Complicated

By andreavjk130

19.1K 2.8K 740

Kim Taehyung-un elev la facultatea de arte, visând sa își deschidă propia galerie. 23 de ani. Jeon Jeongguk... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67

32

270 47 18
By andreavjk130

Fiecare mișcare pe care hybridul o făcea, Taehyung simntea ca se sufoca. Respirația sa era atât de rapida încât pieptul i se  ridica la fiecare milisecunda. Panica ii cuprinse deja corpul iar buzele brunetului pe gatul sau ii înrăutăți mai mult starea. Simntea ca încă puțin și va fi violat însă chiar dacă cu puterea pe care o avea incerca sa îl împingă abia dacă sa clintit. Era atât de slăbit, atât de panicat încât nu știa cât o sa își mai țină ochii deschiși pentru a nu vedea ce o sa se întâmple.

Jungkook se amuza copios de ochisorii plini cu lacrimi și de frica ce i se juca in privire. Știa ca se duce prea departe dar la naiba când va mai putea sa se distreze așa dacă nu acum. Ii luase mâna in a sa lasand un sarut umed arucand un ochi și la reacțiile pe care satenul le făcea. Nu se așteptase la asta. Un chicot amar ii părăsi buzele mișcându-se atât de brusc când un val de răcoare ii lovi chipul satenului făcându-l sa tresare și sa își mărească ochii când nasul sau aproape ii atingea buzele.

"E prea târziu sa îmi caut partener așa ca bucură-te de placere" cu aceste cuvinte din nou se lăsase in jos începând sa ii sărute și muste gatul firav primind suspine înfundate.

Taehyung vroia sa oprească, vroia sa oprească tot. Era speriat, frica zburând prin corpul sau. Fiecare minuta pentru el semana o eternitate iar ochii strălucitori a hibridului la făcut sa plângă mai puternic, știind ca nu va ma rămâne mult timp pana Jungkook va uita de umanitate. Seokjin ii zisese ca in călduri el nu mai era la fel, mintea ii devine bolnava de sex iar satenul asta ii vedea in ochi. Dorința nebuna de placere.

Mâinele ii erau ținute strâns in vârful capului in timp ce hybridul își lăsa săruturile sa coboare mai in jos, pana ii descoperi pieptul. Taehyung urmarea cu ochii in lacrimi sperând atât de mult ca Jungkook sa îl lase in pace, însă văzând că începea sa coboare si mai in jos știa ca atât a fost.

A închis ochii, doar atât putea sa facă pentru a nu vedea restul scenei, oricum va simnti deci nu mai are pentru ce sa se lupte. Jungkook își ridicase incet capul un raset puternic strecurându-se pe buze. A vrut sa se abțină, chiar a vrut dar privind lacrimile ce încă se strecurau din ochi, buzele strânse, pieptul ridicându-se rapid si ochii strânși închiși, nu ia dat oportunitate sa își oprească chicotul.

Gândindu-se ca la torturat suficient sa ridicat in picioare punându-se lângă pat cu mâinele in sân și râzând.

"Sa îți fi vazut fața" spuse încă chicotind, Tae deschizându-și încet ochii plin de lacrimi și privindul cu o durere sfâșietoare.

Sa ridicat in fund dându-se jos din pat și fugise pana in baie inchizandu-se. Încet se lăsase cu spatele pe usa prelinduse lin pana ajunse sa stea pe gresia rece.

Obosise. Atât de mult obosise sa fie jucăria lui Jungkook. Sa își bată joc de el, ori de câte ori avea chef. Stătea doar și îl privirea, nici măcar putere nu avea sa îl înfrunte, Jungkook știa cum sa îl pună la pământ doar cu prezenta sa, iar faptul ca el nimic nu putea sa zică, îl irita și întrista mai mult.

Jungkook privea usa unde satenul era închis zâmbetul pe buze crescând și mai mult. Iubea modul cum încet Taehyung ceda, iar faptul asta îl ajuta sa se răzbune pentru tot ce ii făcuse in trecut. Jungkook nu stia ce e defapt sa îți bati joc de oameni, a fost făcut in laborator așa ca tot ce face acum este pentru ca și așa cineva fusese cu el, chiar si dacă Jin ia arătat toată iubirea din lume, hybridul oricum vroia sa îl omoare pe Tae, fără sa își de-a seama ca mai târziu va regreta dacă nu se oprește si nu va afla adevarul.

Cu buzele lipite intr-o linie fina dreapta părăsi camera satenului intrând in a lui si ascultand suspinele venite din partea cealaltă a camerei.

***

A doua zi Taehyung stătea asezat pe scaunul de așteptare, cu hybridul lângă el. Spitalul era destul de aglomerat, cu stăpâni și hybrizi de fiecare rasă. A observat un băiat cu urechile roșii ca focul și cu coada stufoasa la fel de roșie și nu ia trebuit mult satenului sa se gândească ca era un hybrid vulpe. Felul cum cozile hyrbizilor se mișcau, de supărare, nerăbdare, ori doar așa din reflex, Taehyung se gândi la hybridul ce stătea lângă el, plictist cu urechile ridicate in vârful capului si privind usa unde trebuiau ei sa intre.

Nu a zis nimic azi dimineața când sau trezit și din greșeala sau lovit, și nici acum despre ce sa întâmplat aseară. Taehyung nici măcar nu vroia sa aducă vorba faptul ca hybridul doar își batea joc. Decise sa nu mai vorbească cu el acum și nici când va trebui sa stea câteva zile in acel laborator pentru a își petrece căldurile cu un partener care medicul lor trebuie sa îl găsească.

Vorbise azi dimineața cu Jin și ia zis despre aceste informații iar Tae nu știa cât de mult obrajii sau ridicat dând de gol zâmbetul ca insfarsit putea sa respire normal o săptămâna fără hybridul pus pe probleme.

O mișcare la făcut sa tresare întorcându-și capul și privindul pe brunet cum se ridicase in picioare cu mâinele in buzunar și cu ochii ațintiti spre usa. Ce l-o fi apucat?

In acel moment usa se deschise Taehyung privind cum o fată de statura mica cu parul prins in coada, intr-o rochița lunga de tip crem ieșise in spatele ei fiind un hybridul prădător. Și-a dat repede seama ca era un leu după coada sa fără blana însă avand la capăt parul stufos.

"Jeon Jungkook" o voce de doamnă se auzi satenul ridicându-se si începând sa meargă cu hybridul in spatele sau pana intrase in micul salon unde o doamna drăguța cu parul in coc le zâmbi făcându-i semn sa se așeze. "Ma bucur sa te revăd Jungkook" spuse femeia primind o înclinare din cap de la brunet.

Sau asezat pe scaunul din fața biroului privind in același timp salonul. Semana cu acel de la spital însă avea pe pereții mai multe poze cu hybrizi si alte chestii unde puteai sa le vezi si la spitale.

"Buna eu sunt Christina, dar poți sa îmi spui Chris, sunt medicul lui Jungkook, ma telefonat Seokjin mi-a zis ca sunteți stăpânul temporar"

Taehyung incuviintase din cap ne știind ce sa zică in aceasta situație.

"Nu o sa dureze mult, acum ca Jungkook are călduri avem nevoie doar de semnătura dumneavoastră pentru a ne permite sa ii căutam un partener" satenul din nou dăduse din cap așteptând sa audă continuarea. "Așa, poate Seokjin va zis câteva ceva însă eu va voi explica mai bine, de fiecare data când un hybrid are călduri noi trebuie sa ii găsim un partener pentru a trece de aceasta saptamana, desigur ajutam hybrizi ce nu au iubit sau nu întrețin relație sexuală cu stăpânii, in aceasta săptămâna trebui sa ii țineam aici in laborator pentru ca e foarte riscant sa lăsam un hybrid prădător așa cum e Jungkook singur cu un hybrid slab, aici putem sa ii supraveghem pentru a fii siguri"

Femeia se ridicase mergând pana la un dulap ce era lângă usa începând sa caute ceva și im câteva secunde se apropie de saten punand foaia pe masă.

"Trebuie doar sa semnați aici și la sfârșit te săptămâna puteți veni sa îl luați, desigur aveți voie sa veniți sa îl vedeți însă doar cand căldurile îl mai lasă, așa e prea periculos"

Taehyung asculta atent privind foaia arucand cu ochii prin ea. Scria despre permiterea hybridului in custodia centrului, și alte chestii pe care satenul greu le intalegea. Sa uitat rapid la brunet observând ca deja îl privea și rapid și-a mutat ochii înapoi in foaie. O săptămână. Avea la dispoziție o săptămâna sa stea liniștit și relaxat. Fără privirea rece aruncată spre el, fără cuvinte duri și fără alte momente ce putea sa îl facă sa plângă. Doar el și cățelușul sau.

Chris ia mai zis ceva ce din nou tinea de protecția hybridului și după ce semnase iesi din salon urmând ca apoi sa se întoarcă unde medicul și Jungkook erau.

"Nu îți face griji, e pe maini bune, dacă va fi o urgentă ceva o sa te telefonăm" satenul dăduse scurt din cap după îl privi pe brunet ce avea sprâncenele încruntate și buzele strase intr-o linie dreapta.

Mințea dacă a spune ca nu îl sperie acum. Avea ceva in acea privire, ceva ce ii făcu ca corpul sa tremure. Ochii negri îl urmăreau ca un șoim ce aștepta sa își înhațe prada, iar coada se mișca lent in aer dându-i de gol nervii.

"Ne vedem peste o săptămâna, sa fii cuminte" șopti vrând sa se întoarcă însă cuvintele ieșite din gura hybridului la făcut sa se oprească rămânând stana.

"Așa mergi si bucură-te de libertate, doar asta stii sa faci" scuipa cuvintele fără măcar sa se gândească.

"Jungkook! Ce e cu lipsa asta de respect, e stăpânul tău!"

"El nu-i stăpânul meu, e doar un nimeni ce Jin mi la băgat cu forța"

Femeia ramase socată, neștiind ce sa zică iar Taehyung, cu inima ce începea sa îl înțepe sa îndreptat spre ieșirea din centru, sperând ca o sa își oprească lacrimile pana va ajunge acasa.

Continue Reading

You'll Also Like

514 116 5
Bangtan sau mai pe scurt BTS este o trupă de succes din Coreea de Sud. însă nu a fost așa de la început. Până să ajungă la succesul pe care îl are î...
90.3K 2.9K 40
" 𝐍𝐮 𝐮𝐢𝐭𝐚, 𝐧𝐮 𝐭𝐞 𝐯𝐨𝐢 𝐥ă𝐬𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐧𝐢𝐦𝐢𝐜 î𝐧 𝐥𝐮𝐦𝐞 " " 𝐀ș 𝐯𝐫𝐞𝐚 𝐬ă 𝐭𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐝, 𝐝𝐚𝐫 𝐬-𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐦𝐢𝐧𝐚𝐭 "
1.3K 212 10
ᴄᴏʟᴀʙᴏʀᴀʀᴇ ʟᴀ ᴀᴄᴇᴀsᴛᴀ ᴄᴀʀᴛᴇ ᴄᴜ: @Storykpop58 ᴛᴏᴘ ᴊᴜɴɢᴋᴏᴏᴋ ʙᴏᴛᴛᴏᴍ ᴛᴀᴇʜʏᴜɴɢ ᴊɪɴ: Tᴀᴇʙᴀʙʏ, ɴᴜ ᴘᴜᴛᴇᴛɪ ғɪ ɪᴍᴘʀᴇᴜɴᴀ ᴛᴀᴇʜʏᴜɴɢ : ʜʏᴜɴɢɪᴇ ....ᴅᴀʀ ᴇᴜ ɪʟ ɪᴜʙ...
71.3K 7.1K 37
Când împlinesc 18 ani, oamenii își pot contacta sufletele pereche scriindu-și pe propriul trup. Taehyung a încercat să comunice cu perechea sa, însă...