Wounds & Scars | Break The Cy...

By AuriCrane

1.4K 142 12

Příběh lehce navazuje na Beautiful Lie. --- Představte si situaci: Jste obyčejný teenager, jen s... More

Prolog
1.
2.
3.
4.
5.
6. Po dvou týdnech
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20. O měsíc později
21.
22.
23.
Epilog

24. O týden později

45 3 0
By AuriCrane

Konečně, konečně den, kdy Danny může jít z nemocnice domů. Hrozně jsem se na něj těšil a rozhodl jsem se, že se stavím do nemocnice a pak spolu půjdeme domů.

Čekal jsem před nemocnicí, neřekl jsem mu o tom, mělo to být překvapení. Pozoroval jsem detailně každého, kdo z nemocnice vyšel. Danny se znechuceně koukl na nemocnici a sotva zašel za roh, vytáhl krabičku cigaret a hledal po kapsách zapalovač.

„Kouření není zdravé."

„To mě do prdele nezajímá. A vůbec, kdo kurva jsi, že se mi sereš do..." otočil se a zrudnul v obličeji. „Alexi, já... omlouvám se." Panikařil a nevěděl, co má dělat.

„Budu se ti srát, do čeho chci, protože můžu." Koketně jsem se usmál a vášnivě ho políbil.

„Tak to by ses mi mohl srát i do života."

„Jak romantické vyznání lásky."

„A jdeme domů." Chytil mě za ruku a šli jsme k němu domů.

—-

Ležel jsem na jeho hrudníku a poslouchal, jak mu bije srdce. Cítil jsem se s ním tak bezpečně a milovaně, ten pocit mi scházel. Věděl jsem, že mu můžu říct cokoliv...

„Víš, do doby, než jsem se tady přistěhoval a potkal tebe, myslel jsem si, že vždy budu milovat jenom Dextera, že to bude moje jediná láska. Ale mýlil jsem se, protože tebe miluju víc. I když ses ke mně ze začátku zrovna moc nechoval hezky."

„Byl jsem debil, Alexi a mrzí mě to. Neměl jsem nikomu lhát a dělat ze sebe to, co nejsem. Pravdou je, že jsi první, koho opravdu, ale opravdu miluju. A dokud mě nezačneš srát..." podíval se na strop, jakoby nic. „Ne, dělám si srandu."

Praštil jsem ho, aby si uvědomil, že to není sranda. Omluvně se na mě podíval a zase jsem z něho roztál, jako zmrzlina v mikrovlnce.

„Že mě neopustíš, až tě přestanu bavit..."

„Neopustím, nikdy..."

Continue Reading

You'll Also Like

17M 653K 64
Bitmiş nefesi, biraz kırılgan sesi, Mavilikleri buz tutmuş, Elleri nasırlı, Gözleri gözlerime kenetli; "İyi ki girdin hayatıma." Diyor. Ellerim eller...
191M 4.5M 100
[COMPLETE][EDITING] Ace Hernandez, the Mafia King, known as the Devil. Sofia Diaz, known as an angel. The two are arranged to be married, forced by...
7.3M 303K 38
~ AVAILABLE ON AMAZON: https://www.amazon.com/dp/164434193X ~ She hated riding the subway. It was cramped, smelled, and the seats were extremely unc...
693K 2.6K 65
lesbian oneshots !! includes smut and fluff, chapters near the beginning are AWFUL. enjoy!