Kızıl Kaplı Defter

Autorstwa bnmsevdam

35.1K 654 825

Her başlık bir hikaye olacaktır Więcej

OyuncakBebek✓
Varmisin? (1)
Varmisin?(2)
KomşuKizi✓
Varmisin?(3)
varmisin? (4)
Sürtük✓
BizimSırrımız(1)
BizimSırrımız(2)
DilaKiz✓
BizimSırrımız(3)
BizimSırrımız(4)
KurtDereli(1)
KurtDereli(2)
KurtDereli(3)
KurtDereli(4)
KimLanBuKara(1)
KimLanBuKara(2)
KimLanBuKara(3)
KimLanBuKara (4)
donör1
Donör2
Donör3
Küçük Karım 1
Küçük Karım 2
Ağa /b&b/
Nazende 1
Nazende 2

TesadüfAşk✓

2.2K 29 58
Autorstwa bnmsevdam

Sabah kasıklarındakı agrıyla actı gözlerini Erkan.... Buda nesiydi iki büklüm olmustu genç adam. Sıktıgı dişlerinin arasından firar eden inleme agrının siddeti niteliğindeydi.

Dayanamayacağını anladığı an zorla telefonunu eline almıs ve hem aile doktoru olan hemde yakın arkadası olan Mesut'u aramıştı. Mesut kendi hastanesinde baş hekimdi aynı zamanda....

Telefondan gelen uykulu sesle zorla konusan adam sadece "çabuk gel" diyebilmişti. Mesut karsıdan gelen acılı sesle hemen ayılmıs ve ayaklanmıstı. Her ne kadar yataktakı sarısın ve dün gece bekaretini aldigi kızı bırakmak istemese de toparlanıp cıkmıstı.

İşte bu sabahtan sonra bu çephede ki tüm dengeler degişmişti. Mesut ilk muayneden sonra hemen ambulansı aramıs ve hastaneye gecmişlerdi. İki gün müşade altında kalan genç adam iyiden iyiye çıldırmaya başlamıştı.

Mesut iki gündür emin olmak için bir çok test yapmıştı. Ama sonuç degişmemişti ve şimdi yapması gereken tek sey vardı arkadasıyla konusmalıydı. Onun mezhebini bilirdi. Herkesin herseyi bilmesinden hosnut olmayan bir yapısı vardı. Odaya girince. Arkasasının yanında duran kendisinede annelik yapan tatlı kadından müsade istemiş ve konuşmak için adamin karsısına gecmişti.

Erkan arkadasının tedirgin hallerine anlam veremesede "ne oldu "demişti. Zira kendısı sormasa Mesut pek de konusacak gibi durmuyordu.

Gelen soruyla derin bir nefes alan genç adam en iyisi tek seferde söylemek olacak diyerek açtı ağını....

"Testislerinde kist var..... Suan ilaçla durdura biliriz fakat sonuçta o kistin alınması gerekiyor. Bu sürecte en ufak bi komlikasyon dahi olsa testislerini almak durumunda kalabiliriz. Böyle durumlarda ilac tedavisi sahıs eger istiyorsa cocuk sahibi olsun diye uygulanır zaman kazanmak babında.... Şimdi kardesim sana diyecegim şu önünde 6 ayla 8 ay arası bir süre var bu sürede evlene bilir , herhangi bir kadından cocuk sahibi olabilir yada kıbrısa gidip sperm dondurabilirsin...."

Mesut'un konusmasını soluksuz dınlemiştim. Bu okadar saçma bir durumdu ki konuşmalar kafamda dönüyor fakat ben düsünce süzgecimden geciremiyordum. Dudaklarımdan sadece "nezaman eve gidebilirim" sorusu dokuldu. "Bir saat içinde taburcu işlemlerin halledilmiş olur sen toparlan az önce söylediklerimi de düşün .... Dogru kadını bekliyorsun herkesin dokundugu bedene dokunmassın biliyorum ama 8 ay çokda uzun bir süre degil bir bakmıssın zaman dolmuş "dedi". Onu başımla onaylamış odadan çıkışını izlemiştim.

Sonrası kalkıp giyinmem ve annemle eve gelmemizden ibretti. Annem mutfaga girerken ben odama cıkmıs ve uzanmıstım. Sankı en ufak bir çıt sesi olsa duyacakmis gibiydim.

Tek çocuk olmak ilk defa omuzlarıma yük sırtıma kambur olmuştu. Cocuk sahıbı olamasam anne babama ihanet etmiş olacaktım sanki.... Her zaman bi evlende torun sahibi olalım diyen annem , bu ev fazla sessiz diye kendınce imlarda bulunan babam .... Nefes alamadıgımı hissediyordum.

3 ay sonra....

Annem evine dönmüş ben kaldıgım yerden yaşamaya devam ediyordum. Mesut sık sık gelip konuyu acıyor bir karar vermemi söylüyordu. Bir senelik bir evlilik eşimin trafik kazasında karnındakı ikizlerimizle ölmesiyle son bulmıs 20 yasında hem hayatımın aşkını hemde evlatlarımı kaybetmiştim. Aradan geçen 18 senede ne hayatıma nede yatagıma bir kadın girmişti. Başka erkeklerin dokundugu bedenlere dokunmak miydemi kaldırırdı. Diger türlü bişey hissetmeyecegim birisine sebep olmak istemedigimden kendimi işime adamıştım.

Hastahane islerinin yanı sıra ihtıyacı olanlarla sık sık iletişime geçip en azından maddi yardımda bulunuyorduk ki bu durum şirketten daha cok yoruyordu bizi....

Sekreterım "yardım fonundan yararlanmak isteyen bir bayan geldi" deyince onu onaylamış ve içeri yollamasını söylemiştim. Genelde bu sekılde gelenler orta yaşli ev hanimları olurken karsımdakı profil buna taban tabana zıttı....

Kızıl beline dökülmüş dalgalı saçlar, ela iri gözler, ince fakat koyu pembe dudaklar.... Yutkunamamıstım. Neyseki kısa sürede toparlanmıs ve oturması için yer göstermiştim.

Size nasıl yardımcı olabilirim?

Merhaba Erkan bey benım adım Merve nasıl söylenır bilmiyorum... Iııı ben evlat edinmek istiyorum. Gelirim uygun olsa da suan için kurulu bir düzenim yok bu surecte ev çok önemli bi düzen kurmak için paraya ihtiyacım var.. Eger şimdi bana yardım edersenız bir kaç ay sonra size gerekirse faiziyle geri öderim.

Bakın küçük hanım bu fon zaten yardım fonu geri ödeme beklenmiyor kaldı ki ben tefeci degilim. Şimdi anladıgım kadarıyla sadece ev düzeni için bir büççe istiyorsunuz dogrumudur.

Evet...

Peki size drek ev teymin etsek.

Olmaz! Yani ben kendi düzenimi kurarim...

Peki.... Ne kadar bir büççe lazım size

200bin....

Hali Erkan'ın dıkkatını çeksede kadına inanmasa da uzatmamişti genç adam.

Sekreterime ıban ve adres bırakın on güm içinde hesabınızda olur para....

Tesekkur ederim....

Merve'den....

Evet adama yalan söylemiştim. Ama kalkıp da kıbrısa gidip sperm satın alıcam diyemezdim ya....

Merve 12 yasından 18 yasına kadar üvey babası tarafından tacize maruz kalmış ve bu tacizler onda opsesyona neden olmuştu. Bir çok tedavi ve ilac denemesine ramen erkeklere yaklasamıyordu. Bu farklı bır korkuydu. Artık iyileşmişti ama korkuyordu. Doktoru en son eger bir erkege gercekten güvenirse yaklasa bilecegini söylemiş ve ilaç tedavisini kesmişti. Düzenli olarak terapilere gidecekti.

5 ay sonra....

Erkan beyle yaptıgım konusmadan 10 gün sonra o para hesabıma yatmıştı. İlk bir ay kararsız kalsamda sonrakı ıkı ay hastane otel bilet rezervasyon vs herseyi ayarlamıs ve üç ay sonra bu gün kıbrıs ucagına binmek üzere hava alanındaydım....

Erkan'dan....

Mesut ne yapmış etmiş beni ikna etmişti. Tamam pat diye evlenemem yada gayrı mesru cocuk sahibi olamazdım. Bu bi seçenekti belki ilerde biri olur ve asılamayla cocuk sahibi olabilirdik.

Sonunda uçaga binmiştim. Uçak havalandıktan kısa süre sonra on koltukdakı bebek huysuzlanmıs annesı kucagına alınca da görüş alanımız kesişmisti. Oldugu konum hosuna gitmiş olmali ki aglamayı bırakmış etrafi incelemeye baslamişti. Bir süre sonra gözlerimiz tekrar kesişmiş ve elini uzatmıstı bana.... İstem dışı elimi uzatmış ve tutmasına izin vermiştim. İçimde hissettiklerim deprem gibiydi. Yorgun bi nefes vermıs kendı kendıme mırıldanır gibi "niye yaptın kı bunu şimdi, mecbur baba olucam artık." dedim.

Saatler sonra ....

Aynı ucakta gelen ıkılı bırbırlerıyle karsılasamadan otellerine gecmiş ve kendilerini yataga atmişlardı. İkiside yorgun biri karamsar digeri heyecanliydı.....

Merve sabah olan randevusu için kostur kostur gelmişti klınıge, bircok numune alınmıs test yapılmış ve muayeneden geçmişti. Bekaret bir sorundu bu işlem için yani dollenmeyi zorlastırıyordu. Bu bir sekılde halledile bilirdi fakat elindekı para terkedilmiş spermlere yetecek bır meblaydı. Ve suan dönörsüz sperm yoktu. Kadının yalvarmaları cırpınısları kapı kenarında bır üçüncü göz tarafından izleniyordu. Erkan duydugu sesı hemen tanımıs fakat şok olmuştu. Bu kadının burda işi neydi. Bir kac telefonla bugun olan randevusunu ertesi güne aldırmış ve kadının pesinden oda cıkmıstı. Kadın otele gelmiş ve anahtarını alarak odasın cıkmıstı. Tekrar bır telefon edıp kendi eşyalarını da buraya aldırmıs hatta kadına yakın bir oda tutmuştu. Yanındakı adamlarına kadını tarif etmiş ve otelden cıkarsa takıpde kalın demişti. Kendısıde odasına cıkıp dus alıp yatmıstı ... Ne kadar uyudugundan bı haber telefonunun sesıyle uyanmıstı. Ama o kendıne gelene kadar arama sonlanmıstı. Ekrandakı mesaj dıkkatıni çekınce hemen actı.

"Efendım tarif ettiginiz bayan otelın bar kısmında ve sanırım sızmak üzere..." hızla yatakdan kalkmış giyinip aşşagıya inmiştim. Klınıkde gördügüm kıyafetleriyle bar taburesınde oturuyor ve hüngür hüngür aglıyordu. Yanına yaklasıp, "yardım fonunu kıbrısta eglenmek için kullanmanız ne kadar dogru" dedım. Kafasını kaldırmış yuzumu görebilmek için gözlerini kısmış ve sonra bı kahkaha atmıstı." Erkan beeeeeey " dedı. "Ben burda eglenmek için almadım. Anne olmak için aldım ama olmadı" deyıp tekrar aglamaya başladı. Kısa sürede de sızdı.

Derin bir nefes almış "bar taburesınde sızılırmı " dıyerek kollarıma almıstım onu , başta niyetim odasına bırakmak olsada madem anne olmak istiyordu olsundu o zaman diye düsünerek onu kendı odama götürdüm. Baygın bi kadından faydalanmak adice olsada bencilce onu istiyordum eger cocuğum olacaksa ondan olsun istiyordum nedensizce . Yataga yatırmiş bir süre onu izlemis sonra tek parca yazlık elbisesini cıkartmıstım. Bedeni günaha davet eder gibiydi. Aklıma gelen seyle Mesut'un verdigi ilaclardan bir tane içtim ferformans arttırıcıydı. Sabırsızlıgım benı bıle sasırtmıs 18 senedır iradesıne hakım olan ben degilmisim gibi resmen kıza  saldırmıstım. Bellı belırsız mırıltılar duyulan dudagına yapıstım. Kıpırdayan dudakları beni iyice kamcılamıstı. Gece uzun diyerek kendımı surtunmelerımle islanmış olan kadınliga ıttım. Uyumasına ramen seslı bir sekılde ınlemistı. Ben karsılastıgım darlık ve bertaraf ettigm zarla bırlıkde varmı yogumu içine akıtırken mantıgım "ne yaptın" diyordu.

Kendımı yana attıgımda uyuyan kıza ve erkeklıgımdekı bekaret kanına baka kalmiştim. Bu saatten sonra dönüşü yoktu işte bebek olsun yada olmasın benden gitmesine izin veremezdım. Erkeklıgım hala tum heybetiyle dururken "olan oldu o ruh bu bedene üflenecek" diyerek tekrar yerimi aldım. Bu nasıl bır zevktı uyumasına ramen beni zırveye çıkartıyordu. Sabaha kadar ıkı defa dus almıs zorda olsa 6 defa içine boşalmıştım. Sabah hiç uyumadan kahvaltı istemiş yatagın baslıgına bırakarak yanınada ....

"Gece hem beni hem kendin çok yordun , kapı kilitli disarda iki adam var ben gelene kadar uslu uslu bekle konusacak seylerimiz var Merve hanım....." yazan bir kagıt iliştirdim ve odadan cıktım kapıyı kılıtlemiş ve adamlarımı kapıya dıkmiştim.

İşimi sansa bırakmamak adına klınıge gitmiş ve zorda olsa dun geceki kadini o harika bedenini ve sicakligini dusunerek dondurulmak üzere sperm numunesi vermiştim.

Otele döndügümde saat ögleni geçmişti. Odanın oldugu kata geldıgımde bagırma sesleri koridoru inletiyordu. Adamları bas işaretiyle yollamiş ve kilidi acmiştim. Bagırma sesleri kesılmıs, Merve hanım karsımda elinde vazoyla duruyordu. Beni görünce "siz" dedi...

"Geç otur" dedım olabildigince sert sesimle ve duruşumdan ödün vermeden. Sesimi çıkartmadan geçip gösterdigim yere oturdu. "Kimsin sen" dedim bagirir gibiydi sesim. Kafasını kaldırıp konusmayınca ben devam ettim. Üç ay önce cocuk evlat edinicem diyosun yardım alıyosun. Sonra iş için geldigim yerde kafamı dagitayım iki duble içeyim diyorum sabah aklımda gece yasadıgim harika sahnelerle uyanıyorum ve yanımda sen varsın... Nasıl bi oyun bu???

Aglamaya baslamıstı. Bu da köşeye sıkıştıgının göstergesiydi.

"Lan neyine güvenerek yattın altıma üstüne birde bakireymişsin" diye cıkısınca bi hıçkırık sesı duyuldu odada.... Ben bebek sahibi olmak için geldim ama aksılıkler oldu , yoksa asla içen bi insan degilim , içmek istedim. Ama ne sizi nede buraya gelişimizi hatirlamıyorum.

Uzatmaya gerek yoktu öldürücü vurusu yapmalı ve yola cıkmamızı saglamalıydım.

"Dün gece korunmadıgıma emınım bakıre olduguna göre sende korunmadın. Simdi burdan cıkıp Türkiye'ye dönüyoruz ve en az bir ay yanımda kalıyorsun" dedim. "Neden?" dedi. Sonunda sesi çıkmıstı. "Buraya gelme amacın gercekleşmiş mi gercekleşmemiş mi diye" dedim dalga gecer gibi? Anlamaya çalısır gibi yüzüme bakınca derin bir nefes almıs ve konusmaya başlamıştım. "Hamilelik olup olmadıgına emın olabilmek için" dedim dişlerimin arasından.... Bir süre duraksamıs sonra oturdugu yerden hızla fırlamıstı. "Ya va - varsa ne olacak onu öldürecekmisin" dedi. Ben katil degilim küçük hanım hele kendi evladımın katılı hiç degilim.

Son konusmamız o olmus kısa sürede toplanmıs ve ucaga binmiştik....

Saatler sonra sonunda evimdeydim. Merve'ye dönmüş soldan ikinci odaya yerleş demiştim. Bunu beklıyor olmalı kı hemen harekete gecmişti. Kapıya adamları dikmiş Mesut'un yanına geçmiştim anlattıklarıma sok olmuştu. Resmen kendi suçumu ona yıkmıs bınbır yalan ve ima ile yanıma almıstım. Yaptıgım dogru degildi farkındaydım ama bundan zerre pişmanlık duymuyordum.

Aynı evde yasamaya baslayalı yirmi gün olmasına ramen birbirimizi görmüyorduk. Aksama kadar evde olsa da ya benim gelme saatime yakın yada kapı sesini duyar duymaz odasına kacıyordu. Tv karsında oturmus bos bos bakıyordum kafamda bir cok soru vardı.

Aklımdakılerden kurtulmamı saglayansa içerden gelen öğürme sesleriydi. Hemen aklıma gelen seyle olabılırmı dıyerek ayaklanmıs ve lavabodan bem beyaz yuzuyle dusecekmiş gibi tutunarak cıkan kızı kucagıma almıs iyimisin neyin var demiştim. Ben iyi..... İyiyim demeye kalmadan bayılmıstı. Hızla arabaya binmiş ve en yakın hastaneye dogru sürmüstüm ne ara geldim ne ara Merve'yı doktorlara teslim ettim ben bile anlamamıstım. İki saatin sonunda Mesut yanıma gelmiş "gel abi doktorlarla konustum Yengeyi görebiliriz" dedi. İçeri girince uyanmıs olan Merve'ye yaklaşmiş muayene etmiş ve bogazını temızleyerek konusmaya baslamıstı. "Öncelikle abi tebrik ederim Merve hanım hamile on gün içinde bi kadın dogum uzmanıma görünün " dedi. Ben hamile kelimesinde takılı kalmıstım. "Bu arada müsait olunca konusalım abi "diyerek cıktı. Merve kocaman gözleriyle bana bakıyordu. "Onu benden almayacaksın degilmi?" dedi. "Onu bırakamam o benim son sansım "dedım. Sonrakı iki saat odada başka bir konusma olmamıstı. Mesut'un yanına gecmek için ayaklandım. "Toparlan cocuklar kapıda seni arabaya götürsün" dedim. Basıyla onaylayınca odadan cıktım. Konu tahmin ettigim gibi amelyattı. -Hazırlıgını yap haftaya halledelim " dedim.

Eve gecince onu karşıma almıs konusmaya baslamıstım.

Ailene ne diyeceksın ?

Ailem yok benim....

Merve o bebek benim baba olmak için son sansım olabilir ondan vazgecmem söz konusu olamaz...

Onu sana vermem...

Senden onu alacak degilim. Ama al git senin olsun da diyemem.

Benden ne istiyorsun?

Evlen benimle.....

Merve şok olmuştu. Ne demekti evlen benimle, oyunmuydu sakamıydı.

"Ben yapamam dedi. Ozaman dogumdan sonra bebegi birakıp gidebilirsin ama doguma kadar iyi bakıldıgına emin olmak zorundayım "dedi, genç adam...

Erkan onu düşünmesi için yanlız bırakmıs bahçeye çıkmıştı. Eline aldığı telefonla bir süre bakışsa da sonunda derin bir nefes alarak aramayı başlatmıştı. Karsıdan gelen annesının sevkatli sesi bir an rahatlatmıştı genç adamı... Lafı uzatmadan Merve'yi bebegi ve amelyatı anlatmıs Merve'yı yanlız bırakmasını istemedigini söylemiş ve karsidan aldıgı onayla telefonu kapatmıştı.

Bir hafta sonra....

Telefon görüsmesinin ertesi günü yaşlı kadın gelmiş gelınıylede kısa sürede kaynaşmışlardı. Erkan bu gün amelyata girmiş beklenen olmus ve testisleri alınmıstı. İki gün daha Mesut'un refakatcılıgında hastanede kalmıs iki günün sonunda doktorla konuşmuş saglıgını etkıleyecek bir durum olmadıgını cinsel hayatında bi degişiklik olmayacagını normal hayatına devam edebilecegini ögrenmiş ve eve toparlanmıs sekılde gelmişti. Artık iyiden iyiye normal hayatına dönebilecek seviyeye gelmişti.

Bir hafta daha kalan yaşli kadın baban orda tek kaldı oglum diyerek evine geçmişti. Erkan'ın amelyatlı olması sebebiyle bu defa tüm sorumluluk Merve'ye kalmıştı. Aslında iyi de olmus ıkılı arasında kı buzlar bu sayede erimişti. Yemekleri birlikde yemeye başlamışlar. Birlikde tv izliyor sohpet ediyorlardı. Evdeki iki yabanci gitmiş yerine iki arkadaş gelmişti. Erkan kızın mesafeli hallerini farketmiş olsa da sebebini anlayamıyordu. Aklına gelen seyle telefonundan birkac mesaj atmış ve kızı arastırmalarını istemisti.

Gelecek bilgilerin onu delirtecegini bilmeden bu adımı atmış ve beklemeye başlamıştı.

Bu bekleme iki gün kadar devam etmiş iki günün sonunda elinde dosya ile gelen adamlarından birisi degıl Mesut'un ta kendisiydi. Hayırdır diyince Serhat'la karsılastık kapıda ben aldım dosyayı bu arada sen nasılsın kardesim hala yatakda olman senin gibi biri için normal degil simdiye elli kere ayaklanman gerekiyordu.

Erkan pis pis sırıtıyordu. Bakıcım iyiyse demekki.

Saçmalama oğlum kız hamile sırf senle ilgilensin diye hasta taklidimi yapıyorsun.

Neyse neyse senın saçmalıklarına karışmıcam , gördüğüm kadarıyla sen iyisin o yuzden bir diger konuya deginiyorum bizim hastanedeki kadın dogum doktoruyla konuştum ıkı gün sonra kontrolunüz var.

Tamam diyerek onu onayladım. Merve'nin getirdigi çayı içip kalkan Mesut'un arkasından dosyayı alıp yatak odasına geçtim. Okuduklarım kanın beynıme sıcramasına sebep olmustu. O gece sınırden uyuyamasamda sabah zınde kalkmıs hazırlanıp ilk Merve'nın pıskyatrı doktoruna gecmiş uzun uzun konusmus ordan o serefsizi (üvey babası) aldırdığım depoya geçmiş ve tüm hıncımı ondan almıştım.

Aksam eve geldıgımde masa hazır ve Merve beni bekliyordu. Birlikde masaya oturmış yemek yerken "Erkan" diyerek dıkkatımı çekmişti. Efendim deyince " ben bebegimi bırakmak istemiyorum, teklifin hala gecerlimi" dıye sordu..

Teklifim her zaman gecerli Merve ama şunu bilmelisin ki bebegim var diyip kağıt üzerinde bir evlilik yapamam seni sık bogazda etmem zaman veririm bana alısmanı bana gelmeni beklerim. Ama bununda bir sınırı oldugunu bılmelısın ben gerçek bir evlilik istiyorum....

Sessizce beni dinlemiş ve onay vermisti.

Sabah erken kalkmıs ve hastaneye geçmiştik. Bebegimin ilk kontroluydu. Ve nerdeyse 6 haftalık olmustu.

Doktor ekranda göstermiş kalp atışlarını dınletmişti. Eve huzurla dönmüştük.

8 ay sonra......

Dogum için gün sayar olmuştum Erkan sözünü tutmuş beni asla sık boğaz etmemiş sabırla beklemişti bu sayede ona güvenmiş ve alışmıstım. Elımı tutması dokunması sarılması atak yaratmıyordu. Mesut'da bana yakın davranıyor abı gibi koruyup kolluyordu. Erkan'a ailemi ve görüşmeme nedenlerimi anlatmiştim. Her zaman yanımda oldugunu bir daha aynı seyleri yaşamama izin vermeyecegini söylemişti.

Aksam yemegimizi yemiş ve odamıza cıkmıstık evet nikahtan sonra Erkan'ın istegi üzerine birlikde uyumaya başlamistık. Başlarda zorlansam ve bir iki atak gecirsemde daha sonra alışmıstım. .

Gece sancıyla uyanısım hastaneye yetişmemizle devam etmiş ve dogumla sonuçlanmıştı. Kısa sürede dogum yapmıs odaya alınmıstım. Karsımda kızımıza aşkla bakan bir Erkan görmek beni çok mutlu etmişdi. Daldıgım düşüncelerdense paldır kuldur acılan kapıdan ıcerı dalan kaynanam ve kayınbabamla sıyrılmıştım.

Erkan bana hem öz güvenimi vermişti hemde kocaman bir aile..

Bebegimiz üç aylik olmuştu. Bu gün bir iş yemeginde Erkan'a eşlik edecegim için hem komsum hemde arkadasım olan Feryal'den kızım İnci'ye bakmasını rica etmiştim. Onunda 6 aylık bir oglu vardı ve bekar bir anneydı. Benim evimde bakmasını istemiştim zira İnci başka yerde huysuz oluyordu.

Yemek sonunda Mesut'da İnci'yi görürüm diye bize gelmişti. Kapıyı çalmış açılmasını beklerken. Onlara Mert ve Mert'in sevimliliklerinden bahsediyordum. Kapı acılınca ilk Feryal'in gülen yüzü solmuş hemen pesinede Mesut'un "sen" diyen sesi duyulmuştu. Neler olduğunu anlamasam da hadi içeri girelim dedim.

Feryal ben eve geceyim dıyıp uyuyan oğlunu kucaklayınca Mesut " orda dur bakalım " dedı. Erkan'da bende sadece anlamaya calısıyorduk. Feryal tepkisiz ve hareketsiz kalınca "bebek kaç aylık " dedi. Ferya " bundan size ne beyfendi şimdi izniniz olursa evime gidecegim "dedi. Mesut az önceki sakin sesine kıyasla daha sert ve yüksek bir sesle sabrımı zorlamadan  "söylüyormusun yoksa DNA testi mi yapayım" diyince Erkan'da ben de şok olmuştuk. O an benden beklenenı yapmıs ve buyuk bir pot kırma adına "kızı ilk ilişkisinde öylece yatakda bırakıp giden şerefsiz senmısın," dedim. Cümlem biter bitmez Mesut "hay sikeyim ya " diyerek kendısını teklı koltuga attı. Erkan'da. Oturunca bende Feryal'in yanına geçmiş sessizce özür dilemiş ve oturmasını saglamıştım. Kimseden cıt cıkmıyordu yaklasık yarım saat daha bu sekılde oturmuştuk ki önce bir cam kırılma sesi hemen pesine de silah sesleri gelmeye başlamıstı. Ben pusette ki İnci'min üzerine kapanınca Erkan'da benim üzerime kapanmıştı. Ortalık bıraz sakinleştiginde. Mesut'un da Feryal'in üzerine kapandıgını gördüm. Sok olmus gibiydim. Sadece boşluğa bakıyordum.

Mesut'tan ....

Daha duyduklarımı bile bir yere oturtamamışken saldırıya ugramıstık. Kızlar annelik iç güdüsüyle bebeklere sarılmıs ve boş boş duvara bakıyorlardı. Ortalık sakinleşince "abi burayı sonra ayarlarız kızları ve çocukları burdan cıkartalım" dedım. Erkan hızla kalkıp içerdeki odadan bir cantayla gelmişti. Kanepenin yanında gördügüm bebek çantasının Sarışın ve bebegine ait oldugunu tahmın ederek almıs ve etrafı kolaçan ederek evden cıkmıştık.

"Abi nereye gidiyoruz "deyince sert sesiyle "Çiflige " demişti. İki saatlik yol boyunca bebekler uyumus kızlar susmuş biz düşünmüştük. Bu olanlara mana verememiştik. Bu zamana kadar başımıza böyle bişey gelmemişken şimdi olmasının sebebi ne olabilirdi.

Çiflige geldigimizde kızları salona bırakmış çalışma odasına girmiştik. İlk izlenimler benimde ortak oldugum bir hastane ihalesiyle alakalı oldugu yönündeydi. İhaleden cekılmemiz için göz dagi vermişlerdi. Uzun süre bu konuda konusmuştuk. Sonra bir sessizlik hakim olmuştu odaya, yersiz ve huzursuz eden bir sessizlik....l

Sessizligi Erkan bozmuş... Feryal ? Dedi. Derin bi nefes almıştım. Senin "agrım var yetiş" dedigin gecenin sabahı onunla uyandım. Bakireydi gece fark etmiştim. Sabah yanında kalkacak en azından konusacaktım. Ama sen arayınca işler karıstı sonrasında arasamda bulamadım. Ama bebek hiç aklıma gelmemişti. Bir buçuk sene içinde de yavaş yavaş çıktı aklımdan..... Şimdi bebegin benden olma ihtımalı beni geriyor, istemeyecegimden degil ona zarar vermekden korkuyorum. Şimdi ne yapmam gerektigini de bilmiyorum boşlukda gibiyim.

"Sakin ol , en az iki hafta burda kalmamız gerekecektir. Bu sürecte Mert'le zaman gecirmeye çalış hatta belki Feryal'le de konusur bana anlattıklarını onada anlatırsın,"dedi. Bilmiyorum demekle yetindindim.

Salona girdigimde kızlar bıraz normale dönmüs , Mert yere serdıkleri bebek örtüsünde oynarken Merve İnci'yı pusetinde sallıyordu.

Erkan'dan....

Mesut oturdugu yerden bebegi inceliyordu. Allah var DNA testine zerre gerek yoktu bu küçük adam Mesut'un minik bir kopyası gibiydı.

Derin bir nefes almıs konusmaya başlamıştım." Bir tane yukarda birtane de bu katta yatak odası var. Mesut salonda kalırsın Feryal sen bu katta ki odaya yerleş , yaklasık iki hafta burda kalmamız gerekıyor. Feryal hanım  buyuk ihtimalle sizde takıpdesiniz ve sizi geri yollayıp riske atamam , dısarda fazlasıyla koruma var iki saat içinde adamlarım siz ve bebekler için gereklı olacak herseyi fazlasıyla alacak. Arka bahcede dahil evden cıkmanızı istemiyorum en azından birkaç gün ..."dedim.

Kimse soru sormamış ve sorun cıkartmamıştı. 40 dakıka içinde kızlar ve bebekler için gerekenler ve yemekler gelmişti. Kızlar odalara yerleşmiş bebekler uyumuş ve masaya oturmustuk kimse konusmuyor masadan sadece çatal kaşık sesleri cıkıyordu. Saat çoktan sekiz olmustu. Kızlar masayı toplarken yukardan İnci'nin ağlama sesi gelmiş ve Merve yukarı cıkmıstı. Bir saat sonra hala gelmeyince iyi geceler demiş ve bende cıkmıstım. Kollarında kızımızla uyuya kalmıstı. İlk kizimizi almıs ve pusetıne koymuştum. Biraz zorlansam da Merve'nın hala üzerinde olan ve kutlamada gıyındıgı elbiseyi cıkartmıstım. Görüntü sabrımı zorlarken .... Bakmamaya çalışarak onu yataga bırakmış ve üzerini örtmüştüm.

Mesut'dan....

Başta mutfagi toplayan Feryal'i bekleme kararı alsamda 20 dakikanın sonunda gelmeyecegini anlamıs ve mutfaga gecmiştim. Ortalık toparlanmıs fakat Feryal yoktu. Bi süre ne yapacagıma karar vermek adına holde dikilsem de sonunda kendimi Feryal'in odasının kapısında bulmuştum. Başta düşünmeden kapıyı çalsamda hemen akabınde pişman olmuş ve arkamı dönmüştüm. Fakat adım atmama kalmadan kapı açılmıştı.

Önümü döndügümde omzundan aşşagı kusmuk olmuş bir Feryal beklemiyordum. Üzerine baktıgımı görünce şey sanırım bu hengamede dikkat edemedim Mert üşütmüş dedi. O cümlesini tamamlamadan telaşla içeri girdim. "Nesi var kustu mu atesi varmı doktor getireyim mi" dedim. "Sakın ol sende doktorsun ama önemli bisey yok "dedi, birden farkettim bende yersiz telaş yaptıgımı ve abarttıgımı.

"Ben abarttım sanırım" dedim. Derin bi nefes almıs ve "evet biraz " demişti. Mert yatakta yuvarlanıyor ve oynuyordu." Onu kucagıma albilirmiyim?" dedim. Beni basıyla onaylamıstı. Cennet kokusunu içime çekmiştim suan karma karısıkdım. İkimizde konusmuyorduk ve benim tek ilgi odagım Mert'ti...

Neden bana ulaşmadın kim oldugumu biliyordun bilmemen nümkün degildi. Neden gelmedin Feryal...

Haklısın kim oldugunu biliyordum. Benim ilkim oldugunu bile bile beni o odada bırakıp giden adamdın. Magazin gündemine hergün başka bir kadınla konu olan adamdın. Sana gelsem ya benden degil diyecektin yada ucuz kadın muamelesi yapıp DNA testi isteyecektın en önemliside onu benden alabilirdin. Onu kaybetmeyi göze alamadım. İki ay öncesine kadar Merve ve eşi ile baglantın oldugunu bılmıyordum iki ay önce bi dergide ikinizin resmini gördum ortak oldugunuzu ogrendim. Merve ile arama mesafe koyma kararı aldım. Ama Mert dogduktan sonra tanışmamıza ramen bana cok yardımcı olmuştu ve yapamadım. Birgün karsılşacagımız belliydi ama belki tanımaz yada belki bebegimi sorgulamaz diye umut ettim hep.

Sonuç olarak bugun burdayız işte.

Ve ben hala oglumu sana vermeme konusunda kararlıyım.

Bak Feryal sana evlenelim diyemem bu konuda kendıme zerre güvenim yok. Ben evlilik insanı degilim. Diger yandan onu senden almak gibi bir düşüncemde kattiten olamaz. Ama sende sunu bilmelisin ki o yokmuş gibi yaşamayacagım. O gün yanında kalamak istedim ilkin bu sekılde olmasın istedim. Mecbur kalmıstım. Erkan o sabah beni ölüyorum yetiş diyerek cagırmıştı. Ben özür dilerim. Sonra denedim sana ulaşmayı ama olmadı.

Önemli degil sonuçta geçti. Mesut onu benden alma istedigin zaman gel gör seni bilsin tanısın ama benimle kalsın benim ondan baska tutunacak dalım yok..

Sana eş olamam Feryal ama iyi bi arkadaş olurum tüm sorumluluklarımı sonuna kadar yerine getiririm onu birlikde buyuturuz dedi....

Bu eve geleli 5 gün olmuştu ve Mesut tüm vaktini Mert ile geciriyordu. İnci'nin uyku saati gelince onu almış ve odaya cıkmıştım. Odaya girdigim an acılan banyo kapısıyla resmen kala kalmıstım. Erkan belinde düşecek gibi duran bir havluyla karsımda duruyordu. Güzelim neden orda duruyorsun hem İnci'mde uyumus yatır istersen dedi. O söyledikten sonra fark etmiştim kızımın uyuya kaldıgını.

Ha evet diyerek onu onaylamıs ve kızımı küçük yataga yatırmıştım. Odadan cıkmak için arkamı döndügümde ise dibime kadar girmiş olan Erkan'la kala kalmıstım. Okadar yakınımdaydı ki. Bir an atak gecirecegimi düşünsem de daha sonra sadece heyecanlandıgımı fark etmiştim. İlk defa bu derece yakınlaşmıstı bana.... "Merve "dedi. "Efendim" deyince "hayatıma girdigin ilk gece beni alt üst ettin ve sonra senden başkası olmadı. Bir seneyi geçti güzelim ve benim sabrım kalmadı. Simdi seni öpücem hatta daha fazlasını yapıcam ve sen bana güvenecek kendını bana bırakıcaksın anlaştık mı?"dedi. Bilincsizce basımı sallamıs ve onu onaylamıştım.

Kısa sürede dudakları dudaklarımı esir almıştı. Elleri önce belimi kavramıs beni kendisine yaslamıştım. Hala atak yasamamıs olmam beni rahatlatmıs ve kendımı Erkan'ın kollarına bırakmıstım. Kısa sürede ikimiz tamamen cıplak kalmiştı. Onu içinde hisdettigim an kendimi bütünlenmiş hissetmiştim. Eksiklerim tamamlanmıs ve ben ait oldugum yeri bulmuştum. Cıkan inlemeler ikimizi de uçtan uca sarmalamıstı. Bir önceki ilişkimiz hakkında aklımda en ufak bir anı yoktu o geceyi kattiyen hatırlamıyordum. Ve bu gece aklımda kalacak olan hatırlayacagım ilk ilişkimiz olacaktı.

7 ay sonra......

Mert 13 İnci ise 10 aylık olmuştu...

Mesut ve Feryal iki yakın arkadaş olmuşlardı. Mert'in herseyı ile ikisi ilgileniyorlardı. Mesut oglunu el üstünde tutuyordu. Bu süreçte Feryal Kerem adında birisiyle tanısmıstı. Kerem kendisine acılalı bir kaç gün olmuştu. Feryal kararsız kalmıstı bir yanı kadın oldugunu hatırlamak sevilmek önemsenmek istiyor diğer yanı güvenemiyordu. Feryal'in dalgın halını fark eden Mesut iyimisin diye sorunca Feryal kararsız kaldıgı durumu ona anlatmıştı. Mesut duyduklarından hoşlanmasa da ona kalbının sesini dinlemesini söylemişti.

O gecenin üzerinden bir hafta geçmişti. Bu gece Feryal Mert'i babasına bırakmış ve Kerem'le buluşmak için evden çıkmıstı. Mert babasıyla zaman gecirmeyi seven bir cocukdu ve Mesut'u kattıyen bunaltmıyor ve zorlamıyordu . Bu gece Mesut'u zorlayan sey Feryal'ın bir adamla baş başa ve dısarda olmasıydı.

Feryal cok gergindi ve kendisini buraya ait hissetmiyordu. Diger yandan Kerem cok anlayışlı ve kibar bir adamdı. Niyeti ciddiydi ve Mert'i de kabulleniyordu. Oglu aile ortamında buyusun istiyordu bir defa daha anne olmak istiyordu. Kerem konuya girmek üzereydı. Diger yandan Feryal ne cevap vermesi gerektigini de bilmiyordu. Feryal'in imdadına ise çalmaya başlayan telefonu yetişmişti. Ekranda Mesut'un adını görünce şaşırmıştı. Yemekde oldugunu biliyordu. Gereksiz yere aramazdı onu....

Özür dileyerek telefonu açmişti. Mesut panıkle konusuyor arkadan ise oglunun aglama sesi gelıyordu. Mesut ne oluyor orda Mert neden aglıyor dedi. ...... Güzelim Mert'in uykusu gelmiş fakat bubuyu bulamıyoruz. Bubu nerde dedi. Kafam karısmıstı ve hatırlayamıyordum. Bilmiyorum ben hemen gelıyorum dedim. Yok yok güzelim sen keyfine bak yemegi terk etmen hoş olmaz ben hallederim dedi.

Feryal onu onaylamıs fakat yerinde duramıyordu. Kerem o yani sey Mert'in babasımıydı dedi. Evet deyince yüzü asılmıs ve bu kadar samımı olmak zorundamısınız deyınce.... Kerem o oglumun babası asla duygusal bi ilişkimiz olmadı. Ortak bir cocugumuz varken görüsmeyelim diyemem hepsini gectim o benim en yakın arkadasım. Bugun hayatımda ve yarında sonrasında da olacak. Biseylere başlayacaksak önce bunu kabullenmeli ve sindirmelisin dedim masadan kalkarken bir kac adım atmış ve arkamı donerek. Aslında bana sorarsan sindirme sen hatta biz bir daha görüşmeyelim. Ben buraya ait degilim iyi aksamlar diyerek yanından ayrıldım.

Mert uyumus Mesut kendımı aldıgı ıkı bırayla birlikde terasa atmıstı. Bubuyu bulunca ogluyla kendi evine gelmiş ve oglunu doyurup uyutmustu. Suanda da içindeki anlamlandıramadıgı huzursuzlugu yok etme umuduyla üçüncü birasını aciyordu. Ama olmuyor o huzursuzluk gitmiyordu. Bir saat sonra çalan kapıyla yerinden dogrulmus ufak bi sendeleme sonrasında kapıya gitmişti. Karsısında Feryal'i gördügü an içi huzur dolmuş ve o huzursuzluk yok olmustu. Keyfi olmayan kızda içeri girmiş ve direk terasa geçmişti bu evde en sevdigi yer burasıydı. Masadaki yarım birayı teklıfsiz almıs ve kafasına dıkmıstı. Mesut oovvv kötü bir geceydi sanirim hemen destek geliyor diyerek içeri geçmişti. İki bira almiş geri gelmişti. Hem sohpet etmiş hem önlerinde ki şişeleri bitirmişlerdi. Feryal anlatmıs o anlattıkca Mesut sinirleniyordu. O herif resmen Feryal'in kendisiyle gorusmesinden rahatsız oldugunu ve mesafeli olmasını söylemişti.

Gece saat geç olunca Mesut Feryal'e burada kalmasını söylemişti. Daha öncede böyle oldugu olmuştu. Yani birbirlerinin evinde kalmıslardı. Feryal kendine yatak hazırlarken onu izleyen genç adam düsünmeden konuşmaya başlamıstı.

Feryal deyince kız ona dönmüştü bir kaç adımda aralarındaki mesafeyi kapatmış ve deneyelim mi demişti. Kız ''ne neyi'' deyince '' bi birlikde olmayı deneyemezmıyız.... ''Dedi. ''Ama sen ben yapamam dedin olmaz dedin deyince....'' Onu diyen dilimi sikeyim. Feryal benim sevgilim olurmusun benimle bunu denermisin. ''Ben ben.... Denerim ''dedi. Kız daha cümlesini bitirmeden genc adam dudaklarına kapanmişti. Gece ikisi içinde cok hareketlı ve fazla yorucu gecmişti....

Aradan iki ay geçmiş mesut ve Feryal aynı evde yaşamaya başlamıstı. Sevgililik işini kavramışlardı. Merve ve Erkan dondurulmus emriyoları aşılatmışlardı suan Merve ikinci bebegine 3 aylık hamileydi ve tüm günü kusarak geciyordu. Bugun İnci ve Mert'i parka getirmişler ve kenardakı banklarda oturmuş onları izliyorlardı. Merve Feryal 'de olan ve gözle görülen gerginligi farketmiş ve suan agzından laf almaya çalısıyordu. Kız sadece "bişe yok " dese de en sonunda pes etmiş ve "sanırım hamileyim" diye bir cırpıda söylenmişti. Merve "kız ne demek sanırım niye doktora gitmedin. " "Merve biz sevgili olalım dedik bu bebek hesapda yoktu. Simdi hastaneye gidersem bundan Mesut'un haberi olabilir ve eger bebek varsa onu istermi istemezmi bilmiyorum ." Merve yerinden kalkmıs ve cocuklara seslenmişti. Aksam için planları Feryal ve Mesut'un evinde aksam yemegi yiyip sohpet etmekti. Cocukları alan ıkılı önce eczaneye daha sonrada eve gelmişlerdi. İlk iş yemekler hazırlanmıs daha sonra Feryal hem test yapmak hem duş için banyoya girmişti. Önce testi yapmış kenara koymus daha sonra hızla bir duş alıp cıkmıstı. Tam üzerini giyinmişken aşşagıda kıyamet kopmuştu. Mert ve İnci birbirine girmişti. İki genç anne daha cocukları sakınleştirememişken kapı calmış Mesut ve Erkan gelmişti. Neyse ki çocukları sakınleştırme işi onlara devredılmıs ve kadınlar masayı kurmaya başlamışlardı. Gece bol sohpetli ve keyifli gecmişti. Erkan karısını ve kızını alıp evlerine gitmek üzere cıkınca Feryal kendini yorgunlukla koltuga atmıştı. Mesut güzelim ben duş alayım sende Mert'i yatır burayı birlikde toplarız demişti. Feryal daha yerinden dahi kalkmamıştı kı Mesut geri gelmiş ve elinde bugun yaptıgı testı tutuyordu. Ah o hengamede nasılda unutmustu onu...

Güzelim bana söyleyecegin seyler var sanırım dıyınce tedirgin olmustum. Sesi okadar duygusuz yuzu ifadesizdi ki bişey anlayamıyordum. Sey ben geciktim bir kaç gün de ondan sey ettim deyınce kaç gün dedi. 25 gün dedim. Gözleri kocaman acılmıstı. Bir ay gecıktın eger varsa muhtemelen ıkı aylık ben doktorum ve sen bana gelmek yerine bu kıytırık testi mi aldın. Ne düsündün Feryal sorumlulukdan kacacagımı mı sizi istemeyecegimi mi.....

Evet lanet olası bir kac ay önce ilk çocugumuzla sevgili olma kararı almısken simdi karsına ikinci bir cocukla gelmeye utandım. İstemessen ne yaparım bilemedim. İstememenden korktum dedim aglarken. Hızla yanıma gelmiş ve bana sarılmıstı. Senide oglumuzu da onuda istiyorum güzelim. Ben olmam gereken yerdeyim. Ve siz burda  benimle olmalısıniz.....

Ama yapmamız gereken seyler var....

Ne ne gibi.....

Nikah güzelim iki çocuklu sevgili olmak hoş olmaz....

Ahahahaaa sanırım haklısınız doktor bey...

Seni seviyorum Feryal....

Seni seviyorum doktor ...

20 yıl sonra.....

Bana bak geri zekalı sen benim abim degilsin bana bu sekılde davranamassın git kendi kız kardesine abilik yap. Benim kız kardesim de suan yatagı dısında olsa onla ilgilenirdim. Ama gel gör ki İnci hanımın arkasını toplamakla meşkulum.  Lan mal  geri zekalı senin arkanı toplamak dedigin gecemi mahvetmek mi? Lan sikerim geceni adam becerecektı lan seni.... Sana ne Mert becerecektiyse beni becerecekti sanane...

Kes sesini yuru İnci yoksa Erkan amcayı arar utanmadan arlanmadan kızını dans hocasının altından son dakıkada aldıgımı söylerim.

Bunu asla yapmayacaksın, yapamassın Mert..

Neden yapmayayım. Yaparsam ne yaparsın İnci....

Yaparsın haklısın ama yapmassan ne istersen yaparım.

Ne istersem öyle mi?

Evet ama babama söylemeyeceksın

İnci sonun olurum benimle oynama yürü....

Mert söyleyecekmisin ?

Lanet olsun inci söylemiycem ama anlayamıyorum. Neden yapıyorsun bunu 22 yasındasın ve o adam 40 yasından büyük.... Neden İnci Lan hani sevgilin vardı. Madem bi bok yiyeceksin onunla yesene....

Onun yuzunden zaten ....

Nasıl yani...

O bakire oldugumu duyunca cok sinirlendi " basımamı kalacaksın aptal falan dedi. Ben sinirlendim yani.... Ona olan sinirimden...."

Ne yani yapana kadar her gördügünün altına mı yatacaksın İnci... Saçmalama....

Hayır ama yardımın lazım

Ne yardımı?

Mert sen benim en yakın arkadasımsın. Bu konuda kimseye güvenemem biliyorsun. Bunu benimle yaparmısın ?

Saçmalama lan seni becermemi mi istiyorsun.. Sarhossun sen

Evet istiyorum kimsenin haberi olmaz ismini vermem...

Hayır İnci bunu asla yapmam... Arkadasız biz sex bady degiliz aklını basına al saçmalama...

Sen yapmassan ben başkasıyla yapıcam.... Lütfen .....

Sana dokunursam bırakmam dokunmadan baglanmısken dokundukdan sonra kopamam diyemedi genç adam..

Kız ise bambaska düsüncelerdeydı o adam çocukluk aşkıydı ve ilki onunla olsun istiyordu.

Mert kendınden emin bi sekılde hayır deyince kız sınırlenmıs ne halın varsa gör diyerek geldigi yöne geri dönmüştü genç kız. Nereye diye bagıran adama ise yarım bıraktıgım seyi tamamlamaya demişti. Reddedilmek gururuna dokunmus ve sinirlenmesine sebep olmuştu. Yapcaktı, madem o yapmıyordu baskası seve seve yapardı.

Mert sinirle ıkı adımda yetiştigi kızı kolundan tutmuş ve sürüklemeye başlamıştı madem becerilmek istiyordu o halde istedigi olacaktı.

Onun istedigi eylem benim istedigim sonucu doguracaktı.

Kızı sürükleyerek arabaya bindirmiş ve kendi evine getirmişti. Eve girer girmez duş al diyerek onu banyoya yollamıstı genç kız buna pek aldırmadı. Mert opsesiftı. Ten kokularına duyarlıydı. Hızla dus almıs ve odaya gecmişti. Genc adam uzerindekileri cıkartmıs ve cekmecesinde prezervatif arıyordu. Gerek yoktu bunu takması sonucu degiştirmeyecektı fakat kuralına göre oynamalıydı.

Kız gelınce yataga oturmustu. Mert ona ne kadar deger verse de suan sınırlıydı. Kendını bu kadar basitleştirmesini hazm edemiyordu. Ve bu gece o yatagından gelıp gecen kadınlardan farklı hıssettırmeyecektı ona evet zevk alacaktı fakat kendını özel hıssetmeyecektı bir süre....

Kızı omzundan yataga itmiş üzerindeki yerini almiştı. İlk dudaklarına kapanmıs saatlerce onunla ilgilenmişti. Kızın odaya sactıgı inlemeler onuda zorlar olmaya başlamıstı ve kendını o bosluga itmek için sabırsızlanmaya başlamıstı. Biraz dogrulmuş ve prezervatifini takmıs hersey hazır olunca kendını genc kızın sıcaklıgına itmişti. Cocuklugu cıplak bedenının altında ve cıplaktı. Zevk inlemeleri ise cabasıydı.

Kısa sürede ikiside rahatlamıstı. Nefesi düzelen genc adam konusmadan kalkıp banyoya gitmiş İnci bir süre daha toparlanmayı bekleyıp kalkmıs yataktakı pis ortüleri toplamıs ve giyinip evden cıkmıştı. Mert banyodan cıktıgında kendisini beklemeyen kıza sinirlense de nasıl olsa tıpış tıpış gelecek diyerek kendini koltuga bırakmıs ve orda da uyumustu.

Aradan bir ay geçmiş Mert İnci'yı o gece birkac kez aramıs sonrasında da bir kere bile aramamıs gördügünde yuzune bakmamıs ve mecbur kalmadıkca konusmamıstı. İnci bu durumdan raharsız olsa da göz ardı etmeyi tercih etmişti.

İnci sabah ilk iş hastaneye gitmiş. Öglenden sonra ise solugu Mert'in avukatlık ofisinde almıstı. Lanet herif diyerek odaya dalmıs ve elınde ki kagıdı suratına fırlatmıştı. Genc adam tabi ki biliyordu bunun ne oldugunu ama adet geregi sormak lazım diyerek dogrulmus ve neler oluyor bu ne demişti. Sen lanet herif o gece korunmadın mı? Elınde prezervatif gördüm. Sen korundun diye ben korunma geregi duymadım.

O gece korundum fakat banyoda prezervatifin yırtıldıgını gördüm. Sana söyleyecektım ama ben banyodan cıktıgımda sen gitmiştin. Ertesi sabah ve sonrakı bır haftada seni aradım lanet olası ama acmadın telefonu sence burda suç bende mi?

Yarın gidip kürtaj olucam...

Aklından bile gecirme o bebek üzerinde benimde söz hakkım var. Senin canın benim altıma yatmak istedi bende kabul ettim. Sonucunuda kabul ediyorum. O bebek dogacak. Sen sen saçmalıyorsun babam sormayacak mı babası kim diye....

Sormasına gerek kalmayacak zira o ogrenmeden ben söyleyecegim....

Sen cıldırmışsın ....

Cıldırdım İnci cıldırdım seni o adamın altından aldıgım gece cıldırdım. Simdi sikik isteklerinin sonucuna katlanacaksın ve en kısa zamanda evlenecegiz...

##############

Ikı gün sonra aksam yemeginde ikili anne babalarının karsına geçmiş ve hem bebek haberini hem evlenme kararını bildirmişlerdi. Gergin bir aksam olmus ve sesler fazlasıyla yükselmiş olsa bile sonuç tam olarak Mert'in istedigi gibi olmustu. Bir ay içinde tüm hazırlaklar halledilmiş ve bu akşam dügün yapılmıştı. İnci daha ne oldugunu anlamadan kendisini nikah masasında bulmustu resmen, simdi ise kocasıyla evlerine gidiyorlardı. Küçüklügünden beri sevdigi adamla evlenmişti suan içi içine sıgmiyor olmalıydı fakat içi içini yiyordu. Bir aydır bir defa bile Mert'i gülerken görmemişti hep ifadesizdi. Ne düsündügünü kestiremiyordu. Buda onu huzursuz ediyordu.

Sonunda ikisi için alınan ve dösenen eve gelmişlerdi. Sarsak adımlarla kapıya kadar gelmişti Mert'in kapıyı açmasını beklıyordu. Beklemedigi sey ise Mert'in onu kucagına alması ve odalarına kadar tasımasıydı. Bir aydır ilk defa gözlerinde huzur yuzunde gülümseme görmüştü genc kadın...

Evime hayatıma soy adıma hoş geldin güzelim, sende bebegimizde ömrüme hoş geldiniz.....

Genç adam sözlerinin ardından karısının dudaklarına kapanmıs ve gelinligini ondan ayrılmadan cıkartmıştı.

Bu gece ilkinin aksine kız kendini prenses gibi hıssetmiş bundan ilerisinin yaşamam dedigi zevkler yasamişti....

5 yıl sonra....

İnciiii ..... Efe Tekin'i dövüyor ve ben ayıramıyorum yetiş.

Ayyy oglum ben demedim mi o abi abiye vurulmaz diye.....

Yok yok bir cocuk daha isteyen aklımı sikeyim ben....

Bunu iki erkekden sonra aman birlikde buyurler hem belki kız olur dıyıp beş aylik ve ikiz cocuk yapmadan önce söylemeliydin hayatım bence geç kaldın .....

Tamam hatun çemkirme bana sen Efe'yi al ben Tekın'ı bu aksam ceza olarak erken yatacaklar ....

Mantıklı.....

7 yıl sonra.....

Anneeeee.....

Aslı bebegimi aldı.
Anne Asya yalan söylüyor o bebek benim en sevdigim bebegim.

Tekin kim kimden aldı oglum bebegi. Bebegi Efe getirip Asya'ya verdi anne yılının bası o 😃😃😃😃😃

Ah siz benim sonum olacaksınız.

Ne oldu hayatım sorun ne ? Sorun aynı sorun hayatım yine bir mikser Efe polemigi.... Asya'ya Aslı'nın en sevdigi bebegini vermiş Aslı'ya da o aldı demiş .... Kızlar birbirine girdi ama paşam meydanda yok.....

Gerisi sizin hayal gücünüz....

Benim kalemim burda kırıldı....

Bir başka hayatta bir başka masalda ve bir baska karakterde can bulmanız can bulmamız dikegiyle....

Oy yorum öneri.....

<<FİNAL>>

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

53.6K 2.9K 18
Siz:SELAAAMMM Siz:Pışt baksana cinsiyetinin ne olduğunu bilmediğim için seslenemediğim kişiii. Siz:BAKSANA LAAAN. Siz:Mal mısın lan sen? Siz:Nuğlar b...
12.7K 1K 12
HABER İÇİN KÖYE GİDEN GÜLFEM NERDEN BİLEBİLİRDİ ORADA YAŞAYACAKLARINI
yirmi Autorstwa ilayda

Krótkie Opowiadania

679K 51.1K 67
hazar biraz duyarsız, biraz da sinir bozucu birisi boyxboy ve texting