Bal egyenes [TAEKOOK]

By LucaVass8

11.2K 664 164

Jeon Jungkook 25 éves él sportoló! Világhírű boxoló! Sok millióan özönlenek egy-egy mérkőzésére az arénákba... More

Prológus
1. Fejezet
2. Fejezet
3. Fejezet
4. Fejezet
5. Fejezet
6. Fejezet
ÚJ KÖNYV
7. Fejezet
8. Fejezet
10. Fejezet
11. Fejezet
12. Fejezet
13. Fejezet
14. Fejezet
15. Fejezet
16. Fejezet
17. Fejezet
18. Fejezet
ÚJ KÖNYV
19. Fejezet
20. Fejezet
21. Fejezet
22. Fejezet
23. Fejezet
24. Fejezet
!ÚJ KÖNYV!
25. Fejezet
26. Fejezet

9. Fejezet

472 23 7
By LucaVass8

Taehyung pov:

Telefonom megállás nélkül rezgett, így morgolódva felvettem, miközben Kook karjaiban bújtam meg
Pechemre nem Jimin keresett, ezúttal, mivel most épp Patkány és anya keresnek felváltva.. Jungkook kiveszi a kezemből a telefont, s pont mikor Jennie hív felveszi, kihangosítja.

-TE DAGADÉK! EZT MOST NEM MONDODHATOD KOMOLYAN! - Visítozott bele. - Nem mondom neked többször! Szakíts vele! Nem érdemled meg! Ugyan gondolj már bele, hogy szerethetne egy ilyen pali pont TÉGED? - Olyan undorral a hangjában, beszélt, hogy nem kellett sok, hogy megint elsírjam magam, ám épp mikor szólaltam volna meg.

-Na ide figyelj te repedt sarkú! - Morrant fel Jungkook. - Ne hidd ám azt, hogy te itt mindent megtehetsz! Olyan egy irritáló liba vagy, hogy olyat még a világ a hátán nem baszott! Fogd már végre fel, hogy mindennél jobban SZERETEM a BÁTYÁDAT! - Kiabált a telefonba. Már kitört belőlem a sírás és nyakába bújtam. - Nehogy azt merd hinni, hogy téged csak egy percig is el lehet viselni! Hogy tud egyáltalán valaki, bottal, hozzád érni? Undorító vagy! Hogy bánhatsz így Taehyungal? Hogy? Hah? Válaszolj, ha kérdezlek te kurva! - Jungkook szavait hosszú csend követte, fogadjunk Jennie köpni-nyelni nem tud.

-É-Én nem gondoltam, hogy te is o-ott vagy.. - Motyogta a telefonba.

-Oh én legutóbb is ott voltam! Végig! - Szűrte ki a fogai között. - Esküszöm csak kerülj a szemem elé olyat kapsz mint Baekhyun az a féreg exe! Megmondtam, hogy aki csak egy kicsit is bántani meri Taehyungot, megkeserüli! Leszarom, hogy lány vagy! Bántottad az ÉN Szerelmemet! - Továbbra is morogva beszélt húgomhoz, nyakán az erek kidudorodtak, feje pedig már vörös volt a dühtől! Próbáltam lenyugtatgatni, simogtani kicsit, hátha az segít, de nem hatott rá.

-O-Ott v-voltál?? - Dadogta

-Ott biza! - Szűrte ki fogai közt. Hátamra simított, hogy ne remegjek annyira, s egy apró puszit hajamba lehelt.

-Kö-Könyörgöm ne bánts! Bármit megteszek! - Tört ki belőle a sírás, khm hiszti! Ez egy hisztis picsa, csak menteni akarja a buláját! Ilyenkor bezzeg mint valami szegény áldozat! Szánalmas.

-Szánalmas vagy. - Azzal kinyomta és nagyot sóhajtva tolt el kicsit, hogy szemeimbe tudjon nézni. - Szeretlek Baba, és nagyon szívesen maradnék még, de most lesz egy mérkőzésem valami Eunwoo-val! - Nyomott egy puszit ajkaimra. Kihűlt ujjaim közé adta a telefonom, majd egy újabb puszi után elindult. Én is mentem utána, s az előbbi helyemre óvatosan odaférkőztem, de érzem, hogy ebből még sok képet fognak csinálni a kis paparazzik! Ahogy Jungkook előtt megáll egy izmos festett szőke srác, úgy kezd el kiabálni valamit a bíró, majd a szokásos csengő után kezdődik minden.

Míg szerelmem bőszen verekedett, s ahogy elnézem ő is kapott egy-két taslit, de ellemfele borzalmas állapotban fetreng a földön. A bíró kihirdeti, hogy ezt az egész versenyt Jungkook nyerte meg, majd miután átadta az övet, szerelmem lejött hozzám, majd ismét egy olyan csókba invitált mint legutóbb. Szenvedélyes volt, s rengeteg éljenzés tört fel az egész arénában. A riporterek természetesen megint elleptek minket, de Kookie leintette őket, s a managerére bízta ezt az egészet. Nagy vigyorogva bezárkózott velem az öltözőbe, s hosszas csókokat kezdett el adni ajkaimra. Néhol bele szusszantottam a csókba, ugyanis fenekemet simogatta míg én ölében ültem. Komolyan el sem hiszem, hogy vele járok! Ahogy csókoltuk egymást, úgy esett le hirtelen egy igazán fontos dolog. Mintha leprás lenne úgy toltam el magamtól, aminek nagyon nem örült, s kerek szemekkel nézett rám. Kikeltem öléből és szám elé kapva néztem az értetlen, kissé szomorú páromra.

-Miért váltál el? Miért csinálod ezt? Valamit elrontottam? Rosszul csókoltam, vagy vér íze volt a számnak? - Állt fel ő is miközben idegeskedett. Megráztam fejem és csak ajak beharapva vigyorogtam magam elé. Istenem de büszke vagyok magamra! - Akkor mi a baj? - Fogott derekamra. Azonnal nyakába ugrottam és dereka köré csavartam lábaimat. - Oké nem értelek! Most menstruálsz vagy mi? - Simogatta hátamat.

-Nem te buta! - Csaptam vállba miközbne eltávolodtam. Mélyen fekete szemeibe néztem, melyekben mindig képes vagyok teljesen elveszni, s ajkaira hajoltam. Egy lassú, szerelmes csókban részesítettük egymást, majd miután elváltunk arcára simítva, teli fogsorból vigyorogtam rá. - Nem félek tőled. - Most nagyon büszke vagyok magamra, bár párom arcát elnézve, ő nem érti miről van szó. - Tudod, hkgy mikor boxolni, verekedni látlak, a kaksi is vigyázban áll bennem, levegőt venni sem merek, de mióta félholtra verted azt a görény exemet, azóta mintha nemtudom, olyan biztonságban érezném magam, mint még soha! És ne haragudj, eddig is biztonságban éreztem magam veled, de most.. Nem tudom megfogalmazni ez teljesen más! - Cseresznye ajkait egy mosolyra húzta, s egy csücsörítés után elhalmozta puszikkal arcom. Kuncogva tűrtem amit tesz velem, s szorosan kapaszkodtam belé.

-Persze Babám, hisz megvédtelek! Bizonyítottam a pici lelkednek, hogy mindennél jobban szeretlek! - Cirógatta derekamat.

-A pici lelkem eddig is tudta, hogy mindennél jobban szereted! - Döntöttem össze homlokunk. Ezt a megjitt pillanatot azonban Jungkook telefonjának csörgése törte meg. Mormogva letett és mobilját előtúrva szemet forgatott.

-Mit akarsz muter? - Azonnal megdermedtem. Az anyja hívta? Oh baszki.. Istenem és még ott lesz a családi vacsora karácsonykor.. - Aha.. Nem.. Hát az az ő baja, most mit dühös én rám? - Kezdett el hevesen gesztikulálni. - Anya, az isten szerelmére! - Maszírozta orrnyergét - Persze, én mindig, de most attól félsz, hogy terhes lesz vagy mi? - Túrt hajába idegesen. Értetlenül néztem rá, s azonnal eszembe jutott az, hogy Kook esetleg.. Esetleg félre lépett és.. Vagy még a kapcsolatunk előtt felcsinált valakit.. - Anya hányszor mondjam el, hogy igen szoktam gumit húzni a faszomra és nem, Taehyung nem lesz terhes, ha nem! Az meg a másik, hogy miért a teltházas aréna előtt reszelném meg? - Most komolyan rólam van szó? Elnézést, ez rohadt kínos.. Mi ez a beszélgetés?? - Anya baszki, komolyan csak ezért hívtál fel? Hogy leüvölts? Most komoly? Eddig még egész elviselhető volt a napom, de most, hogy így felhívtál és emlékeztetsz arra milyen is a családom.. - Morogta - Így inkább nem is mennénk Taevel karácsonykor! Megkímélném ettől a teljes megaláztatástól! - Azzal lecsapta a telefonját és a karjaiba húzott. - Ugye nincs méhed? - Dörmögte nyakamba.

-Nem tudok róla, hogy lenne! - Kuncogtam fel derekát átkarolva. - Anyád afelől érdeklődött, hogy tervezel-e engem megrakni mindenki előtt? - Simogattam hátát.

-Konkrétan, képes volt megkérdezni, hogy 'Kisfiam, ugye szoktál kotont húzni a faszodra?' hát most komolyan! Én mindig húzok! Bár már egy ideje nem volt rá szükség, de én várok.. - Simogatta derekam. Hálás vagyok neki amiért nem sietteti. Most olyan szűz kislánynak érzem magam.. - Annyira megalázó, ahogy bármit teszek vagy mondok, mindig lebasz! Most is konkrétan kiabált velem azért mert megcsókoltalak az egész vilàg előtt! Azt mondta 'Jó hogy nem a ringben reszeled halálra!' komolyan mondom elegem van ebből a nőből! A következő már az lesz, hogy lekurváz téged csak mert velem jársz! - Morogja mély hangon. - Meg most képes volt a szememre hányni azt, hogy Soyeon és Miyeon TEGNAP békültek ki és drága testvérem még nem újságolta el, hogy foglalt vagyok, ezért együtt nézték a mérkőzéseimet és Miyeon sírva rohant el mikor lekaptalak! - Úgy panaszkodik a nyakamba bújva mint egy kis óvodás az anyjának! Olyan édes ilyenkor!

-Ez valószínűleg nagyon önzőn és kurvásan fog hangzani, de Miyeon nyalja ki a seggemet mert te az enyém vagy! - Erre jó hangosan felnevetett, majd kicsit eltávolodott, s csillogó íriszekkel nézett szemeimbe.

-Olyan kibaszottul szeretlek! - Suttogta kettőnk közé, majd ajkaimra hajolt, s gyengéden mozgatta pánrácskáit. A csók után pihegve döntöttük össze homlokainkat, majd csak mosolyogva vesztünk el egymás szerelmesen csillogó íriszeiben. Imádom ezeket a szemeket. - Büdös vagyok! - Kuncogott fel egy puszit nyomva homlokomra, ezzel is megszakítva a romantikus szemezést. - Akarsz csatlakozni? - Húzogatta szemöldökét ahogy elővette ruháit a sport táskájából.

-Ha-Ha nem probléma most nem. - Ráztam meg fejem, s egy hatalmasat nyeltem.

-Rendben akkor! - Sóhajtott majd egy gyors puszit adott arcomra és már a zuhanyzóban is volt. Csak leültem a padra, s gondolataimba meredtem.

Igazából mitől is félek? Mármint.. Már réges rég nem vagyok szűz! Jungkook vigyázna rám és mindketten akarnánk! Az exeimmel ellentétben, Jungkook soha nem kényszerítené rám a szexet! Ő megérti, ha azt mondom; nem! Szeret engem és nem használna ki, én is szeretem és megbízom benne, így fixen azt is megtapasztalhatnám, milyen egy igazi szeretkezés! Egy olyan aktus, amit mindketten ugyan annyira akarunk, amiben benne van mindkettőnk szeretete és törődése, az odafigyelés! Jungkook ezt meg tudná nekem adni, figyelne rám! Miért tartózkodom akkor? Hisz én is vágyom rá.. Én is vágyom arra, hogy lágyan végigcsókoljon rajtam, hogy minden porcikámat érinthesse, úgy ahogy én is az övét! Vágyom rá, hogy bennem legyen..

Úristen, olyan perverz dolgokon gondolkozom! Le kell nyugodjak mielőtt komolyabb bajaim lennének! Már így is kezdek éledezni, ha csak arra gondolok mit is tart Kook a két lába közt! Istenem Kim Taehyung embereld már meg magad! Hajamba túrva egy nagyot sóhajtok, majd mikor oldalra nézek, Kookot látom meg visszatérni, teljes menet felszerelésben. Felkapom kabátom és odabattyogok szerelmemhez, összekulcsolom ujjainkat, s egy puszit nyomok arcára

-Menjünk haza Baba, fáradt vagyok! Legszívesebben napokig fetrengenék, veled a karjaimban! - Nyitotta ki az ajtót. Ahogy körbe nézek, már csak a takarítók vannak itt, ahogy a kiömlött sört és cukros üdítőket söprik a hotdoggal és nachossal összetrutyizott padlót mossák fel.

-Álmos lettem én is. - Bólogatok. Bevallom, eddig nem nagyon éreztem, hogy fáradt lennék, de most, hogy így szerelmem megemlítette.. Ez a nap nagyon lefárasztott! Jimin faszságai, a családom faszságai, aztán még Baekhyun is.. Na meg ugye Kook anyja is meglepett egy picit! Na meg persze a riporterekről még nem is beszéltünk..

Amint beértünk a házba, Kook telefonja csörögni kezdett, amit morogva vett fel. Úgy érzem a mai napon sokan akarnak velünk beszélgetni..

-Mit akarsz Yoongs? - Á szóval ez Yoongi. Szóval legjobb barátja is mélt{ztatja felhívni. - Kösz. - Nólogatott táskájàt lerakva. Én csak helyet doglaltam a kanapén, dr szerelmem ezt nem így gondolta, így felhúzott, s leült a helyemre, majd ölébe húzott. - Igen én is nagyon jól tudom Yoongi, az elején is tudtam, de ez engem egyáltalán nem érdekel! Ha a kis kurvák nem tudják elfogadni, hogy én Taehyungot szeretem, akkor ez van! - Simogatta oldalam. - Öhm.. Izé, nem.. - Motyogta zavartan. - Ja, az hát izé.. Mennem kell ágyrácsot szerelni. - Azzal kinyomta.

-Milyen gyakran szereled az ágyrácsokat! - Kuncogok fel, majd egy puszit nyomok arcára.

-Hát, karban kell tartani őket! - Rántott vállat. Kuncogva bújtam jobban hozzá, s éreztem, hogy egyre jobban hagy el a fáradtság. Mintha Jungkook közelében egyre jobban töltődnék fel. Mikor kezeit fenekemre vezetve kezdi el simogatni két partomat, fantáziám kezdett egyre piszkosabb dolgokat lejátszani.

Eljátszadoztam azzal a gondolattal, hogy óvatosan az ágyra dob, felém mászik...

Nyakába nyögtem ahogy belemarkolt fenekembe, így szinte azonnal, vörös fejjel ültem fel. Nagy szemekkek vigyorogva nézett rám, majd íriszei is elsötétültek, s egy gyors csókot lehelt párnácskáimra.

-Jungkookh, lehet, hogyh hirtelen jön ez mosth.. - Túrok hajába sóhajtozva miközben nyakamat szívogatja és csókolgatja. Elképsztően élvezem amit csinál. Puha ajkai szinte megváltás felhevült bőrömnek. -..deh én úgy érzem készen állokh! - Döntöttem oldalra fejem, hogy mégjobban nyakamhoz férhessen.

-Biztosh ez? - Pihegi szemembe nézve. Határozottan bólintok egyet, majd egy heves csókot kezdeményezve, kezdek el mozogni meredező tagján. Először csak körkörösen mozgatom csípőm, majd egyre jobban ölének nyomva fenekem, mintha meglovagolnám, kezdek el rajta fel és le mozogni. Számba nyög és csípőmbe vájva körmeit egyre jobban nyom le tagjára.
Én is szájába nyögök a jóleső érzésre, s gyorsabban kezdek el mozogni ölében. Ajkaitól elszakadva hajolok nyakára, végigcsókolok az érzékeny bőrfelületen, s néhol megszívom, melyet sóhajtozva élvez. Kulcscsontja és nyaka közt azonban találok egy pontot, amin jó hangosan felnyög, így azt kezdem el csókolgatni, s ott is hagyok magam után pár foltot. Közben kezei már rég felsőm alatt tapogatóznak, egyszercsak kezei megállapodnak kavicskáimnál, majd hideg ujjaival kezdi el dörzsölgetni és csavargatni őket, én pedig ezen ingerek hatására, bőrére nyögök, s hajába túrva kicsit megtépem fekete tincseit.

Jungkook egy hirtelen jött ötlettől vezérelve, fenekembe mart és felállt. Egy aprót sikkantottam, s lábaimmal szorosan fontam körbe derekát. Elkezdett velem a lépcső felé araszolgatni, közben pedig nyakamra tapadva hagyott foltokat maga után. Nekem nagyon is egy érzékeny terület a nyakam, főleg az a rész amit szerelmem most puha ajkaival érint, így haját tépve nyögdécselek, s fejemet jobban döntöm oldalra, hogy minnép közelebb férhessen. Idő közben majdnem felborította a dohányzó asztalt és majdnem letarolt velem egy polcot, így nyakamtól elvált, s elsötétült szemekkel nézett rajtam végig. Fhu de meg leszek ma baszva!

-Olyan kibaszott gyönyörű vagy! - Vette birtokba megkínzott ajkaimat, majd óvatosan elkezdte harapdálni alsó ajkam, ami nekem nagyon is tetszett, szóval kezdek mégjobban beindulni és elveszteni az eszemet! Hajába túrva ajkaira nyögök, s kicsit ismét megtépkedem fekete hajszálait. Előző cselekedeteimnek hála pedig a csókba morrant.

Continue Reading

You'll Also Like

11.3K 543 36
Taekook/vkook oneshot sztorik💜 18+ jeleneteket is tartalmaz!
46K 1.5K 30
Tanár szerelem?🤭
2.7M 6.5K 26
Török Luca életének legjobb éveire készül, miután felvették álmai iskolájába, a Budapesti Kosársuliba. Egy sor kihívást állít maga elé: teljesíteni...
2.8M 91.8K 73
Mit tennétek a helyemben ha egyik napról a másikra minden megváltozna? Én kiakadtam. Elég durván. Édesanyám egyedül nevelt fel ezért örülnöm kellene...