Já a můj egoista[OPRAVA]

By Anezz_bum23

18.2K 577 98

Anny nemá kamarády a tím pádem se spoléhá na učení, jenže kvůli tomu je šikanovaná. Nečekala, když přijdou t... More

Prolog
Fialovláska
o půlnoci?
idiot
Tohle všechno je tvoje
říše snů
tak se to zase vymklo kontrole
nehodlám se vzdávat
krev
chvíle s Tobiášem
sázka a polibek
upíři, hihi...
lovci
jseš v prdeli, Tobiáši
dělej!
ty hajzle
facka
útěk
Mike
já chci taky!
Emily
omluva
nepoužívej to!
křik
jsi jen moje!
dvakrát záchrana
kousnutí
jsi v pohodě?
takový nákupy jsem si nepředstavila
co prosím?
Tobiášův plán
miluješ jí?
dneska přitahujeme pozornost
dárek
tam to bolí!
všichni jsou naštvaný
Jsem opilá!
ples
jsem osamělá
hádka
zamknutá knihovna
Michael
neodmlouvej princezno
růžové oči
víc problémů než jsem myslela?
Katarína
Mia
Aiden vs Tobiáš
zrádce
anděl
pravda vypukla na povrch
provokující a zároveň smutná Anny
čekající smrt
ovládnutá
smazána paměť
Kdo jsi
nečekaný plán
upírovi nemá cenu utíkat
minulí králové
návštěva
obálka a novináři
Mikeuv příchod
doma u táty
záhada vyřešena
zpátky v minulosti
zpátky domů
jak to všechno skončilo
nee
dárečky
obchod
je to v pořádku
Mai
zase úžasný den
příprava na vánoční ples
Vánoční ples
přímo nasranej Tobiáš
problémy a černý strom
den před Vánoci
Vánoce
Zaki
trénink
konec tréninku
lyžák- začátek
lyžák- zjistil to
lyžák- hádka
lyžák- převtělení 1/2
lyžák - převtělení 2/2
lyžák - dívka jménem Ai
lyžák - lži nic nevyřeší
lyžák - sedím, myslím, miluju
lyžák - info
lyžák - schovka s problémy
lyžák - proč máme všichni smůlu
lyžák - domuu
meme
k Denisovi a Lucy
minulost těch čtyř
mezi Tobiášem a Denisem hádka
problémy už řeší dospělí
boj s dvěmi upíry
co se to se mnou děje?!
dneska se každý druhý hádá ale já to nejsem
to se moc nepovedlo
nešťastná Mai 1/3
omluva
nešťastná Mai 2/3
nešťastná Mai 3/3
tajnost mezi Laurou
lžou jak tisknou
Laura a Zaki 1/3
k Lauře 1/5

lyžák - zatajování

38 1 0
By Anezz_bum23

,,No nebylo to tak vážný" uslyším Lucy. Otevřu oči. Lucy vyprskla vodu a Laura překvapeně stála.

,,Jasně že žije" ušklíbne se. ,,Lucy! Vyprskla jsi vodu na zem. Ukliď to!" křikne po Lucy Laura. ,,No jo prosím tě ty naděláš" protočí oči a dojde pro hadr.

,,Co Tobiáš?".

,,Ještě se neprobral". ,,Co to bylo to". Chytnu se za břicho. Bolí to jak čert. ,,Tobiáš měl jed. Neovládal se". ,, Neberu mu to za zlé" zakroutím hlavou. ,,Ale on bude".

,,On si to bude pamatovat?". ,,Prostě to je jak neovládaní a toužíš tu bolest utišit tak jde po všech. Přijde mi divný proč šel zrovna po tobě" zamyslí se.

,,Počkej ty jsi to nevěděla?". Zamračí se a zakroutí hlavou ,,Co to znamená že to nevíš?". ,,Nejsem tak perfektní jako moje matka..". Dvakrát zamrkám ,,mother issues?". Zasměje se ale bolestně až falešně ,,no jo ale furt lepší vztah než s tvojí matkou" usměje se znova falešně. ,,Nemusíš se takhle usmívat, když vím jaký to je" usměju se s ní.

,,Co přesně se děje?". ,,No vadí jí že nejsem perfektní protože jsem jedináček. Mám zabrat její místo ale s tímhle stylem to nedám. Víš většinou mám zamlženo co se děje. Matka mi říká, když je vidíš žít nic neříkej. Jsem tu od toho kdyby se něco tobě třeba stalo, řekla to Tobiášovi nebo stačí přijít do minulosti a změnit to ale když budu mít zamlženo tak těžko budu vědět co se děje" řekne a tentokrát se neusměje. ,,Jseš středoškolačka, takže nemůžeš být perfektní".

,,Ani jsem v tvým světě nebyla. Jak to tam vypadá?". ,,Heh až moc přírodní a nepřirozený". ,,To si mám představit jak?" dvakrát zamrkám na ní. ,,Uka mi mobil". Dám jí mobil do ruky. ,,Nesleduješ nás protože jsi byla člověk. Víš je to soukromí". Něco naťukala do mobilu a už na profilu měla nějaký fotečky. ,,Andílci taky můžeš sledovat" usměje se. ,,Byla nějaká velká válka mezi vámi" začnu být zvědavá. ,,Jo a to před hodně velkou dobou. Jenže se usmířili strany ale pokaždé anděli jsou zrádci" zamračí se. ,,Ale proč?". ,,Padlí a svatoušci nevím" zakroutí hlavou. ,,Když jsem se hádala s královnou tak dala náznak že všechno se dokáže od nich zkopírovat a od nich ne" zapřemýšlím nad naší konverzací.

,,To je divný" nakloní hlavu na stranu. ,,Takže budeš dělat že se nic nestalo, a co kdyby o tom nějak tušil a zjistil že stejně lžeš" překříží si ruce a nakloní hlavu na druhou stranu. ,,Hmm" nakloním hlavou s ní ,,připadáš mi jako psa co nic nechápe. Každopádně netuším. Buď budeme se zase hádat nebo ne nebudu to řešit" zakroutím hlavou. ,,Oke" řekne a Lucy přišla k nám. ,,Ju o čem jste mluvily, když jsem tu nebyla?" usměje se. ,,Ale o Tobiášovi a o problémech s Laurou" usměju se a Laura též. ,,Myslíte výpadky Laury?" nakloní hlavu na levou stranu. ,,Ano přesně" usměje se Laura. Lucy jí praští. ,,Au" chytí se za hlavu.

,, Neříkala jsme ti aby jsi to nedělala?". ,,Promiiiň" usměje se tentokrát normálně a Lucy se usmála s ní.

,, Takže po horách se jde ke mně" ukáže na sebe Lucy spokojeně. ,,Ju a uvidíme tvého Hashiru" ušklíbne se Laura a Lucy jí praští znova do hlavy ,,ne myslím že ne" zamračí se. Podívám se na mobil a Lucy svojí zvědavostí mu začala se dívat do mobilu ,,jee už máš náš svět" usměje se a sebere mi mobil. ,,Tady dala jsem tam nás dvě" usměje se. ,,Hned ti to příjmu" řekne Laura a začne hledat svůj mobil. ,,Kde je?" zamračí se a Lucy ukáže na polštář a měla ho tam ,,jee díky Lucy" zasměje se Laura.

,,Hotovo" usmějou se obě. Usměju se taky.

,,Čau co děláte" ocitne se tu Annie. ,,Anny má odblokovaný instagram" usměje se Laura. ,,Teprve?". ,,Nějak se zapomnělo asi" řekne Lucy.

,,Co teď?" řeknu. ,,No Tobiáš už je vzhůru" řekne Lucy. ,,Dobře" přikývnu ,,půjdeme za ostatními" ukážu na pokoj kluků a přikývly. Annie jasně že zůstala u sebe.

,,Čau Tobiáši jak ti je" usměje na něho Lucy co ho teď praštila po zádech. ,,Au" zamračí se na ní ,,je mi fajn" podívá se na mě jako by se snažil na mě něco najít. ,,To je dobře" usměje se Laura. Bylo mi divně, furt na mě zíral. Lucy ho plácla znova aby to nějak ve mně nenašel. ,,Fajne co budeme dělat" řekne Denis. ,,Na to že je odpoledne a nikam nejdeme, díky vám tak dobrý" řekne Aiden. ,,Co díky nám?" nadzvedne obočí Tobiáš ,,no jak jsme zkolobovali? Nepamatuješ?" zeptám se ho. ,,Já myslel že už je to dýl a on je ten den pořád?". ,,Nějak to máš zapletený Tobiáši" zasměje se Lucy. ,,Nechám to být" zamračí se.

,,Půjdeme do bazénu?" navrhne Denis. Všichni jsme přikývli a šli jsme se převléct. Kromě mě, stále mám obvaz.

Sednu si na lehátko. Mai taky odmítala se koupat, prý si nechce zničit svůj účes. Typická Mai..

Podívám se na Aidna co byl za Mai. Teď mi zrovna říkala jak si po lyžáku koupí další kabelku.

Aiden jí vzal do náruče a hodil jí do bazénu. Začala po něm křičet jaký je to hovado. Začnu se smát ale pak mi nebylo, když mě tam hodil i Tobiáš. Začnu si sahat po obvaze. Rychle vylezu. Z toho placáka to bolí jak prase, chytnu se tam. Naštěstí přes triko nejde vidět že mi to krvácí.

Tobiáš nechápavě hleděl s nakloněnou hlavou. Rychle jsem utekla do pokoje se převléct a vzít nový obvaz.

,,Anny děje se ti něco" přiběhne jsem Tobiáš. ,,Ne neděje" usměju se a sednu si na postel.

,,Měl jsem sen" pošeptá. Podívám se na něho. ,,Ubližoval jsem ti a nedokázal nic dělat" řekne zesmutnile. ,,Byl to jenom sen" usměju se a dojdu za ním. ,,Moc si to nemyslím" ukáže nůž v ruce, který měl v tu noc. Podívám se šokovaně ,,nezabíjel si zajíčky" zasměju se nejistě. ,,Nevím" zamračí se na nůž. ,,Nějak to nebudeme řešit, ju" usměju se. ,,Dobře a proč nejdeš do vody?". ,,No... blbě se to vysvětluje" usměju se a podrbu se na zátýlku.

,, Nechám to být" řekne a odejde. ,,Uff" povzdychnu si. Jsem z něho na nervy.

Vezmu si mobil a najedu random na wattpad.

***

,,Anny" řekne někdo za dveřmi. Otevře je Lucy s Laurou. Byly po vodě protože měli mokrý hlavy. ,,Jseš tu už tři hodiny. Pojď s námi" vezme mi ruku a Laura mi vzala nohu. ,,Nee čtu si a zase mě někdo hodí do vody". ,,Věř mi že se nestane" začne mě s Laurou tahat a dařilo se jim to. Vytáhly mě z postele a všichni tři jsme spadly. Zasmějeme se.

,,Fajn vyhrály. Jděte napřed" protočím oči s úsměvem. ,,Nedodržíš tak na tebe vezmeme Tobiáše" ušklíbla se Laura. Zamračila jsem se ,,fajn beru na vědomí".

Dala jsem na sebe legíny a tričko. Vyjdu z pokoje a do někoho narazila. Podívám se po dívce se světle hnědými vlasy. Ublíženě měla zavřené oči.

,,Pardon, omlouvám se. Měla jsem se dívat" řeknu a pomůžu vstát osobě. ,,To nic zrovna jsem měla naspěch, taky jsem nedávala pozor" usměje se. Teprve si všimnu její zelných očí. ,,Tak to by jste měla jít" dám jí prostor. ,,Není třeba. Jen jsem musela za ostatními ale nikam se mi nechce" zasměje se. ,,To chápu, mám to stejně" usměju se. ,,Jsem Lea" podá mi ruku a příjmu jí ,,Anny" usměju se a ona se mnou.

,,No měly bychom jít. Já nepotřebuju další kousance" zasměju se. Podívá se na mě šokovaně ,,ty někomu patříš?". ,,Jo patřím a ty?" podívám se na ní. ,,Ju dívce jménem Niky" usměje se. ,,Ach tak" usměju se. ,,Já Tobiášovi".

,,Ni tak radči půjdeme" usměje se a já taky na ní a rozloučíme se.

,,No konečně a já myslela že mu to řeknu" zasměje se Lucy. Zamračím se. Tobiáš nechápavě se dívá na Lucy ,,neřeš to". Tobiáš se zamračil a sedl si na lehátko.

,,Co budeme dělat" podívám se na ně protože do vody fakt nemůžu. ,,Do vody" řekne Denis. Podívám se na něho jestli si dělá srandu. Ostatní taky. ,,A máme tu zase dementního Denise" plácne ho do zad Lucy. Zamračí se a sedne si na lehátko ,,tak ne no".

,,Tak co Denisi už ses vyznal Nanami?" zasměje se Tobiáš. ,,N-ne a neříkej to tak nahlas! Ještě tě někdo uslyší" zamračí se a založí si ruce. ,,Nanami je mrcha. Co to máš za typy Denisi" řekne Lucy. ,,Nech mě žít ségra" zamračí se Denis. To je poprvý co jí řekl sestro. Asi se fakt moc nemusí.

,, Hlavně že ty mě nenecháš žít" zamračí se. Denis se jen ušklíbl ,,protože jsi hned po uši zamilovaná". Lucy se usmála vražedně a Denis se zase rozeběhl pryč a Lucy taky.

,,Ach jo oni nikdy nepřestanou" řekne Tobiáš s povzdychem. ,,Furt je lepší jejich sourozenecká láska než vaše" řeknu na Tobiáše a ten se zamračil. ,,Ale Tobiáši je to pravda" drkne Laura do Tobiáše. ,,Ts" zasyčí.

***

Došli jsme do svých pokojů a Laura s Lucy se bavily o nějakém filmu a já mezitím usnula.

,, Vstávej!" řekne nějaký neznámý mužský hlas. ,,Mašková!" rozkřikne se. ,,Tak si tu zůstaň!" zakřičí a třískne s dveřmi.

,,Anny" šťouchne někdo do mě. ,,Jde se lyžovat" řekne učitelka. ,,Mhmm" zamumlám do polštáře. ,,Jseš ty normální?''. ,,No nic udělejte to" řekne učitelka.

Podívám se na ostatní co měli kýbl a už po mně lily vodu studenou. ,,Co to sakra!".

,, Měla jsi vstávat!" zamračí se Tobiáš. ,,Ts" zamračím se. Všichni odešli až na holky.

Převléknu se do oblečení, když už se jde lyžovat.

,,Zítra se jde na ten pochoďák. Říká se že poslední noc budeme dělat bojovku" řekne Lucy. Vytřeštím oči ,,nee" řeknu na ně. ,,Už to tak bude" pokrčí rameny.

Byla jsem už připravena.

,,Anny" řekne Lucy z pokoje. Podívám se na ní a ta mi držela brýle. ,,, Jee já zapomněla" zasměju se a Lucy mi dá brýle do ruky. ,,Nevadí" usměje se. Usměju se taky.

***

Byli jsme už na kopci. Dneska jsem se opět soustředila na obloučky a šly mi ale když jsem se zrychlovala tak jsem zastavila. Nezastavila ale spadla.

Učitelka si povzdychla a říkala že si musím zvyknout nebo trošku zastavit ale lepší je první varianta protože to nikdy jinak nevyjde.

***

Ulehla jsem na postel a už se nehodlala pohnout.

,,Dneska jsem mrtvá" řekne Lucy a lehne si vedle mě.

Začala hrát melodie a bylo to jasné že Lucy. Zamračila se a nechala to hrát až potom se vyplo.

,,Tedy Lucy jsi nějaká zlá na něho" řekne Laura. Lucy po ní hodila polštář a to bylo naposled co jsem zaznamenala.

,,Jestli dneska nevstaneš, tak budeš mít další kýbl na sobě" řekne někdo další neznámý. Zamračím se a otevřu oči.

Byl už připravený.

,,Za tři dny jedeme domů" řekne Lucy Lauře. Seděly spolu na Lauřiný posteli. Podívaly se na mě ,,no konečně naše Růženka se probudila" zasmějou se. Vezmu si hřeben a učešu se. ,, Přestaňte mi pořád říkat přezdívkou" dám hřeben na stolek.

,, Zítra máme službu" povzdychne si Lucy. ,,Počkat my jsme jí už měly, ne?". ,,Ne Anny. Něco ti bylo tak to převzali jiní a zítra vstáváme v šest" ušklíbne se Laura.

,,Nechci" protestuji a lehnu si zpět do postele. ,, Takže zítra je ta bojovka? A dneska je ten pochoďák" řeknu, abych si to ujasnila. ,,Ano správně" přikývne Lucy.

,,Jdeme na snídani?" optá se Laura. Přikývly jsme a došly dolů, kde už polovina byla. Vzala jsem si rohlík s marmeládou. Ještě jsem si vzala z nádoby kakao co bylo hezky teploučké. Nalila jsem si to do hrníčku a došla ke stolu. Chvilku jsme se bavily, a pak přišel Denis.

,,To jsi měla vidět Tobiáše jak udivoval lidský jídlo" zasměje se Denis. ,,Nekecej a co mu tak zachutnalo" zasměju se. ,,No udivoval nejvíc bagetu s nugetkami" řekne. ,,Jo ta je dobrá, když nemáš čas tak si kup toto a je to" řeknu a všichni přikývli. Dopila jsem si své kakao a došli jsme se převléknout.

Připraveni, dorazili dolů a pomalu šla skupinka lidí ven. Jako poslední člověk jsem dorazila ven a hledala svojí partičku. Lucy už mi mávala vedle dřevěného sloupu. Přiběhla jsem za nimi.

Šli jsme po skupinách. Já tedy šla s Denisem a Tobiášem. Všichni si taky utvářeli jak chtěli, tak proč ne. Lucy šla s Laurou. Mai s Aidnem a dál to známe. Akorát Annie šla s Daisy. Asi si měly co povědět.

,,Takže za chvíli domů" povzdychne si Denis. ,,To je jedno stejně jdeme  k vám tak co" řekne mu Tobiáš. ,,No jo ale neuvidím Nanami" našpulí pusu smutně. ,,Hej a co kdybych jí to řekl nějak teď. Víš co nějaký hezký místo". Tobiáš se na něho podíval tak že si dělá srandu ,,ty furt žádáš o ní" podívá se jinam, svým obličejem otráveným. ,,No a co. Hele ty sis taky našel svojí životní lásku, tak mi dopřej taky něco hezkého". Dvakrát zamrkám protože asi neví že tu jsem.

,,Hele furt nechápeš že tě odmítne" praští ho do ramene. ,, Mně to nebude vadit. Hlavní je abych jí to řekl, ne?". ,,To si nemyslím" řekne. Denis se urazil a dál nemluvil. Tobiáš si povzdychl.

Došli jsme k jednomu obchůdku. Někdo si něco koupil, a potoom vyrazili znova. Šli jsme do kopce po silnici.

,,Tak přestávka" řekne učitelka, když jsme došli na kopec. ,,Tudy" ukáže na les.

,, To si dělá srandu. Ona chce jít přes les?" řekne Klér ze zadu.

Sedla jsem si na pařez. Napila jsem se a všichni na mě hleděli. ,,Co se děje" řeknu na ně. ,,Ty sis vzala pití?" řekne Lucy. Přikývla jsem ,,no mám no" řeknu a potřesu s lahví. ,,Dáš mi napít?" řekne prosebně Lucy a ostatní taky.

Tak jsem to měla do minuty vypitý. Dementi si nevzali pití. ,, Ještě jsme šli do obchodů a vy si nevezmete pití?" plácnu se do čela. ,,Hehe mysleli jsme že to bude krátký" řekne Denis. Zamračím se.

Rozhodla jsem se že si někam sednu sama. Sedla jsem si na polámanej strom. Podívala jsem se do nebe, kde byl obrovský šedivý  mrak.

,,Anny" uslyším Tobiáše a po chvíli ho viděla ale málem spadl, když si nevšiml klacku.

,,Ano" odpovím mu. ,,Co tady děláš" podívá se dokola ,,sama" poznamená. ,,Nevim. Není mi špatně, když jsem sama" trhnu rameny. ,,Aha a proč chceš být sama?". ,,Zase to moc řešíš. No co je tu klid" pohodlím s rukama. ,,Aha" sedne si vedle mě. Byli jsme sticha ale Tobiáš musel prolomit ticho. ,,Něco se stalo a něco mi tajíte všichni" podívá se na mě. Byla jsem zticha protože by poznal že mu lžu. ,,Je to pravda?".

On to nenechá být...

,,Nevím o čem mluvíš". Zamračí se. ,, Ale ano víš" drkne do mě. ,,Nevim".

Druhá lež...

,,Anny" zvážní. ,,Ne dobrý, nechci se hádat" řeknu a do vzduchu začnu hýbat s nohami. ,,Tak mi to řekni"

Ano jsem tady s další. Ještě tři dny a nebudu už uklízet, hurá!

Continue Reading

You'll Also Like

8.7K 314 33
Co kdyby Carlisle měl ještě jednoho syna. Syna který ho nenáviděl za to že ho přeměnil. Lucas se po velice dlouhé době vrátí a bude se snažit se s ni...
12.4K 806 40
Někde na severu Spojených států existuje město, kde se nikdy nic nestalo a kterému by se člověk dobrovolně vyhnul. Vyhnula by se mu i Haylee Reedová...
48.3K 2.3K 33
Jedna obyčejná zpráva zaslaná na špatné číslo může změnit úplně vše..... Louis Tomlinson Sedmnáctiletý student střední školy v Londýně. Ve škole je c...
2.3K 252 23
Blíží se vánice, na kterou nikdo nebude připravený. Nebudou na ni připraveni obyvatelé malého města zaříznutého v horském údolí a už vůbec na ni nebu...