I'm Not Her - Kamijirou (çevi...

By darcyallalong

342 39 80

BU BİR ÇEVİRİ KİTABIDIR. ASIL KİTAP KAMIJIROU_FOR_LIFE HESABINDA YAYINLANIYOR. Spor festivalinden beri Denki... More

Background
Training
Trainin Pt 2
Study Date?
Insecurities
Hangout
Flowers
Hopeless Love

Struggles

22 2 1
By darcyallalong

Denki sırasında oturuyordu, sessiz olmasından gergin olduğu anlaşılıyordu.

"Hey, Kaminari sen iyi misin?" diye sorup tek kaşını kaldırdı Kirishima."

"Oh, şey evet sadece sınav hakkında endişeliyim."

"Endişelenme, eminim iyi alırsın." dedi ve sırıtıp baş parmağını hava kaldırdı Kirishima.

"Sadece kalmamaya çalış." diye mırıldandı Bakugou.

Denki "Neden hep ortamı bozmak sorundasın?!!" diye söylenip ayağıyla havayı tekmeledi.

"Bakubromu dinleme Kaminar, eminim iyi alacaksın." diye Kaminari'ye güvence verdi Kirishima.

Denki gülümsedi. "Teşekkürler, ben de öyle umuyorum. Dün gece Jirou'dan yardım aldım en azından B almazsam boşa olur."

Tam bu sırada konuşma Mina'nın ilgisini çekmiş gibiydi. Sınıf arkadaşına bakarken sırıttı. Yanlış duymadığından emin olmak istedi. "Kiminle çalıştım demiştin?"

Denki pembe saçlı arkadaşına baktı. "Jirou. Bana yardım etmesi çok naziktii bu yüzden minnettarım."

Mina sırıtmaya devam ederken arsız bir şekilde "Ondan hoşlanmadığına emin misin?" diye sordu.

"Ne? Hayır! O sadece arkadaşım Mina." diye cevap verdi Denki açıkça. Jirou'yu arkadaşı olarak düşünüyordu, daha fazlası değil. Onunla olan arkadaşlığını bozmak da istemezdi. Onunla zaman geçirmeyi çok seviyordu. Ayrıca Shiozaki'den hoşlanıyordu ve kendisi ve Shiozaki'nin sevgili olacağına emindi.

"Ughhh pekalaa."diye söylendi Mina. Denki ve Kyouka'nın çok yakıştıklarını düşünüyordu ama o ikisinin aynı fikirde olmadığı belliydi.

O sırada yorgun olduğu belli olan Kyouka gelip Denki'nin yanınadaki sırasına oturdu. "Selam çocuklar."

Denki arkadaşını gördüğüne mutlu olduğu belli bir şekilde sırıttı. Jirou'yla konuşurken hep gülümsüyordu. "Naberr Jirou-san!"

"Bana öyle seslenme aptal pikachu." Onu uyarır şekilde kulaklık uçlarını gösterdi.

Denki şaka yaptığını göstermek için ellerini teslim olur gibi havaya kaldırıp güldü. "Tamam tamamm, canımı acıtma."

Onlar böyle şakalaşırken Mina bu ikilinin neden birbirlerinden hoşlanmadığını anlamak için onları izliyordu. Oysa beraber çok güzel olacaklarına emindi.

"Herkes sessiz olsun." Bay Aizawa sınıfa girdi. Bir saniye sonra herkes sessizleşmiş ona bakıyordu.

Aizawa elindeki kağıt destesini gösterdi. "Sizin de bildiğiniz gibi sınav olacaksınız."

Sınıftan bir oflama duyuldu. Kimse sınav olmak istemiyordu. Kim isterdi ki zaten? Kyouka kağıtların verilmesini beklerlken kalemini çıkardı ve çantasını alt üst eden Kaminari'ye baktı. Kalemi olduğuna emindi ama belli ki onu bulamıyordu. 

"Kalem ister misin?" 

Kyouka'nın sesiyle korkmuş olan Denki ona bakıp başıyla onayladı. Kyouka mor ve siyah çizgili çantasından çıkardığı kalemi ona uzattı. Denki gülümsedi. "Teşekkürler Jirou."

"Ne demek, kaybetme yeter. Başka kalemim yok." 

"Kaybetmem!"

Herkesin önüne kağıtlar gelince Aizawa "Başlayabilirsiniz." dedi.


Zaman atlaması: Öğle Vakti


 Denki arkadaşı Sero'yla yürüken gergindi. "Awhh tanrım, hem zor hem uzundu."

Sero esneyip "Katılıyorum." diye cevap verdi. O ve denki yakın arkadaşlardı bu yüzden genelde öğlenleri beraber , bakusquadla,  vakit geçirirlerdi.

Denki yeşil saçlı birini görmek için gözleriyle etrafı  taradı. Sonunda onu bulunca yeşil saçlı kızın yanına koştu.

"Shiozaki!!" Denki ona çarpmadan durdu. 

Kız ona bakıp ismini kimin bağırdığını anlayınca olabildiğince nazik bir şekilde "Evet Kaminari?" diye sordu. 

"Senin gibi tatlı birisi acaba bana numarasını vermeyi düşünür mü?"  Denki flörtöz bir şekilde göz kırptı ve ellerini silah yapıp ona doğrulttu.

"Kaminari sana kaç kez seninle ilgilenmediğimi söyledim ama sormayı bıra-"

"Hadi amaa! Sadece bir randevuuu... Pişman olmayacaksın!" Denki ellerini birleştirdi, resmen yalvarıyordu.

Kyouka birkaç masa ötede bu sahneyi izliyordu. Yutkundu, yemeğinden dolayı mı yoksa boğazına dizilen taşlardan mı olduğunu anlamadı. Kalbi tekledi ve yanakları karıncalandı. Gözleri hafif dolmaya başlamıştı ama başını iki tarafa sallayıp kendine gelmeye çalıştı. Kimseyi endişelendirmek istemiyordu, duygularını içine gömdü. Kimsenin nasıl hissettiğini bilmesini istemiyordu.

Shiozaki monoma tarafından sınıfının yanına çekildi ve Denki Shiozaki'nin cevabından dolayı mutsuz bir şekilde masasına geri döndü.

Sero kolunu Denki'nin omzuna atıp dikkatini çekti. "Hayır dedi, değil mi?"

"Mhmm" diye mırıldandı Denki. Hayal kırıklığına uğramıştı ama arkadaşlarının ondan beklediğinin aksine pes etmek gibi bir niyeti yoktu.

"Merak etmee. Eninde sonunda birisini bulacaksın."

"Mesela mor saçlı ve müziği seven birisi olabilir" diyerek konuşmaya katıldı Mina. Yüzünde her zamanki gibi arsız bir gülümseme vardı.

"Son kez söylüyorum Mina, Jirou'dan hoşlanmıyorum, o benim arkadaşım." Denki elini alnına vurdu. Neden herkes onun Jirou'dan hoşlandığını düşünüyordu anlamıyordu. Elbette onunla zaman geçirmeyi seviyordu ama ondan o şekilde hoşlanmıyordu. Onun hakkında hiç o şekilde düşünmemişti.  Ayrıca neden kendi liginin çok dışında birisinden hoşlansın ki? Jirou onun için çok iyiydi. Ondan hoşlansaydı bile onun aynı şekilde hissetmeyeceğinden emindi. 

"Hadi amaa!! Shiozaki'den sonsuza kadar hoşlanamazsın. Bu tek taraflı bir aşk hikayesi." Mina surat asıp ellerini masaya vurdu.

"Hoşlanabilirim! Ayrıca bir gün o da benden hoşlanacak, sadece bekle." Denki özgüvenli bir şekilde gülümsedi.

Mina gözlerini devirip iç çekti. Shipinin gerçekleşmeyeceği gerçeğiyle yüzleşmeliydi ama bunu istemediği belliydi.


Zaman atlaması: Jirou'nun Odası


Kyouka odasında odasında müzik dinleyerek rahatlıyordu. Cumartesi gecesi olduğundan ertesi gün okul yoktu. Birden telefonuna bir bildirim geldi.  Telefonuna bakınca Kaminari'den bir mesaj geldiğini gördü.

Aptalminari: Heeyy birazdan oraya gelicem

Kişisel Kulaklık Ucu: Bekle ne?! Neden ve niye? Geleceğini bilmiyordum ve gelmen için izin verdiğimi hatırlamıyorum.

Aptalminari: Sıkıldım ve yardımına ihtiyacım var. Lütfennn

Kişisel Kulaklık Ucu: Hayır.

Aptalminari: Çok geç, yoldayım. Görüşürüz!

Kyouka siniri bozulmuş bir şekilde etrafı toplamaya başladı. Kaminari en azından gelmeden haber verebilirdi! Hızlıca üstüne dizlerine gelen bir T-shirt giydi, altında da bir şort vardı.

Denki odasının kapısını tıklattı. "Kapı açık!" diye seslendi Kyouka. Denki kapıyı açtı ve Kyouka'nın daha yeni düzelttiği yatağına atladı. "Jirou-Sann!" Kyouka kulaklık ucunu ona batırdı. "Kaminari daha yeni toplamıştım!" söylenerek kulaklık uçlarını ona batırmaya devam etti.

"Oww! Tamam tamam." Yatakta düzgünce oturdu, hala yüzünde bir gülümseme vardı.

"Neden buradasın?" Kyouka elini alnına vurdu. Kaminari'nin durup dururken gelmesine sinir olmuştu.

"Eeee biliyorsun ki Shiozaki'den hoşlanıyorum."

Kyouka boş bir şekilde ona baktı. Yanakları karıncalandı ve kalbi tekledi ama arkadaşını endişelendirmek istemediği için yüzüne yapay bir gülümseme takındı. "Evet bunu bayağı belli ediyorsun."

Denki elini ensesine koydu "Ve büyük ihtimalle onun beni  çok kere reddettiğini de biliyorsundur." 

Kyouka'nın gözleri hafiften dolmaya başlamıştı ki kendini tuttu. Çığlık atmak istiyordu ama duygularını sakladı. "Mhmm evet bu da bayağı belli oluyor. Kim sana evet der ki zaten?"

"Hey! Hiç yardımcı olmuyorsun?" Denki güldü ve yere baktı. "Sana bir şey sormak istedim..."  Denki başını eğdi, utandığı belliydi.

Kyouka yutkundu. Ne soracağını merak ediyordu. Düşünceleri ona karşı hiç de iyi değildi.  Kendisine sürekli Kaminari'nin neden ondan hoşlanmadığını soruyordu. Görünüşü yüzünden miydi? İstemese de bunu soruyordu kendine.

"Bana yardım edebilir misin?" Kaminari sonunda ağzındaki baklayı çıkarmıştı. Bayağı utanıyordu ama eğer Shiozaki'nin ondan hoşlanmasını istiyorsa yardıma ihtiyacı vardı. Alay etmekten yardım edemeyeceğini bildiği için Mina'ya soramamıştı. Kaminari bu tarz şeyleri itiraf edebileceği tek kişinin Jirou olduğunu biliyordu. Onun yanındayken rahat hissediyordu.

Kyouka onun bunu isteyeceğini biliyordu ama yine de bu sözler tahmin ettiğinden daha çok canını acıtmıştı. "Sadece birkaç kelimenin tüm moralini altüst edebilmesi komik bir şey" diye düşündü Kyouka kendi kendine. Gözyaşlarının gözünü doldurduğunu fark etti,iyi ki Kaminari ona bakmıyordu. "Neden benden yardım istiyorsun ki? Bu tarz şeylerde iyi değilim."

"Uhm.. çünkü biliyorsun eğer Mina'ya sorsaydım benimle dalga geçip dururdu, ayrıca seninleyken rahat hissediyorum! Sanki seninle alay edilmeden ya da kötü bir şey olmadan her şeyi konuşabilirim gibi... Ayrıca seninle konuşması eğlenceli!" Denki dişlerini göstererek kocaman gülümsedi.

Kyouka kendini tutamayıp gülümsedi. Yanakları ısınmaya başlamıştı, kalbi hızlanmaya başlamıştı ama Kaminari'nin sözleri aklına gelince sakinleşti. ...Shiozaki'den hoşlanıyorum... Elbette onun Shiozaki'den hoşlandığını biliyordu. O zaman neden canını bu kadar acıtmıştı?

"Jirouuu!" Denki onun dalıp gittiğini fark edince dikkatini çekmek için seslenmişti.

"Oh! Şey... tamam. her neyse, sana yardım edeceğim." Kyouka bu cümleyi kurarken sonradan pişman olacağını biliyordu ama içinden bir ses Kaminari'nin mutluluğunun onu mutlu edeceğini söylüyordu.

"Gerçekten mi?  Teşekkürler Jirou! Sen en iyisisin." Kaminari yatktan kalkıp mor saçlı arkadaşına sarıldı.

Kyouka Kaminari'nin sarılmasıyle her ne diyecekse unuttu. Yanakları kızardı, kalbi hızlandı. Bu aptalın bunu nasıl başardığını anlayamıyordu. Kaminari'nin başkasından hoşlandığını bilmesine rağmen en ufak bir hareketinde kalbi çıldırmışçasına atıyordu.

Denki sonunda gülümseyerek çekildi. Bulutların üzerinde yürüyormuş gibi hissediyordu. Jirou onu mutlu etmesini hep başarıyordu zaten, şimdi kendisine yardım edeceğini bilmek onu neşeyle doldurmuştu sanki.

"Evet evet, bir şey değil." Yüzünün ne kadar kırmızı göründüğünü saklamak için kafasını çevirdi. Şimdiyse bu aptalın hayallerindeki kızı etkilemesine yardım etmesi gerekiyordu.

"Bana şimdi yardım edebilir misin?" Kaminari yavru köpek bakışlarıyla Shiozaki'ye baktı. Heyecanlıydı çünkü Shiozaki'nin ondan hoşlanmasına az kalmıştı.

-Merhabalar efendimm. Nasılsınız? Öncelikle bir Kaminari bir Denki ya da bir Kyouka bir de Jirou yazmam kafanızı karıştırıyorsa hemen ondan bahsetmek istiyorum. Benim de kafamı karıştırıyordu çünkü çevirdiğim kitap öyle ama Kyouka ve Denki birbirleriyle konuşurken Jirou ve Kaminari diyorlar. Yaptıkları bir şeyden ya da düşüncelerinden bahsederken de Denki ve Kyouka şeklinde yazıyorum. Haberiniz olsunn. Ayrıca Kaminari'ye sinir olan okurlar varsa ben de sizinleyim bu yolda!! Sonraki bölümde (acaba ne zaman gelecek?) görüşürüüzzz.





Continue Reading

You'll Also Like

650 57 24
"Sasukee bak yıldızlar ne kadarda güzel!" "Sasuke seni özledim" "Keşke tekrar burda olsan sevgilim.."
392K 36K 32
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...
2.7K 403 21
Hanako'dan Yashiro'ya mektuplar. - 'Dear...' serisi dördüncü kitap. - 19.01.22 st☆r
3.4K 465 12
-Tamamlandı.- "O en çok menekşeleri seviyor." Uchiha Obito X Nohara Rin Wattpad'deki ilk Türkçe ObiRin kurgusu.