Édes Alku

由 Natalie_Palmer

158K 6.8K 501

Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Sky... 更多

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész.
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész

32.rész

3.7K 215 24
由 Natalie_Palmer

-Szerinted nem jöttünk hamar?-igazgattam a ruhám lépést tartva Allyvel, aki a tiszta flitter ruhájában úgy szedte a lábát a kibérelt szórakozóhely felé, mintha belehalna, ha nem érne oda időbe.

-Ez egy házibuli, Linch! Itt nem lehet hamar érkezni. Nézd már meg mennyien ácsorognak ott!-mutatott a sötétben egy embertömegre.

-Azok nem közmunkások?-hunyorogtam.

-Este?-ráncolta össze a szemöldökét.

-Hajléktalanok?-találgattam.

-Olyanok nincsenek itt! Inkább siess mert szétfagyok. Ezt a ruhát nem télre találtak ki.-mutatott a fenekét éppen hogy csak takaró ruhára. Valóban beköszöntött már a tél és a bulizós szett nem épp ehhez az időjáráshoz volt való.

Így hát szinte berobbantunk az egyik iskola társunk, John Cristopher partijára, amit egy bérelt, hegyoldali bulihelyiségben szervezett meg. Azelőtt még sosem jártam itt, úgyhogy érdeklődve néztem körül a tágas helységben.

Mire Allyvel ideértünk már egész sokan voltak odabent. Rengetegen táncoltak a táncparketten, a lányok jobbra balra csavarták a csípöjüket, míg egy-két fiú is beállt hozzájuk vagy a haverjaikkal ugrálni a zenére vagy egy lányt fűzni.

Ally és én egyből a megérkezésünk után megkörnyékeztük az italpultot és legurítottunk egy-egy felest felmelegítve magunkat a kinti csípős hideg után.

-Uh Skylar, nézd azt a koktélt, nekünk is innunk kell egy olyat.-bökött oldalba a barátnőm, miközben a pultnál ültünk a bárszékeken, de én alig figyeltem arra mit magyaráz, csak a tömeget pásztáztam.

Vajon Nick itt volt már?

Tudtam, hogy jön, viszont amikor bejelentettem, hogy Ally már hetek óta várja, hogy eljöjjünk ide, akkor Nick nem mondott semmit. Vártam, hogy mondja, hogy menjünk együtt, vagy megjegyzést tegyen arra, hogy majd találkozunk a buliban, de egyiket sem tette és ez rosszul esett. Főleg amikor elkalandoztak a gondolataim és rádöbbentem ennek a miértjére.
Hisz a bulik voltak Nick tipikus csajozó helyei, ahol mindig felszedte az aktuális numeráit. Bele se mertem gondolni hány lányt vihetett ágyba ilyen helyekről és akarva vagy akaratlanul, de elfogott a mardosó féltékenység. Félve és egyben izgatottan pásztáztam az embereket őt keresve minden egyes másodpercben attól tartva, hogy amikor meglátom nem lesz egyedül, hogy egy szőke cica baba fog lógni a nyakában és úgy falják egymást mindenki előtt, hogy attól szinte már az ember helyben orgazmust kap.

Ezektől a rémképektől pedig folyamatosan újabbak törtek felszínre bennem.

Utáltam belegondolni mit csinálhat, amikor épp nem vagyunk együtt. Csak arra tudtam gondolni, hogy ilyenkor más lányoktól szerzi meg azt, amit tőlem nem tudott.

Ekkor végre kiszúrtam.

A szívem hevesebben kezdett el dobogni és izgatottan mozgolódni kezdtem a székemen. A szokásosnál is jobban nézett ki. A haja igényesen bevolt sütve és ahogy ott ült a haverjaival egy kanapén a fekete szaggatott farmerével és a trikójában, amiből kilátszottak izmos karjai olyan lazának és szexinek tűnt. És megkönnyebbülésemre egyedül volt. Mármint a barátait leszámítva, hisz ott ült mellette Chad is, de egyébként a közelében egy veszélyes nőnemű egyed sem volt. Egyedül Mia ült ott közöttük az egyik haverjának a barátnője, de ő nem számított.

Megnyugodva fújtam ki a levegőt leeresztve befeszült vállaimat és fordultam vissza a pulthoz, amikor Ally elém csúsztatott abból a bizonyos koktélból, amiről beszélt. Cseverészve fogyasztottuk el, miközben egyre jobban kezdtem megérezni a bennem keringő alkohol hatását és kezdtem enyhen szédelegve feloldódni.

-Uh, muszáj elmennem pisilni.-vihogtam oda Allynek otthagyva őt, hogy egyenesen a mosdóba tartsak.

***

Éppen az egyik fülkében tartózkodtam és már a ruhám alját húztam vissza a helyére, amikor hallottam, hogy újabb lányok ékeztek a dolgukat végezni.

Már épp indultam volna kifelé a fülkéből, amikor a beszélgetésük megragadta a figyelmem és hirtelen megtorpantam.

-Nem hiszem el!-visította sírva valaki, mire automatikusan megálltam és jobbnak láttam nem belecsöppeni az elkövetkezendő hiszti rohamba.-Még csak rám sem akart nézni!

-Jaj Bree, ne sírj! Totál elkened a sminkedet.-szolalt meg minden bizonnyal a barátnője.-Biztos, hogy félreértetted.

-Mondom, hogy nem!-ordibált vele hisztérikusan Bree, mire automatikusan vágtam egy grimaszt a csaj nagy hisztije miatt.-Nem is értem. Jól nézek ki, nem? Az a lány a múltkori bulin azt mondta a zöld a kedvenc színe. Miatta vettem csak fel zöldet, pedig utálom ezt a színt!-fakadt ismét sírva, mire már szinte kezdtem megsajnálni ezt a lányt. Minden bizonnyal egy fiú miatt törte így magát, aki laposra tette. Áucs!

-Biztos tetszenél neki. De lehet ma nem vágyik csak a haverjai társaságára.-próbálta a barátnő bénán megnyugtatni.

-Mostanában mást se csinál csak a haverjaival van! Senkivel nem akar kavarni, még Sellyvel se, akivel rendszeresen összejárt. Nem értem, mégis ki baja van? Hetek óta nem látták senkivel se együtt.-picsogott.

-Ez azért nem igaz...-kezdte a lány, mire Bree indulatosan félbeszakította.

-Áh, ne is említsd az a lotyót! Lefogadom, hogy az ő hibája az egész. Eddig hagyta, hogy Nick azzal legyen együtt akivel csak akar, most meg köré fonta a csápjait és csak magának akarja. Csak ez lehet az oka, hogy Nick elküldött!-kiáltotta, mire ez volt az a pillanat, amikor majdnem elejtettem a kezemben fogott táskamat. Mi a franc? Ezek most rólam és Nickről beszélnek?

Próbáltam visszaforgatni a fejemben elhangzott iménti beszélgetést és összerakni a képet. Eszerint a lány szerint Nick már egy ideje nem csajozott? Nem feküdt össze senkivel és nem is nézett rá más lányokra? A szívem hevesebben kezdett el dobogni ezen gondolatok miatt. Ez az egész miattam lett volna? Hiszen hetekkel ezelőtt kezdődött ez az egész "nem is olyan rossz, ha megcsókolsz" dolog kettönk között. Én pedig azt hittem, hogy ettől függetlenül Nick továbbra is előszeretettel élt saját vágyainak, de az elhangzottak alapján úgy tűnt önmegtartóztatást kezdett. Szóval hetek óta nem feküdt le senkivel? Uramatyám. Ezek szerint hosszú idő óta én voltam az egyetlen lány, akit megcsókolt. Csakis így kellett lennie! Ettől diadalmas mosoly ült ki az arcomra.

-Elég önző egy ribanc!-támogatta Breet a másik lány-Most komolyan, nem is értem miért vannak együtt Nickkel. Nicknek nincs szüksége barátnőre.

-Ez az!-értett egyet-Szerinted próbáljam meg még egyszer?

-Persze! De előbb rakjuk rendbe a sminkedet.-mondta a barátnő, és már neki is láttak a sminkük felfrissítésének.

A két lány hosszas csacsogások közepette újult erővel és tervel készülődtek, hogy meghódítsák Nick Blye szívét, miközben én őket hallgatva vártam, hogy kimenjenek és én is szabadon távozhassak.

Mikor újra kiléptem a zenétől és melegtől fülledt klubba egyfajta kellemes nyugalom és jókedv uralkodott el rajtam. Egyértelműen bevoltam egy kicsit csípve. Így a táncparkett felé botladoztam és teljesen elfelejtkezve Allyről egyedül táncolni kezdtem.

Alapjárat szégyellősnek tartottam magam, amikor valaki előtt kellett táncolnom, de ha ittam némi alkoholt és jó volt a zene mindig magával ragadott a tömeg, akik szintén önfeledten ringatóztak a zenére.

Már jó pár számot végig táncoltam, amikor egy srác keveredett elém és elismerően nézett végig rajtam.

-Elképesztő, ahogy táncolsz.-vigyorgott rám eszelősen, mire más esetben biztos sablonosnak vettem volna ezt a bókot, amivel egyértelműen próbált felszedni, de most nem is foglalkoztam ezzel és csak visszamosolyogtam az idegenre.

-Köszi.

-Mégis, hogy tudsz igy táncolni?-lépett közelebb hozzám érdeklődve nézve végig rajtam.

-Szeretnéd, hogy eláruljam a titkom?-táncikáltam most én közelebb hozzá, majd megtámaszkodva a srác vállán a fülébe súgtam.-A vodkás koktél csodákra képes.-mondtam elhúzódva tőle, mire a srác jóízűen felnevetett.

-Kipróbálom majd.-ígérte-Én rettenetesen táncolok.

-Annyira nem lehetsz rossz.

-Megtágíthatnád hogyan kell.-mosolygott rám pajkosan, mire csak vállat vontam.

-A lényeg a ritmus és hogy elenged magad.-mondtam, miközben táncolni kezdtem az idegen srác pedig szintén táncra perdült velem. Magamban megjegyeztem, hogy tényleg nem volt egy őstehetség, de nem volt borzalmas. Nevetve néztem mégis mit művel, miközben egyre közelebb sodródott hozzám és már a keze a csípőmön is volt. Nem volt akaratos, így ez az apró érintés nem zavart.

-Egyébként Mike vagyok.

-Én Sk....-szerettem volna bemutatkozni, amikor hirtelen Nick vált ki a táncolok közül és Mike és közém lépett. Úgy meglepődtem, hogy kis híján elvesztettem az egyensúlyom és elestem a saját lábamban, de mint mindig Nick figyelmes volt és még úgyis, hogy villámokat szóró tekintettel vizslatta Miket, még arra is odafigyelt, hogy elkapja a karomat és visszaállítson az egyensúlyba.

-Én pedig a barátja.-szánta bemutatkozásnak dühösen vizslatva Miket, mire az feltartott kézzel kínosan hátrálni kezdett.

-Bocs haver, nem tudtam.-iszkolt el, amint rájött, hogy más területére tévedt.

Akkor kezdted el tudatosulni bennem, hogy valójában Nick itt áll előttem feszült testtartással bámulva Mike után. Még ma nem is találkoztunk, így izgatottság sugárzott át rajtam, hogy végre itt volt. Alig vártam, hogy végre hozzám érjen és megcsókoljon megmutatva, hogy neki is legalább annyira hiányoztam, mint nekem ő. De amikor Nick megfordult és végre a szemembe nézett nem épp egy kedves tekintett fogadott. Dühös volt. Méghozzá nagyon.

-Mégis mit művelsz?-támadt nekem a kérdéssel, mire hirtelen azt se tudtam, mire gondol.

-Táncolok?-kérdeztem vissza értetlenül.

-Hát azt látom. Jó hogy nem estettek itt egymásnak egy vadidegennel a táncparkett kellős közepén.-morogta oda dühösen, mire hirtelen úgy éreztem ő a világ legnagyobb képmutatója. Hát nem ezt csinálta ő is minden egyes buliban? Itt szedte fel az összes alkalmi kalandját mindenki szeme láttára, és kicsit sem zavarta, hogy mások olyat láthatnak, ami normál esetben csak rájuk tartozna. Viszont a hirtelen iránta támadt dühöm elszállt, amikor eszembe jutott az imént kihallgatott mosdós beszélgetés és az, hogy Nick már jó ideje nem kavart más lányokkal. Csak is kizárólag velem. Így hát nem tudtam és már nem is akartam felróni neki ezt az egészet.

-Csak táncolni akart.-kulcsoltam a nyaka köré a kezeim egyrészt azért, hogy megtámaszkodjak benne és végre hozzáérjek, másrészt pedig, hogy lecsillapítsam az indulatait, ami egy kissé sikerült, ugyanis éreztem, hogy a vállában lévő feszültség kezdett csökkenni.

-Sky, ezek a srácok nem táncolni akarnak.-csóválta a fejét rám meredve, mire nem bírtam ki és elmosolyodtam.-Mégis mi olyan vicces?

-Te, ahogy féltékeny vagy.-vigyorogtam rá, mire Nick tagadóan összehúzta a szemöldökét.

-Nem vagyok féltékeny.

-Dede.-szélesedett még jobban a vigyorom.

-Csak nem akarom, hogy idegenekkel táncolj.-magyarázta.

-Oh, szóval veled táncolhatnék?-vetettem rá egy kihívó mosolyt.

-Igen.

-De azt mondtad a táncoló fiúknak rossz szándékai vannak.-szúrtam hátba a saját szavaival.

-Meglehet.-hajolt közelebb, hogy megcsókoljon, de én kitértem előle és hátrébb léptem egy lepést.

-Hát akkor még se akarok táncolni.-szórakoztam vele.

-Mit szolnál, ha hoznék egy italt és fent találkoznánk az emeleten. Van ott egy erkély. Nincs fent senki.-ajánlotta fel rám meredve, mire minden porcikám bizseregni kezdett a gondolatra, hogy kettesben akar lenni velem.

-Nem is tudom...-meredtem rá elgondolkodva.

-Ne húzd az agyamat, Kicsi!-lépett elém a fülembe súgva, mire a meleg leheletét érezve a bőrömön megborzongtam.

-Egy margaritát kérek.-válaszoltam mosolyogva, majd további szó nélkül otthagytam Nicket és elindultam fel a megbeszélt helyre.

----------

🌸Sziasztok!🌸

Egy elég komoly infóra tett szert Sky a mai részben.

Kíváncsiak vagytok Nick és Sky találkozására az erkélyen?😁

Köszönöm a 94.5k megtekintést!❤️

继续阅读

You'll Also Like

546K 27.9K 38
Melissa sosem bízott az emberekben. Mindig is félt attól, hogy ha valakit közel enged magához, akkor összetörik. Apja elől állandóan menekülnie kelle...
87.1K 5.9K 26
Alíz egy koreai tagozatos iskolába jár. Az iskolában megkezdődik a cserediákprogram. A lány egy fiú cserepartnert kap, aki nem más, mint Min Yoongi...
162K 4.5K 30
"-Kellesz nekem.-fogtam meg karját, mielőtt kilépett volna az ajtón. -Nem leszek a szeretőd!-nézett gyilkos pillantással, azokkal az angyali kék szem...
203K 8.4K 24
❝Megérkeztünk. És én lettem az új lány New Yorkban.❞ Álmai mindenkinek vannak. Claire Parkernek is, hiszen ő egész életében csak New Yorkról álmodozo...