Sânge Alb Negru

By AnaMarya467

8.3K 325 19

O fată pe nume Cassie cu un trecut cutremurător visează să cânte pe scenă la instrumentul său muzical prefera... More

1. Din nou el?
2. Încă nu am uitat
3. Blestemată companie
5. Băiatul cu ochii verzi
6. Fata cu ochii albaștrii
7. Ce ascunzi Matthew?
8. Vizita neașteptată
9. Pune-te pe primul loc!
10. Mi-a furat viitorul
11. Propunerea
12. Provocarea
13. Vacanța în altă țară
14. Astăzi la ora 17:30
15. Doamne ce cretin!
16. Vremurile bune
17. 8 decembrie Madrid
18. Cum îi voi explica?
19. Sânge negru
20. Alb și negru

4. Noroc sau ghinion?

509 19 0
By AnaMarya467

Cassie

Timpul a trecut foarte repede de la discuția cu fratele meu, acesta plecând între timp de acasă, eu rămânând singură, deoarece mama era la birou. Ea lucra la o bancă, însă cum zicea și Max, îi era cam greu din cauza mâinii afectată în urma incidentului. Mă ridic de pe scaunul de la masă și mă îndrept spre aparatul de cafea, unde îmi fac un frappe, deoarece devenise preferatul meu de când îmi dăduse Max să gust de la el.  După ce este gata, iau licoarea dimineții, cum îmi plăcea să îi spun, și mă îndrept spre living. Când ajung mă așez pe canapea și deschid televizorul ca să îmi preocup timpul cu ceva. Pierdusem noțiunea timpului uitându-mă la un film, dar revin la normal când primesc o notificare pe telefon. Când ridic telefonul, primul lucru pe care îl observ este ceasul care era 15.10, apoi mesajul de la Britney în care mă anunța că ajunge în douăzeci de minute. Îmi aduc aminte imediat de cafea, așa că fug în bucătărie să îi pregătesc cafeaua ei preferată, cappuccino. Când termin de făcut cappuccinoul, aud soneria de la intrare, semn că prietena mea ajunsese. Îmi luase atât de mult să pregătesc cafeaua, deoarece îmi venise proasta idee să îmi încerc talentul lipsă în a face inimi în cafea, bineînțeles că nu mi-a ieșit și a trebuit să fac alta. Mă îndrept spre ușă pentru a o deschide, însă când o deschid rămân pe loc șocată. Aceasta ținea în mâini o grămadă de pungi de la diferite brand-uri scumpe. Britney Federline este cea mai nebună fată pe care o cunosc. Părinții săi dețin trei companii destul de cunoscute, deci este mai mereu invitată la petreceri organizate de companii și are de asemenea și câteva milioane în cont cu care se poate răsfăța. Însă nu faptul că e bogată îmi place la ea, ci faptul că îți este mereu alături și te susținea indiferent de situație chiar dacă uneori datorită nebuniei sale pare că nici nu te ascultă, însă așa este ea și o iubesc așa cum e.

- Ai văzut o fantomă? Ce ai rămas așa blocată scumpete? Mă întreabă râzând.

- Da, chiar foarte multe și de asemenea foarte scumpe. Îi răspund începând și eu să râd și făcându-i loc să poată intra în casă.

După ce intră, închid ușa și o observ cum pune toate pungile pe canapea și se așază lângă ele.

- Sper că nu ai uitat de cafea, nu? Mă întreabă uitându-se la mine cu zâmbetul pe buze.

- Bineînțeles că nu am uitat, vin imediat. Îi spun în timp ce mă îndrept spre bucătărie.

Mă întorc în living ținând cafeaua bine în mâini încât să nu o vărs, apoi i-o pun pe măsuța de lemn din fața canapelei. Aceasta se întinde imediat după ea și ia o înghițitură din lichidul fierbinte și cremos.

- Mersi mult de cafea, dacă nu beam nu mai aveam forță să te fac să strălucești și mai mult decât o faci acum. Spune zâmbind.

- Fă-mi ce vrei numai să mă duci să îl întâlnesc pe David că mor de nerăbdare.

- Te duc stai liniștită, acum cât beau eu cafeaua uită-te prin pungi și alege-ți rochia. Îmi face aceasta cu ochiul în timp ce se pregătea să bea din nou din ceașcă.

O ascult și aleg o pungă la întâmplare, iar când mă uit în ea imediat îmi sare în ochi o rochie de un vișiniu intens și închis. O scot din pungă pentru a o vedea mai bine. Era lungă până în pământ cu umerii goi și cu o crăpătură pe piciorul stâng. Îmi mut privirea de la rochie la Bry și o observ cum aprobă din cap în semn afirmativ.

- Excelentă alegere frumoas-o, acum ce mai aștepți? Îmbrac-o!

Mă îmbrac cu ea, apoi încep să defilez prin fața prietenei mele ca să îmi dea verdictul, dacă să rămână aceasta sau să încerc alta.

- Dacă eram băiat săream imediat pe tine la cât de bombă arăți nebun-o! Spune aceasta neluându-și ochii de pe mine.

- Atunci  pot să spun că am mare noroc că ești fată. Spun râzând.

Începe și ea să râdă, apoi o văd cum își alege și ea o rochie dintr-o altă pungă. Era scurtă peste genunchi, de un verde smarald cu puțin decolteu, tipic Britney. Bry este nemaipomenit de frumoasă și are totodată cele mai bune gusturi la haine, unde mai pui că orice pune pe ea îi stă de minune. Se apropie de mine și îmi șoptește la ureche „ Hai să te fac să strălucești păpușă!". Mă apucă de mână și mă așază pe canapea, apoi începe să se joace în părul meu lung și șaten, ca mai apoi după ce termină, să se apuce de machiaj. Într-un final sunt gata, având părul făcut bucle pe spate și prins pe o parte cu o clamă strălucitoare, iar machiajul era unul simplu, însă care în același timp era și foarte elegant. Se apucă și Britney să își facă parul și machiajul, așa că decid cât se pregătește ea, să îmi aleg tocurile. Îmi aleg o pereche de tocuri negre și o aștept pe Bry să fie gata. Era foarte pricepută la capitolul par și machiaj. După circa treizeci și cinci de minute termină și aceasta. Își prinsese părul brunet într-o coadă elegantă, lăsându-și două șuvițe să îi alunece pe chip, iar machiajul era unul foarte complex. Alege și ea la rândul său o pereche de tocuri ce aveau culoarea exact ca a rochiei sale. Mă uit la ceas și observ că era deja ora 18.40, iar noi trebuia, după spusele lui Bry, să fim la local la ora 20.30. Datorită faptului că eram amândouă gata, ne îndreptăm spre ieșirea din casă, nu înainte de a face curat în living, apoi mergem la mașina sa, un Porsche Taycan alb. În mașină le dau mesaj mamei și lui Max informându-i de plecarea mea. Plecăm spre local până unde urma să făceam vreo oră și jumătate, deoarece autostrada era aglomerată la ora aceasta. În timp ce mergeam, Bry își conectează telefonul la mașină și dă play la muzica noastră preferată „ Strongest" de Alan Walker și Ina Wroldsen, apoi accelerează înspre destinație. Ajungem la locație la ora 20.10. După ce reușește să găsească un loc de parcare, aceasta parchează, apoi oprește mașina și se întoarce spre mine zâmbitoare. 

- Hai să îi dăm pe spate pe bogătașii ăștia cu frumusețea noastră!

- Eu stau în spatele tău. Îi spun în glumă zâmbindu-i și așteptând să mă certe.

- Ai înnebunit?! Tu nu vezi cât de frumoasă ești? Mergi în dreapta mea să nu te prind în spate! Nu ai idee cât de norocoasă sunt că am o prietenă atât de frumoasă ca tine și cu un suflet extraordinar de blând. Îmi spune, apoi mă ia în brațe.

- Și eu sunt cea mai norocoasă că te am Bry. Îi spun răspunzându-i la îmbrățișare.

După ce ne desprindem din îmbrățișare ieșim din mașină și ne luăm de mâini, îndreptându-ne spre intrarea în local. Aproape de intrare, prietena mea se oprește brusc. Mă uit nedumerită la ea încercând să îmi dau seama de ce s-a oprit.

- Drăcie! Mi-am uitat telefonul în mașină. Du-te înainte Cass, vin imediat și eu. Îmi spune aceasta înainte să se îndrepte spre parcare.

O ascult și mă apropii și mai mult de intrare, când deodată un băiat se ciocnește puternic de mine făcându-mă să îmi scap plicul din mână. Furioasă ridic privirea de la plicul ce stătea pe jos la vinovat cu gândul de ai spune vreo două, însă mă lovesc de ochii săi de un verde nemaipomenit de deschis ce mă priveau de asemenea și îmi dispar toate reproșurile pe care le aveam pregătite să i le spun. Simt cum revin la realitate când acesta pleacă fără măcar să se scuze. Îmi întorc capul în spate cu speranța că poate îl văd, însă era de negăsit. Mă aplec înjurând printre dinți de nervi, deoarece bogătașii ăștia nu au pic de respect, și îl deschid repede după ce îl ridic să îmi verific telefonul să nu cumva să se fi spart. Răsuflu ușurată când văd că este intact, apoi decid să intru în local deoarece se lăsa frig. Imediat cum pășesc  în interiorul clădirii rămân uimită de frumusețea acesteia. Tonul încăperii era în culori de auriu cu alb, agățate de tavan erau trei mari candelabre, mese organizate la perfecțiune, pe scurt totul era nemaipomenit de grandios. Însă pe cât de frumos era înăuntru pe atât de plin era, peste tot erau tot felul de doamne și domni îmbrăcați foarte elegant. La un moment dat îmi sare în ochi un mini bar unde erau tot felul de băuturi, așa că decid să mă îndrept spre el pentru a-mi lua un pahar de șampanie până va ajunge și Bry. Cel mai probabil aceasta se întâlnise cu cineva în drum spre intrare și era prinsă într-o conversație, deoarece nu văd de ce ar dura atât de mult să își ia telefonul din mașină. Ajunsă la mini bar îmi iau un pahar cu un lichid spumant de culoarea aurului, apoi îl ridic în dreptul buzelor și îl degust. Aroma intens fructificată îmi gâdila limba, așa că mai iau o mică gură. Între timp îmi aruncam ochii și prin jurul meu sperând să văd motivul pentru care mă aflam aici, însă îmi era prea dificil în atâta aglomerație. În timp ce privirea îmi era fixată pe un cuplu atât de drăguț, format dintr-o  doamnă de vreo șaizeci de ani și un domn cam pe la aceeași vârstă cum demonstrau că iubirea nu are o vârstă anume, simt cum o mână îmi atinge umărul drept și tresar ca arsă. Speriată îmi întorc capul ca să pot vedea cine e și mă liniștesc când o văd pe nebuna de Bry cum avea lacrimi în ochi de la atâta râs.

- Ușor să nu leșini pe aici Cass!. Spunea când se mai potolește puțin din râs.

- Dacă te mai strecori așa, așteaptă-te la așa ceva. Îi spun afișându-i un zâmbet de lasă că vezi tu ce îți fac pentru asta.

Când Britney se oprește din râs pe fața sa se putea observa o neliniște

- E totul ok Bry? O întreb îngrijorată, să își schimbe starea atât de repede nu prea prevestea a bine.

- E totul ok, nu am pățit nimic stai calmă însă am ceva să îți spun.

Prietena mea avea ceva să îmi spună, însă de ce era atât de neliniștită?

- Te ascult.

- În timp ce mă îndreptam spre intrare m-am întâlnit cu Alexander și am vorbit puțin și..., face aceasta o mică pauză, am aflat că David Garrett a avut o problemă de rezolvat și nu a mai putut ajunge.

- Pe bune? Nu am chef de glume Bry

- Vorbesc serios nu aș avea de ce să fac glumă cu așa ceva.

- Off când credeam că în sfârșit voi putea vorbi cu el, ghinionul și-a făcut apariția. Spun dezamăgită.

- Nu fi tristă scumpete, o să vorbești cu el la un moment dat nu trebuie să fii supărată. Spune aceasta luându-mă în brațe.

    - Și cum e aici? Îți place? Încearcă aceasta să mă facă să uit de supărare.

    - Sincer nu prea îmi place din două motive, primul îl știi deja, iar al doilea sunt numai nesimțiți de băieți pe aici. Spun aducându-mi aminte de incidentul de la intrare.

    - De ce spui asta? A făcut mișto vreo unul de tine cât timp nu eram eu? Spune aceasta desprinzându-se brusc din îmbrățișare și privindu-mă atent în ochi.

    - Nu, doar că în momentul când am pășit înăuntrul clădirii, un băiat s-a ciocnit puternic de mine și nici nu și-a cerut scuze, ci s-a făcut nevăzut.

    - Zi-mi cum arată că să vezi ce îi fac!

Imediat imaginea ochilor aceia de un verde misterios, dar dispare repede când Bry îmi atrage atenția fluturându-și mâna în fața mea.

    - Pământul către Cass! Ai auzit ce am spus?

    - Da, scuze încercam să îmi aduc aminte.

    - Avea ochii de un verde pe care să fiu sinceră nu prea l-am mai văzut la alte persoane, era atât de deschis și avea păr... Nu apuc să termin ce aveam de spus că imediat prietena mea mă întrerupe.

    - Ochi verzi deschiși nemaiîntâlniți zici?! Spune făcând ochii mari.

    - Da... e ceva în neregulă? Spun confuză.

    - Nici nu ai idee peste cine ai dat! Afișează un zâmbet pe buze Bry.

    - Uimește-mă!

    - Acel băiat era Matthew Williams, fiul lui Richard Williams!

    - Nu are cum să fie el, deoarece nici nu l-ai văzut...

    - Crede-mă că nu mă înșel, el este cunoscut pentru acea culoare ciudat de atrăgătoare a ochilor său.

Văzând că Britney era foarte sinceră simt cum respirația mi se oprește. Matthew Williams? Nu are cum! Am văzut câteva știri pe net cu el în care îl numeau îngerul lui Richard și faptul că este foarte educat, însă nu m-am interesat să mă uit la poze cu el, deci nu prea aveam de unde să știu că e el. Luând în calcul ceea ce s-a întâmplat la intrare nu prea pare să știe ceva de respect. Totuși sper să se înșele Bry chiar dacă pare foarte sigură, deoarece sigur nu e el.

Continue Reading

You'll Also Like

448K 19.1K 37
Oglinda ar putea arăta reflexia unei femei puternice, o femeie de succes, asta vede orice persoană mă privește... dar nu și eu...Nu sunt așa...Nu sun...
23.2K 2.8K 37
Prima iubire nu se uită niciodată.
30.2K 1.2K 22
Dupa terminarea liceului Briana ramane doar cu fratele ei mai mic dupa ce parintii lor au disparut. Trauma pirederii parintilor o apasa din ce in ce...
735K 45K 38
Dragoste/Fantezie Nu vă lăsați păcăliți de numărul de voturi și de citiri. Necesită editare; nu drastică, dar tot lipsesc unele litere, iar exprimare...