Amikor Csak Mi Vagyunk 《C.S》

By Feketeleves

12.5K 442 2

-Csak jelzem mindenki téged bámul- néztem körbe a termen, amikor már minden szem ránk szegeződött. -Nem engem... More

1 》Holnapra figyelek
2 》Reakció a szívhangomra
3 》Tervezetlen tervezettség
4 》Te vezetsz
5 》Ketten maradjunk
6 》Érzékeny vagyok
7 》Nem tudsz örülni
8 》A jó utas
10 》Éjjel napozni
11 》 Mester ember
12 》Allergiás az allergiára
13 》Engedj futni
14 》Kedves Zoé rohadj meg
15 》Kézzel fogható
16 》Útszéli gazok
17 》Utasítások az életedre
18 》Jó gondolatok a gondomra
19 》Szerencse csak mi
20 》Dalok amikről eszembe jutsz
21 》Gyilkosok
22 》Győzelem a világ ellen
23 》Egyszer volt hol nem volt

9 》Levegőben lévő

484 15 1
By Feketeleves


Camilla Moore

-Szóval ők itt Danny, Alex és Lily, Max, Charles, George és Carmen- mutatott be mindenkit Carlos.

-Mielőtt veszekedés lenne, mint legutóbb- szólalt fel Daniel- Tisztázzuk le a szobákat!- erre mindenki hevesen bólogatni kezdett. -Tehát a legnagyobb szoba az most is a házigazda úr tulajdona- mutatott Carlos felé a férfi- A többi szobát szépen elosztjuk. Én leszek Landoval. A párok együtt. Max neked meg marad Leclerc- mindenki bele egyezett a dologba és a bőröndjeinkkel a kezünkben indultunk az emeletre.

-Mi itt leszünk- nyitotta ki előttem Sainz az ajtót. Egy tágas, világos szoba fogadott. A bútorok izlésesek voltak és minden nagyon temgerparti hangulatot árasztott. A szoba közepén egy francia ágy helyezkedett el. Csak nekünk volt külön fürdőszobánk, a többiek mind egyen fognak osztazni.

-Remélem nem gond, hogy együtt alszunk. Persze nekem a földön is megfelel- nézett rám barna szemeivel amikben el tudtam volna veszni.

-Ne butáskodj- szóltam rá- Nem fogsz a földön feküdni!

-Igenis kapitány- nevetett fel végre- Amúgy van kedved lejönni a medencéhez?- kérdezte miközben a táskájában keresgélt.

-Persze- nyúltam én is a holmim után. Carlos hamar megtalálta amit keresett és már ki is ment a szobából. Előkaptam az egyik bikinimet és elindultam a fürdőbe. Bezártam magam után az ajtót és gyorsan öltözni kezdtem. Felvettem a fehér ruhadarabokat és félve a tükörbe pillantottam. Nagyon rettegtem, hogy valami is látszódni fog a hasamon. Szerencsémre még mindig lapos volt a hasam és nem lehetett észrevenni semmit. Gyorsan összefogtam a hajam és megigazítottam a bikini felsőm. Ezután indultam is le a kertbe a többiekhez.

Lily és Carmen egy egy napágyon feküdt és úgy döntöttem én is csatlakozok hozzájuk. Természetesen egyből nagyon kedvesek voltak és jól elbeszélgettünk amíg a fiúk ökörködtek a medencében. Észre se vettük hogy mikor fejezték be a viháncolást, mire felnéztünk George, Alex és Carlos tartott felénk. A többi fiú a medence szélén üldögélt és minket figyelt.

-Szóval hölgyek- kezdte Alex diplomatikusan a dolgot.

-Ne legyetek mérgesek- vágott George a szavába mire mindhárman értetlenül néztünk. Ekkor Carlos gyorsan felkapott a helyemről, úgy ahogy a másik kettő lányt a párja. Egyik keze a hátamnál volt, amíg másikkal a térdem alatt fogott. Szinte rásimultam a meztelen felsőtestére, de nem is volt időm zavarba jönni.

-Ne! Kérlek- próbáltam ellenkezni gonosz tervük ellen, de ezzel nem mentem semmire. Sainz a medence felé kezdett vinni. Gyorsan belekapaszkodtam a nyakába mire velem együtt a vízbe ugrott. A hideg víz hirtelen ért a bőrömhöz. Abban a pillanatban próbáltam a felszínre emelkedni, de nem nagyon ment. Éreztem hogy fogy a levegőm és kapálózni sem volt erőm. Csak egy dolog lebegett a szemem előtt. Az én kis pacám. Milyen szép is lenne most terhesen megfulladni. Lehet elfelejtettem említeni de nem tudok úszni, ami így a mély vízben egész érdekes. Persze ez hamar feltűnt a spanyolnak is, mivel a kezeit a derekam köré fogta és úgy emelt ki a vízből. Neki leért a lába így könnyen kiültetett a medence szélére. Ahogy levegő ért végre a tüdőmbe folyamatos köhögésbe kezdtem. A testem remegett a félelemtől. Nagyjából a fél medencét benyeltem hála a kedves gesztusnak. Amíg próbáltam a létező legtöbb oxigént préselni a testembe gyorsan körbefutattam a szemem a társaságon. A lányok ijedten néztek rám amíg a fiúk többsége nem értette a helyzetet. Az az ember akit ebben a pillanatban a legjobban meg akartam fojtani velem szemben állt a medencében és rémülten próbálta velem felvenni a szemkontaktust.

-Kössz az úszóleckét- köhögtem egyenesen neki a szavakat és már fel is pattantam a medence széléről. Nem érdekelt akkor semmi. Az összes porcikám reszketett még mindig és a szívem hevesen vert. Amilyen gyorsan csak tudtam elindultam a házba. Átszeltem a nappalit és a lépcsőn kettesével szedtem a fokokat. Még mindig nagyon szúrt a mellkasom és nem is lett volna ez olyan nagyon rémísztő, de akkor is gyereket várok. Az emeletről hallottam, hogy valaki belép a kertbe vezető ajtón és utánnam jön. Sejtettem is ki lehet az. A fürdőszobánkba indultam egy törölközőt keresni, de ott nem találtam. Amint kifordultam onnan szembetaláltam magam Carlossal. Meg akart állítani, de gyorsan elhaladtam mellette.

-Te most hová mész?- szólt utánnam.

-Keresek egy nyamvadt törölközőt- bosszankodtam és elindultam a másik fürdő felé.

-A mosókonyhában van- állt meg a fiú a folyosón.

-Megtalálom egyedül is- morogtam rá és az utóbbi helységbe is benyitottam. A polcról levettem egy tiszta kendőt és magamköré csavartam. Ismét elhaladtam mellette és beléptem a szobánkba. Már készültem volna bezárni az ajtót, de gyorsan elkapta azt és bejött ő is.

-Figyelj nagyon sajnálom- fogta meg a kezem, amit legszívesebben elhúztam volna, mégis a szívem nem hagyta.

-Tudod mennyire megijedtem?- tettem fel neki a kérdést könnyes szemmel.- Én nem tudok úszni- már nem csak a testem remegett hanem a hangom is. Ennyi volt. Elfogytam. Minden erőm elszállt.

-Én tényleg sajnálom. Esküszöm ha tudtam volna nem dobtalak volna be- látszott rajta, hogy tényleg bántja a dolog.

-Én annyira féltem- kezdtem zokogásba, mire magához húzott. A fejem a mellkasának döntöttem amíg ő szorosan ölelt. El akartam neki mondani mindent. Hogy terhes vagyok és hogy mennyire szeretem, de nem lehet. Így is tönkre tettem a nyaralását, nem kell hogy még a szívét is darabokra törjem. Nem most.

-Annyira idióta vagyok- suttogta, majd egy puszit nyomott a vizes hajamra- Nem akartalak bántani. Nálad jobb dolog még nem történt velem és ezt is ilyenkor kell elszúrnom- folytatta.

-Nem szúrtad el- toltam el egy kicsit magamtól, hogy a szemébe tudjak nézni.

-Dehogyis nem- ellenkezett.

-Ez csak egy baleset volt. Nem tudhattad!

-De minimum megkérdezhettem volna- állt ki a saját elképzelése mellett.

-Nem a te hibád! Most gondolj bele milyen hülyén hangzana a cikkekben ,,Carlos Sainz vízbefojtott egy lányt a nyaralásán"- magyaráztam mire elnevette magát. Még mindig nagyon közel álltunk egymáshoz. Éreztem minden levegővételét a bőrömön. Tekintete összefonódott az enyémmel. Egyik tenyerét az arcom vonalára simította, amíg másikkal a derekam fogta. Lassan közelebb hajolt, amitől a szívem még hevesebben kezdett zakatolni. Ajkait finoman az enyéimhez érintette. Ettől az egész testemet átjárta egyfajta bizsergés. A pillangók a hasamban életre keltek. Carlos érzékien csókolt, mintha soha többé nem lenne erre alkalma. Amikor elváltunk egymástól karjaimmal körbeöleltem a nyakát, amíg ő a derekamnál helyezte el tenyereit.

-Akkor nem haragszol?- kérdezte kicsit félve.

-Hát ha ezt kapom kárpótlásul akkor lehet, hogy még egy picit igen- mondtam, mire vigyorogva újra magához húzott. Az újabb tökéletes pillanatot egy kopogás zavarta meg.

-Vacsi- ordította be Max, majd hallottuk, hogy tovább halad a folyosón.

-Megyek felöltözök- húzódtam el a fiútól aki hevesen bólogatni kezdett. A bőröndömből kivettem egy bőpólót és egy kényelmes rövidnadrágot. A fürdőben gyorsan felöltöztem és mikor kiléptem már nem találtam senkit a szobában. Gyorsan lementem a konyhába és beálltam Lilyéknek segíteni a tálalásban. Valahonnan rendeltek kaját, úgyhogy csak tányérokat kellett elővennem. Amikor minden kész volt leültünk a nagy asztalhoz. Egyik oldalamon Carlos ült, aki Landoval beszélgetett, amíg a másikon Charles foglalt helyet.

-Minden rendben van?- kérdezte a monacói kicsit aggódva.

-Persze- mosolyogtam rá és szedni kezdtem a sültkrumpliból.

-Tudod nagyon sajnáljuk mindannyian ezt a szörnyű tréfát. Nem számítottunk arra, hogy nem tudsz úszni- kért bocsánatot az egész társaság nevében.

-Tényleg semmi gond- szavaim hallatán látszott hogy megnyugodott.

-Na de amúgy hogy ismerkedtetek meg Smooth Operator úrral?- kérdezte Danny. Persze én készségesen elkezdtem neki mesélni a történetünk. Az este nagyon jól telt. Sokáig beszélgettünk. Valaki zseni előhozott egy üveg piát, azóta se derült ki hogy ki volt, és onnantól kezdve nőtt a hangulat és a hangerő. A fiúk táncoltak és néha minket is felkértek, mert nem akartak Ricciardoval lassúzni. Persze egyetlen józanként nagyon vicces volt az egészet végignézni. Ezután nagynehezen felkerült mindenki a szobájába. Szerencsére Sainz is a kisfogyasztók közé tartozott és nem az addig iszok amíg látok csapatba. Legalább vele nem volt gond. Ezután gyorsan lezuhanyoztam és befeküdtem az ágyunkba. Carlito is hamar követte a példámat. Közelebb húzott magához és karjaival körbeölelt. Így nyomott el minket az álom is.

Continue Reading

You'll Also Like

4.8K 241 51
⸻ 𝑮𝑶𝑳𝑫𝑬𝑵 ❛ And I know that you're scared Because hearts get broken ❜ Hasi már akkor látta Hangát, mikor a...
1.1M 25.3K 17
Mal promised to come back for her. She promised to come back for her best friend, but she abandoned her. People change. She changed. Is it for better...
12.9K 1K 24
Odett legjobb barátnője, Szandra randizgat valakivel de titokban tartja. Ő ezt nagyon furcsálja de nem is zargatja vele a lányt, úgy van vele hogyha...
31M 1.1M 49
"Screw the rules. I want you, Kim Y/N." THIS FIC WAS MADE INTO CLICKBAIT FOR A YOUTUBE VIDEO COMPLAINING ABOUT KOREABOOS LOLLL ITS NOT THAT BAD GIVE...