Yes to heaven~taekook

Autorstwa monscherry

1.5M 127K 124K

yüzbaşı alfa kim taehyung'un başı feminist omega jungkook ile dertteydi -Enemies to lovers Więcej

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
özel bölüm
..

final

31.3K 2.4K 2.3K
Autorstwa monscherry

Selam....

Finale geldik ha

Erken bitmesini, tadında kalmasını istedim. Bilmiyorum siz biraz daha devam etseydi diye düşünüyorsunuz belki de ama en iyisi bu bizim için.

Son kez yorumlarla doldurmanızı istiyorum bu bölümü.

Keyifli okumalar.

......

Zamanın etkisi çok fazlaydı.

İnsan ya zamanla her şeyi unutur hayatına devam ederdi, ya da bir şeye karşı hissi varsa o daha da kuvvetlenirdi.

"Bebeğim"

Taehyung evinin kapısını açıp içeri de ki omegasına seslendiğinde bir cevap gelmemesiyle kaşları çatılırken kapıyı kapatıp paltosunu çıkarmış ve bir kenara koymuştu.

Görev dolayısıyla saatlerdir onu görmüyordu ve evde tek olduğu için endişelenmişti. Şimdi ondan ses gelmemesi bu endişeyi daha da körüklüyordu.

Buram buram kokan omeganın tatlı kokusunu içine çekerken koridordan geçip salona gelmesiyle yerde oturan bedeni görmesi bir oldu.

Jungkook yerde koca karnının izin verdiği kadarıyla bağdaş kurarak oturmuş, ve yan tarafına koyduğu kaseden çilek alarak yiyordu durmazdan.

Yanakları dop dolu olmasına rağmen yine çilek koymaya devam ederken önünde ki açık televizyona iri gözleriyle bakıyordu ve iyice kaptırmıştı kendini televizyona.

Taehyung onun bu haline gülümserken yanına ilerleyip yanağına aniden sert bir öpücük kondurmuş, ve onun aniden kendine dönmesine neden olmuştu.

"Taehyung" dedi dolu ağzının izin verdiği kadarıyla. Tombik parmaklarıyla kavradığı çilek hava da kalmıştı bu sayede.

"Duyamadım geldiğini ne zaman geldin?" Sonunda ağzındakileri yutup konuşabildiğinde taehyung yanına oturmuştu çoktan. "Az önce"

Uzun parmaklarıyla omeganın hamilelikten dolayı tombikleşmiş parmaklarını tutup kendine çekmiş, ve elinde ki çileği ısırmıştı.

"Ama o benimdi"

Jungkook'un anında yüzü üzüntüyle düşerken onun bu tatlı ifadesine gülüp karnına koymuştu. "Sende benimsin ama ben seni yiyor muyum?"

Aslında tam şu an her gün yapmasına rağmen o şiş yanaklarını öpücüklere boğmak istiyordu.

Omegası çok güzeldi.

Hamilelik onu o kadar tatlı yapmıştı ki taehyung kafayı yiyecekti neredeyse. Yanakları şişmiş, kırmızı dudakları büzülmüş,elleri tombullaşmıştı ve bu sanki taehyung için sabır testiydi.

Onunla en iyi şekilde ilgileniyordu. Yanında olduğu vakitler de bir iş yapmasına izin vermiyordu ve bu konuda oldukça katıydı.

Jungkook öğretmenliğe başlamıştı fakat bu sadece iki ay sürmüştü çünkü kızgınlık zamanlarında ikisi bebek yapmayı kafaya koyduğundan bir kaç hafta sonra belli olmuştu hamileliği.

Hamilelik süresinde çalışmak istediğini dile getirse de taehyung'un reddetmesiyle karşı çıkmamıştı ona. Yani altı aydır evdeydi.

Ne kadar altı aylık hamile olsa da ağrıları çok fazlaydı. Sürekli beli ağrıyordu ve on dakikalık yürüyüş bile yoruyordu onu.

İkizlere hamile olmak çok zorluyordu omegayı.

Ne kadar bu zahmetli olsa da en ufak şikayette bulunmuyordu çünkü istediği her şey yanındaydı. Arkadaşları sürekli geliyordu ve taehyung evde olduğu vakitlerde sürekli ilgileniyordu onunla.

Omeganın bacak arasına uzanıp karnını seviyor, onlarla konuşuyor, başını şiş karnına yaslayıp bebeklerinin tekmelerini dinliyor ve asla ihmal etmiyordu onları. Tüm bunlar olurken jungkook alfanın saçlarını okşayarak sessizce onu izliyordu bu halleri hoşuna gittiğinden.

Taehyung hem bebekleriyle, hemde omegasıyla çok iyi ilgileniyordu.

"Neyse" dedi jungkook lafı değiştirmek adına. Yüz ifadesi düzelmiş, yanda ki kumandaya alıp kapatmıştı televizyonu alfayla konuşmak için.

"Aşkım" diyerek ona döndü. Farkında olmadan o kadar tatlı bakıyordu ki alfa onu ham yapmak istiyordu.

"Söyle" iyice yanına kurulmuş, bir eli omeganın omuzunu sarmışken diğerini de şiş karnına koymuştu. Omegasının hamilelikten dolayı daha da tatlılaşan, mis gibi kokusunu çekiyordu içine.

Dudaklarını büzdü ardından jungkook. "Doğuma kadar izin alsan olur mu hmm?" Tatlı tatlı konuşarak dudaklarını yüzüne uzatmış ve esmer tenini öpmüştü yumuşakça.

"Sen yokken bebeklerimiz sürekli seni istiyor"

Kaşlarını kaldırdı taehyung. "Sen istemiyor musun?"

Jungkook dudaklarını büzerek tombik ellerini onun suratına koydu ve dudaklarından öptü sertçe. Sesli şekilde geriye çekildiğinde yüzlerinin arasında bir kaç santim bırakmış, iri parlak gözleriyle ona bakıyordu. "En çok ben istiyorum alfam"

Fısıldamasının ardından yeniden dudaklarına yapışarak ıslak şekilde öpüp geri çekilmişti.
"Ama bebeklerimizin sana ihtiyacı var yoksa huysuzlanıyorlar ve ağrım oluyor."

Konuşmasının ardından karnında ki el hareketlenmiş ve yavaşça sevmişti karnını. "Bebeklerimiz" taehyung'un kendi kendine söylenir gibi çıkan sesiyle gülümsedi. Çünkü taehyung konu bebekleri ve jungkook olduğunda her şeyi yapıyordu.

Hayatı değişmişti. Mühürlendikleri günden beri onunla kalıyordu ve kendi evinde ki tüm giysilerini buraya getirmişti.

Evini kapatmıştı.

Hyunjin'in bebeği doğmuştu ve güzeller güzeli bir kızı olmuştu. Artık felix ile kalıyordu. Giden tek o değildi. Jimin de aylardır yoongi ile kalıyordu ve çoktan mühürlenmişlerdi. Onun da beta bir oğlu olmuştu.

Momo dahyun ile sevgili olma yolunda adım adım ilerliyordu ve bu sırada jisoo çoktan dişçi kliniğini açmış, kendine bir ev tutmuştu. jennie onunla iletişim kurmaya çalışsa da utandığı için konuşamıyordu.

Ama jungkook halletmişti bunu tabi ki.

Aynı kendisine yaptıkları gibi o da jisoo'ya bir oyun oynamış, ve hyunjin gibi yalandan sancım var numarası yaparak onu karargaha göndermişti. ve o gece eve döndüğünde full alfanın kokusu kaplamıştı üstünü.

O gece her ne yaşandıysa ikisi sevgili olmuştu.

Rose ise kendi bürosundan işlerini devam ettiriyordu ve jisoo'nun alt katında ki daireyi tutmuştu kendine. Alfa lisa ile karşılaşıyordu son bir kaç haftadır ve onlarda sevgili olmak üzereydi.

Yani herkesin hayatı değişmişti.

"Zaten bir hafta sonra izin almayı düşünüyordum sizin için ama yarın gün içinde halledeceğim bu konuyu merak etme"

Taehyung'un cevabıyla gülümseyerek kollarını ona sardı karnının izin verdiği kadarıyla.
"Çok iyi olur artık birlikte vakit geçiririz"

"Gel buraya" taehyung kolları arasından çıkıp onu kucağına almış, ve ardından dikkatli şekilde yere indirmişti onu. Hamilelikten dolayı yere oturduğunda kalkamıyordu bu yüzden böyle yapmıştı alfa.

Kucağında ki omegayla yavaşça arkasında ki koltuğa oturmuş, ve onun da dizlerine oturmasını sağlamıştı. Bu sayede omeganın yüzü hemen karşısındaydı.

"Ağrın var mı şu an?" Diye sordu jungkook'un yüzüne gelen saçlarını elinin tersiyle geriye iterken. Jungkook dudak sarkıtarak kafasını salladı.

"Evet var biraz"

Taehyung iç çekerek bir elini şiş karnına koydu. Diğer eliyle de belini sıkıca sarmıştı. Ağrıların hamilelik dolayısıyla olduğunu biliyordu ancak yine de eşinin canının yanması tahammül edeceği şey değildi.

Rahatlatıcı feremonlarını yaymaya başladı anında. Ardından geriye yaslanmış, onu da kendiyle birlikte çekmişti.

"Bir an önce doğsalar keşke. Acı çekiyorsun böyle"

Jungkook anında reddetti onu. "Saçmalama taehyung ne kadar acısa da onlar bizim bebeklerimiz. Senin bebeklerin onlar"

Kafasını geriye yatırmış tatlı tatlı konuşan omegasını izliyordu keyifle.

Jungkook'dan daha güzel bir şey varsa o da hamile jungkook'tu.

"Evet. Benim bebeklerim"

Karnında ki elini hareketlendirdi ardından. Bebeklerinin olduğu şiş karnı yumuşakça severken jungkook ona sarılmıştı yorgunca.

"Çok yoruldum..."

Yanağına öpücük kondurdu alfa kokusunu içine çekerek. "Hmm demek öyle"

Omeganın şımarık çocuk gibi dert yanması hoşuna gidiyordu.

"Sence türleri ne olacak?" Dedi mırıldanarak. Bu sırada taehyung'un karnını sevmesine, burnunu saçlarında gezdirmesine izin veriyordu.

Taehyung omuz silkti. "Pek umursamam türlerini sonuçta bizim bebeklerimiz onlar. Ama bana delta gibi geliyor"

Onun rahatça konuşmasına ters orantılı olarak jungkook şaşkınca geriye çekilip ona baktı.
"Bebeğimiz delta mı olacak diyorsun yani?"

Kafasını salladı alfa. "Evet. Bu yüzden ağrıların oluyor çünkü baskın bir tür şimdiden belli ediyor kendini"

Neşeyle gülümsedi jungkook. "Bak sen demek öyle"

İkili bebeklerin türünü pek umursamıyordu çünkü ne olursa olsun seveceklerdi onları.

Bu sırada alfanın bakışları onun şiş yanaklarına takılmıştı. "Hmm öyle"

Ardından dayanamamış olacak ki omeganın sırtını koltuğa çevirmiş, ve onu yavaşça yatırarak üstüne çıkmıştı.

Kendisine yattığı yerden tatlı suratıyla bakan omegası çok güzeldi.

"Sen bana dün gece bir laf demiştin neydi o?"

Jungkook'un aklına dün gece gelirken gülümsemişti. "Teyung demiştim"

Ona doğru eğildi alfa. "Teyung'un seni yesin mi?"

Ellerini alfanın göğsüne koydu. "Hmm yesin"

Saniyeler ardından taehyung'un yanaklarına yapışıp dolgun et parçasını dişlemesiyle inledi.
Elleri anında saçlarına çıkmış, onun kendisini sevmesine izin veriyordu.

Saniyeler ardından geri çekilip diş izlerinin olduğu yanağı sertçe öptü taehyung. Bu hareketine jungkook tatlı şekilde kıkırdarken o neresi olduğunu umursamadan yüzünün her bir tarafını öpüyordu.

"Teyung" dedi gülüşlerinin arasından. Alfanın yüzünü tombul parmaklarıyla kavrayıp kendine çekmişti. "Gel buraya aşkım"

Sonunda dudaklarını birleştiren kendi olurken taehyung tüm ona hiç ağırlık vermiyor, bacak arasında duruyordu. Elleri ise onun başının yanına yaslanmış durumdaydı.

Kavradığı ince dudağı yavaşça emmeye başlamasıyla jungkook kafasını yan çevirerek dudaklarını aralamış, ve aynı onun gibi hareket etmeye başlamıştı.

Yüzünü kavradığı alfayı daha da olabilirmiş gibi kendine çekerken ağızları iyice iç içe geçmişti. Uyumlu şekilde öpüşürlerken kafaları yavaşça hareket ediyor, ve ıslak öpücük sesleri duyuluyordu odada.

Taehyung bir eliyle omeganın yanaklarını sıkıp dudaklarını iyice büzdüğünde inledi jungkook. Alfa büzülen dudaklarını yer gibi öperken onunla oynamak amaçlı alt dudağını dişlemiş, kendine çekmişti.

Saniyeler ardından ikili geriye çekildiğinde jungkook nefes nefese kalmış şekilde kafasını geriye attı. "Öpüşmek bile yoruyor"

Ardından aklına bir şey geldiğinden alfaya baktı. "Bebekler doğduğunda ikisine nasıl birden bakacağım bu arada? Sende sürekli göreve gidiyorsun yalnız oluyorum"

Şişkin yanağından bir makas aldı alfa. "İki aylık izin alırım sen toparlanana kadar. Sonrasında bakıcı tutarız istersen"

Reddetti onu omega. "Olmaz bebeklerime ben bakarım."

"Öğretmenliğe devam etmeyecek misin?"

Taehyung'un sorusuyla dudak büzdü. İstiyordu ama bebekleri daha önemliydi.

"İstiyorum ama onlar beş yaşına gelince devam edebilirim. Onları anaokuluna veririz olmaz mı?"

"Olur"

Geriye çekildi ardından alfa. "Sen yat ben geliyorum birazdan"

Kalkacağı sırada jungkook kolunu tutmuş ve kendisine dönüşmüştü onu. "Beni de kaldır belim ağrıyor uzun yatınca."

Cevap vermeden omegayı kaldırıp oturttuğunda geriye çekildi. Gideceği sırada jungkook'un karnını tutarak kalkmasıyla ona dönmüştü.

Alfanın önüne geldi.

"Nereye?"

Alfaya alttan alttan tatlı suratıyla bakarken onun bu hareketlerini keyifle izliyordu alfa.

"Duş alacağım" dedi normal bir sesle. Az sonra jungkook'un neler yapacağını az çok tahmin edebiliyordu.

"Şeyy"diyerek gözlerini irileştirmiş, ve bir elini onun iri koluna koymuştu. "Biliyor musun bende duş alacaktım. Beraber alsak mı?"

Jungkook kafasını kaldırmış şiş kırmızı yanakları, küçük kırmızı dudakları, ve iri parlak gözleriyle alfaya bakarken elbette farkındaydı neler yaptığının.

Taehyung ona dayanamıyordu çünkü.

"Sen nasıl bir bebek oldun böyle?" Alfa hayretle konuştuğunda tuttuğu kolu okşadı tombik parmaklarıyla. "Karnında iki bebek taşısan sende böyle şişko olurdun"

"Sana şişko demedim ben yalnız?" Alfa onun konuyu değiştirmesiyle şaşkınca konuştuğunda üzüntüyle omuz silkip kollarını göğsünde birbirine doladı.

"Demesen de anlıyorum ben merak etme. Çok kilo aldım çirkinleştim artık beni sevmezsin de sen" burnunu çeke çeke dediği şeylerle alfa ona şaşkınca bakarken kesinlikle katılmıyordu omegaya.

Hamileliğin en başından beri hormonlar onu çok etkilemişti ve en olmayacak şeylere bile gülüp ağlayabiliyordu.

Karnında kendi çocuklarını taşıyan biri, omegası nasıl çirkin olabilirdi?

Evet kilo almıştı ama bu taehyung'u daha da bağlamıştı ona. Çünkü o kadar tatlı ve güzel olmuştu ki kafayı yiyordu alfa. Sürekli onun yanaklarını, çenesini ısırıp duruyordu.

"Kookie'm" yumuşakça konuşup omeganın çenesini tutara yüzünü kendine çevirmiş ve devam etmişti.

"Gözümde asla şişko biri değilsin bu bir. İkinci olarak ben çirkinleştim de ne demek? Sence ben seni çirkin biri olarak görebilir miyim?"

Güzel yüzüne bakıp iç çekti. "Gördüğüm en güzel yüze sahipsin. Evet kilo aldın fakat bebeklerimiz büyüdüğü için oluyor bu. Bebeklerimizin çabucak kucağımıza gelmesi için büyümesi gerekiyor sen istemiyor musun bunu?"

Onu zayıf noktasından, bebeklerinden vurmasıyla anında kafasını salladı. "Hayır istiyorum çok istiyorum"

"Güzel" taehyung üstüne ki tişörtü de çıkartıp omeganın yutkunmasına neden olurken onun aç bakışlarının elbette farkındaydı.

Altı aydır sevişemiyorlardı ve jungkook çok azgın olmuştu.

Şu anda ise alfanın göğüs ve karın kaslarına bakarken dudaklarını birbirine bastırmış, iç çekiyordu.

"Üzülme bebekler doğunca sana spor yaptıracağım ben bolca"

Şu an onun dediklerini umursamıyordu bile.

"Hm hmm"

Bakışları sürekli kaslarındaydı.

"Arsız bebek. Gel buraya" taehyung onun bakışlarına gülüp dikkatli şekilde bedenini kucağına aldığında jungkook kafasını kaldırdı ona bakmak için.

"Çok özledim seni"

Kafasını ona indirerek reddetti onu alfa. "Şu an olmaz. Bebekler daha önemli"

İkisi de ne kadar azgın kurtlar olsalar da bebekleri her şeyden önce geldiğinden hiç sevişmemişlerdi hamilelik boyunca.

Anlayışla onayladı onu omega. Özlediğini asla inkar etmiyordu ama sevişmek gibi bir isteği de yoktu şu anda. Bebeklerini en iyi şekilde koruyordu ikisi de.

"Gel hadi" taehyung'un banyoya yönelmesiyle bir şey demeyerek çıplak göğsüne yasladı yüzünü.

Banyonun uzun süreceğini biliyordu çünkü taehyung onun çıplak karnını görmeyi sevdiğinden omegayı kendine yaslıyor, ve sıcak suyun içinde karnını okşuyordu.

İşte duş almayı bu yüzden çok seviyordu jungkook.

....

"İstemiyorum taehyung zorlama"

"Jungkook" dedi alfa sabırlı bir sesle.
"Sağlığın için yürüyüş yapmalısın"

Ama omega yine de onu dinlemeyip omuz silkmiş ve şiş karnını tuta tuta kapıya ilerlemişti.
Taehyung izin alalı günler oluyordu ve bu ne kadar jungkook'un hoşuna gitse de çok baskılıyordu onu alfa.

Hamileliği ağır geçirdiği için omegayı sürekli oturtturuyor ve radyasyon yaydığı için telefona bile fazla bakmasına izin vermiyordu. Jungkook ne kadar ona kızsa da onu kâle alamıyordu bile çünkü omegası kucağına oturup alfanın yanaklarını tombul parmaklarıyla sıkıp kendisine tatlı yüzüyle bakarken onun içinden geçen tek şey onu sertçe sevmek oluyordu.

Ve şu anda omegası şiş karnına rağmen hızlı hızlı yürüyüp kendisinden kaçmaya çalışırken onun bu tatlı haline gülümseyip bir kaç adımda ona yetişti. İri kollarını onun bedenine dolayıp yüzünü boynuna gömmüş ve kaçmasını engellemişti.

Jungkook mızmız bir ifadeyle ofladı. Hamile olduğundan hareketleri istemsizce yavaşlıyordu ve artık hiç kaçamıyordu ondan.

"Taehyung" dedi ona dönerek. Yüzünde onun dayanamayacağı bir tatlı ifade vardı.

Tombul ellerini alfanın yüzüne koydu ve devam etti. "Bebeklerimiz bugün tembellik yapmak istiyor ama"

Taehyung iç çekti. Jungkook kesinlikle nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyordu.

Ama o bu numaraları yemezdi. "Bebeklerimiz biraz hareket istiyor bence"

Kaşlarını çattı jungkook. "Ben taşıyorum onları karnımda benden iyi mi bileceksin?"

Kafasını salladı alfa. Diğer yandan da kaçmaması için belini tutuyordu. "Konu sen ve bebeklerimizse her şeyi bilirim"

Kafasını eğmiş omegaya bakarken devam etti. "İtiraz istemiyorum jungkook. Sadece on dakikalık yürüyüş yapacağız"

Ofladı jungkook. hamilelik onu üşengeç yapmıştı ve bu hiç hoşuna gitmiyordu. Eskiden her hafta eylem yaparken şimdi evde kalmak zorundaydı ve dışarı da çıkarmıyordu ikizlere hamile olduğu için. Çok tembel olmuştu.

"Tamam gidelim ama istediğim kadar dondurma yiyeceğim karışmayacaksın"

Sonunda istemeye istemeye kabullendiğinde geri çekildi taehyung. "Bakarız"
Onun belirsiz cevabıyla gideceği sırada kolunu tuttu. "Bakarızı yok geçen sefer ki gibi karışmayacaksın bana."

Daha bir ay öncesinde ikili dışarıya çıktığında jungkook dondurma yemek istemiş, ve yemişti de. ama yediği üç topa rağmen biraz daha isteyince taehyung onun hasta olmasını istemediği için almasına izin vermemişti.

"Tamam bebeğim al istediğin kadar" dedi sonunda kabullenerek.

Onun bu tavrıyla jungkook zaferle kıkırdayarak geri çekildi. "Böyle uysal ol işte"

Dudaklarını birbirine bastırarak onun gidişini izledi alfa.

Tabi ki de onun hasta olmasına göz yumacak değildi.

....

Omegalar ve alfalar

Jimin
Bugün ki buluşma çok iyiydi ya

Yine tekrarlayalım

Yoongi
Jimin haklı

Jimin
Aşkımmm💗

Rose
Sap biri olarak böyle aşk görmek çok koyuyor

Lisa
Bebeğim ben ne güne duruyorum?

Rose
Seninle sevgili miyiz ki?

Lisa
Değil miyiz?

Rose
Teklif ettin mi ki soruyorsun?

Momo
Lisa bu anı kaçırma sakın go girl

Lisa
Aldım mesajı ben

Taehyung
Bir daha buluşmayalım mümkünse

Sizin yüzünüzden bebeğim konuşmuyor benimle

Jungkook
Beşinci dondurmamı yememe izin vermedin taehyung!

Üstüne üstlük kendin yedin onu

Taehyung
Abartıyorsun

Jisoo
Eyvah

Hyunjin
Sence hamile birine bu deyilir mi?

Felix
Ben bir keresinde hyunjine istemediği bir şey söyledim diye
Bir gün bakmadı yüzüme

Yoongi
O da bir şey mi jimin beni yatağa almadı sırf ona yaz ortasında
Mandalina bulamayacağımı dediğim için

....

Taehyung
Jungkook

Güzel bebeğim

Jungkook
Ne

Taehyung
Bak hemen karşı koltuğumdasın ağzını yüzünü büzme çok kötü öperim seni

Jungkook
Bugün biraz zor öpersin

Taehyung
Peki ya yarın?

Jungkook
Bilemiyorum

Taehyung
Dudaklarını öyle büzersen hemen şu an bile öpebilirim

Taehyung
Bebeğim bak

Alt tarafı bir dondurmaydı

Jungkook
Hayır değildi!

Evden çıkmazdan önce istediğim kadar alabileceğimi söylemiştin bana

Taehyung
Alabilirsin dedim yiyebilirsin demedim

Jungkook
Konuşma benimle

Taehyung
Jungkook

Bak ısırırım dört yanağını da

Nazını yerim senin

....

Dahyun
Yazmadıklarına göre bence kavga ediyorlar

Momo
Jungkook alır diyenler

Jimin
+1

Jisoo
+1

Hyunjin
+1

Yoongi
Yok be taehyung izin verir mi buna?

Taehyung
Felix sen eşinin gönlünü nasıl aldın?

Jennie
Haklı çıktın jisoo

Jimin
Çünkü o bu hikayenin müneccimi

Rose
Daha bi yıl öncesini hatırlıyorum da....

Jungkook karma sana baya girdi knk

Jungkook
Sus rose konuşturma beni istersen

Rose
Niye kızdın ki şimdi ama

Lisa
Aww gel buraya bakayım

Rose
Geldim🥺

Jennie
Sende gel yamacıma şöyle jisoo

Jisoo
Ayy geliyim bari

Dahyun
Momo yan odadayım bebeğim hatırlatırım

Momo
Bekle aşkım geldim

Taehyung
Özelden yazın aşk mesajlarınızı

Çok cıvıksınız ayrıca

Jungkook
Yanımdayken iki de bir beni öpücüklere boğan biri mi söylüyor bunu?

Taehyung
Şhh bebeğim karıştırma oraları şimdi

Felix
Yakalandın işte amk oh olsun

Yoongi
Saklama kendini biz biliyoruz seni taehyung

.....

Taehyung
İstersen yarın sana büyük kutu dondurma alırım

Jungkook
Yine hepsini sen yiyeceksin dimi yalancı

Taehyung
Hayır söz sen yiyeceksin hepsini

Artık yüzüme bak hadi

Jungkook
Ve bolca çilek yiyeceğim bir şey demeyeceksin

Taehyung
İstediğin kadar ye

Sesim çıkmayacak

Taehyung
\\hemen karşımda kıkırdıyorsun telefona bakarak
\\yerim ağzını yüzünü

Jungkook
Kandırmıyorsun beni dimi

Taehyung
Ne kandırması bebeğim?

Ye istediğini

Jungkook
Ehehehh//

Şeyyy tamam o zaman

Gel öpüşelim hadi

Taehyung
Yiyeceğim şimdi o bal suratını

Çevrimdışı.

...

Sonunda bitti aq

Bebişleri göremedik diye üzülmeyin özel bölüm gelecek
Ve text olacak

Hikaye de en sevdiğiniz söz veya sahne?


Diğer kurgularımda görüşmek üzere ❤️

Sağlıcakla kalın

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

218K 22.7K 35
taehyung kırmızı defterini kaybeder 290423, tk ☁️
831K 80.5K 35
endişelenmeyin bay kim, bayan kim sizi seviyor. #1vkook 15.04.23
185K 16.4K 28
Min Yoongi beni görmüştü, istemişti ve almıştı. Şimdi ise beni yakıyordu ve sonrasında küllerimden tekrar doğuruyordu. ** #15 in yoonmin
Homeowner Autorstwa tk★

Krótkie Opowiadania

203K 17.7K 28
İki senedir oturduğu apartmandaki Ev sahibi Taehyung'un fazla ses yapmasından rahatsız olan Jungkook, bunu dile getirmek için ev sahibine yazar.