Fata cu părul de foc (finaliz...

By siennaindadark

22.5K 1.8K 370

A reuşit să treacă peste toate obstacolele. Niciodată nu s-a plans de durerea ce îi devora sufletul. Şi-a pie... More

SCORPIONII NEGRI
SUSPICIUNI
COŞMARUL
VECHIUL EL
PETRECEREA
O SPIOANĂ?!
PLANUL DE SEDUCȚIE
DURERI DE CAP. ÎNTÂLNIRE AMICALĂ
CRED CĂ GLUMEŞTI !
SE POATE?! non-capitol
ILUZIA
SĂ MOR! AIA E ROŞCATA??
FURIE ŞI SĂRUT
RĂPIREA
SECHESTRATĂ LA DOMICILIU
PRIETENE??
PIZZA CU GUST DE PANICĂ
JOACA
CĂUTĂRI FĂRĂ REZULTAT
JOCURI PERICULOASE
PISTE FALSE
DOMINARE
VREI SĂ INTRI?
FOCURI ÎNCRUCIŞATE
DAMON -continuare
OPERAȚIE À LA ALEXIS. PURUL ADEVĂR.
TIMPUL LE REZOLVĂ PE TOATE
FRUSTRĂRI
LOGODNICA
ÎNCEPUTUL DEZLĂNȚUIRII
DEZLĂNȚUIREA
O FĂRÂMĂ DE SPERANȚĂ
ANUNȚ/ MULȚUMIRI

DAMON

941 82 16
By siennaindadark


Când ajunse în dreptul facultății, Christine o apucă pe Alexis de mână şi o strânse tare. Alexis se uită la ea nedumerită.

-Chris, eşti bine? o întrebă ea îngrijorată.

Christine ridică mâna în față. Alexis se uită în direcția arătată de prietena ei, dar rămase şi ea blocată.

-Chris, ăla e...?!
-Aha...

Alexis se uită nervoasă spre bărbatul ce le aştepta în fața facultății, rânjind spre ea,fapt ce o enervă pe roşcată. Când ajunse în dreptul lui, îl trase de mână spre maşina acestuia, în care intră. Alexis îl privi nedumerită.

-Damon ! începu ea. Ce naiba faci aici?
-Şi eu ma bucur să vă văd, Alexis! zise bărbatul rânjind. Mi se făcuse dor de voi!
-Ce glumă bună! replică Christine zâmbind până la urechi. Zi-ne că o să avem cu cine să ne jucăm! Te rog, Şefu'!

Damon se uită la Christine cu subînteles şi dădu din cap afirmativ. Aceasta începu să sară în sus pe bancheta din spate a maşinii. Alexis se uită la ea şi îşi dădu ochii peste cap. Acum sărea în sus de bucurie, iar când trebuia să îndeplinească un ordin, dădea la boboci. Tipic Christine! Se uită apoi la Damon şi îşi dadu seama că ce va urma nu va fi de bine.

-Zi despre ce este vorba! răbufni Alexis , nemaiputând suporta suspansul. Câți oameni ?

Damon oftă şi o privi. Ştia că o să urmeze o criză de-a lui Alexis.

-Unul singur! Nu ştiu dacă este femeie sau bărbat! zise el privind în altă parte numai în ochii lui Alexis nu.

Christine se opri din țopăit şi se uită la Alexis. O, asta nu-i de bine!

-Daamoon! zise ea nervoasă. În ce căcat te-ai mai băgat?
-Este vorba de Snyder! oftă el. Am nevoie de tine şi de echipa ta, Alexis! Sunteți singurii capabili să îi faceți față!
-Nici gând, Damon! se împotrivi ea. Nu îmi pun în pericol echipa din cauza neatenției tale şi a angajațiilor tăi! Nici măcar nu ştim cum arată Snyder. Şi nici tu nu ştii! Cum naibii să îmi implic prietenii în asta? Uiți ce a pățit Jay data trecută?

Se uită la el timp de câteva şi întoarse capul spre geamul din dreapta ei. Nu o să îşi implice prietenii în asta. Ea ,una, nu a uitat ce pățise Jay data trecută.

Alexis se uită la prietenii ei şi se îmbărbătă. Nu trebuia să pară laşă în fața lor. Toți se bazau pe ea. Îşi verifică pistoalele în timp ce mai arunca pe furiş un ochi la ei. Avea ca şi ceilalți un Browning HI Power Mark III Umarex cu aer comprimat CO2, semi automat şi ,pe deasupra, un COLT PYTHON 357 4'' , cu sistem hop up, capsule CO2, putere de 1,9 J, viteza de 174 m/s şi cu o capacitate de 6 bbs. Fiecare mai era echipat cu câte un cuțit Smith&Wesson AUTO SWATLBS, cu lungimea lamei de 9,4 cm din oțel teflonat, mâner T6061 din aluminiu aviatic, având o greutate de 167,26 g. Jay şi Alexis erau singurii care aveau snipere. Jay avea un Kalasnikov Sniper CO2 UltraGrade 1.8 J cu o capacitate de 50 bbs, viteza de 146 m/s, pe când Alexis avea un AKM Kalasnikov semiautomat cu o capacitate de 550 bbs, viteza de 158,7 m/s, gear box metalic şi hop up reglabil. Îşi verifică casca de comunicare şi îi anunță că este gata. Se urcară toți pe motoarele speciale pentru misiuni. Un Kawasaki Ninja H2R cu un motor de un litru supra-alimentat 998 cmc, de 300 de cai putere. Era dotat cu aripi din fibră de carbon, cadru trellis , arhitectură patru în linie şi un supercharger centrifug. Acționau întotdeauna noaptea şi lucrau rapid pentru a nu fi depistați de poliție. Înainte să pornească motoarele, primiră ultimele indicații de la Damon. Trebuia să doboare un individ care, din câte se pare, manipula mintea oameniilor. Îl chema David, dar i se spunea Posedatul. Acesta era unul dintre spionii lui Snyder şi se pare că obținuse locația sediului de la unul din angajații lui Damon. Trebuiau să acționeze rapid înainte ca Posedatul să dezvăluie informația compromițătoare.

-Gata? îi întrebă Alexis pentru ultima dată.
-Da, şefa! răspunseră Jay şi Christine în acelaşi timp.
-Hai să ne jucăm! spuse şi Xander.

Adam bătu palma cu el rânjind şi porni motorul ca şi restul. După ce colindară oraşul în căutarea Posedatului, îl găsiră într-un club. Alexis le făcu semn prieteniilor ei să rămână pe loc, iar ea se duse spre bar, unde acesta vorbea cu barmanița. Se apropie de el pentru a auzi conversația celor doi.

-La cât ziceai că ieşi, păpuşa? îl auzi pe Posedat cum o întreabă pe barmaniță.
-Peste două ore! chicoti aceasta. În seara asta este foarte aglomerat. Se pare că toți şi-au propus să se îmbete.
-Să înțeleg că ai făcut vanzare?!
-O,da! Mai e puțin şi explodează casa de marcat! zise barmanița râzând.

Alexis îl văzu apoi pe Posedat cum o priveşte intens pe barmaniță până când aceasta părea hipnotizată.

-Nu-i aşa că o să îmi dai mie toți banii? îl auzi Alexis.

Barmanița se uită la el, dădu afirmativ din cap, deschise casa de marcat, băgă toți banii într-un plic şi îi dădu Posedatului. Alexis observă apoi cum se îndreaptă spre ieşire şi îl urmări.

-Băieți, vine spre voi! şopti ea în cască.
-Recepționat! zise Jay.

Alexis ieşi afară şi îl observă pe Posedat cu spatele la ea şi pe Jay în fața lui.

-Măi ,măi! Dacă nu este chiar acolitul lui Damon! Nu o să scoți nimic de la mine! zise Posedatul.

Alexis îl vazu apoi cum îşi duce mâna la spate şi îşi dădu seama de situație.

-Jay! E înarmat! țipă ea, dar era prea târziu.

Auzi împuşcătura şi pe Posedat cum fuge. Se apropie de Jay şi încercă să îl țină treaz. Nenorocitul îl nimerise în abdomen, producându-i hemoragie internă. Aşteptă până ajunse şi echipa şi se ridică în picioare , verificându-şi Colt-ul.

-Duceți-l la spital! Vin şi eu după! zise ea nervoasă.
-Dar tu unde te duci? o întrebă îngrijorată Christine.
-Să ma joc cu Posedatul!

Nici acum nu îşi reveni după acel incident. Jay a stat atunci în comă o săptămână. Şi acum se simțea vinovată. Trebuia să îşi dea seama că Posedatul era înarmat.

-Dacă mă ajutați acum...se auzi vocea lui Damon.

Alexis întoarse capul rapid înspre el.

-Dacă mă ajutați acum, o să vă las în pace. Şi dacă mai vreți să faceți parte din banda mea, vă alegeți singuri "victimele".

Alexis se uită buimacă la el şi apoi la Christine, ca după să dea drumul unui hohot de râs .

-Glumeşti, nu?! îl întrebă Christine. Marele nostru şef este înfrânt?!
-Nu glumesc, Christine! zise el lăsându-şi capul în jos. Vă rog! Alexis, ştii foarte bine cum reacționez când nu am decât o singură soluție. Mă ajuți tu şi echipa ta?
-Nu ştiu, Damon! O să vorbesc cu băieții şi o să trecem diseară pe la tine. Poate nimerim la o petrecere! zise ea cu subînțeles.

Damon începu să râdă până când fetele ieşiră din maşină, intrând în incinta facultății. Porni maşina şi se îndreptă spre sediu. Acesta era amplasat în centrul oraşului. Era o clădire înaltă de 13 etaje. Pe lângă traficul ilegal cu arme cu care se ocupa , deținea şi o afacere de succes cu articole textile destinate bărbațiilor pentru a nu da de bănuit în legătură cu ocupația sa reală. Afacerea cu articole textile era în această clădire, iar la 100 de metri sub ea se desfăşura traficul ilegal cu arme. Lăsă maşina în parcarea subterană, iar el intră într-un lift ce cobora spre complexul subteran. Intră la el în birou şi se trânti pe scaun. Nu era bine! Nu era bine deloc! Spionul era sigur a lui Snyder şi , oricum informația nu îi distrugea doar lui viața, ci şi lui Alexis. Aceasta nu trebuia să afle. Nu putea să îşi imagineze cum ar reacționa Alexis dacă ar afla că el este adevăratul ei tată. Fir-ar! Puştoaica nu trebuie să afle. Niciodată!

*Este pentru prima dată când scriu la nota autorului. Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru că mi-ați luminat ziua! 100 de cititori!!!OMFG! :)) Eu mă aşteptam sincer să am într-o lună maxim 30 de cititori! VA MULTUMESC! De asemenea, mulțumesc pentru voturi! VREAU SĂ ÎI DEDIC ACEST CAPITOL LUI llittlegirll PENTRU SUSȚINERE ŞI SFATURI! MULȚUMESC, DRAGA MEA! V-aş ruga să aruncați şi un ochi pe la llittlegirll şi @fluffyworld . Sunt geniale amândouă. Vă promit că nu o să regretați! Ne ciocănim data viitoare! :* ^_^

Continue Reading

You'll Also Like

1.1M 35.1K 52
Izabella a fost mereu un mister pentru cei ce au întâlnit-o. Mereu rece, tăcută și singură. Alunga repede pe cei ce nu îi puteau face față personalit...
24.3K 1.2K 47
•Bună,sunt Melissa,am 20 de ani și sunt ospătăriță împreună cu prietena mea Niana,într-un restaurant din Coreea de Sud .Restaurantul fiind unul de lu...
899K 49.7K 45
Seria "Inima de înger". Volumul 1 Angel White , o copila de 19 ani care a suferit cat pentru o mie de vieti. Viata s-a jucat cu ea in toate felurile...
8.4K 1K 32
Fiecare locuitor din Kratos are un har. Puterea pe care Thea o are sunt scânteile, care o salvează în arenă și o duc la palat. Festinul dat în onoare...