HOCAM ( Gay ) ( BXB ) ( YAOİ...

Por NightcoreEveryday_

114K 5.5K 8.3K

Siz her ne kadar istemesenizde sizi ondan ayıracağım. siz ona göre değilsiniz. Her ne kadar red etsenizde siz... Mais

Açıklama
1. bölüm
2. bölüm
3. bölüm
4. bölüm
5. bölüm
6. bölüm
7. bölüm
8. bölüm
9. bölüm
10. bölüm
11. bölüm
12. bölüm
13. bölüm
14. bölüm
15. bölüm
16. bölüm
17. bölüm
18. bölüm
19. bölüm
20. bölüm
21. bölüm
22. bölüm
23. bölüm
24. bölüm
25. bölüm.
26. bölüm.
27. bölüm
28. bölüm
29. bölüm
30. bölüm
31. bölüm
32. bölüm
33. bölüm
34. bölüm
35. bölüm
37. bölüm
38. bölüm

36. bölüm

1.6K 70 83
Por NightcoreEveryday_

Bazılarının kafasını çok kurcalamış, bu yüzden karakterler hakkında kısa bilgiler verip yeni bölüme geçeceğim.

Berk:

Boy: 1.65

Yaş: 18'e yeni girdi

Burç: Akrep

Mbti: Entp

Akın:

Boy: 1.82

Yaş: 26

Burç: Kova

Mbti: İsfj

Efe:

Boy: 1.80

Yaş: 17

Burç: İkizler

Mbti: Estp

Burak:

Boy: 1.85

Yaş: 24

Burç: Başak

Mbti: ??? (Henüz tipleyemedim)

______________________________________

Parmaklarına dökülen çilek kokulu sıvı, parmaklarının arasından damlayarak kasıklarımı bulduğunda yanan vücudum ile tepkimeye girmiş gibi irkildim. Kapağını tek parmağıyla kapatan adama bakarken hem sabırsız hem de telaşlı hissediyordum, böyle bir deneyim ikimizinde ilki olacağı için romantik veya tutkulu bir sevişme mi olacağını kestiremiyordum. 3. Seçenek, benim yüzümden fiyasko olmamasıydı.

Boşta kalan eli uyluğumu tamamen sardığında bacağımın onun avuç içi kadar olduğuna biraz şaşırmıştım, hafifçe yana iterken çoktan sertleşmiş erkekliğim açığa çıkmıştı. Bu kadar yavaş hareket etmesi nazikliğinden yana biraz da benimle alay etmek için kasıtlı yapılıyordu sanki. Öyle ki dudakları hafifçe kıvrılmış alt tarafıma bir süre baktıktan sonra kayganlaştırıcı döktüğü parmaklarını kalçama yaklaştırmıştı.

Yüzüm yandığı için kendimi yelleme dürtümü bastırmaya çalışırken parmakları deliğime dokunduğunda yapışkan ve soğuk bir hissiyat ile ürkmüştüm. Orta da ki iki parmağını oraya sürtmeye devam ettikçe bacaklarımın titremesi artıyordu.

Akın: seni ilk kez bu kadar sakin görüyorum

Dediğinde gözlerim ona kayarken çatık kaşlarım hafifçe havaya kalkmıştı. Bulunduğum duruma o kadar odaklanmıştım ki en ufak ses bile çıkaramıyordum, benim aksime o tamamen bana odaklanmış görünüyordu.

Berk: sakin olduğumu kim çıkardı..?

Neredeyse çatallaşmış sesimle hafifçe boğazımı temizlerken küçük bir kıkırdama duydum, dünkü bebe bana gülüyordu şimdi? Hafifçe iç çekerken bir parmağını sürtüp içime yolladığında vücudum yay gibi gerilmişti. Olması gerekenden biraz daha acımıştı sanki. Onunki girdiğinde ne olur tahmin hile edemiyordum.

Küçük haraketlerle parmağı içimde ritim tutmaya başlarken rahatlamam için diğer eliyle karnımın üst kısımlarını okşuyordu. Bir sürenin ardından ikinci parmağı da iterken dudaklarımı dişledim. Vücudum alev alev yanıyordu ve farkında olmadan kendimi sıkıyordum.

Parmaklarını makas hareketleriyle yukarı aşağı sallarken sertleşen aletimin seğirdiğini hissettim, parmaklarından bile bu kadar etkilenmem beni daha da utandırıyordu. Sonunda parmaklarını içimden çıkardığında az önce göğsüme kadar çıkmış olan tişörtün biraz aşağı indiğini fark ederek yerini düzelttim. Şimdi hiç acelesi yokmuşcasına üzerinde ki gömleğin düğmelerini ilikliyordu.

Benimle göz teması kurduğunda garip bir sessizlik olsa da bunun tadını çıkardım. Sadece gözlerimiz ve hareketlerimiz konuşuyordu sanki, ne kadar cesur görünmeye çalışsam da gergin olduğumu anlıyordu.. ve bence o da benim kadar gergindi.

Hafif hareketlerle önce kemerini çıkarıp bir köşeye koyduktan sonra pantolonun fermuarını yavaşça indirdi ve kumaşı bacaklarının arasından sıyırdı. Beraber duş aldığımız günden bu yana onu çıplak görmemiştim. Üzerinde sadece boxer kaldığında çıkarmaya tereddüt eder gibi parmakları önünde bir süre durmuştu. Dayanamayıp bacaklarımı beline doladım ve onu kendime doğru çekerek pozisyonu almasını sağladım.

Akın: aman..

Dudaklarından şaşkınca bu kelime kaçarken hafifçe sırttım ve başımı yana eğdim.

Berk: neyi bekliyoruz? Hadi.. utanma sırası sende

Dediğimde hafifçe yanakları kızarmıştı ama yinede başka tarafa bakarak gülümsedi. Önce prezervatif kutusuna ulaşarak içinden bir paket çıkardı ve parmaklarıyla açamayınca dişleriyle sertçe yırttı. Bacaklarım gevşemeye başlayınca bacak aramda ki neredeyse kalçama değen kumaş altında ki sertliğe baktım.

Kendinden emin bir şekilde bu sefer iç çamaşırını çıkardığında bu sefer kayganlaştırıcıyı erkekliğine döküp prezervatifin daha kolay, kayarak geçmesine olanak sağladı. Bu hareketiyle kaslarım biraz havaya kalkmıştı.

Berk: videolar izlendi mi?

Akın: hm? Aslında çoğunlukla doğaçlama olacak..

Diyerek büyükçe aletini girişime dayadığında irkildim. Ara sıra gerçekten yapacağımız gerçeği suratıma vuruyordu ve elimde olmadan kendimi kasıyordum.

Akın: rahatla.. az önce hazırlamama rağmen çok sıkısın.

Dediğinde kendimi serbest bırakmaya çalıştım, zaten acıtacaktı ama bunu daha zorlu bir hale getirmenin mantığı yoktu. İşin zevkinden daha çok araştırma yaptığım içim beynimde yırtılma olasılığı bile dönüyordu. Buna bakılacak olursa Akının ki gerçekten oldukça iriydi..

Kalçamı tek eliyle kavrayıp biraz yana çekerken baş parmağıyla hafifçe bastırarak tekrar genişlemesine olanak sağladı. Bunu fırsat bilip kendini yavaşça içime iterken yatağın çarşafını hafifçe kavrayarak dişlerimi sıktım.

Daha yeni alışmıştım ki henüz yarısı bile içimde olmayan erkekliğini, bacaklarımı sıkıca kavrayarak tümüyle içime ittiğinde yüksek sesle inleyerek başımı geriye yasladım. Bu beni şok etmekle beraber gözlerimin de irileşerek dolmasını sağlarken o, henüz hareket etmeyerek bana doğru eğildi ve yüzümü nazikçe öptü.

Akın: özür dilerim.. yavaş gitseydik daha çok canın acıyacaktı.

Dediğinde derin bir nefes aldım ve bu hisse alışmaya çalışarak başımı hafifçe salladım.

Berk: insan b-bir.. uyarır..

Akın: ailelerin diş çekme taktiğini uyguluyorum..

Dediğinde burnumu çektim ve hafifçe kaşlarımı çattım, bıçak yemiş gibi bir hissi vardı ama bunu görmezden gelmeye çalıştıkça acı azalıyordu. Ben alışana kadar bacaklarımı baş parmağıyla okşarken kendini hafifçe geriye itti ve tekrar içime sokarken yavaş ritimlerle içimi doldurmaya başladı. Hâlâ acı hissediyordum ama belli belirsiz karnımda karıncalanmalar olurken yumuşak iniltilerim havaya karışıyordu.

Her vurduğu darbeyle vücudum irkilirken gövdesini biraz bana doğru eğerek yaslanmış ve belimin her iki tarafını da sıkıca kavramıştı. Şimdi hareketlerine hız katarken kalçasını oynatarak kendini en derinime itiyordu ve beynimi bulanıklaştırırken vücuduma zevk dalgaları aktarıyordu. İkimizde utangaçlığı bir yana bırakmış gibi tamamen tutkuya odaklanmıştık.

Ellerim boynuna sıkıca dolanırken bacaklarımı iki yana aralamıştım, hırıltılı inlemeleri benim tiz sesimle karışırken daha sert olması için yalvarır duruma gelmiştim. Kalçamı aynı hızda ona doğru iterken yatağın gıcırdama sesiyle ileri geri sallanıyorduk. Sanki bir şey eksikmiş gibi gürültülü inlemelerimi keserek dudaklarını benimkilerle buluşturduğunda şiddetle alt dudağımı emmeye başlamıştı.

Erkekliğinin başı hassas noktama sertçe baskı uygularken boğuk bir sesle öpücüğün arasında inledim, bundan tahrik oluyormuş gibi göğüslerimizi birbirine bastırırken sadece kalçasını yoğun bir tempoyla içime doğru itiyordu. İlk seferi olmasına rağmen hiç yanılmadan, hatta biraz agresif bir şekilde gidiyordu.

İki bileğimden de bir anda tutarak yatağa sıkıca bastırdığında irkildim. Hafifçe doğrularak derin bir nefes almıştı, hafifçe terlemişken önünde ki saç tutamları alnına yapışmıştı. Yüzünü incelemeye fırsat bulamadan boynuma yöneldiğinde dudaklarını bastırıp emmeye ve izler bırakmaya başladı, öyle ki buna dayanmak her geçen saniye daha zor oluyordu ve erkekliğim her vuruşunda öne arkaya seğiriyordu. Doruğuma yaklaştığımı anlamıştım.

Dişlerimi sıkarak bileklerimi rahatsızca hareket ettirdiğimde gözlerimi kapayarak havaya yüksek bir inilti bıraktım. Karnıma yayılan sıvı nefes nefese kalmamı sağlarken belimden tutup beni havalandırdığını ve bir anda kucağına aldığını fark ettim. Şimdi Akın beni her zamankinden daha fazla şaşırtıyordu.

Aletini içimden çekmeyerek kalçamı tutup havaya kaldırdığında tekrar sert bir şekilde aşağı indirdi ve bunu yapmaya devam ederken kalın kollarıyla belimi sıkıca kavradı.

Dudaklarından son bir kez "geliyorum" kelimesini işittiğimde göğsüme yaslanıp inleyerek nefesler içinde boşaldı. Tekrar beni yavaşça kaldırarak içimden çıktığında saçlarını geriye tarayarak prezervatifi çıkarıp içinde ki meniyi orada bıraktı.

Hâlâ göğsüm heyecandan inip kalkarken yatağa sırtüstü yaslandım ve sakinleşmeye çalıştım. Az önce yaptığımız sex.. biraz çılgıncaydı. Sanki yıllardır bunu bekliyormuş gibi bir an bile duraksamamıştı. Hemen yanıma uzanırken kollarını tekrar belime sardı ve kendi vücuduna doğru çekip yanağımı öptü.

Akın: nasıl hissediyorsun?

Berk: nasıl desem.. kıçım fena ağrıyor

Hafifçe gülerek yorgun bir ifadeyle bana baktı ardından dudaklarını hafifçe yaladı.

Akın: yalan söyleyemem.. benim çok hoşuma gitti..







Continuar a ler

Também vai Gostar

12.8K 820 30
Kabilesi tarafından kucaklanmayan çocuklar büyüyünce sıcaklığı hissedebilmek için köyü yakarmış. Onlar da bu ateşte beraber yanmayı kabul ettiler.
74.8K 8.3K 35
Tiyatro kursunda rolu kapmak için başkana yazan Sezgin, beklemediği bir karşılık alır.
604K 25.2K 44
30-50k izlenen Yağız her gün yayın açar, Sohbet eder ve korku oyunları oynar. Işıl ise o yayıncıya aşık bir kızdır. Işıl habire yağıza Instagramdan y...
4.3K 436 6
"Sana bu yaraları bahşeden,yine seni sevecek olan yanım." 20.06.23, senin yaraların texting ©❝𝐛𝐚𝐫𝐝𝐚𝐤𝐜𝐢 𝐱 𝐤𝐚𝐝𝐢𝐨𝐠𝐥𝐮❞