mijn verhaal

Por 2003_Emilie

191 1 0

Tess is blij met hoe het nu is. Haar ouders zijn gescheiden en ze woont bij haar vader. Dit veranderd echter... Más

1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

4

11 0 0
Por 2003_Emilie

Om 5 voor 9 sta ik klaar. Ik heb naar Lauren gebeld zodat we samen mijn outfit konden uitkiezen. Wat op zich niet zo moeilijk was aangezien ik ze daarstraks hoorde zeggen dat het een zwemfeestje was. Ik heb voor de zekerheid mijn bikini aangedaan, niet dat ik van plan ben om te zwemmen maar toch. Voor de rest heb ik een gewoon T-shirt aan en een rokje. Daar kan ik niks verkeerd mee doen denk ik. Het is 9 uur en mijn deur gaat open.

'We vertrekken met of zonder je.' zegt Mason als hij de kamer binnen komt.

'Ooit van kloppen gehoord?' vraag ik geïrriteerd.

'Alsof jij iets hebt dat ik nog nooit gezien heb.' Hij draait zich om en ik hoor hem op de deur van Lucas kloppen. Waarna de deur open gaat en ik ze van de trap hoor gaan. Ik pak nog rap mijn GSM en volg hun de trap af. Ik wil de auto instappen als ik Lucas hoor zeggen: 'Ga je dat aandoen?'

'Ja, wat is daar mis mee?' vraag ik hem, niet wetende wat er verkeerd is met mijn outfit.

'Had je geen korter rokje?' zegt hij spottend.

'Laten we iets afspreken, ik moei me niet met hoe jullie je kleden en jullie niet met hoe ik me kleed.' Nu begint Mason zich in de conversatie te moeien.

'Je kleed je om en gaat een broek aandoen, er komt geen slet in mijn auto.' En snel doet hij de auto op slot waardoor ik niet meer binnen kan.

'Ha geloof je het zelf, en er is niks mis met de lengt van mijn rokje.'

'Ik zou maar snel iets ander gaan aandoen', zegt Lucas 'anders kan je hier nog lang blijven staan, want hij meent het.' Omdat ik geen zin heb in ruzie besluit ik om naar binnen te gaan en een broek aan te trekken. Nooit gedacht dat een jongen, laat staan twee zouden zeggen dat ik te weinig aan heb. Ik doe op mijn gemak omdat ik vrij zeker weet dat ze toch niet zullen vertrekken en als ik dan toch moet omkleden dan doe ik het op mijn eigen tijd. Als ik de trap afloop hoor ik de toeter van de auto. Als ik buiten kom hoor ik Lucas roepen 'Lopen meissie we hebben niet de hele dag, er wachten meisjes op me.' Waarna hij me een knipoog geeft. Ik wandel net iets sneller en als ik de auto ingestapt ben vraag ik: 'Is dit beter voor de heren?'

'Goed genoeg.' hoor is Mason fluisteren. Waarna hij de auto start en de oprit afrijd. Na wat voelt een eeuwigheid rijd hij een oprit op en stopt de auto.

'Oké, even wat regels afspreken. Eén je gaat niet de hele tijd rond ons hangen het liefst zien we je een hele avond niet. Ten tweede ga je niets doen wat ons belachelijk maakt oké en je gaat al helemaal niet de slet uithangen. Is dat duidelijk.'

'Ajaj kapitein!' zeg ik termijn ik mijn hand tegen mijn hoofd zet.

'Ik meen het.' zegt hij nog eens alsof ik een hele avond bij zo'n chagrijn zou willen rondhangen. Ik ben van plan om een rustig hoekje te zoeken en met Lauren te sturen. Ik ben echt niet van plan om te feesten met hun vrienden, als ze ook maar een beetje op hun lijken wil ik het liefst zo ver mogelijk van hun vandaan blijven.

Nu ze hun punt hebben duidelijk gemaakt stappen ze de auto uit. We gaan naar binnen en direct worden ze omsingeld door hun vrienden. Ik besluit dan maar om de andere kant op te gaan, zo ver mogelijk bij hun vandaan. Het duurt niet lang of ik heb een rustig plekje gevonden. Ik kijk even rond me. Elk meisje loopt hier rond in een bikini en een kort shortje en de jongens in een zwembroek. Ik snap niet waarom ik mij moest gaan omkleden ik zou nog deftiger gekleed zijn dan de gemiddelde persoon hier aanwezig. Ik moet aan het dagdromen zijn geweest want voor ik het weet zit er iemand naast me.

'Aah ik zie dat je het beste plekje gevonden hebt.'

'Ja het is hier rustig, ik hou niet zo van dit soort feestjes.'

'Ik ben Jade leuk je te ontmoeten.'

'Tess aangenaam.'

'Kan het dat ik je hier nog nooit ben tegengekomen?' vraagt ze nadat ze mij eens goed bekeken heeft.

'Dat klopt, ik woon sinds vandaag bij mijn moeder en werd zowat gedwongen om met haar stiefzonen hiernaartoe te komen.'

'Aah dat ken ik, ik ging normaal met een vriendin komen maar ze ligt ziek in bed, dus nu zit ik hier te wachten tot degene waarmee ik gekomen ben naar huis wilt.'

'Beetje van hetzelfde hier, het wachten om naar huis te gaan dan toch. Ik hoop dat ze snel terug beter is, jou vriending.'

'Ja ik ook, maar nu we hier toch zijn kunnen we er beter het beste van maken toch?'

'Euhm ja?' zeg ik niet zo zeker over waar ze naartoe wilt.

'Kom laten we wat te drinken gaan halen.' Ze staat op en ik besluit haar maar te volgen. Ze pakt iets te drinken en geeft mij ook iets. Ik heb geen idee wat het is maar ik besluit er niet naar te vragen. Ze giet haar drankje in één keer naar achter en ik besluit hetzelfde te doen en schud mijn hoofd.

'Amai dit is straf.' zeg ik wat aangedaan van de alcohol.

'Ja lekker he.' zegt ze en ze vult de bekers nog eens. Deze keer neem ik een kleinere slok. Ineens zie ik Mason zijn blik. Hij lijkt kwaad. Ik neem nog een slok en hij schud zijn hoofd als teken dat ik het rustiger aan moet doen. Ik besluit dat het nu mijn beurt is om hem op stang te jagen en giet het drankje in één keer naar binnen. Nu word hij pas echt boos waardoor ik moet lachen. Ik besluit hem verder te negeren en Jade vult mijn beker opnieuw. Opeens voel ik de alcohol werken.

'Kom dan gaan we dansen.' Zegt Jade opgewekt. Ik vermoed dat bij haar de alcohol ook al begint te werken. Ik laat me door haar naar de dansvloer leiden. Ik neem nog een slokje en begin met haar mee te dansen. Er komt een jongen naast me staan en ik begin met hem te dansen. Ik neem nog een slok en voel mijn grenzen vervagen terwijl ik tegen de jongen aan schuur. Opeens voel ik een hand rond mijn pols dat me weg trekt.

'We vertrekken.' zegt hij. Ik draai me om en zie dat het Mason is en hij kijkt kwaad. Hij trekt mij naar de auto.

'Instappen.' beveelt hij. Nu pas valt het me op dat ook Lucas in de auto zit. Zodra ik de deur heb dichtgedaan start Mason de auto en vertrekt.

'Ik heb geen gedag kunnen zeggen, ik weet zelfs haar naam niet meer' zeg ik.

'Ik had gezegd dat je ons niet belachelijk moest maken.' zegt Mason kwaad.

'Wat is jouw probleem, ik was gewoon aan het dansen.' zeg ik wat verwart.

'Je hebt te veel gedronken en je was aan het dansen als een slet.' De rest van de rit verloopt in stilte. Eindelijk zie ik de lange oprit verschijnen en hij stopt de auto. Ik stap uit en strompel naar mijn bed. Oké ik heb misschien toch te veel gedronken. Ik hoor Mason zijn kamer dichtvallen. Ik ben me aan het omkleden wanneer ik iemand hoor kloppen. 'Ja.' zeg ik zonder er bij na te denken dat ik nog in mijn bikini sta.

'Ik heb wat ..' hoor ik Lucas zeggen maar hij stop voor hij zijn zin af kan maken.

'Je hebt wat?' vraag ik. Hij schraapt zijn keel en zegt: 'Euhm ik ben water gaan halen. Opdrinken, anders heb je morgen een gigantische kater en ik ga echt niet uitleggen hoe dat komt.' Ik pak het glas aan en drink het in één teug leeg.

'Bedankt', zeg ik 'en sorry als ik jullie belachelijk heb gemaakt.'

'Ach let maar niet te veel op Mason, hij moet gewoon nog wat wennen aan de situatie.' zegt Lucas terwijl hij het glas pakt en terug vult. Hij gaat naast me op bed zitten en geeft het glas aan. Ik neem een slokje en zet het dan weg.

'Waarom haten jullie mij, wat heb ik jullie in hemelsnaam gedaan ik ken jullie net.' vraag ik niet begrijpen waarom Mason altijd boos lijkt als hij mij ziet.

'Het is niet zozeer dat we je niet mogen, we mogen je moeder gewoon niet.'

'Ja dat kan ik begrijpen.' zeg ik gewoon. Hij moet lachen. Ik zie de kuiltjes in zijn wang, hij is eigenlijk best wel knap. Voor ik mezelf kan tegenhouden kus ik hem. Hij kust terug maar daarna duwt hij zich van mij af.

'Sorry, ik heb een beetje te veel gedronken denk ik.' zeg ik met een verlegen lachje om mijn mond.

'Dat gebeurd me wel vaker', verklaard hij al lachend 'maar drink je glas nog leeg en dan moet je gaan slapen want als ik je nog lang in die bikini zie wie weet wat gebeurd er dan.' Ik moet lachen, hard lachen. Ik druk mijn hand voor mijn mond zodat ik de rest niet wakker maak. Ik neem het glas en drink het leeg en zet het weg. Ik ga liggen en hij legt het deken over mij.

'Ze heet Jade.' zegt hij terwijl hij recht staat. Niet begrijpend kijk ik hem aan.

'Degene waarmee je aan het dansen was dat is Jade.' Waarna hij de kamer verlaat. Voor ik het weet val ik in slaap en droom ik over Lucas en hoe goed hij kan kussen.

Seguir leyendo

También te gustarán

323 45 15
Lang geleden, bestond er eens een koninkrijk. De 'mensen' daar waren anders dan wij. Er stroomde goud bloed door hun aderen, hun ogen hadden een fel...
119 3 3
Dit is het spicy verhaal van gothel en JD Ik weet nog niet zeker of gothel een bottom of switch is maar dat maakt niet veel uit
312 0 2
lekkere sex verhalen