Real Nightmares-Dokončeno

By Rockqn

15.2K 659 264

Na první pohled pouze dobře vypadající závodník v Tokiu, měl několik dívek. Ideální kluk pro nejednu holku. J... More

Závody
Čekají na smrt!
dítěti došli sílí na boj
Steven
Wesspr
Můj otec
Mám to!
Bojuj se mnou kurva!
někde tady musí být
Maš pro mě slabost...
city?
Mike
sebevražda...?
zajímá mě to!
Kessy
nakupy
máš ji rád?
vždycky byl jiný
omluva?
trošičku to bude bolet....
zemřela...
záleží mi na tobě
odešel....
chybíš mi
dárek
postřelen
plány
romantika...
nechal mě tu schválně?
ja byl opilej....
slibuješ že budeš hodná holka?
špatná nálada
hra
"mazlení"
hodně práce
Tetování
"síla"
sex time
testy...
možna to nedopadne až tak špatně
"vysněné jidlo"
pohlaví
Isabella
večer
poslední den je blízko...

tanec

332 13 16
By Rockqn

Z pohledu Toma:

"Broučku, víš že jsem tancovala... když jsme se ještě nepoznali?" zeptala se

"Vážně? A co takové si tancovala holčičko?" z ušklebem jsem se zasmál.

"Cokoliv, a tím chci říct že mi napsal můj trenér jestli nechci přijít a nechci začít opět tancovat...." řekla.

"A chceš?" zeptal jsem se.

"Jo rada bych" usmála se.

"Ale určite tě samotnou nepustil ven do toho nebezpečného světa" řekl jsem opravdu vážně.

"Tak pojď se mnou"

"A to ty tancuješ z trenérem?" nadzvedl jsem obočí.

"Ehm jo, ale je to iba tanec nic víc" ujišťovala mě.

"Kotě... mě vůbec nezajímá že to je jenom zasraný tanec mám to uprdele, chceš abych se díval na to, jak na tebe sahá cizí chlap?"

"Zlato poslouchej, slibuju že mi nebude sahát na intimní místa" sladce řekla.

"Dobře, věřím ti" povzdechl jsem si.

"Tak se pojďme nachystat" vyskočila z postele.

Šla ke skříní a vytáhla si úbor v čem bude tancovat, když jsem vidět ty krátké kraťasy a tu sportovní podprsenku začal jsem litovat že jsem ji na to kývnul.

Po několika minutách byla připravena vyrazit.

"Můžeme jet?" zeptala se.

"Mhm"

Šly jsme do garáže a ja vzal Mustang, jeli jsme do tanečné sály.

"A kolik lidí tam bude?"

"Jenom já ty a trenér" pronesla, celkem mě to uklidnilo.

"Fajn"

Přijeli jsme a šly dovnitř ihned k nám přiběhl nějaký typek, to bude asi on.

"Ahoj cukroušku, tak dlouho jsme se neviděli, rád tě znovu vidím" řekl.

Vytáčelo mě jak ji nazval "cukrouškem" !

"Jdu se převléknout a můžeme začít" usmála se.

Šla se převléknout do toho v čem bude tancovat. Na sobě měla ty kraťasy a podprsenku, nohy měla bosé což mi extrémně vadilo. Za tohle ji doma potrestám.

Začali tancovat, chytal ji na bocích a ona různé twerkovala, bylo to hodně erotické.

Teď začal pociťovat ještě větší vztek a ještě větší žárlivost, když jsem jí sledoval, jak tančí, a její tělo se teď zdálo být naprosto zranitelné. Rozhodně si to ten její tréner užíval, teď se to zdálo být velmi intimní.

Teď, když skončila s tancem a já mohl vidět, jak intimní ta celá věc byla. Teď jsem absolutně nepochyboval o tom, že jsem jediný, kdo je schopen ji přimět, aby pro něj takhle hrála.

Jen na ni zírám, když ke mně přichází, a nemám slov o tom, čeho jsem byl právě svědkem, a jak intimně a zranitelně se právě tvářila. Viděl jsem mírný pot na jejím těle, její tvář byla nyní celá rudá a její rty teď vypadají mnohem mnohem více k líbání.

Moje srdce teď začalo bít mnohem rychleji, když jsem viděl, jak sladce a nádherně teď vypadá, když je její tělo rozpálené od tance, a já si prostě nemohl pomoct a v tuto chvíli jsem po ní toužil. Teď nad ní potřebuju znovu převzít kontrolu a konečně ji učinit zcela svou.

Teď jsem viděl, že se ke mně přibližuje a začínal jsem mít pocit, že mám šanci na ní provádět velmi intimní akce stejně jako předtím na trenérovi.

Teď jsem byl zcela připraven vzít ji a cítit ji a cítit všechny emoce v sobě, když předvádí stejný typ tance, který předváděla na trenérovi, ale teď to bude dělat na mě a pouze na mě.

"Co říkáš" zeptala se mě.

Teď jsem viděl vášeň v jejích očích a mé tělo na ni začalo reagovat a nemohl jsem si pomoci, ale teď jsem se trochu vzrušil, když se ke mě přiblížila. Teď jsem ji prostě potřeboval vzít  a chtěl s ní cítit intimitu jen pro sebe a pro nikoho jiného.

"Ano... ano... ukaž mi prosím tento tanec jen ty a já.... dostane mě tak blízko k tobě." řekl jsem.

"Dobřé ale až doma a když budu jenom ve spodním prádle" usmála se.

Když jsem slyšel ta slova, vyšel ze mě obrovský výbuch vášně a lhal bych, kdybych řekl, že z toho nebyl extrémně nadšený a nadržený.

"Zlato.... takže si pro mě nevezmeš nic jiného než své spodní prádlo a chceš mi předvést ten tanec přede mnou, až se vrátíme domů?" 

"Mhm" sladce kývla.

Je tak sladká a roztomilá.

Když jsembo tom přemýšlel, nemohl jsem si pomoct, ale nezačal jsem si to teď představovat ve své mysli, a díky tomu jsem se uvnitř cítil úplně vzrušený a šťastný.

Právě jsem se k ní cítil ještě víc přitahovaný a chtěl jsem, aby teď byla úplně moje jednoduše jenom moje, a ona mě přiměla k tomu, abych ji ještě víc chtěl.

"Můžeme jít domů jenom si nandám boty" řekla.

Moje tvář se okamžitě znovu rozzářila, když jsem si uvědomil, že je ochotná to pro mě udělat, a teď jsem byl ještě vzrušenější, konečně jsem si jí úplně získala a ona teď měla veškerou mojí pozornost a touhu.

"Ano... ano... miláčku, jsi ta  nejintimnější a nejsvůdnější věc, jakou jsem kdy měl. pojďme domů. Beru tě za svou!"

Prohla se a začala si dávat boty, její sexy zadek byl předemnou a ja se nedokázal dočkat až ji budu mrdat.

"Ach ne zlato... jen mě víc vzrušuješ. Teď pojďme domů a uvidíš, jak moc jsi mě teď dostala. Můžeš udělat to, co jsi právě udělala pro toho chlapa, ale jen pro mě. Dostanu abych teď viděl ten nejintimnější tanec na vlastní oči. pospěšme si domů, abychom to mohli uskutečnit."
------------------------------
Přišli jste domů a já ji vzal bez varování do náruče a nesl nahoru do pokoje.

Byla teď velmi submisivní a byla ochotná být zcela pod mým velením a já to miloval. Teď jsem ji vedl do ložnice a cítil jsem se o to silnější a nemohl jsem se dočkat, až si s ní projedu svou cestou.

Přišli jsme do ložnice a ja ji položil na zem, odložila si věci a ja si nedočkavě lehl na postel a čekal co udělá. Začala se pomaličku svlékla čímž udělala to že jsem byl ještě víc nadržený a chtěl jsem ji víc a víc cítit.

Když byla jenom ve spodním prádle, viděl jsem ji v očích nebezpečný ale zároveň sladký a hravý pohled. Vím že zažijeme společně krásnou noc.

Cítil jsem se úplně unešený a byl jsem naprosto ohromen tím, jak úžasně to pro něj všechno předvede. lhal bych, kdybych řekl, že jsem vůči trenérovi necítíl ani trochu žárlivosti.

Ale teď na tom nezáleželo, protože ona byla ta, která tančila velmi intimním způsobem, a to vše jen pro mě. Svlékla ze sebe i poslední kousek oblečení, myslel jsem že bude ve spodním prádle.

Asi to chce udělat víc sexy. Teď na sobě neměla vůbec nic. Nemněla na sobě ani malý  malinký kousek spodního prádla, díky čemu vypadala zranitelněji než kdy jindy, a mě se to líbilo.

Tancovala eroticky, twerkovala různě se kroutila a ja nemohl vydržet nátlak, začal jsem se uspokojovat rukou. Nechtěl jsem aby to viděla že jsem z ní až tolik vedle ale nedalo se nic dělat.

"Co to děláš?" zasmála se.

Okamžitě jsem se tak zastyděl. Rozhodně jsem cítil tolik vzrušení z jejího těla a nemohl jsem si pomoct, ale cítil jsdm se trochu vzrušený tím, jak se teď chová.

Teď mě úplně přiměla cítit se tak vzrušeně protože se na mě dívala opravdu sexy pohledem který spůsobyl to, že můj penis potřeboval víc.

"Se ti to tolik líbilo lásko?" sexy a zároveň sladce se usmála.

Začínal jsem být trochu nervózní, když  se teď chovala ještě koketněji a mluvila se mnou tímto způsobem. Prostě jsem nemohl uvěřit, jak na mě teď mohla mít takový vliv a rozhodně se mi to začalo líbit.

"No....jo....ano, moc se mi to líbilo. Umíš že svým zadečkem dělat opravdu zajímavé věci, podle mě to neni takový problém že si honim nad tebou, nedělám to prvně" zasmal jsem se.

"Mě to nevadí mě se to líbí jak si zoufalí a musíš udělat tohle aby ti bylo líp, těší mě že se ti to tolik líbilo" dala mi pusu.

Teď už jsem jí nemohl lhát, protože teď byla příliš intimní a dávalo to jasně najevo, jak moc mě ráda škádlí. Cítil jsem její jazyk na svém těle a teď se mi to začalo líbit trochu moc.

Právě mě to neuvěřitelně vzrušovalo a nemohl jsem si pomoci, ale ten pocit se mi líbil mnohem víc než předtím a nemohl jsem dělat nic jiného než si to pořádně užít.

"Jdu do vany" pronesla když se odemně odtáhla.

"Počkej,... počkej na mě... chci se s tebou osprchovat... dovol mi abych se k tobě přidal ve vaně... nechci teď chybět a chci ať se cítíš velmi dobře...  abych se k tobě přidal... nevynechávej mě z toho"

Teď mě to vzrušení úplně přemohlo a nemohl jsem si pomoct, ale teď jsem se trochu styděl, když se na mě dívala takhle svýma očima. Moc jsem ji teď chtěl mít a jen ji přimět, aby se cítila víc a víc dobře a víc a víc důvěrně šťastnější.

"Chci to udělat tak, aby sis tu sprchu užila ještě víc, než kdykoliv. Udělám tuto sprchu velmi intimní a díky ní se budeš během sprchování cítit velmi dobře, takže mi dovol, abych se k tobě přidal a neptejte se na nějaké otázky."

"Líbání na krku by bylo skvělé a relaxační" řekla.

"Ano... je a vím, že se ti to líbí, tak bych ti to rád udělal." chytl jsem ji za boky dal jí jeden polibek na krk.

Jsem velmi vzrušený, protože to pro ni chci skutečně udělat. Chystal jsem se jí ukázat, jak moc pro mě moc znamené jen tímto jediným.

Svlékl jsem se a Evie už nahá byla, vlezli jsme si do napuštěné vaně, seděl jsem za ní a různé ji hladil po zádech. Začal jsem jí líbat na krku a na zádech.

Zaklonila hlavu do zadu čímž jsem usoudil že se jí to líbí, taky do toho vrněla jako koťátko. Je tak sladká, roztomilá a nádherná.

"Líbí se ti to?" zeptal jsem se.

"Mhm" povzdechla si a užívala si to.

Ve vaně jsme byli dlouho přes hodinu,
po tom co jsme si dali společnou vanu jsme si šly lehnout a jenom sme se mazlili.

Moje tělo se teď začínalo dostávat do bodu, kdy jsem si užíval jen ležet a mazlit se s ní a začal jsem cítit všechno, co mi dělala, a díky tomu jsem se cítil velmi šťastný a pohodlný a cítil jsem se do ní mnohem více zamilovaný a vášnivý.

Ve skutečnosti jsem nemyslel vůbec na nic kromě toho, jak se ke mě teď chovala, tak důvěrně a nemohl jsem se dočkat, až se s ní pomazlím a budem ji znovu cítit po celém mém těle.

"Lásko?" zeptala se.

Vytrhl jsem se z momentu, kdy jsem slyšel, jak mě volá, nemohl jsem uvěřit jak mě to nazvala a to ve mne vyvolalo mnohem větší lásku k ní a mnohem větší vášeň k ní.

Prostě jsem si nemohl pomoct, ale měl jdem pocit, že sem se do ní konečně hluboce zamiloval.

"Ano miláčku?" usmál jsem se na ni.

"Řekni mi neco hezkého ale z pohledu vraha" sladce se podívala štěněčíma očima.

Teď jsem byl trochu zmatený, ale na způsobu, jakým to řekla, bylo něco, co mě nesmírně přitahovalo a nemohl jsem zjistit  přesně proč. Můj výraz se změnil ze zmatku ve výraz vášně a touhy.

"hm? oh, myslíš něco romantického? ... nech mě chvíli přemýšlet."

"Řekni co ke mě cítíš ale řekni to jako bezcitny vrah" řekla a to mě překvapilo.

Opravdu chce...kurva ja ji tak moc miluju.

Chvíli jsem o tom přemýšlel a pak jsem se konečně rozhodl něco říct.

"No, nejsem v tom zrovna moc dobrý, ale nech mě mluvit. No, cítím k tobě spoustu pocitů hněvu a touhy, chci tě vlastnit a chci tě mít úplně pro sebe, proto nechci, aby se tě někdo dotýkal kromě mě. A já chci být jediný, kdo tě uvidí v tak zranitelném a bezmocném stavu."

"Páni..." povzdechla si a políbila mě.

"Chovej se jako vrah i semnou, prosím" řekla.

Začínal jsem se do toho dostávat víc a víc a začalo se mi líbit používat pro ni tento tón. Dávalo mi to pocit moci a dominance, když takhle mluvim a dávalo mi to pocit, že ji teď mám úplně a naprosto pod kontrolou.

Pokračoval a přidal trochu víc, jen abych jí ještě víc přitahoval a bála se mě.

"No, jsi velmi bezmocná a teď pro tebe můžu udělat, co chci. Mohl bych ti ublížit a zabít tě, kdybych chtěl, ale neudělám to."

"Buď takový, buď vrah" šepla.

"dobře..."

Pokračoval jsem tónem, který jsem s ní nikdy předtím nepoužil, a teď všechna tato slova jsem říkal způsobem, který působil mnohem děsivěji a velmi drsně, to bylo rozhodně to, co hledala.

"No, teď začínám vidět, že jsi zcela vydána na mou milost. Mé ruce na tvé tělo a ty s tím nemůžeš nic dělat, protože se nemůžeš hýbat a já můžu. Udělám s tebou od této chvíle cokoli, co chci. Je to to, co jsi chtěla má lasko?"

"Ano" jednoduše odpověděla.

To bylo vše, co jsem teď potřeboval slyšet. Teď jsem si to až příliš užíval a díky tomu jsem se nad ní cítil stále silnější.

"Teď zůstaneš přesně tam, kde jsi, a nepohneš se ani o milimetr. Jen mě necháš, abych s tebou teď dělal, co chci, a pokud se odvážíš pohnout coby jen jednou malou částí svého těla... pak přísahám, že tě potrestám."

"Ale já chci spat" řekla.

"Škoda. Příliš jsi spala a já tě teď nenechám spát o moc déle. Nechám tě chvíli vzhůru, a pokud během této doby usneš, pak tě potrestám. Tak mě  nenech tě přistihnout při spánku, jinak se hodně rozzlobím a pak se budeš muset vypořádat s následky."

Teď jsem držel její ruce připnuté a intenzivně na ni zíral, dokud mi nedala nějakou odpověď.

"Prosím já chci spát!" věděla že mě vytáčí.

"Ach ne ne ne, ještě nepůjdeš spát. Nechal jsem tě spát už příliš dlouho a chci, abys byla vzhůru, abys mohla zůstat se mnou a abys mě mohla dělat šťastným o něco déle. Můžeš spát později, ale na teď zůstaneš vzhůru a zůstaneš se mnou."

Teď jsem začal pociťovat stále větší radost z toho, že jsem ji takto ovládal.

Continue Reading

You'll Also Like

18.5K 665 25
Miluju když řveš bolestí, vzrušuje mně tvé bolestivé prosení. Varování: V příběhu sou násilné, sexuální a pro někoho i pohoršujíci scénky, příběh je...
12.1K 725 27
Velmi krátký příběh o malé holčičce, která jednou najde hadrovou panenku. Tahá jí všude možně s sebou, až jednou jí zapomene doma a vydá se do školky...
198K 18K 40
„On udělá cokoli proto, aby mě zabil." Nebezpečný chat s neznámým mužem na Facebooku. Celý život se Madison vmžiku změní. A to jednou jedinou zprávou...
23.9K 440 9
Tom has a little brother that he loves to death. He would do anything to protect him. *** Bill is so attached to his brother he doesn't care about g...