mı gönderirim ben, bu afete başka kimsenin gözünün değmesine izin verir miyim? Ararım kıyafet getirtirler o zamana kadar bekle sonra beraber çıkarız."

Geri yatağa doğru muzip bakışlarla adımlarken yatağa dizimi yaslayıp ona yaklaşarak, "Sakin sakin beklemeyeceğiz tabii ki değil mi"
Söylediğime gülerken telefonundan kısa bir mesaj atıp beni üzerine çekti. Onun için hemen ıslanan kadınlığım karın kaslarına temas edince inledi. "Küçük kızımın oğlumu ıslattığı yetmiyormuş gibi bu seferde kaslarıma mı göz dikmiş."
Gülümseyip üzerine sürtününce inledim, "Kasların bile beni boşaltmaya yetiyor."
Aşağı doğru kayacakken kalçalarımı avuçlayarak beni engelleyip, "Kaslarımın seni boşaltmasına izin ver o zaman." diyerek kalçalarımı hareket ettirdi.

Karnının üzerinde sürtünmeye devam ederken adını inliyordum, "Ahh, Demir, Ahh daha sert ah ah" daha da hızlanacakken Demir kalçalarımı tutup engelledi. Yalvaran gözlerle gözünün içine baktım, "Ne istediğini söyle bana."
arsız bakışlarımla, "Kaslarınla beni boşaltmanı istiyorum."
hareket etmeme tekrar izin vermedi, çıldıracak durumdayken istediğini tekrar tekrarladı. Dayanamayıp, "Kaslarınla amcığımı en sert şekilde sikip boşaltmanı istiyorum." diye bağırdığımda yüzündeki arsız sırıtışla hareket etmemi sağladı. Hızlıca hareket ederken artık doruklara çıkıp aşağı doğru düştüğümü hissederken yüksek sesle inliyordum, "AHHH , AH AH DEMİR AH"

Demir onun adını inlememle daha da azmış şekilde birden beni sırt üst yatağa sertçe çevirmesiyle kendisini içime bastırması bir oldu. Ani hareketiyle beraber "Demir!" diye çığlık attım. Çığlığım onu daha da hızlandırdı ve içimde sertçe gidip gelmeye başladı. Altında kendimden geçmiş gibi sadece onun adını inlerken oda benim adımı inleyerek içime boşaldı.

İçimden çıkmadan, ağırlığının tamamını vermeden kendisini üzerime bıraktığında ikimizde nefes nefese kalmıştık. "Bizim bu azgınlığımız ne olacak? Çünkü böyle gittiği sürece ben ne yürüyebileceğim ne de kıçımın üstüne oturabileceğim."
Demir söylediğime gülerken, "Bu kadar seksi ve azgın olman benim suçum değil, iki azgın tutamıyoruz kendimizi."

Odanın kapısının çalışıyla Demir üzerimden kalkıp kapıya doğru gitti. Bacaklarımı açarak kadınlığımı ne hale getirdiğini tam görmesi için her şeyi açıkça gösterecek şekilde bacaklarımı açtım. Odaya döndüğünde gördüğü manzarayla seslice yutkundu. "Bak benim küçük amımı nasıl parçaladığını gör."
"O senin ıslak amın daha böyle her gün benim altımda parçalanacak alışsa iyi eder."

.


Kısa bir duşun ardından getirttiklerini üzerime geçirirken yatağın üzerinde oturmuş beni izliyordu. İç çamaşırı takımını üzerime giydiğimde beni belimden tutup önüne çekti, yüzüstü dizlerinin üzerine uzandırdı. "İç çamaşırın gibi bu güzel kalçalarında kızarmazlarsa onlara ayıp olur." Söylediğine gülerken kalçama sert bir şaplak atmasıyla ağzımdan ince bir çığlığın kaçması bir oldu. Kalçalarımı şaplaklamaya devam ederken aşırı derecede zevk alıyordum. Kalçalarımı rahat bıraktığında iki tarafa da birer öpücük kondurup ayağa kalkmamı sağladı. Karşıdaki aynaya doğru çevirip, "Bak güzel parçalarına nasılda iç çamaşırınla uyum sağladı kırmızı senin rengin güzelim."
"O zaman kızarttığın yerleri güzelce izlemen için güzel kalçalarımla sana bir gösteri yaparım, kırmızı çamaşırlarımı da daha ince detaydan görmen için." Söylediğime gülümserken ne yapacağımı bekledi.

Önünde yüzüstü yere uzanıp kalçalarımı yukarı doğru kaldırıp onun önüne hizaladım. İlk önce sakin hareketlerle kalçalarımı sallarken "Hızlan." diye emir vermesiyle daha hızlı kalçalarımı dans ettirdim. Daha fazla dayanamayarak daha ne olduğunu anlayamadan orta parmağını içimde hissettim. Parmağını içimde hareket ettirirken dansımı devam ettirdim. Kendimi aniden geri çektiğimde şaşırdı, "Bir kez daha duş alamam bir dahaki sefere bebeğim." Orta parmağını gözümün içine bakarak emdiğinde inledim, beni belimden tutarak kucağına çekti ve parmağını ağzıma verdi. Parmağındaki sularımı gözlerinin içine arsız bakışlarla bakarak emerken diğer üç parmağınıda birden ağzıma sokmasıyla derinden inledim ve kendimi altımdaki sertliğe sürttüm. Bir süre parmaklarını boğazımın derinlerine iterken ağzımdan elini çıkartıp o benim dilimi ağzına alarak emmeye başladı. Artık kendimi geri çektiğimde üzerinden kalktım.

Getirilen eşofman takımlarını üzerimize geçirdikten hemen sonra bardan çıkış yaptık. Otoparka geldiğimizde ondan ayrılmak istememe rağmen ikimizde artık bugünlük ayrılmamız gerektiğini biliyorduk. "Numaramı kaydettim sana zaten akşam bana yaz konum atıyorum bendesin. Bir yemek yeriz ardından sonra birbirimizi." Dediğimle ikimizde gülerken beni onayladı ve arabalara binip ayrıldık.

Direkt şirkete geldiğimde ne kadar işlere yoğunlaşsamda aklımı verememiştim. Bu durumumuzun sonu neydi, biz nasıl başladık nasıl ilerliyor nasıl bir ilişki, üzerine hiç konuşmadan sadece yatakta birbirimizi memnun edip ayrılıyorduk. Birbirimizi tamamiyle tanımıyorduk bile ve ben daha doğru dürüst tanımadığım bir adama sanırım bir şeyler hissetmeye başlıyordum.

❤️‍🔥


Arya için seçtiğim model bu ve tam onu yansıtan bir model o yüzden çok içime sindi, umarım sizde beğenirsiniz.

Daha uzun yazacaktım ama ne bir oy nede bir yorum gelmediği için içimden hiç istek gelmedi. Gece boyunca hiç uyumadan kitaba dört bölüm yolladım bu beşinci bölüm ama ne bir oy var ne bir yorum umarım diğer bölümü yazana kadar biraz oy ve yorum gelir, çünkü fikirleriniz ve desteğiniz benim için önemli. Kitapta değişmesini istediğiniz ya da sizi sıkan bir yer vardır onu söylersiniz düzeltebildiğim kadar düzeltirim ama siz söylemeden sonuçta yanlışlarımı eksiklerimi düzeltemem. O yüzden umarım beni anlayıp bana destek olursunuz, seviliyorsunuz leydilerim ❤️‍🔥🫶🍷

Continue Reading

You'll Also Like

483 65 2
6 yıldır birbirine hasret kalan karı koca... Patron~Çalışan... ~mafya "Kadın isminin baş harfini adamın kalbinin derinliklerinden gelen sesininde sa...
1.4M 44.5K 38
Üzerime doğru yürümeye devam etti. Gelip tam karşımda durdu. Gözünü kırpmadan yüzümü inceliyordu. Gözlerini gözlerime dikti. Soru dolu bakışlarla y...
4.2M 266K 45
Aylardır izlediği yayıncıya olan hislerinin arttığını düşünen İzem, artık onun dikkatini çekmek ister. Dağhan'a ilk mesajı değildi ama bu sefer onun...
431K 4.1K 13
Üçgen ilişkinin tam ortasından bir hikaye... Paramparça olmuş bu kalpte, Yaralarla kaplı bu bedende, Şüphe ve güvensizliğin amansız fırtınasından buğ...