Édes Alku

By Natalie_Palmer

159K 6.9K 501

Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Sky... More

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
20.rész
21.rész
22.rész.
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész

19.rész

4K 165 12
By Natalie_Palmer

-Popcorn vagy chips?-kiabálta a konyhából Ally, miközben a szobájában ülve a Disney Pluson böngésztem, és azon gondolkoztam, hogy a Rock tábort vagy a Randiztam egy sztárralt nézzük meg előbb.

-Mindegy.-kiáltottam vissza, kényelmesen kinyúlva az ágyán.

-Akkor hozom mindkettőt.-mondta végül, majd több tányérral felpakolva visszajött a szobájába, hogy végre elkezdjük a filmmaratont.

Most ezek után a sok pasi dráma után pont erre volt szükségem. Egy kis kikapcsoló csajos napra a legjobb barátnőmmel, aki mindig feltöltött és mosolyt csalt az arcomra.

-Döntöttél már?-huppant le mellém a tömérdek kaja mennyiséggel együtt, mire természetesen egyből rávetettem magam a chipses tálra.

-Joe Jonas vagy ....?-kérdeztem rá a világ legkomolyabb nézésével.

-Egyértelmű! Nick és Joe Jonast a képernyőre!-kiáltotta, mire ellenkezés nélkül kikerestem a tévén a Rock Tábort és el is indítottam a filmet.

Allyvel sipákolva és gyerekkori kedvenc filmünket elemezve néztük a filmet, amikor pár perc után épp az egyik éneklős jelenetet a telefonom hangos csörgése szakította félbe.

Ally csúnyán meredt rám.

-Nem némítottad le.-bosszankodott, mire szabadkozva nyúltam a készülékért, hogy kinyomjam, amikor is megláttam, hogy kinek a neve villog a képernyőn.

Nick

A meccs nemsokára kezdődött, úgyhogy elég különösnek tartottam, hogy Nick pont most keres. Vagy egyáltalán miért. És bármennyire is szerettem volna félredobni a telefonom és nem foglalkozni vele éreztem, hogy Nick nem véletlenül keress. Sőt mivel szinte sose telefonáltunk egymással, így tudtam, hogy valami nincs rendben.

-Ezt muszáj felvennem.-mutattam Nick nevét Ally felé, aki kíváncsian felkapta a fejét és bólintott, hogy vegyem fel.
-Szia!-szóltam bele, mire a vonal végéről egy hatalmas sóhaj fogadott.

-Végre!-csendült bosszús és egyben ideges hangja. Összevont szemöldökkel meredtem Allyre, aki tátogva kérdezte, hogy mivan. Én csak vállat vontam és vártam, hogy Nick mondjon valamit.-Hol vagy?-kérdezte kapkodva.

-Allynél, mié...?-de már fel sem tudtam tenni a kérdést, amikor Nick idegesen közbevágott.

-Azonnal ide kell jönnöd!-utasította, és már épp feltettem volna a következő kérdést, amikor folytatta.-Itt vannak anyámék.-felelte idegesen, mire kis híján kiesett a szemem a döbbenettől.

-Mi! Miért?-kezdtem el automatikusan felállni, miközben a cuccaimat kapdosva a táskámba kezdtem dobálni.

-Kiderült, hogy mégis itt tudnak lenni és ahelyett, hogy szóltak volna, úgy gondolták tök szuper meglepetés lenne, ha a meccs előtt tudnám meg.-hadarta gúnyolódva, mire egy jó nagy káromkodás hagyta el a számat.

-Oké, odamegyek!-kapkodtam magamra a pulcsimat, miközben Ally értetlenül nézett rám, de azért segédkezve odahozta nekem a táskámat.

-Siess! Az előbb találkoztam velük. Azt mondtam, hogy mosdóban vagy.-mesélte.

-Remélem említetted, hogy iszonyúan megy a hasam és egy darabig még ott maradok.-vágtam rá már én is idegesen, mire a vonal végéről egy ideges kacaj érkezett.

-Majd elmondod te, ha ideértél.-mondta, majd bontottuk a vonalat. Ally pedig kérdőn meredt rám ez az egész után.

-Mi történt?

-Most nincs időm elmagyarázni. Bocsi Ally, de nagy gáz van. Muszáj elmennem a meccsre.-hadartam a cipőmet húzva, mire Ally is hasonlóan tett.

-Megyek veled.-egy percig sem vitatkoztam, amikor barátnőmmel együtt elhagytuk a házat és bepattantam a kocsimba.

Kapkodva indítottam be az autóm és hajtottam el Allyék házától.

-Elmondod már mivan?!-türelmetlenkedett mellettem ülve.

-Lily és Nico mégiscsak eltudott menni a meccsre, de ezt persze Nicknek egy szóval se említették.-feleltem idegesen.

-És te nem vagy ott.-ámult Ally, mire hevesen bólogattam. Ez a baj. Ha kiderül, hogy én mint Nick barátnője nem vagyok ott a meccsen, Lilyék nagyon csalódottak lesznek, anyám pedig lefejez. Ez egyértelműen a barátnői cím meggyalázása lett volna.-Ez gond.-jelentette ki Ally, amivel kicsit sem segített.

-Nézd meg a suli honlapján, hogy holt tart a készülődés, ilyenkor mindig szoktak live-olni.-pillantottam segélykérőén barátnőmre, mire ő készségesen böngészni kezdte a weboldalakat.

-5 perc és felvonulnak a pályára.-húzta el a száját, mire idegesen tapostam bele a gázba megszegve a kresz szabályait. Még minimum 10 percre voltunk a sulitól. Nem fogok odaérni a meccs előtt! Ha pedig nem érek oda, hogy még előtte beszéljek Nickel az olyan lesz, mintha ott sem lettem volna. Mintha nem támogatnám a barátomat. Francba!
-De nyugi még úgyis tart beszédet az igazgató is, azzal is megy az idő. Még odaérhetünk.-próbált biztatni Ally, miközben görcsösen szorongattam a kormányt. Miért nem mentem el a hülye meccsre? Persze, hogy makacskodnom kellet.

-A táskám oldalsebében van pár smink. Ideadnád?-mutattam magam mellé, mire Ally engedelmesen tette a mit mondtam. Amikor pedig megálltunk a pirosnál szélsebesen nyúltam az ecsetekért és a palettáért, hogy gyorsan az arcom két oldalára rajzoljak egy zöld és kék csíkot. Ez volt a csapat színe.

Mikorra a sulihoz értünk nem egy közlekedési szabályt megszegtem, úgyhogy nem csodálkoztam volna azon sem, ha másnapra egy büntetés landolna az ölembe. Úgy voltam vele, majd Nick kifizeti.

Igen ám, de a suli környéke tele volt autókkal. Bosszúsan állapítottam meg, hogy egy nyamvadt parkolóhely sem volt sehol. Max kilométerekkel odébb, ami garantált késést jelentett.

-Menj! Én elviszem a kocsidat.-ajánlotta fel Ally, mire hirtelen meglepetten pislogtam rá. Ez fantasztikus ötlet volt. Bólintottam, megálltam és kiszállva a kocsiból mindent úgy hagyva rohantam befelé a stadionba.

Átverekedtem magam a bejárati kapun és az embertömegen, miközben a pálya felé masíroztam. Már szinte minden néző elfoglalta a helyét a lelátón és a pályán díszelgő zöld-kék és piros-fehér mezes fiukat nézte. A szurkolókat elnézve kissé elszégyeltem magam, amiért én egy egyszerű fekete farmerben és pólóban álltam ott, míg mindenki a csapat színében szurkolt. De legalább az arcom kifestettem.

És itt voltam. Átverekedtem magam a kordonokon és a pálya szélén állva próbáltam a sok egyen mezes ember között kiszúrni Nicket. Elég hamar észrevettem, ahogy a pálya szélén állt, bár nem láttam az arcát a testtartása görnyedt volt és feszültnek tűnt.

Hirtelen nagyon megsajnáltam. Nagyon fontos volt neki ez a mai meccs, ő volt a csapatkapitány biztos nagyok ideges volt és már rég az elkövetkezendő játékra kellett volna koncentrálnia, de én innen is láttam, hogy azon agyal vajon ide érek-e időben, vagy lebuktatom magunkat.

Heves integetésbe kezdtem, mint egy idióta, hogy magamra hívjam a figyelmét. Kb egy percbe telt, majd amikor észrevett felkapta a fejét és oda szólva a többieknek futni kezdett felém.

Ahogy hozzám tartott kirajzolódott, hogy az arcán egy megkönnyebbült mosoly ül.

-Ideértél.-állt meg előttem mosolyogva az egyen mezében feszítve, rajta az egyes számmal.

-Mondtam, hogy itt leszek.-mosolyodtam el, mire Nick hirtelen felém lépett egyet és megragadva a karomnál fogva váratlanul az ölelésébe vont. Totál meglepett ez a reakció, de azért kényelmesen bújtam a keze közé, miközben széles hátára tapasztottam a kezemet és a mellkasára hajtottam a fejem.

Megtudtam volna szokni.

-Anyámék jobbra a 9. sor végén ülnek.-súgta a fülembe, mire kibontakozva az ölelésből bólintottam. Most aztán tényleg minden vágyam volt közéjük ülni. Ez kiülhetett az arcomra, mert Nick folytatta.-Van még hely a VIP részlegen. Ha gondolod oda is ülhetsz. Csak bemondod, hogy a barátnőm vagy és felengednek.-mondta kedvesen, mire az ajánlata teljesen letaglozott. Nick sose vette igénybe a VIP helyeit. Még a szüleinek se adta oda. Meglepett, hogy most először átadja nekem.
Rendkívül örültem, mert semmi kedvem nem volt a szülei mellé ülni.

-Köszönöm.-illetődtem meg, mire Nick csak bólintott és idegesen a társai felé pillantott. Ideje volt mennie.-Sok sikert!-néztem rá biztatóan, mire Nick bólintott és elindult visszafelé, de én hirtelen utána szóltam.-Nick!-kiáltottam, mire a fiú érdeklődve fordult vissza hátra-3 gól.-címeztem felé magabiztosan, mire a szája széles mosolyra húzódott. Kihívóan meredt rám.

-Sky! Csak ennyit nézel ki belőlünk?-kérdezett vissza peckesen, mire nem bírtam ki és elmosolyodtam.

-Ha ennyire nagyképű vagy legyen 5 gól!-mondtam kihívóan.

-Kérésed számomra parancs.-kacsintott rám, majd hátat fordítva visszaszaladt a csapatához.

Vigyorogva néztem utána.

5 gól.

Nicknek és a csapatának ennyit kellett rúgnia.

Hajrá!

----------------

Sziasztok!

Nick és Sky kapcsolata igazán zavaros. A következő részben kiderül, mi is volt ez az utolsó kihívó beszélgetés kettőjük között.

Folytatást?

Úristen már 10k felett van vagyunk.😍Köszönöm a 11,8k megtekintést!❤️

Continue Reading

You'll Also Like

743K 24.8K 118
Magyar Hanga az a tipikus lány, aki tökéletesen tanul és a felmerülő problémákra próbál megoldást találni mindig...vagyis egy bizonyos napig azt hitt...
173K 5.5K 44
Egy váratlan éjszaka, amely mindent felforgat. !! A későbbiekben 18+ részeket is tartalmazhat!! "-Maggie tudod, hogy előlem nem fogsz tudni megszökn...
141K 9.8K 57
"Ne menj be a sötét erdőbe, vöröske." Családom és a Gonzalez család ősidők óta ellenséges viszonyban állnak egymással. A nézeteltérés miatt kutya köt...
162K 4.5K 30
"-Kellesz nekem.-fogtam meg karját, mielőtt kilépett volna az ajtón. -Nem leszek a szeretőd!-nézett gyilkos pillantással, azokkal az angyali kék szem...