Pokiaľ nič nemáš, nemôžeš nič...

By sunheart_ladyB

5.4K 76 5

POKIAĽ NIČ NEMÁŠ, NEMÔŽEŠ NIČ STRATIŤ ......... Nicole sa posledných pár rokov snaží žiť najlepšie ako vie, n... More

Pár slov na úvod... inak povedané, že je tu nový príbeh:D
1. Leto sa končí, škola začína
2. Úhlavný nepriatelia alebo...
3. Šialený deň
4. Opitá...? Možno
5. Krutá realita
6. Bezhraničná príťažlivosť
7. Dohoda v praxi
8. Hudba, obed a rozhovory
9. Po telesnej výchove
10. Čo to vlastne je?
11. Je koniec
12. Rozhodnutie
13. Začiatok niečoho nového
14. Súrodenci a jedno pozvanie
15. Valentínsky ples
16. Pokiaľ nič nemáš, nemôžeš nič stratiť
17. Chvíle plné lásky
18. Prekvapenie
Epilóg

19. Všetko čo som kedy chcela

211 3 0
By sunheart_ladyB

,, Zvládli sme to!" Zakričím s úsmevom, keď sa naša partička vyrúti zo školy so spokojnými úsmevmi na tvári.

,,To teda. Aj keď tú matematiku som dal veľmi tesne." Zasmeje sa Samo, ktorý drží Lily za ruku. Veľavravne sa pozriem na Lily, tak ako to posledné mesiace robila ona mne.

,,Ja som rád, že som vôbec spravil nemčinu." Uchechtne sa. ,,Ale mal som dobrú učiteľku." Žmurkne na mňa a ja mu venujem žiarivý úsmev. ,,Tak iste." Zasmejem sa. ,,A ja, že som egoista." Zasmeje sa spolu so mnou a strelí mi frčku do nosa.

,, Veď áno, to mám od teba." Poviem a vyplazím mu a jazyk. ,,Tak ty mi budeš vyplazovať jazyk, hej?" Opýta sa ma. ,, Samozrejme, prečo by som nemohla." Povedz s nevinne a začnem utekať, keď sa ma pokúsi chytiť. ,, Veď počkaj!" Zakričí so smiechom.

,, Budeš si ma musieť chytiť!" Zakričím počas behu.

Chvíľu ma naháňa, no napokon ma chytí za ruku a pritiahne si ma k sebe. Zahladí sa mi do očí a zastrčí mi zablúdilí vlas za ucho. Navzájom sa hypnotizujeme pohľadom a pritom sa na seba usmievame. Potom to už nevydrží ani jeden z nás a naše pery sa stretnú v sladkom bozku.

,, Mám tu najlepšiu priateľku. Hovoril som ti to už?" Opýta sa ma, keď bozk skončí. ,, Áno, ale dobre sa to počúva. Môžeš mi to hovoriť aj častejšie." Zachichocem sa.

,, Hrdličky, prestaňte sa tu cukrovať. Nie ste tu sami!" Zakričí na nás Filip.

Trochu sa začervenám, pretože som na to zabudla. Keď som s Jakubom mám oči len preňho.

,, Už ideme." Odpovie za nás Jakub a poberieme sa za nimi.

.......

,,Rodinka som doma!" Zakričím, keď vstúpim do domu. Vyzujem sa a poberiem sa za vôňou domácej pizze.

,,Ahoj sestra, tak ako?" Vypytuje sa ma okamžite brat. ,, Tomáš, nechaj ju vydýchnuť." Zasmeje sa ujo Robo spolu s otcom.

,,No bolo to ťažké, ale..." Začnem a chvíľu ich napínam. Napokon sa usmejem a prehlásim. ,, Úspešne som zmaturovala!"

,,Tak gratulujem sestrička." Postrapatí mi vlasy. ,, Blahoželám, neterka." Žmurkne na mňa Rob.

Nakoniec ma objíme otec so slzami v očiach. ,,Som na teba hrdý, srdiečko. Aj mama by bola." Usmeje sa na mňa a pohladí má po líci. ,,Ja viem ocko, viem to." Prikývnem s úsmevom a utriem si slzy.

,,No ale slzy tu predsa nechceme. Hor sa do jedla banda." Preruší ticho Rob s jeho typickým optimizmom a všetci sa vrhneme do jedla.

.......

Keďže toho večera sledujem hviezdy so svojej izby, usmievam sa.

Myslím na mamu a jej rady, ktoré mi nikdy nepovedala osobne, ale aj tak som sa ich dozvedela.

,,Nechala som sa viesť srdcom, mami, vieš? A získala som to najcennejšie. Lásku." Poviem potichu k hviezdam. ,, Dúfam, že sa tam máš dobre, a že na nás stále dávaš pozor. Nikdy na teba nezabudnem a raz sa tam hore stretneme."

V tichosti hľadím na hviezdy a spomínam na všetky krásne chvíle posledných mesiacov.

Áno naozaj som získala to najvzácnejšie. Lásku, ktorá mi dodáva silu a nádej.

.......

,,Ahoj drahá." Vtisne mi jemný bozk na pery Jakub, keď ma v piatok večer vyzdvihne u mňa doma. Dnes mám u neho prespať, hneď potom, ako odídeme od párty u Gabriely. Príhodné, však?

,,Ahoj, láska." Odpoviem mu. ,, Máš všetko." Opýta sa ma a pritom si ma obzerá. ,, Áno samozrejme. Som špinavá alebo...?" Začnem sa pýtať, ale preruší ma.

,,Nie, vôbec nie, láska. Naopak veľmi ti to pristane a netušíš, čo všetko by som s tebou teraz najradšej urobil." Povie trochu chraplavo a mne napadne veľa vecí, ktoré by som mnou mohol urobiť.

,,Neprehnala som to, však nie?" Opýtam sa ho a pritom si napravím strieborné šaty na ramienka.

,,Nie, neprehnala." Uistí ma. ,,Ideme?" Opýta sa ma a ja prikývnem.

.......

Na párty to žije snáď viac ako na začiatku školského roka. Vlastne má to ani neprekvapuje, keďže sme konečne úspešne zakončili ročník a s ním aj strednú školu.

Keď sa ocitneme v dome, ihneď sa mi vybaví okamih, keď ma tu prvýkrát pobozkal. Už vtedy som tušila, že k nemu niečo cítim, no nechcela som si to priznať. Lily mala celý čas pravdu.

Pozriem sa naňho, ale on ma iba pozoruje. ,, Čo?" Opýtam sa ho trochu hlúpo. ,, Nič, len som si spomenul na náš prvý bozk." Odpovie a ja sa pousmejem. Chytím ho za ruku a vediem ho do záhrady, kde sa odohráva hlavná časť párty. ,,Aj ja." Priznám. ,,Je vtipné, že sme sa vrátili na takzvané miesto činu." Zasmeje sa. ,, Áno, ale hlavně je, že teraz sme už spolu." Dodám a usmejem sa naňho.

,,To teda je láska. Ani nevieš, aký som šťastný, že ťa mám. Zatancujeme si?" Opýta sa ma. ,,Rada." Prikývnem.

Zrovna začala hrát jedna pomalšia romantická skladba. Chytí ma za boky a ja mu tie svoje obmotám okolo krku. Pomaly sa pohybujeme v rytme hudby a ja sa mu zahladím do tých prekrásnych očí.

Hodnú chvíľu tancujeme, keď napokon navrhne.

,, Nepôjdeme už? Začína to tu byť celkom nuda a ja mám pár nápadov, ktoré by sme mohli zrealizovať." Žmurkne na mňa a do tváre mi stúpne rumenec. ,, Nemám nič proti." Prikývnem, a tak sa vytratíme z párty.

.......

Hneď ako sa ocitneme v Jakubovej izbe ma začne vášnivo bozkávať. Bozky mu opätujem, naše jazyky sa preplatú, ale na niečo som zabudla. Zadýchane sa odtiahnem.

,,Daj mi minútku. Hneď som späť." Poviem, nedám mu šancu ma zastaviť. Vezmem svoju tašku do kúpeľne a zamknem sa tam.

Keďže som prehrala stávku, musím si odpykať svoj trest. A možno to ani tak nie je trest. Rozmýšľam, či to Lily neurobila práve preto.

Vyzlečiem si strieborné šaty a vymením ich za bielu nočnú košieľku, ktorá toho veľa nezakrýva. Áno tú od Lily.

Odomknem dvere a vrátim sa do izby. Pozriem na svojho priateľa, ktorý sedí so založenými rukami za hlavou na posteli. Sleduje stenu oproti nemu, ale keď sa vrátim do izby, neodtrhne odo mňa oči.

,,Ocitol som sa v nejakom inom vesmíre?" Opýta sa ma chrapľavo. ,,Nie, veď som ti sľúbila, že ti to vynahradím." Poviem flirtovnejšie, než som zamýšľala.

,, Poď ku mne." Povie a ja ho poslúchnem. Sadnem si k nemu na posteľ a prejdem mu prstami po ruke. ,,Na môj vkus si až príliš oblečený. Niežeby ti tá košeľa nesedela." Poviem a môj hlas mi znie akosi cudzo.

Začnem mu rozpínať gombíky na košeli a doslova cítim, ako sa premáha, aby sa na mňa nevrhol. Košeľu mu vyzlečiem a odhodím ju bokom. Potom mu vyzlečiem nohavice a pustím sa do práce. Bozkávam mu každý kúsok pokožky, cez hruď a břicho postupujeme čím ďalej, tým nižšie, až sa napokon prepracujem k lemu jeho boxeriek.

Pomaly mu ich stiahnem a konečne oslobodím jeho pýchu, a začnem mu robiť dobre ústami. Zrýchľujem a potom zámerne spomaľujem. Užívam si moc, ktorú nad ním mám. ,,Ach Nicole, kur*a" zanadáva, keď nakoniec dosiahne vrchol a ja prehltnem obsah.

Potom to už nevydrží a pretočí si ma pod seba, vyhrnie mi tú prekliaty nočnú košieľku a prudko do mňa vnikne. Zavzdychám a tentokrát má neumlčí bozkom. Panvou mu idem naproti a užívam si naše dokonalé prepojenie.

Keď sa blížim k vrcholu, vykríknem jeho meno, no to zanikne lebo ma vášnivo pobozká. Keď skončíme, chvíľu sa vydýchavame a až potom sa zo mňa vytiahne, a ľahne si ku mne na posteľ.

Chvíľu mlčíme a ja sa k nemu pritúlim, a položím si hlavu na jeho hruď. Pohladí má po vlasoch a potom prehovorí.

,, Tú košieľku by si mohla nosiť častejšie."  Povie do ticha izby a ja mám presne pred očami jeho iskriace oči. ,,Naozaj?" Opýtam sa ho. ,,Hmmm." Prikývne. ,,Tak to by si sa mal poďakovať Lily. Keby som neprehrala stávku, neviem, neviem či by som si ju niekedy obliekla." Zasmejem sa.

,, Akú stávku?" Zaujíma sa a ja sa od neho odtiahnem. Ruku mu položím na tvár a pohľadím ho po nej. ,,Moje tvrdohlavé ja tvrdilo, že s tebou nikdy nebudem, no a očividne nemalo pravdu, ale Lily áno." Uchechtnem sa a očerveniem.

,,Ach tak. No tak to môžete s Lily podobné stávky uzatvárať častejšie." Žmurkne na mňa a okato si ma stále prezerá. ,,Hej nemusíš to robiť tak okato." Poviem a hodím po ňom vankúš, ktorý bez váhania chytí.

,, Keď ty si taká dokonalá. A teraz nemyslím len tvoju postavu, ale to aká si. Si to najlepšie, čo má v živote stretlo, Nicole Horváthová. A len tak sa ťa nevzdám. Na to ťa až príliš milujem." Povie jasne a rozhodne.

Do očí sa mi nahrnú slzy šťastia. ,,Si všetkým, čo so kedy chcela. Milujem ťa a nikdy sa ťa nevzdám, Jakub Novák. To ti sľubujem." Usmejem sa a potom ho pobozkám.

V jeho náručí som našla všetko, čo som kedy potrebovala, a ani som o tom nevedela.

.......

Tak je to tu, posledná kapitola. Jaj bol to zaberák, ale ešte nás čaká epilóg, takže srdcové výlevy a poďakovania až neskôr.

V piatok sa teda vidíme pri epilógu, zatiaľ sa majte.

Vaša Lady B 🤍

Continue Reading

You'll Also Like

1.6K 145 16
Lektvar touhy způsobuje chtíč, ovšem bez pocitů, které přináší lektvar lásky. Takže, Malfoyi, bude ti Potter i nadále připadat jako nesnesitelný pito...
111K 14.6K 51
Bol tu nový, s nikým sa nerozprával. Sedel v poslednej lavici, stále niečo písal. Občas sa pozrel mojím smerom ale nikdy sme sa spolu nerozprávali. Z...
224K 16.1K 50
Dylan Morales sa po roku vráti do školy, aby zmaturoval. Jeho príbeh všetci poznajú. Kedysi obľúbený a obletovaný chalan je teraz terčom nevraživých...
281K 13.4K 79
Eleanor nemala ľahké detstvo, a to hlave vďaka Collinovi, chlapcovi, ktorý si myslel, že mu patrí svet. Collin nastúpi na vysokú a o rok nato aj Elea...