BEYAZ SİYAH

بواسطة terazininsimgesi00

14.5K 982 312

Seri katil aynı zamanda Avukat olan Kumsal Sonsöz her gün yeni bir cinayet işler gün geçtikçe cinayet sayıla... المزيد

1.BÖLÜM
2.BÖLÜM
3. BÖLÜM
4. BÖLÜM
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.BÖLÜM
8.BÖLÜM
9.BÖLÜM
10.BÖLÜM
11. BÖLÜM
12.BÖLÜM
13.BÖLÜM
14.BÖLÜM
15. BÖLÜM
16.BÖLÜM
17.BÖLÜM
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
20.BÖLÜM
21. BÖLÜM
22.BÖLÜM
23.BÖLÜM
24.BÖLÜM
25.BÖLÜM
26. BÖLÜM
27. BÖLÜM
28. BÖLÜM
29. BÖLÜM
30. BÖLÜM
31. BÖLÜM
32. BÖLÜM
33. BÖLÜM
34. BÖLÜM
35. BÖLÜM
36. BÖLÜM
37. BÖLÜM
38. BÖLÜM
39. BÖLÜM
40. BÖLÜM
41. BÖLÜM
42.BÖLÜM
43.BÖLÜM
44. BÖLÜM
45. BÖLÜM
46. BÖLÜM
47. BÖLÜM
48.BÖLÜM
49.BÖLÜM
50. BÖLÜM
51. BÖLÜM
52. BÖLÜM
53.BÖLÜM
54. BÖLÜM
55.BÖLÜM
56. BÖLÜM
57. Bölüm
58. BÖLÜM
60.BÖLÜM
61.BÖLÜM
62.Bölüm
63. BÖLÜM
64. BÖLÜM
65 Bölüm
66 Bölüm
67.Bölüm
68.Bölüm
69. Bölüm
70 Bölüm
71. Bölüm
72.Bölüm
73.Bölüm
74 Bölüm
75 Bölüm

59.BÖLÜM

86 9 2
بواسطة terazininsimgesi00

Bazı şiddet sahneleri var!

"Bana bak Kumsal o deli kadını ne diye çıkardın içeriden onu rahat bırak ona dokunma güçsüz bir kadına zarar vererek mi benim canımı yakacaksın"

"Hop hop kelimelerine dikkat et lan şerefsiz ben sen değilim masum bir insanının canını yakayım hem o güçsüz dediğin kadın senden daha güçlü ve senden daha akıllı"

"Bana dram yapma şimdi o kadını  hastaneye geri götürüyorsun"

"O kadın dediğin senin annen lan"

"Başkaları ile yatan kişi benim annem değildir"

"Lan şerefsiz senin baban her gün bir kadınla yatıyor iken ona baba demeyi biliyorsun arkasından ağlamayı biliyorsun ama daha o kadının bir yanlışını gözünle görmeden kadına neler diyorsun ve emin ol o kadının yanında iyi ki siz yoksunuz"

 "Sen benim annemi bırak da sen git kendi anneni bul ona bak"

En hassas konum en yaralı yerime tuz basmıştı canımı yakmıştı kabul ediyorum kulağa bile ne kadar değişik geliyor benim annem beni doğuran bir kadın var beni 9 ay boyunca karnında taşıyan benim ilk dünyaya gözlerimi açtığımda bir annem vardı 1 ay bana bakmış 1 ay boyunca o kadının sütünü içmişim ne kadar değişik geliyor kulağa peki beni neden bir başıma bırakıp gitti neden?

"O kadını götür hemen yerine bırak"

"Bana bak lan bir daha benim  hayatımın hakkında tek bir kelime edersen senin o dilini koparırım köpek"

"Deli gibi merak ediyorsun dimi beni neden bıraktı beni sevmedi mi hiç diye şu an nerede ama korkuyorsun dimi hem bak neden annen seni bırakmış biliyor mu-"

"Kes lan sesini kes hayatıma karışma sakın bunu deneme çünkü senin canın yanar sakın sakın"

Yüzüne kapattım kalbim sıkışıyordu ama beni istemeyen bir aile için asla göz yaşlarımı dökemezdim çünkü onlar tek bir göz yaşına bile layık değillerdi. Arabaya bindim Keremin mezarına gitmek için yarım saat sonra ulaştım ama gitmez olaydım Keremin mezar taşı paramparça olmuştu kanımın donduğunu hissettim tüylerim diken diken oldu kim bunu yapmıştı hangi yüreksiz cansız yatan bir insanın mezarına zarar vermişti kimin vicdanı böyle bir şeyi kabul edebilirdi ki. Mezarın üstünde bir not vardı aldım okudum.

'Bana bak Kumsal o kadını götür hemen yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim bak ölü birine rahat vermiyor isem sağ olanlara asla rahat vermem ayağını denk al.

Baş düşmanın Aziz

Bedenimi öfke sarmıştı resmen bunu nasıl yapardı ölü bir adamı nasıl rahat bırakmazdı bu çok fazlaydı hemen aradım.

"Sen ne yaptığını sanıyorsun lan bana bak bu çok fazla bana saygın yok ama bir ölüye saygın olsun şerefsiz anneni de bırakmıyorum hele bir sevdiklerimin başına bir şey gelsin hele  saçının teline bir zarar gelsin andım olsun ki sana ne yaşatacağımı ben bilirim duydun mu sana Kumsal Sönsöz sözü veriyorum"

"Boş boş tehditler Kumsal gel bekliyorum seni"

Suratıma kapattı.

"Yeti be"

Hemen Karayı aradım.

"Alo efendim Kumsal"

"Bana hemen Azizin yerini bul"

"Kumsal ne oldu bir şey mi yaptı"

"Sana soru sor demedim bana konumunu at"

"Kumsal tek gitme neredesin bizde gelelim"

"Kara laftan anlamıyor musun sen sana diyorum ki bana konumunu at eğer peşimden gelir isen acımam sıkarım birisine de sakın ha sakın bir şey söyleme"

"Tamam"

10 dk sonra Kara konumu attı hemen arabaya binip çıktım ormanlık bir yere gidiyordum evi ormanının içindeydi büyük ihtimalle dikiz aynasına baktığımda bir aracın beni takip ettiğini fark ettim mezarlıktan çıktıktan beri benim peşindeydi Aziz şerefsizi yine yapmıştı yapacağını ama ben yapacağımı biliyordum koltuğun altından iki silahımı çıkarıp belime yerleştirdim ardından bıçağımı alıp ayakkabımın içerisine sıkıştırdım ardından arabayı sağa çekip aşağı inip ormanlığa doğru koşmaya başladım  adamlarda inip peşimden geliyorlardı bir ağacın dibine girip sıkmaya başladım onlarda kalabalıklardı bir süre sonra kurşunum bitti hemen ikinci silahıma geçtim ben öldürdükçe onlar artıyordu sağ çıkma ihtimalim çok azdı ama o Aziz şerefsizini öldürmeden rahat yoktu bana tam sıkmak için ağacın arkasından çıktığım an omuzum da bir acı hissettim.

"Lanet olsun lan"

"Teslim ol"

"Asla"

Fularımı saçımdan çıkarıp koluma sardım ve sıktım kan kaybetmemek için. Bir süre sonra maalesef kurşunum bitti bıçağa geçtim onlarda bunu fark etmişlerdi ki yavaş yavaş bana doğru gelmeye başladılar ilk kişinin  boğazını kestim kan yüzüme bulaştı ikinci kişininde kalbine saplayıp ardından şah damarını kestim bıçakla tam 4 kişi öldürdüm bir kişi daha geldi tam bıçağı saplayacaktım ki bir kişi kafama vurdu yere yığıldım direk ellerime kelepçe taktılar ama ben durmadım ayağa kalktım ve kafayı gömdüm gelen kişilere tekme attım ama ne çare oldukça fazlaydılar zorda olsa beni yere yığdılar o sırada Aziz şerefsizi çıktı.

"Ah Kumsal ah keşke kardeşimi öldürmeseydin ve şu an seninle bu piyasanın anasını ağlatsaydık"

"Asla lan asla senin gibi bir şerefsiz ile ortaklık yapmazdım"

"Öyle mi ama ben isterdim ne yalan söyleyeyim toplam 15 kişi öldürdün tek başına helal olsun bir kadın başına bunları yapman gururlandırıcı"

Adamlara cesetleri kaldırması için talimat verdi adamlar hemen cesetleri kaldırmaya başladı.

"İyi bak lan onlara yakında sende onlar gibi olacaksın ölü"

Ölü kelimesinin üzerine basarak vurgulamıştım. Bana doğru yürümeye başladı.

"Tamam iyisin başarılsın ama bu öz güven ego nereden geliyor küçük hanım"

Kahkaha atmaya başladım.

"Benden korkuyorsun dimi hemde deli gibi"

Tamda istediğim gibi sinirleniyordu tokat attı eli de ağırmış.

"Sen kimsin ki ben senden korkayım"

"Kumsal Sonsöz"

Yumruğu geçirdi burnum kanamaya başladı aynı zamanda dudağımda patladı. Bana doğru eğildi karşıma geçti.

"Anası babası belli olmayan bir kızdan ben neden korkayım"

Belki size iğrenç gibi gelebilir ama ağzımda topladığım kanı yüzüne tükürdüm yine kahkaha attım.

"O yüzden mi peşime 40 tane adam taktın o yüzden mi tek gelemedin karşıma şerefsiz"

Yine yumruk attı ama bu sefer ki çok serti yere yığıldım hemde yaralı omzumun üstüne düştüm  bağırmamak için kendimi zor tutum karnıma tekmeler atmaya başladı o atıkca ben kahkaha atıyordum adamlarda neye güldüğümü anlamamış gibi birbirlerinin yüzüne bakıyorlardı canım tabi ki yanıyordu ama bu Aziz manyağını delirtiyordu o yüzden kahkaha atmaya devam ettim. 

"Neye gülüyorsun lan sus gülme"

Deliriyordu işte bu beni dahada keyiflendiriyordu dahada çok kahkaha attım oda daha sert tekmeler atmaya başladı artık bir süre sonra o acıları hissetmemeye başladım canım yanmıyordu ama çok kan kayıp ediyordum arada sanki ağaçlar üstüme üstüme doğru geliyordu.

"Sus lan sus"

"Ellerimi kollarımı bağlayarak mı beni dövüyorsun lan korkak hadi erkeksen gel ellerimi çöz seninle o zaman savaşayım"

"Kes sesini Kumsal yeter"

"Korkaksın işte bak cesaret edipte beni çözemiyorsun bu senin gibi cesur birine yakışır mı be Aziz"

Yerimden doğrultu beni bu sefer omzumu sıkmaya başladı o an yeniden canımın yandığını hissettim dişlerimi o kadar sıkmaya başladım neredeyse kırılacaklardı tırnaklarımı avucumun içine geçirmiştim ellerimde kan içinde kalmıştı.

"Bağırsana lan haydi şimdide gül"

"Canımın böyle yanacağını mı zannediyorsun korkak"

"Bana korkak deyip durma"

Taklidini yaparak.

"Bana korkak deyip durma"

Dedim o bunu dahada sinirlendirdi  belinde ki silahı çıkarıp anlıma dayadı.

"Seni öldürürüm kadın"

"Öldür lan şu an senin son şansın yoksa o silahı  ben elime alırsam seni yaşatmam"

Polis siren sesi geldi...   

Eveeet bir bölümün daha sonuna geldik umarım beğenmişsinizdir. Yorumlarınızı bekliyorum aynı zamanda desteklerinizide. Hepinizi çok seviyorum 💖✨

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA BU KİTABI BEN BAŞTAN DÜZENLİYORUM BAZI DEĞİŞİKLER YAPIYORUM O YÜZDEN YENİ BÖLÜMLER GEÇ GELİYOR KUSURA BAKMAYIN KEYİFLİ OKUMALAR:)

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

1.3M 79K 39
UYARI: hikayede 18+ sahneler, kan, vahşet ve birçok rahatsız edici öğe olacaktır. Rahatsız olanlar uyarı bıraktığım yerleri okumasınlar Serinin 1, 2...
26K 1.1K 16
Boksör bir kız düşünün 12 yaşından beri ailesinden ayrı yaşıyor. Yaşayamıyor daha mı doğru olur? Hayatını dövüşe adamış hem yer altından hem de yasal...
1.1M 70.7K 63
İlk yalancının ilk yalanı, toprağa düştüğü andan itibaren, yatsıdan sonra yanan mum ona bebek gibi bakacaktı. Yalanın tohumu büyüyecek ve çiçek açaca...
19.9K 952 48
19 yaşında bir kız üvey ailesinden şiddet görmüştür 18 olunca arkadaşları ile Fransa'da yaşamaya başlamışlar bir süre sonra kıza bir telefon geliyor...