Arsız Doyumsuzluk (+18)

By blackwhiteclouds

621K 5.3K 775

"Bakışlarındaki isteğe daha fazla dayanamadım, ama bakışlarından çok altındaki asıl harikanın ıslak ve muhtaç... More

2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

1.

98.8K 471 74
By blackwhiteclouds

Hepinize merhabalar, umarım beğenirsiniz.

Oylamayı ve yorum yapmayı unutmayın, seviliyorsunuz 🔥🍷❤️‍🔥

Başladığınız tarih ve saat buraya olsun o zaman.

(Ağır cinsellik içermektedir!)


                                           ❤️‍🔥


Olabildiğince kalabalık ve yüksek sesli bu ortamda hiçbir şey umrumda olmadan bir saattir heyecan ve arsızlıkla bir saattir bakıştığım yakışıklının bana gelmesini bekliyordum. Bakışlarımızla adeta birbirimizi soyup daha fazla azdırdığımız yetmiyormuşçasına bana gelmemeye inat ediyordu eğer biraz daha gelmezse üstüne atlayacaktım artık.

Daha fazla altımdaki ıslaklığa ve kalabalığa dayanamayıp barın tuvalet kısmına doğru yürümeye başladım. Neyseki tuvaletin koridoru içeriye oranan hem sessiz hem de insandan yoksundu. İnce ve uzun topuklu ayakkabılarımın üstünde ağır ağır yürürken birden arkamda büyük bir bedenin varlığını hissettim arkamı döndüğümde oh be dedim sonunda. İşte karşımdasın. Konuşmaya başladığında ses tonuna erimemek elde değildi.

"Bakışlarındaki isteğe daha fazla dayanamadım, ama bakışlarından çok altındaki asıl harikanın ıslak ve muhtaç isteğine dayanamadım."

Hassiktir daha fazla bir şey demesine bile gerek yok üstüne zıplamaya hazırım bile.

"Konuşmak yerine isteklerimizi gidermeye ne dersin?"

Olabildiğinde arsız ve cilveli üslubumla sanki daha fazla dayanamıyormuş gibi belimden tutarak dudaklarıma sertçe atlayıp duvara yaslaması bir oldu. Alt dudağımı azgınlıkla emerken bir inleme koptu boğazımdan bu onu daha fazla azdırmış gibi daha sert asıldı dudaklarıma. Öpüşürken aynı zamanda bir eli belimdeyken diğer eli kalçama inip sıkıp yoğurmaya başladığında ensesindeki ve omzundaki ellerimle tırnaklarımı sertçe ona bastırmamla boğazından hırıltılı bir inleme koptu. Bir bacağımı tutup beline sararken üzerime ikinci bir deri gibi yapışmış olan deri ve mini elbisemin eteğinin oldukça yukarı sıyrılması bir oldu ve böylece giydiğim tanganın ortaya çıkmasıyla içimde hiçbir utanç duygusu hissetmeden daha fazla heyecanlanmam inlememe sebep oldu.

Hala bir eli kalçamdayken sertliğini kadınlığıma bastırmasıyla ikimizde birbirimizin ağzının içine inledik. Öpüşü daha hızlı ve derin bir hal alırken belimdeki elide sol göğsüme doğru çıktı ve dolgun göğsümü avucunda bir hamur gibi yoğurmaya başladı. Kadınlığım artık daha fazla ıslanırken kendimi sertliğine doğru itmemle kalçamı daha sert avuçlaması bir oldu ve azgınlıkla inledim. Artık nefeslerimiz yetersiz kalınca dudaklarımızı ayırdı ve boynuma yöneldi.

Ona kendimi sürtmeye başladığımda kafasını boynumdan ayırıp içi şehvetten kararmış gözlerini gözlerime dikti ve birden üzerimden çekilip elimden tutup beni koridordan çıkarttı ve üst kata doğru giden merdivenlerden yukarı doğru hızlı adımlarla çıkmaya başladık. İki kat yukarı çıktığımızda koridorun boylu boyunca odalarla kaplı olduğunu görünce rahat bir yatakta devam edeceğimizi anladım.

En sondaki odaya girdiğimizde kapıyı kapatmasıyla beni kapıya yaslaması bir oldu. Eli kalçama inmeden hemen önce kapıyı iki kere kitleyip kalçama yöneldi. Oldukça sert şekilde kalçamı yoğurmaya devam ederken aynı anda dudaklarımız birbirini talan ediyordu. Daha fazla dayanamayıp siyah gömleğinin düğmelerini hızlıca açmaya başlarken oda elbisemin arkasındaki fermuarı aşağı yavaş yavaş indirmeye başladı.

Sonunda düğmelerinin tamamını açtığımda aceleyle üstünden sıyırdım ve ellerimi oldukça kaslı gövdesinde gezdirmeye başlamamla istemsiz bir inleme kaçtı boğazımdan. Elbisemin fermuarını tamamiyle açtığında aşağı doğru indirmesiyle elbisem straplez model olduğu için sütyen giymediğimden karşısında sadece siyah dantelli tangamla kalmamla arsız ve azgın bakışlarımı gözlerine diktim.

Yüzünde adi bir sırıtışla odanın ortasındaki yatağın üstüne uzandırmasıyla karşısında sadece tangayla uzanınca beni bir süre sadece izledi ve bu beni daha fazla azdırdı.

Dayanamayıp " Çok seksi ve bakmaya doyulamaz olduğumu biliyorum ama daha da harika bir yer aşağımda açlık ve ıslaklıkla seni bekliyor." dediğimde bakışları daha da koyulaştı ve kemerini hızlıca açıp kumaş pantolonunu üzerinden çıkardığında karşımda sadece siyah baksırıyla kaldığında uzun boyuyla bana yukarıdan bir kez daha bakıp üzerime doğru uzandı ve tekrar açlıkla dudaklarıma yapıştı.

Bir yandan dudaklarını talan ederken bir eliyle sağ göğsümü yoğururken diğer elide yavaş yavaş kadınlığımın sınırlarına doğru aşağı iniyordu.

Tangamın ince ipini tutup aşağı çektiğinde artık kadınlığımda çırılçıplak karşısındaydı. Kısa bir süreliğine dudaklarımdan ayrılıp tangayıda bacaklarımdan ayırmasıyla tekrar üzerime uzandı ve hırsla dudaklarıma yapıştı.

Eli kadınlığımın üzerine geldiğinde inlemem bir oldu ve inlememle dudaklarımda sırıtışını hissettim. Yavaş yavaş minik tepemle oynarken altında kıvranıyordum. Birden orta ve uzun parmağını içimde hissetmemle zevkle inlemem bir oldu.

Fazlaca ıslanmış kadınlığımdaki parmağının hareketleriyle zevki derinlerimde hissediyordum. İnlemelerim havada uçarken o bir yandan ağzıyla göğsümün ucunu talan ederken bir yandan da ikinci parmağını da içime sokup hızlıca hareketlerine devam ediyordu. İnlemelerim daha da artarken parmaklarını içimden çekti ve bende daha fazla dayanamayıp onu yatağa sırt üstü ittim ve üstüne çıktım.

Ellerim baksırının kenarlarını bulurken azdırıcı yavaşlıkla aşağı indirmeye başladım. Baksırı tamamen indirdiğimde gördüğüm manzarayla heyecanlanmamam elde değildi. Damarlı oldukça kalın ve büyük erkekliği onun ve benim dudaklarımda arsız bir sırıtışa sebep oldu. Erkekliğini avucumun içine aldığımda parmaklarım etrafını tam olarak saramadı kalınlığından dolayı. Tek elimle yavaş yavaş sıvazladığımda bana üstten üstten bakıyordu. Koyulaşmış gözlerinin içine bakarak erkekliğinin başına dilimi sürttüğümde boğazından derin bir inilti yükseldi. Bu iniltiyle erkekliğinin başını ağzıma alıp şeker gibi emmeye başladım. Ağzımın içinde gelgit yaparken büyüklüğünden dolayı yarısını bile ağzıma alamıyordum. Kendimi zorlayarak gözlerimden yaşların akmasına sebep olacak şekilde boğazımın derinliklerine kadar ağzıma aldım ve hırıltıyla dalgalı saçlarımı avucuna toplayarak daha da bastırdı kafamı. Neredeyse boğulacak gibi olurken kafamı kaldırdığında ağzımdaki salyalar erkekliğine akarken arsızca sırıtarak gözlerine baktığımda yüzündeki sırıtış ve azgınlık tekrar ağzıma almamı sağladı.

Hızlı hareketlerle ağzımın içinde gelgit yaparken oda inlemelerini durduramıyordu. Bir süre sonra erkekliğini serbest bıraktığımda saçlarımın köklerinden tutup beni üstüne çekmesiyle ağzımda onun tadıyla dudaklarına yapıştım. Ağzımın etrafındaki salyalarımı yalamaya başladığında istemsizce inledim ve kadınlığımdan ılık sular aktı.

Daha fazla dayanamıyorken beni sırt üstü yatırıp üstüme çıktığında erkekliğini girişime yasladı. Yavaş yavaş ucunu içime sokmaya başladığında inlemeye başladım. Birden içime hızlıca girdiğinde kendimi tutamayıp çığlık attım. İçimdeki doluluk zevkten çıldıracak hale getiriyordu. Hareketleri hızlanmaya başladığında içimin alabileceği kadarını derinliklerime sokuyordu. Hızlı hareketlerine devam ederken zevkin doruklarında yüzmeye başlamıştım. Ben çığlık çığlığa boşalırken o içimdeki seri hareketlerine devam ediyordu.

İçimden çıkıp beni yatakta ters çevirdiğinden bel boşluğumdan tutup kalçamı yukarı doğru kaldırdı ve birden içime kendini köklediğinde tekrar çığlık attım. İçimde seri hareketlerine devam ederken ıslaklıklarımızla bedenlerimizin çıkarttığı çarpış sesleri beni daha fazla inletiyordu. İçimde bir süre daha sert vuruşlarına devam ettikten sonra birden içimden çıktı ve beni sırt üstü çevirdi. Ben onu beklemeden onun erkekliğinin önüne döndüğümde ağzıma aldığımda boğazıma kadar sikini köklediğinde zevkten dört köşe oldum. Ağzımda ileri geri giderken boşaldığında dölleri ağzımın kenarlarından akmaya başladı. Ağzımın içinden çıktığında dudağımın kenarındaki döllerini parmaklarımla ağzıma götürüp gözlerinin içine bakarak yuttuğumda bakışlarındaki azgınlık ve hayranlık sırıtmama sebep oldu.

Dizlerimin üzerinde doğrulup dudaklarına yapışmamla inlemesi bir oldu. Sanki yetmezmiş gibi birbirimizin dudaklarını talan ederken benden uzaklaşıp yatağa uzanmamızı sağladı ve beni göğsüne çekti. Terlemiş ve yorgun bedenlerimizi birbirine yasladığında uykuya dalmam çok kısa sürdü.

Umarım beğenmişsinizdir.
Gelecek bölümde görüşmek üzere.❤️‍🔥🫶

Continue Reading

You'll Also Like

39.3K 446 4
"Defne, ne olursa olsun kalbim senin için atmaya devam edecek." Dedi. Zaman durdu. Bir şey dememe izin vermeden sıcak dudaklarını dudaklarımla bulu...
433K 4.1K 13
Üçgen ilişkinin tam ortasından bir hikaye... Paramparça olmuş bu kalpte, Yaralarla kaplı bu bedende, Şüphe ve güvensizliğin amansız fırtınasından buğ...
1.4M 45K 38
Üzerime doğru yürümeye devam etti. Gelip tam karşımda durdu. Gözünü kırpmadan yüzümü inceliyordu. Gözlerini gözlerime dikti. Soru dolu bakışlarla y...
3.3M 122K 68
Berdel'e kurban gitmiştim. Hiç tanımadığım, bilmediğim bir adamla evlendiriliyordum. İkiz erkek kardeşim yerine ben hayatta kalmıştım, ben yaşamıştım...